Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla shampoo kokemuksia

saaren taika vihreä tee & kamomilla shampoo kokemuksia psoriasis hilse kutina

Osta Vihreä Tee & Kamomilla shampoo suoraan alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

”Halusin todella kiittää teidän Vihreä Tee & Kamomilla shampoosta. Sairastan harvinaista sidekudosreumaa/SLE:tä (Lupus), sekä minulla on atooppinen iho.
Joten iho-oireita löytyy paljon (osittain niitä häpeänkin).

Olen kärsinyt päänahan/niskan alueen ihottumasta. Se on kutiavaa,punoittavaa ja kirveltää.
Ihottuma reagoi hikoiluun ja säiden vaihteluun.

Olen lätrännyt lapsesta saakka kortisoniliuoksilla sun muilla rasvoilla.

Olen käyttänyt nyt teidän palasaippuaa kaksi päivää ja ero on huomattava! Ihottuma on melkein pois.
Plussana hiukset eivät edes rasvoitu samaan malliin. Ne ovat kiiltävät ja vahvemman oloiset.

Kiitos vielä!”

“Ennen Vihreä tee & Kamomilla shampoon käyttöä hiuspohjani oli todella kuiva ja kutisi paljon. Toisen pesukerran jälkeen hiuspohja ei tuntunut enää niin kuivalta ei ollut jatkuvan raapimisen tarvetta. Plussaa siitä että punainen hiusvärini on pysynyt hyvin. Todella hyvä shampoo”

“Ensimmäisen kerran kokeilin palashampoota ja olen erittäin tyytyväinen jo yhden pesun jälkeen. Päänahan psori ei kutise, ja hiukset tuntuvat tuuheilta. Ja kappas vain, hiukseni, jotka ovat piikkisuorat ja kuivahkot, ovatkin Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon jälkeen kihartuneet. Tilaan kyllä tuotetta lisää itselleni.”

“Tilasin miehelleni Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon kuivaan ja hilseilevään päänahkaan. Nyt 2 viikon käytön jälkeen päänahka voi hyvin. Palasaippuasta innostuneena hän alkoi käyttää myös Särkisalon suolasaippuaa. Ihon kutina rauhoittui myös. Kuulemma paluuta tavallisiin shampoihin ja suihkuugeeleihin ei enää ole”

“Ostin äidilleni tämän Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon kokeiluun, auttaako se hänen päänahan psoriasikseen. Hän on sairastanut sitä vuosikymmeniä ja käyttänyt siihen reseptilääkkeitä ja muita tuotteita. Nämäkään ei ole kunnolla parantanut päänahkaa. Hän on käyttänyt palasaippuaa nyt reilun 2 kuukautta ja muutosta on tapahtunut! Lääkärin määräämien lääkenesteiden käyttö on vähentynyt ja hiuksia on kasvanut paljaisiin paikkoihin. Lisäksi hiukset ovat tuuheamman näköiset eivätkä mene pitkin päänahkaa. Hän on todella tyytyväinen! Onneksi ostin hänelle tämän saippuan! Nyt hänen ei tarvitse hävetä kesällä päänahkaansa ja hiuksiaan!”

“Uskomatonta mutta totta! Olen paininut koko talven kamalan kutinan kanssa päänahassa ja jo parin pesukerran jälkeen tajusin, että ei kutita ja päänahka alkaa kokonaan rauhoittumaan. Vihreä Tee & Kamomilla shampoo on aivan huikea tuote! Kiitos!”

“Vihreä tee & Kamomilla shampoo auttoi kutisevaan päänahkaan paremmin kuin apteekin shampoo. Hiuksista tulee pesun jälkeen pehmeät, mutta antaa myös kivasti vähän rakennetta liukkaisiin hiuksiin. En suostu enää oikeastaan muita shampoita käyttämään.”

“Atooppinen iso ja päänahka kutisi, raavin sitä ja siellä oli rupia. Jatkuvasti. Nyt olen käyttänyt Vihreä tee & Kamomilla palashampoota 1,5 kuukautta ja kampaajan mukaan päänahkani on kunnossa, kutina on poissa ja lapsuuden taipuisat hiukset ovat kihartuneet niin, että näyttää kuin olisin käynyt permanentissa. Tykkään ja suosittelen kokeilemaan!”

“Mieheni on kokeillut kaikenlaisia shampoita päänahan kutinaan. Sekä apteekin tuotteita, että kampaamon tuotteita. Mitkään ei ole auttaneet. Hänellä ei ole hilsettä. Sitten kuulin Vihreä Tee & Kamomilla shampoosta. Jo ensimmäisen pesun jälkeen hän huomasi vähemmän kutinaa. Shampoo vaahtoaa miellyttävästi ja on miellyttävän tuoksuinen. Ei imelä.”

“Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo rauhoitti päänahan ihon heti ensimmäisen pesun jälkeen. Psoriaasin hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä en ole enää tarvinnut sen jälkeen kun palasaippuaa aloin käyttämään. Ehdottomasti paras hoitokeino päänahalle mitä olen tähän mennessä löytänyt.”

“Ostin Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon äidilleni, joka kärsi monta vuotta hiuspohjan kutinasta ja hilseilystä. Jo muutaman pesun jälkeen kertoi kutinan hävinneen. Hiukset voivat hyvin ulkoisesti, hilsettä ei ole olkapäillä enää! Pala kesti hänellä noin vuoden ja nyt pyysi tilaamaan uuden!”

Minun luonnonkiharat / taipuisat hiukseni ovat jo nyt muutaman Vihreä tee & Kamomilla shampoopesun jälkeen tulleet todella hyvinvoiviksi ja päänahka ei kutise missään vaiheessa. Lisäksi mitään hoitoainetta ei välttämättä tarvitse ja hiukset ovat ihanan runsaan tuntuiset ja terveen oloiset sekä näköiset. Ihan ripauksen latvoihin jotain hoitoa silloin tällöin, kun ne on minulla vähän kuivahtaneet. Aivan mahti tuote! Suosittelen.”

“Minulla on aina ollut tosi rasvoittuva päänahka ja olen joutunut pesemään hiukset joka päivä. Vihreä tee & Kamomilla shampoolla kun olen nyt pessyt muutaman viikon, niin päänahka on rauhoittunut ja hiukset pysyvät jopa kolme päivää puhtaina!

“Monta vuotta kärsin päänahan kutinasta, päänahka oli aina ”karstainen”. Mitkään lääkeaineet eivät ongelmaa poistaneet. Nyt käytettyäni teidän Vihreä tee & Kamomilla shampoota, päänahka on terve. Ei kutinaa. Ja helposti huuhdottavissa hiuksista pois. En enää kaupan shampoota osta. Kiitos hyvistä tuotteista.”

”Viikon käytön jälkeen psori päänahassa rauhoittunut täysin. Suosittelen vahvasti tätä Vihreä Tee & Kamomilla Shampoota!

”Päänahkani on ollut jo kymmenen vuotta hyvin kutiava ja kuiva paitsi pesun jälkeen hyvinkin märkä jos revin sitä. Vihreä Tee & Kamomilla Shampoo on auttanut niin, että jatkuva kutina on jäänyt pois ja isommat kuivat alueet pienentyneet, olen käyttänyt sitä vasta 5 kertaa joten toivoa on paremmasta päänahasta.”

”Isäni on kokeillut monet hilseshampoot ja allergiatuotteet, kaupasta ja apteekista. Pää kutiaa, hilseilee ja aristaa. Olen kuullut teistä pelkkää hyvää ja tilasin Vihreä Tee & Kamomilla shampoon isälle testiin. Tuntuu auttavan, tyytyväinen on. Kiitoksia. Aion itse kokeilla tuotteitanne myös, siivoussaippua ja shampoo kiharille hiuksille lähtee tilaukseen.”

”Ensimmäistä kertaa käytin Vihreä tee & kamomilla palashampoota ja aivan ihana kokemus. Vaahtosi todella hyvin, mutta myös huuhtoutui helposti. Mulla on pitkät, paksut luonnonkiharat hiukset ja kutiava päänahka, monia shampoita kokeillut ja tämän jälkeen ei kutinasta tietoakaan, enkä tarvinnut hoitoainetta edes! Olen suositellut kaikille mahdollisille ihmisille jo tätä.”

”Tästä tuli erottamaton osa mun elämää. Lapsesta asti olen elänyt atooppisen ihon kanssa. Viime syksynä päänahka kutisi siihen malliin, että raavin sen verille öisin nukkuessani. Ostin Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon ja päänahan rasvaus jäi tämän myötä. Avun huomasi jo parin päivän jälkeen, vaikken itsekkään olisi uskonut, että saippua auttaa atooppiseen ihoon.”

”Aivan loistava tuote. Päänahan psoriasis rauhoittui toisella pesukerralla ja mikä parasta luonnonkiharat tykkäsivät myös, eikä tarvinnut laittaa hoitoainetta kun ihan vähän pesun jälkeen. SUOSITTELEN!”

