Ekosiivousta kotona

Ekosiivousta kotona

Monesti mietimme miten voimme olla kotonamme ekologisempia esimerkiksi lajitellessamme roskia tai miettimällä veden ja sähkön kulutusta. Tuleeko sinun ajatelleeksi sitä, kuinka voisit pitää kodistasi huolta ekologisilla siivousaineilla? Saaren Taialta löydät täydelliset tuotteet ekosiivoukseen! Saat kodistasi siistin ja raikkaan tuoksuisen ja samalla teet luonnolle palveluksen.

Saaren Taika Astianpesuaine probioottisilla ainesosilla on erityisesti herkkäihoisen parasystävä tiskatessa. Tuote on ihotauti- ja allergialääkäreiden hyväksymä. Saaren Taika Astianpesuaine toimii tehokkaasti poistaen pinttyneenkin lian, mutta on samaan aikaan hellävarainen ihollesi. Tuote on myös hajusteeton. Löydät meiltä myös Saaren Taika Pyykinpesuaineen probioottisilla ainesosilla.

Probiootit ovat eläviä mikrobeja, jotka edistävät meidän terveyttämme ylläpitäessään meille elintärkeää, hyvää bakteerikantaa. Esimerkiksi käyttämällä Saaren Taika Astianpesuainetta probioottisilla ainesosilla, autat ihoasi voimaan hyvin.

TEHOKAS astianpesuaine & ekologinen bambu tiskiharja

keittiön putsaajat

Saaren Taika Astianpesuainetta tarvitset noin 1/2 teelusikallisen 5 litraan vettä ja muistathan pestä astiasi luontoystävällisesti upottamalla astiat veteen, hanan alla pesemisen sijaan. Käytä yhdessä Saaren Taika Bambu Ekologisen Tiskiharjan kanssa. Tiskiharja on täysin muoviton ja valmistettu bambusta sekä sisalagaave-kasvista. Tuotteen mukana tulee valmiiksi jo yksi vaihtopää ja tarpeen mukaan, voit tilata itsellesi vaihtopäitä lisää. Bambuinen tiskiharja kestää käytössä pitkään ja pysyy myös antibakteerisena.

Tiskiharjan lisäksi Saaren Taikalta löytyy Bambuinen, ekologinen pesuharja, jota voi käyttää monipuolisesti kotona mm. siivoukseen, astianpesuun tai kynsiharjana. Toimii erityisesti Saaren Taika Siivoussaippuan kanssa.

Huippusuositut siivoussaippuat & hamam keittiö/käsipyyhe

Saaren Taika Siivoussaippuat valmistetaan Saaren Taian salaisella reseptillä ja raaka-aineilla käsityönä Ranskassa! Tätä tuotetta täytyy testata – se on joka kodin ihmetuote. Mikä tuoksu sopii sinun kotiisi: laventeli, sitrus vai greippi? Vai haluatko kenties kokeilla jokaista tai vaihdella huoneen mukaan? Laventeli sopii erinomaisesti kylpyhuoneen ja wc:n puhdistamiseen, laventelin ollessa desinfioiva ainesosa.

Saaren Taika Siivoussaippuaa voi käyttää joko liotettuna suihkepulloon tai ihan vain sellaisenaan. Pintojen kuivauksen voi hoitaa monikäyttöisellä hittituotteella – Saaren Taika hamam keittiö/käsipyyhkeellä!

Muistathan kierrättää Saaren Taika tuotteesi, kun olet käyttänyt sen tyhjäksi. Esimerkiksi Saaren Taika Astianpesuaineen sekä Pyykinpesuaineen voit kierrättää muovinkeräyksessä, jolloin siitä tehdään uusien muovituotteiden raaka-ainetta. Jos kodistasi ei löydy muovinkeräystä, niin laita tuotteet sekajätteen sekaan. Silloin ne voidaan hyödyntää myös energiajätteenä.

Lue lisää probiooteista blogissamme: 

Probiootit ihonhoidossa – mitä tarkoittaa ihon mikrobiomi?

 

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä