Näin helpotat siivoustasi, poimi parhaat vinkit tahrojen ja pinttymien poistoon helposti!

Parhaat siivousvinkit laiskalle siivoojalle!

Hankalan virustilanteen vuoksi kodeissa vietetään enemmän aikaa, kuin koskaan ennen ja koti on samalla koulu, työpaikka ja vapaa-ajan paikka. Ei ihmekään, että sotkua syntyy ja siivous alkaa jo tökkimään!

Nappaa tästä artikkelista parhaat vinkit helppoon siivoukseen!

Valitse aseesi siivoukseen –Saaren Taika Siivoussaippua!

Sen helpommaksi ei siivous voi enää muuttua, sillä Saaren Taika Siivoussaippua tehoaa lähes joka likaan ja pinttymään, ja mikä parasta, hyvin vähällä vaivalla! 

Alla näkyvällä videolla liesituulettimen päälle pinttyneet rasvat lähtevät kevyellä pyyhkäisyllä, kun on suihkautettu siivoussaippuasta valmistettua suihketta!

Greippi siivoussaippua ja Greippi pyykkietikka

Artikkeli jatkuu tuoteupotuksen jälkeen

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää esim. raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa suoraan kostutettuun sieneen tai rättiin.

Käyttö raasteena: annostele suihkepulloon raastetta n. 1tl-2tl / 500ml lämmintä vettä.

Kalkkeumille paras siivoussaippua on Greippi ja parhaiten kalkkeumat saa puhtaaksi hieromalla siivoussaippuaa suoraan mikrokuituliinaan, antamalla vaikuttaa n. 15 minuuttia ja hankaamalla sen jälkeen voimakkaasti mikrokuituliinalla (tee ensin koepesu, jotta varmistut ettei pinta naarmuunnu!).

Todella vaikeille kalkkitahroille voi käsittelyn joutua toistamaan. Kannattaa myös hankkia lasipinnoille oma, varta vasten niille kehitetty mikrokuituliina, joka puhdistaa lasi- ja kaakelipinnat parhaiten. 

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne. Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin. Saaren Taika Siivoussaippuassa on pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy). Se on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta ei sisällä lainkaan palmuöljyä. Saaren Taika siivoussaippua poistaa tehokkaasti lian, ollen samalla käyttäjälleen hellävarainen. Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Saaren Taika siivoussaippua onkin oivallinen vaihtoehto vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona!

Lomailimme taannoin eräässä vuokramökissä kotimme lähellä ja vallitsevan tilanteen vuoksi pesin ensitekijöikseni kaikki kosketuspinnat Saaren Taika Greippi Siivoussaippualla.

Saippua nimittäin on tehokkain aine tuhoamaan viruksen, sillä saippua rikkoo viruksen rasvavaipan, jonka jälkeen virus kuolee.

Suihkepulloa meillä ei ollut mukanamme, niinpä hieroin siivoussaippuaa suoraan kostutettuun mikrokuituliinaan ja pyyhin sillä tasot, kahvat ja valokatkaisijat!

Seuraavaksi pesin samalla tyylillä mikron, teekeittimen, jääkaapin, hanat ja muut. Siivouksen ansiosta mökkeilymme oli rentoa pelkäämättä virusta!

Siivoussaippua on paras matkakaveri, sillä se käy myös nyrkkipyykkiin vaikka suoraan meressä!

Saaren Taika siivoussaippua on mainio aine myös auton pesuun!

Tässä videossa autossani on koko talven kurat ja suolat! Suihkuttelen siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella, annan n. 5 min vaikuttaa ja täysin hankaamatta tai harjaamatta huuhdon kylmällä vedellä pelkän puutarhaletkun avulla, eli ilman mitään painepesuria tms ja tulos on hohtavan kirkas! 

Saaren Taika Siivoussaippuan käyttö autonpesuun:

Käyttö autonpesuun: Raasta Siivoussaippuasta n. 2-3tl raastetta per 500ml lämmintä vettä ja anna liuteta täysin. Huuhdo irtohiekka auton pinnalta ennen pesua.