Miellyttävä tuoksu, hyvä vaahto ja rauhoittaa ihanasti herkän kutiavan päänahkani. Hiukset pysyvät pitkään puhtaina ja ilmavan tuntuisina. Huipputuote!”

”Olen vasta kaksi kertaa käyttänyt tuotetta, mutta jo nyt on päänahan kutina huomattavasti vähentynyt, Shampoo vaahtoaa ihanasti ja antaa todellakin tuuheutta ja eloisuutta hiuksille.”

”Tämä on ollut pelastus päänahalleni kun aina sitä on kutittanut pesujen jälkeen, nyt ei enää kutia kun tätä käytän ja hiukset tuntuu puhtaammilta pesun jälkeen.”

”Paras palashampoo, jota olen kokeillut. Hilse hävisi jo kolmannella pesukerralla.”

”Ihanan tuntuinen tuote. Rauhoittaa punoittavaa päänahkaa ja hillitsee hilseen muodostumista.”

Päänahka on rauhoittunut ja hiukset tuntuvat todella ilmavilta ja pehmeiltä.”

”Teinipojan atooppinen päänahka taisi vihdoin löytää avun palasaippuasta! Olen rasvannut päätä aikaisemmin lääke- ja perusvoiteilla pojan pyynnöstä. Nyt muutaman viikon käytön aikana pää ei ole kutissut ollenkaan! Jännityksellä odotamme tulevaa, saimmeko pysyvän avun?”

”Luin tästä Vihreä Tee & Kamomilla Shampoosta arvosteluja ja mietin voisinko saada apua päänahkani oireisiin (kutiseva, ihottumainen hilseily). Olin skeptinen, koska olen vuosia etsinyt sopivaa tuotetta löytäen vain apua lähinnä kutinaan, hilseily/ihottuma ei ole poistunut kuin apteekin vahvoilla lääkeshampoilla aina hetkellisesti. Tällä palashampoolla päänahka voi kuitenkin nyt tosi hyvin, ja on tosi riittoisaa! Vaikka ensin hinta posteineen vähän kirpaisi, mutta tuote riittää käytössäni niin pitkään että hinta ei ole itseasiassa yhtään kallis. Puhumattakaan siitä minkä avun se toi. Kiitokset hyvästä tuotteesta, tilaan tätä jatkossakin!”

Kutina väheni Vihreä tee & kamomilla palashampoolla. Yhden palan kokemuksella voin sanoa, että päänahan psorin aiheuttama kutina ja hilseily väheni merkittävästi. Jos pesen välillä normishampoolla, kutina pahenee heti.”

”Minulla on vaikea seborrea, ja sopivan shampoon löytäminen on tuskaa.. Olen tuhlannut aika paljon rahaa kokeiluihin, sillä suurin osa shampoista vain pahentaa päänahan kutinaa ja hilseilyä. Yksi epäonnistunut kokeilu oli eräs toinen Saaren Taian palashampoo, olisiko ollut greippi? Onneksi uskalsin kokeilla vielä Vihreää teetä ja kamomillaa! Päänahkani tykkää: kutina ja hilseily ovat vähentyneet ihan ratkaisevasti. Ei toki kokonaan, mutta tämä on niin harvinaista että lipun voisi vetää tankoon!”

Yhden pesukerran jälkeen päänahan kutina ja polttelu vähenivät huomattavasti. Shampoo vaahtoaa todella hyvin ja tuntuu miellyttävältä käyttää.”

”Puhtaat, ihanat hiukset, ei enää hilsettä eikä päänahan kutinaa. Hiukset myös pysyvät puhtaana pidempään, nyt riittää pari pesua viikossa entisen jokapäiväisen sijaan. Käytän vielä lisänä Tyrni hoitoainetta.”

Vihreä Tee & Kamomillashampoo on kuin suoraan taianomaisesta, vihreän vehreästä paratiisista! Tämä shampoo kuljettaa matkalle salaperäisen lumoavaan saniaismetsään tehden hiuksista ja hiuspohjasta uskomattoman raikkaat! Rakastan tämän nimeä, tuoksua ja hellävaraista tehoa! Täydellinen pitkän vaelluspäivän jälkeen!”

Vihreäteekamo

”Mökille johon ei tule sähköä eikä vettä, on ihanaa ottaa nämä saippuat mukaan. Vettä on käytössä rajallisesti ja kasvot on kiva saada puhtaaksi meikeistä ja päivän pölyistä.”

”Ihoon jää helposti epäpuhtauksia ja sen seurauksena ilmestyy kasvoille näppylöitä. Näillä tuotteilla kasvot ovat pysyneet hyvänä eikä kuivu liikaa.”

