[KISA PN PÄÄTTYNYT] Etsi simpukka ja voita 100€ lahjakortti Saaren Taika Shoppiin ?

Simpukka piileskeli blogissa ekologisemman siivouksen artikkelissa. Voittaja on Veera L. ja hänelle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse. Kiitos kaikille osallistuneille! 

 

Suosittu simpukkakisamme käynnistyy taas! Etsi simpukka ja voita 100€ lahjakortti Saaren Taika Shoppiin ?

Olemme piilottaneet www.saarentaika.com sivuille kuvanmukaisen simpukan (samanlainen kuin alla, mutta se ei ole alla oleva simpukka!).

Vinkki 1: Liittyy ekosiivoukseen ja voi olla myös blogissa 😀

    • Etsi simpukka, kerro sähköpostissa pr@saarentaika.com mistä simpukka löytyi ja olet mukana arvonnassa.
  • Arvonnan sääntöihin kuuluu, että et kerro julkisesti blogin kommenteissa tai somekanaviemme kommenteissa jos olet löytänyt simpukan tai missä simpukka piileskelee. paljastamalla simpukan sijainnin, rajaat itsesi pois arvonnasta.

Kisa on käynnissä 20.5.19 klo 12 asti ja kaikkien siihen mennessä simpukan löytäneiden ja sähköpostia laittaneiden kesken arvotaan 100€ lahjakortti Saaren Taika Shoppiin.

Voittajalla on viikon verran aikaa ilmoitella yhteystietojaan ja lunastaa pakintonsa. Mikäli voittajasta ei kuulu 7vrk sisällä, arvotaan palkinto uudestaan kaikkien arvontaan osallistuvien kesken.

 

Pidätämme oikeuden siirtää etsittävä kuvake mikäli joku osallistujista paljastaa sen sijainnin. Pidätämme myös oikeuden muuttaa kisan sääntöjä, mikäli se on kisan jatkumisen kannalta tarpeen.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.