Ekosiivousta kotona

Ekosiivousta kotona

Monesti mietimme miten voimme olla kotonamme ekologisempia esimerkiksi lajitellessamme roskia tai miettimällä veden ja sähkön kulutusta. Tuleeko sinun ajatelleeksi sitä, kuinka voisit pitää kodistasi huolta ekologisilla siivousaineilla? Saaren Taialta löydät täydelliset tuotteet ekosiivoukseen! Saat kodistasi siistin ja raikkaan tuoksuisen ja samalla teet luonnolle palveluksen.

Saaren Taika Astianpesuaine probioottisilla ainesosilla on erityisesti herkkäihoisen parasystävä tiskatessa. Tuote on ihotauti- ja allergialääkäreiden hyväksymä. Saaren Taika Astianpesuaine toimii tehokkaasti poistaen pinttyneenkin lian, mutta on samaan aikaan hellävarainen ihollesi. Tuote on myös hajusteeton. Löydät meiltä myös Saaren Taika Pyykinpesuaineen probioottisilla ainesosilla.

Probiootit ovat eläviä mikrobeja, jotka edistävät meidän terveyttämme ylläpitäessään meille elintärkeää, hyvää bakteerikantaa. Esimerkiksi käyttämällä Saaren Taika Astianpesuainetta probioottisilla ainesosilla, autat ihoasi voimaan hyvin.

TEHOKAS astianpesuaine & ekologinen bambu tiskiharja

keittiön putsaajat

Saaren Taika Astianpesuainetta tarvitset noin 1/2 teelusikallisen 5 litraan vettä ja muistathan pestä astiasi luontoystävällisesti upottamalla astiat veteen, hanan alla pesemisen sijaan. Käytä yhdessä Saaren Taika Bambu Ekologisen Tiskiharjan kanssa. Tiskiharja on täysin muoviton ja valmistettu bambusta sekä sisalagaave-kasvista. Tuotteen mukana tulee valmiiksi jo yksi vaihtopää ja tarpeen mukaan, voit tilata itsellesi vaihtopäitä lisää. Bambuinen tiskiharja kestää käytössä pitkään ja pysyy myös antibakteerisena.

Tiskiharjan lisäksi Saaren Taikalta löytyy Bambuinen, ekologinen pesuharja, jota voi käyttää monipuolisesti kotona mm. siivoukseen, astianpesuun tai kynsiharjana. Toimii erityisesti Saaren Taika Siivoussaippuan kanssa.

Huippusuositut siivoussaippuat & hamam keittiö/käsipyyhe

Saaren Taika Siivoussaippuat valmistetaan Saaren Taian salaisella reseptillä ja raaka-aineilla käsityönä Ranskassa! Tätä tuotetta täytyy testata – se on joka kodin ihmetuote. Mikä tuoksu sopii sinun kotiisi: laventeli, sitrus vai greippi? Vai haluatko kenties kokeilla jokaista tai vaihdella huoneen mukaan? Laventeli sopii erinomaisesti kylpyhuoneen ja wc:n puhdistamiseen, laventelin ollessa desinfioiva ainesosa.

Saaren Taika Siivoussaippuaa voi käyttää joko liotettuna suihkepulloon tai ihan vain sellaisenaan. Pintojen kuivauksen voi hoitaa monikäyttöisellä hittituotteella – Saaren Taika hamam keittiö/käsipyyhkeellä!

Muistathan kierrättää Saaren Taika tuotteesi, kun olet käyttänyt sen tyhjäksi. Esimerkiksi Saaren Taika Astianpesuaineen sekä Pyykinpesuaineen voit kierrättää muovinkeräyksessä, jolloin siitä tehdään uusien muovituotteiden raaka-ainetta. Jos kodistasi ei löydy muovinkeräystä, niin laita tuotteet sekajätteen sekaan. Silloin ne voidaan hyödyntää myös energiajätteenä.

Lue lisää probiooteista blogissamme: 

Probiootit ihonhoidossa – mitä tarkoittaa ihon mikrobiomi?

 

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.