”Saippuat tunnistaa helposti väristä ja muotoilusta kun on eri saippuoita käytössä samaan aikaan.”

Palasaippuat

”Olin skeptinen palashampoon tilatessani, mutta nyt parin viikon käytön jälkeen voin sanoa, että taitaa jäädä pysyvästi minun hiusten pesutuotteeksi. Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo vaahtoaa yhtä hyvin kuin nestemäiset shampoot ja hiukset tulee todella puhtaiksi kuten myös päänahka. Jos tuolle palaselle olisi vielä kevyt ja tiiviisti suljettava kotelo, niin tämähän olisi aivan mainio tuote otettavaksi mukaan vaikka vaellukselle. Täytyykin ensi kesänä kokeilla kalareissulla miten toimii kylmän jokiveden kanssa. Vahva suositus täältä Leviltä!”

”Kutina helpottanut heti ja psoriasis oireet kolmen kerran jälkeen helpottanut niin paljon, että kampaaja huomasi että rupea pal vähempi.”

”Tuote tuntuu auttavan parhaiten päänahan kutinaan tuotteista, joita olen kokeillut tähän asti. Hiukset tulevat myös puhtaan tuntuisiksi ja helposti kammattaviksi. Päänahan hilseily on myös selvästi vähentynyt. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen!”

”Psoriasiksesta kärsivä ystäväni pitää tästä todella paljon, rauhoittaa päänahkaa.”

”Heti ensimmäisestä pesusta väheni kutina ja hiukset tulivat todella pehmeiksi. Myös mies innostui käyttämään tätä ja kehuu hyväksi.”

”Aivan loistava! Kolmen pesu kerran jälkeen miehen kutiseva ja punoittava päänahka on rauhoittunut. Ollaan kokeiltu lääkärin määräämät salvat,liuokset jne. Apteekin shampoot mutta ei ole tehonnut.. Mutta tämä saippua, toimii!”

”Hei! Olen aivan ihmeissäni Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon vaikutuksesta. Minulta lähti vuosia hiuksia, mutta aloitettuani palashampoon käytön, hiusten lähtö loppui kuin seinään. Olen nyt halukas kokeilemaan myös muita Saaren Taika tuotteita itselleni ja läheisilleni. Kiitos paljon.”

”Olen useamman vuoden kärsinyt päänahan ongelmista sekä kovan kutinan että rasvaisemman, mutta myös kuivan hilseen muodossa. Päänahka oli usein myös verillä. Tällä shampoolla kolmen kerran jälkeen hilse ja kutina oli poissa! Suosittelen lämpimästi.”

”Toimii todella hyvin psoriasiksen takia kutisevaan päänahkaan, kertoi se, jolle shampoon ostin.”

”Miehellä on paha psoriasis. Kertoi, että ekan kerran käytettyään tätä shampoota lähti ruvet päästä ja kutina jäi pois. Oli jopa niin tyytyväinen, että pesi tällä saippualla koko vartalon myös.”

”Hiustenlähtö loppui, samoin päänahan kutina ja hilseily. Olen kymmeniä vuosia etsinyt tällaista hiustenpesuainetta!”

”Pojalla (17v.) ollut paljon ongelmia kutiavan ja punoittava päänahan kanssa. Ei enää tämän palashampoon jälkeen. ”Tilaa lisää” on hänen toiveensa.”

”Aiemmin en ollut koskaan käyttänyt palashampoota, mutta tämän kokeilun jälkeen ei aio muuta käyttääkään. Ihan kuin olisin pessyt järvivedellä hiukset. Tulivat tosi tuuheaksi ja helposti kammattaviksi, eikä tarvitse todellakaan käyttää hoitoaineita. En uskonut, että voi vaahdotakin niin paljon. Nyt ostan heti lapsenlapsilleni, joilla on pitkät, paksut ja ”vaikeasti” kammattavat hiukset. Ei tarvita enää hoitoaineita ja selvittäviä suihkeita tämän tuotteeten kanssa. Itseltäni hävisi päänahan kutina ja hilseily heti eka käyttökerran jälkeen. En olisi ikinä uskonut ellen olisi itse kokeillut!”

”Päänahan kutina ja arkuus hävinnyt huomattavasti. Päänahka nykyään loistokunnossa ja hiuksetkin voi hyvin.”

”Hiukset ovat pesun jälkeen pehmeät, jäykät hiukseni taipuvat muotoiltaessa helpommin. Päänahka ei kutise. Tuote vaahtoaa hyvin parilla hieraisulla hiuksiin, riittoisa.”