Suihkuta runsas kerros Siivoussaippuasta tehtyä suihketta auton pinnalle ja anna vaikuttaa tovi.

Pinttyneen auton voi pestä sienellä tai harjalla, mutta peruslian pitäisi lähteä vaikutuksen jälkeen ihan huuhtomalla.

Kuivaa auto säämiskällä tai liinalla, jotta ei jää raitoja.

Siivoussaippuan käyttöohje:

Muu puhdistus: Liuota 1tl siivoussaippuasta raastettua raastetta lämpimällä vedellä täytettyyn n. 500ml suihkepulloon ja suihkuta lialle ja pyyhi rätillä.

Vaikeisiin pinttyneisiin lika kohtiin voit jättää suihkeen muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan ennen pyyhintää.

Parhaat vinkit siivoussaippuan käyttöön

Kirppistelyssä ikävin ilmiö on vaikeasti irroitettavat hintalaput, joista usein jääkin liimaa tai jopa paperiakin ostettuun tuotteeseen.

Vaan eipä jää enää! Suihkautus Saaren Taikaa, pyyhkäisy ja hintalappu liimoineen on poissa!

tarrat ja teipit pois siivoussaippualla

Ulko-oven pinttyneet liat lähtevät Saaren Taika Siivousaippualla vaivatta!

Samaten sammaloitunut soutuvene puhdistui siivoussaippualla.

Pinttynyt ovi puhtaaksi saaren taika siivoussaippualla ja samaten sammaloitunut vene puhtaaksi

Veneen pressun pesussa asiakkaamme käytti Saaren Taika siivoussaippuaa liottamalla saippuaa ämpäriin ja juuriharjalla harjaamalla pressua!

siivoussaippua puhdisti veneen pressun

Sain myös luvan jakaa nimettömänä tämän mahtavan terassinpesu kuvan!

Käytössä Saaren Taika siivoussaippua & etikka ja upea innovaatio juuriharjakengät 😀

Saaren Taika siivoussaippua terassin pesu

Saaren Taika Siivoussaippua

Puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista on valmistettu tämän päivän arjessa tehokkaasti toimivat ekosiivoustuotteet, vanhan ajan perinteisten reseptien innoittamana.

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Saaren Taika Siivoussaippuassa on pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy). Se on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta ei sisällä lainkaan palmuöljyä.

Saaren Taika siivoussaippua poistaa tehokkaasti lian, ollen samalla käyttäjälleen hellävarainen.

Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Saaren Taika siivoussaippua onkin oivallinen vaihtoehto vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona!

Tunkkaisten tekstiilien ja kaappien raikastus

Tunkkaiset tekstiilit raikastuvat Saaren Taika pyykkietikasta tehdyllä raikastussuihkeella.

Annostele suihkepulloon n. 20-50% Saaren Taika pyykkietikkaa ja loput vettä ja suihki tekstiileille, kuten verhot, sohvat, päiväpeitto, matot, treenikassi, lenkkarit jne tai vaikka tunkkaisiin kaappeihin. Suihketta ei tarvitse huuhtoa tai pyyhkiä pois. Anna vain hetki tuulettua ja valmista on!

Voit myös käyttää valmista Saaren Taika silityssuihketta raikastamiseen.

HUOM! Tee koepesu/koesuihkuttelu huomaamattomaan kohtaan aina ennen varsinaista toimenpidettä!

pyykkietikka raikastussuihke raikastaa tunkkaiset verhot
pyykkietikka raikastussuihke raikastaa hikiset lenkkarit

Siivousvinkkejä blogissamme:

Katso vinkkini kuinka peset Saaren Taika siivoussaippualla saunan ja suihkun nopeasti, ja vaivattomasti. Itseltäni tähän meni n. 15 minuuttia tai hiukan alle!a

Ohjeita siivoussaippuan käyttöön

Saunan pesu myrkyttömästi ja ekologisesti Saaren Taika siivoussaippualla.

Tehokas siivous vuokramökissä – Siivoussaippua tuhoaa virukset!

Siivoussaippua on ekologinen vaihtoehto myös auton pesuun

Osta Saaren Taika Siivoussaippuat verkkokaupastamme tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä