Saaren Taika Curl Care -tuotteet sopivat myös suorahiuksisille

Oletkin jo ehkä kuullut kiharalle hiukselle tarkoitetuista Curl Care tuotteistamme, mutta tiesitkö, että ne sopivat loistavasti myös suoran hiuksen pesuun ja hoitoon? Nämä luonnolliset ja vegaaniset tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, alkoholeja tai silikonia ja tästä syystä ne ovatkin erittäin hellävaraisia ja hoitavia tuotteita joita suosittelemme kaikille, oli hiukset sitten kiharat tai ei.

Curl Care tuotteet suoran hiuksen hoidossa

Hiuksen kiharuus on yksilöllistä ja riippuu hiustupen muodosta. Pyöreä hiustuppi tuottaa suoraa hiusta, kun taas poikkileikkaukseltaan soikean muotoinen hiustuppi tuottaa kiharaa hiusta. Suoraa hiusta ei voi pelkillä shampoilla tai hoitoaineilla kihartaa, eikä se toki aina ole toivottuakaan; meistä monet kun viihtyvät suorilla hiuksilla! Curl Care tuotteiden ja Curly Girl metodin tavoitteena on kuitenkin hiusten kosteuttaminen ja niiden hellävarainen hoito, joten voit huoletta käyttää Curl Care tuotteita! Ne sopivat suoralle hiukselle niiden vaikutusten ja hoitavuuden vuoksi. Tuotteet tuovat suoralle hiukselle kiiltoa, vahvuutta ja uutta elinvoimaa.

Vaihtamalla shampoosi ja hoitoaineesi sulfaatittomiin ja silikonittomiin, edistät hiustesi hyvinvointia ja ulkonäköä. Pesun jälkeen voit myös käyttää jätettävää hoitoainetta, joka pitää hiuksesi kosteutettuina aina seuraavaan pesuun asti.

Tehokasta ja hellävaraista puhdistusta Curl Care shampoolla

 

Curl Care shampoo sisältää rohtosuopayrtin uutetta. Se puhdistaa hiuksesi liiasta rasvasta hellävaraisesti, mutta tehokkaasti samalla myös rauhoittaen hiuspohjaasi. Tyrni parantaa verenkiertoa ja helpottaa tärkeiden rasvahappojen pääsyä hiuspohjan syvempiin osiin. Se auttaa myös ehkäisemään infektiota- ja tulehduksia.

Shampoon sisältämä Kerascalp on hiuspohjaa suojaava ainesosa, joka ehkäisee karvatupen heikentymistä ja antaa hiuksillesi lisää kiiltoa sekä vahvuutta. Se tasapainottaa päänahkaa ja antaa hiuksillesi lisää elinvoimaa.

Kerascalp on vedetön vaikuttava aine, jonka teho perustuu perinteiseen Ayurveda-kasviin. Se suojaa päänahkaasi kokonaisvaltaisesti, varmistaen terveemmän päänahan ja elinvoimaisemmat hiukset.

Intensiivistä kosteutusta 3 in 1 hoitoaineella

Curl Care hoitoaine on mahtava tuote, sillä sitä voi käyttää niin monella eri tapaa. Sitä voi käyttää tavalliseen tapaan pois huuhdeltavana hoitoaineena, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena tai hiusnaamiona. Tätä hoitoainetta kun levität hiuksiisi, huomaat hiusten pörröisyydenkin pian olevan historiaa. 

Curl Care 3 in 1 hoitoaine sisältää jopa viittä eri öljyä, jotka suojaavat ja hoitavat hiusta tehokkaasti. 

Sinappiöljy syväkosteuttaa hiuksia. Se ehkäisee pörröisyyttä, päänahan kuivuutta, hilseilyä ja hiusten katkeilua.

Kameliaöljy on erinomainen ainesosa pitämään hiukset joustavina ja kimmoisina.

Kookosöljy estää hiuksia menettämästä niiden proteiineja ja auttaa hiuksia pysymään terveempinä. Kookosöljy on paras öljy ehkäisemään hiustenkäsittelyn-, auringon haitallisten UV-säteiden-, ja hiustenvärjäyksen aiheuttamaa kulumista.

Monoiöljyllä on syväkosteuttava vaikutus hiuksiin ja hiuspohjaan.

Makadamiaöljy imeytyy syvemmälle hiukseen, kuin mikään muu öljy. Sen syvälle imeytyvät rasvahapot auttavat hiustuppea vahvistumaan sekä toipumaan paremmin ympäristön aiheuttamilta rasituksilta.

Jos suorat hiuksesi siis rasvoittuvat, sähköistyvät tai pörröistyvät helposti tai kaipaavat muuten vain hellävaraista puhdistusta ja hoitoa, ovat Saaren Taika Curl Care tuotteet mahtava valinta sinulle. Pesun jälkeen olo on kuin kampaamon penkistä nousseella!

Osta parhaat tuotteet hiuksillesi Saaren Taika Shopista!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.