”Olen pitkään kärsinyt seborrooisesta ekseemasta päänahassa, johon lääkeshampoot ja antibiootit eivät meinaa toimia. Päivittäinen pesu tällä shampoolla pitää kutinan poissa ja parin viikon käytön jälkeen punoitus ja hilseily ovat vähentyneet valtavan paljon. Koko ongelmaa shampoo ei ainakaan vielä ole poistanut, mutta on hillinnyt oireita paremmin kuin mikään aiemmin kokeilemani shampoo. Ostan aivan varmasti uudestaankin.”

”Ostin tämän tuotteen ensin lähinnä päänahan psoriaksesta kärsivälle pojalleni. Jo muutaman pesukerran jälkeen kutina loppui. Mieheni kokeili kanssa ja sanoi, ettei hänenkään päänahkansa kutise enää ja hiukset tuntuvat paljon sileämmiltä. On kuulemma parempi kuin mikään muu ostamani shampoo.Tämä tuote sopii myös minun luonnonkiharoille hiuksilleni. Ostan todellakin tätä vielä uudelleen!”

”Pesee hyvin ja poistanut päänahan kutinan kokonaan! Jättää narskuvan puhtaan tuntuiseksi märät hiukset mutta hiusten kuivuttua, ne ovat kuitenkin ihanan pehmeät. Pidän kovasti palashampoosta ja aion osaa sellaisen lahjaksi myös kuivan päänahan omaavalle isälleni.”

”Kamomilla palashampoo on jo viikon käytön jälkeen rauhoittanut kuivan päänahkan. Ongelma, jonka kanssa olen kuukausia taistellut, näyttää olevan poissa.”

”Ostin äidilleni lahjaksi jolla on psori päänahassa ja auttoi muutaman pesun jälkeen läntteihin. Itselläni päänahka kuivuu ja hilseilee aina syksystä kevääseen, nyt kun ostin myös itselleni niin kutina ja hilseily loppui parin pesun jälkeen! Suosittelen kokeilemaan!”

”Harvoin tulee annettua näitä arvosteluja mutta nyt on pakko. Tuote todella toimii ja tuotekuvauksessa annettu lupaus täyttyy. Mieto tuoksu. Auttoi nopeasti kutisevaan ja kuivaan päänahkaan.”

”Palashampoo, joka todella toimii! Päädyin ostamaan tämän palashampoon luettuani arvosteluista, että tehoaa hyvin päänahan erilaisiin ongelmiin. Ja nyt joitakin kertoja sillä hiukseni pesseenä, voin kertoa että se todella toimii. Ei ole tarvinnut pestä hiuksia vielä kertaakaan lääkeshampoolla tämän palan kotiuduttua meille. Aivan loistava! Kiitos, Saaren Taika!”

”Kympin ostos! Täytyy myöntää, että harmillisen harvoin tulee omia ostoksia arvioitua. Mutta nyt on pakko, kun tuote on niin hyvä, että oksat pois! Tekee juuri sen minkä tuotekuvaus lupaa. Käytön jälkeen ei ole ollut päänahan kutinaa eikä ärsyttävää tunnetta edes hikoilun jälkeen. Hiukset pysyvät puhtaana ja tulevat ihanan sileiksi. Mukavan raikas mieto tuoksu ja vaahtoaa hyvin. Ehdottomasti 5 tähden tuote ja tulen ostamaan uudelleen!”

”Täytyy myöntää, että harvemmin tulee missään ostoksia arvosteltua, mutta nyt on pakko! Tää shampoo oli niin hyvä ostos, että oksat pois! Ärsyttävää tunnetta ja kutinaa päänahassa ei ole ilmennyt shampoon käytön jälkeen edes hikoillessa! Hiukset pysyvät myös puhtaina monta päivää.. En tiedä ollenkaan kuinka monta päivää pystyisikään puhtaina mutta oma pesuväli on 2-3 pvää ja tuona aikana ei ole hiukset alkaneet edes rasvoittumaan. 5/5 ja aplodit päälle tälle tuotteelle, tulen ehdottomasti ostamaan uudelleen ja uudelleen.”

”Päänahan kihelmöivä kutina on poissa. Todella riittoisan tuntoinen!”

