Saaren Taika Curl Care -tuotteet sopivat myös suorahiuksisille

Oletkin jo ehkä kuullut kiharalle hiukselle tarkoitetuista Curl Care tuotteistamme, mutta tiesitkö, että ne sopivat loistavasti myös suoran hiuksen pesuun ja hoitoon? Nämä luonnolliset ja vegaaniset tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, alkoholeja tai silikonia ja tästä syystä ne ovatkin erittäin hellävaraisia ja hoitavia tuotteita joita suosittelemme kaikille, oli hiukset sitten kiharat tai ei.

Curl Care tuotteet suoran hiuksen hoidossa

Hiuksen kiharuus on yksilöllistä ja riippuu hiustupen muodosta. Pyöreä hiustuppi tuottaa suoraa hiusta, kun taas poikkileikkaukseltaan soikean muotoinen hiustuppi tuottaa kiharaa hiusta. Suoraa hiusta ei voi pelkillä shampoilla tai hoitoaineilla kihartaa, eikä se toki aina ole toivottuakaan; meistä monet kun viihtyvät suorilla hiuksilla! Curl Care tuotteiden ja Curly Girl metodin tavoitteena on kuitenkin hiusten kosteuttaminen ja niiden hellävarainen hoito, joten voit huoletta käyttää Curl Care tuotteita! Ne sopivat suoralle hiukselle niiden vaikutusten ja hoitavuuden vuoksi. Tuotteet tuovat suoralle hiukselle kiiltoa, vahvuutta ja uutta elinvoimaa.

Vaihtamalla shampoosi ja hoitoaineesi sulfaatittomiin ja silikonittomiin, edistät hiustesi hyvinvointia ja ulkonäköä. Pesun jälkeen voit myös käyttää jätettävää hoitoainetta, joka pitää hiuksesi kosteutettuina aina seuraavaan pesuun asti.

Tehokasta ja hellävaraista puhdistusta Curl Care shampoolla

 

Curl Care shampoo sisältää rohtosuopayrtin uutetta. Se puhdistaa hiuksesi liiasta rasvasta hellävaraisesti, mutta tehokkaasti samalla myös rauhoittaen hiuspohjaasi. Tyrni parantaa verenkiertoa ja helpottaa tärkeiden rasvahappojen pääsyä hiuspohjan syvempiin osiin. Se auttaa myös ehkäisemään infektiota- ja tulehduksia.

Shampoon sisältämä Kerascalp on hiuspohjaa suojaava ainesosa, joka ehkäisee karvatupen heikentymistä ja antaa hiuksillesi lisää kiiltoa sekä vahvuutta. Se tasapainottaa päänahkaa ja antaa hiuksillesi lisää elinvoimaa.

Kerascalp on vedetön vaikuttava aine, jonka teho perustuu perinteiseen Ayurveda-kasviin. Se suojaa päänahkaasi kokonaisvaltaisesti, varmistaen terveemmän päänahan ja elinvoimaisemmat hiukset.

Intensiivistä kosteutusta 3 in 1 hoitoaineella

Curl Care hoitoaine on mahtava tuote, sillä sitä voi käyttää niin monella eri tapaa. Sitä voi käyttää tavalliseen tapaan pois huuhdeltavana hoitoaineena, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena tai hiusnaamiona. Tätä hoitoainetta kun levität hiuksiisi, huomaat hiusten pörröisyydenkin pian olevan historiaa. 

Curl Care 3 in 1 hoitoaine sisältää jopa viittä eri öljyä, jotka suojaavat ja hoitavat hiusta tehokkaasti. 

Sinappiöljy syväkosteuttaa hiuksia. Se ehkäisee pörröisyyttä, päänahan kuivuutta, hilseilyä ja hiusten katkeilua.

Kameliaöljy on erinomainen ainesosa pitämään hiukset joustavina ja kimmoisina.

Kookosöljy estää hiuksia menettämästä niiden proteiineja ja auttaa hiuksia pysymään terveempinä. Kookosöljy on paras öljy ehkäisemään hiustenkäsittelyn-, auringon haitallisten UV-säteiden-, ja hiustenvärjäyksen aiheuttamaa kulumista.

Monoiöljyllä on syväkosteuttava vaikutus hiuksiin ja hiuspohjaan.

Makadamiaöljy imeytyy syvemmälle hiukseen, kuin mikään muu öljy. Sen syvälle imeytyvät rasvahapot auttavat hiustuppea vahvistumaan sekä toipumaan paremmin ympäristön aiheuttamilta rasituksilta.

Jos suorat hiuksesi siis rasvoittuvat, sähköistyvät tai pörröistyvät helposti tai kaipaavat muuten vain hellävaraista puhdistusta ja hoitoa, ovat Saaren Taika Curl Care tuotteet mahtava valinta sinulle. Pesun jälkeen olo on kuin kampaamon penkistä nousseella!

Osta parhaat tuotteet hiuksillesi Saaren Taika Shopista!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.