”Kahden käyttökokemuksen perusteella 4 tähteä. Luultavasti nousee 5tähteen nopeastikin. Kärsin ihokeliakiasta JA atooppisesta ihottumasta ja päänahkani reakoi todella herkästi lämpötilan muutoksiin, viljoihin shampoossa ja hoitoaineessa jne. Hankalaa on siis ollut löytää shampoo, joka hoitaa ja hellii myös päänahkaa. Shampoo tuntui tehoavan jo ensimmäisen kerran jälkeen ja päänahan kutina helpotti. Lisäksi tyttäreni, joka kärsii myös atopiasta, koetti palashampoota ja eritoten tykkäsi sen vaahtoutumisesta. Hiukset tulevat hyvin puhtaaksi ja vaahto huuhtoutuu helposti pois. Mukava yllätys palashampoossa sopivuus Curly girl-metodiin, jota olen puolitoista vuotta käyttänyt. Palashampoo lähtee ehdottomasti myös mökille mukaan huuhtoutumis helppouden takia. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos vähääkään haastetta päänahan hyvinvoinnin kanssa!”

”Ihana! Uusi suosikkituote: kuiva ja hilseilevä päänahkani rauhoittui jo ensimmäisestä pesusta. Noin 30 vuotta olen yrittänyt löytää sopivaa shampoota ja nyt olen niiiin onnellinen, että tämä tuntuu toimivan! Vihdoinkin uskallan käyttää myös mustia paitoja.”

”Ostin tämän koska luin useita kommentteja joiden mukaan shampoo toimii hyvin psoriasikseen. Puolisoni käytti tätä ja hänen kertomansa mukaan shampoo toimi juuri kuten luvattiin! Päänahka rauhoittui heti. Mahtava tuote, tilattu jo lisää!”

”Paras shampoo kutiavalle päänahalle! Mitkään lääkeliuoksetkaan eivät ole tuoneet samaa helpotusta kutinaan!”

”Tuote on rauhoittanut päänahan kutinaa.Hiukset ovat pesun jälkeen pehmeät ja helposti kammattavat.”

”Rauhoitti selkeästi aikuisen poikani seborrooista päänahkaa. Nyt hänen ei tarvitse käyttää vahvoja kortisooniliuoksia.”

”Psoriaatikkona olen kokeillut monet pesuaineet enkä ole löytänyt sitä joka sopisi ennen kuin nyt, kun kokeilin vihreä tee& kamomilla saippuaa. Olen tyytyväinen sillä kutina ja päänahan arkuus ovat huomattavasti vähentyneet jo lyhyen käytön jälkeen.”

”Ostin saippuan pojalleni, pessyt nyt kaksi kertaa hiukset ja sanoi hilseen ja kutinan hävinneen lähes kokonaan.”

”Teinipojallani psorityyppistä, kovasti kutisevaa ja hilseilevää läiskää päänahka täynnä. Kaikkea kokeiltu vuosien saatossa, mutta tuloksetta. Onneksi löytyi Vihreä tee&kamomilla-palasampoo, joka todellakin tehoaa päänahan ihottumaan; hilseily huomattavasti vähentynyt ja kutina lakannut kokonaan, mistä johtuen läiskät vaalentuneet ja osittain kadonneet. Kiitos tästä tuotteesta<3”

”Ihanan tuoksuinen ja riittoisa shampoo. Arvostan tuotetta myös se ekologisuuden vuoksi – ei turhaan purkitettua vettä. Ja perheen vegaanitkin tykkää.”

”Tilasin Vihreä Tee& Kamomilla palasaippuan miehelle, jolla on päänahassa tali-ihottumaa. On tähän asti pessyt tervashampoolla ihotautilääkärin antaman ohjeen mukaan, mutta nyt kokeili tätä. Ongelma ei ole poistunut kokonaan, mutta jos mies sanoo, ettei missään nimessä ole huonompi vaan parempi, tuote on hyvä.”

”Olen käyttänyt tätä palashampoota nyt jo muutaman kuukauden ajan, ja voin vaan suositella. Tuoksu on hyvä ja koostumus on mukava hiuksia pestessä. Alussa kesti hiukan oppia itselleen sopiva tyyli levittää shampoo hiuksiin, mutta nyt se sujuu erittäin luontevasti. Shampoo on vähentänyt huomattavasti pään kutinaa ja hilseilyä. Lisäplussaa tulee vielä ekologisuudesta, nyt mökilläkin on kyseinen shamppo.”

”Yllättänyt positiivisesti, vaahtoaa kivasti. Koskaan ennen en ole palasaippualla hiuksiani pessyt. Ostin, kun hiuspohjastani löytyi psori-läiskiä.”

”Säännöllisesti käytettynä tehokas. Eka tuote, josta apua päänahkaan.”

”Ihanan tuntuiset hiukset pesun jälkeen, silkkiset ja pehmeät. Päänahka ei kiristä eikä kutise käytön jälkeen. Lovely.”

”Alettuani käyttämään tuotetta minun ei ole tarvinnut enään rasvata päänahkaa perusvoiteella vaan tämä tuote on pitänyt sen siistinä ja kutina on vähentynyt hyvin paljon.”

”Parin kuukauden käytön jälkeen voin todeta että shampoo on sopiva, ainakin näin kesäaikaan. Päänahka ei hilseile ja tuntuu kosteammalta. Huuhteluun saa käyttää tosin käyttää aikaa ja itseä ei täysin miellytä nitisevän puhdas lopputulos,mutta päänahka voi hyvin ja se on tärkeintä.”

”Useamman vuoden hakemisen ja kokeilujen jälkeen löytyi shampoo joka pitää päänahan kunnossa, eikä hiukset ole klähmäiset.”

”Ystäväni suositteli teepuusaippuaa akneihon hoitoon. Hän oli viimein löytänyt avun kolmekymppisenä aknensa hoitoon teidän tuotteilla. Minulla on kolme teiniä joille tuotteita lähdin uteliaana suosituksesta  tilaamaan.
Teepuusaippua on ollut hyvä hankinta kahdelle nuoremmalle. Vanhimmalla lapsella tällä hetkellä lääkitys aknen hoitoon, joten hänelle tilasin kamomilla voidetta, koska lääkitys kuivatti käsien ihon todella huonoksi. Ihan sattumalta tilasin hänelle myös vihreä tee & kamomilla palashamppoon, koska hänellä ollut monta vuotta päänahan kutina kiusana.
Nuori alkoi reippaasti pestä hiuksiaan palashamppoolla, kun tuotteet tuli. Muutaman pesukerran jälkeen hän kertoi, että kutinaa ei enää ole niin paljon. Parin viikon käytön jälkeen havahduimme huomaamaan mieheni kanssa miten kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset lapsemme hiukset ovat. Nuorella jonka hiukset olivat aiemmiin olleet iltaisin rasvoittuneet ja likaisen näköiset, oli iltaisin vielä puhtaat kiiltävät hiukset. Edelleen päänahan kutinaa on, mutta on paljon lievempää.
Ajattelin tilata nuorelle seuraavaksi teepuusaippua ja testata kumpi tuotteista on hänelle parempi.”

”Päänahka ja hiukset voivat hyvin.
Päänahan kutina loppui täysin.”

”Vielä en osaa antaa täyttä arvioita, koska olen ehtinyt käyttää tuotetta vasta kaksi kertaa, mutta päänahan kutina on jo hieman lieventynyt, joten uskoakseni tuote todella toimii. Toivon että useamman käyttökerran jälkeen kutina loppuisi kokonaan.”

”Tämä on paras palashampoista joita olen kokeillut! Kutina ja ruvet ovat hävinneet lähes olemattomiin. Hiukset tuntuvat puhtailta pitkään ja en tarvitse hoitoainetta tämän kanssa. Tätä tulen käyttämään jatkossa.”

”Tuttava suositteli tätä shampoota. Kokeilemaan lähdin hieman epäilevänä, sillä kokemuksia oli monista palashampoista ja kokemukset eivät todellakaan olleet hyviä.
Tuote yllätti todella positiivisesti. Hiukset jäivät pesun jälkeen ihanan raikkaiksi ja keveiksi. Vielä aamullakin ihastelin hiusten puhdasta ja pehmeää tuntua. Jää käyttöön ehdottomasti.”

”Hiukset ja hiuspohja kiittää! Itselläni ollut ihottumaa hiuspohjassa ja tämän palashampoon käytön aloittamisen jälkeen hiuspohja on rauhoittunut. Hiukset tulevat ihanan puhtaiksi. Ja tyttäreni ei tarvi enää selvityssuihketta. Palashampoo jättää hänen hiukset sileiksi ja puhtaiksi!”

”Toi helpotusta jo muutaman käyttökerran jälkeen kutiavaan ja hilseilevään päänahkaan. En tykkää palasaippuoista itse (säilytyshaaste), mutta tämä jää käyttöön kyllä!”

”Päänahka rauhoittui heti ensimmäisen käytön jälkeen. Kutina on hävinnyt täysin.”

”Rauhoittaa hiuspohjaa tosi hyvin, eron huomaa heti ensimmäisen pesun jälkeen. Ostin tämän pojille kun heillä on hilsettä.”

”Kärsin ekseemasta päänahassa, olen kokeillut vaikka mitä apteekin tuotetta eikä mikään ole lopettanut kutinaa ja sen jälkeen raaputtelun seurauksena syntyviä haavoja ja rupia. Nyt olen pessyt kolmesti tällä ja heti ensimmäisen kerran jälkeen huomasin eron. Ei kutinaa, ei kirvelyä, ei rasvoittumista. Tällä jatkan tästä eteenpäin onnellisena.”

”Tilasin palasaippua-shampoon kun olin pitkään kärsinyt kuivasta päänahasta eikä mikään tuntunut auttavan siihen. Mutta tämä auttaa! Ja vaikuttaa olevan hyvin riittoisaa, joten tulee myös edulliseksi.
Suosittelen.”

”Sairastan seborrooista ekseemaa joka ollut todella kiusallinen ja kutiava ongelma päänahassani. Kaikki mahdolliset tuotteet olen kokeillut eikä mistään ole ollut apua. Pesuja on takana vasta kaksi mutta ensimmäisen pesun jälkeen joutui hieraisemaan silmiään. Ei hilsettä,ei kutinaa,ei rupia. Päänahka ei punoitakkaan. Innolla jatkan käyttöä,kiitos tästä ihmetuotteesta!”

”Tämä oli löytö, hiukset tulevat todella puhtaiksi ja päänahan kutiaminen kadonnut viikossa. Hiukset myös pysyvät aiempaa kauemmin puhtaampina vaikka urheilenkin 1-2krt päivässä. Vaahtoaa hyvin ja on muutenkin helppo käyttää.”

”Jo parin pesukerran jälkeen lapseni talinen päänahka rauhoittunut. Hiukset kiiltävät ja ovat kimmoisat .”

”Permanentatut hiukseni olivat kuivat ja sähköiset, päänahka kutisi vähästäkin muotoilutuotteen käytöstä.
Palashampoota oli helpompi käyttää kuin olin ajatellut, koska vaahtosi upeasti oli levityskin helppoa. Pesun jälkeen oli puhtaat mutta ei liian kuivat hiukset. Hoidoksi riitti öljyn levitys latvoihin. Eikä ole kutissut päänahka sen jälkeen. En tosin ole tarvinnut muotoilu tuotteitakaan 🙂 Tykkään.”

”Tuotteet toimii juuri niin kuin mainoslauseissa luvattiin.”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo: Tämä shampoo sopii hiuksilleni ja päänahalleni tosi hyvin. Hiukset ovat kiiltävät ja ilmavat, olen myös pystynyt pidentämään pesuväliä. Herkkä päänahkani voi myös hyvin. Hiukset ovat helposti kammattavat, aina ei tarvitse edes hoitoainetta. Huuhtoutuu nopeasti pois hiuksista, ja yllättävän usein riittää yksi pesu, vaikka hiukset olisivat tuntuneet tosi likaisilta.”

”Vihreä tee& kamomilla shampoo hyvä hiuspohjan kutinaan ja psoriin. Ei tarvitse käyttää hoitoainetta. Palashampoo on myös tosi riittoisa ja vaahtoa hyvin. Suosittelen.”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo: Paras löytämäni shampoo kutisevalle päänahalle. Hiukset voivat myös hyvin, ei tarvitse hoitoainetta. Miehen psoriasis rauhoittui myös päänahassa. Tästä en luovu.”

”Kamomilla&vihreä tee palashampoo pesee hyvin ja on niin riittoisa että välillä oikein harmittaa kun ei voi ostaa uutta palaa ennen kuin vanha on käytetty. Ja sitähän siis on jäljellä puolen vuoden käytön jälkeen neljännes!”

”Suosittelen lämpimästi hoitoainepalaa. Vihreä Tee&Kamomilla shampoopesun jälkeen sipasen Kamomilla hoitoainepalaa kolmasti hiuksiin (puolipitkät), hieraisen ja annan vaikuttaa sen aikaa kun pesen Saariston suolasaippualla tai Tyrni spa saippualla vartalon. Lyhyt huuhtominen, hetki pyyhkeen alla ja harjaan hiukset suoriksi. Ihan mahtava tuote! Olen huomannut,että vettäkin kuluu vähemmän kun käytän ihania Saaren Taian tuotteita,tuotteet huuhtoutuu niin helposti pois.”

”Vihreä tee & Kamomilla: Minulla vaikutukset eivät näkyneet heti. Mutta nyt kun on reilun viikon käyttänyt, alkaa päänahka rauhoittua ja hiukset pehmentyä. Olen tainnut löytää parhaan hiusten pesuaineen ikinä!”

”Kamomillashampoo:

Ensin vähän taustaa…

Minulla on yli kolmekymmentä vuotta sitten todettu psoriasis. Se on aina ollut melko lievänä. Viimeisten vuosikymmenten aikana ainoa oireileva alue on ollut päänahkani. Se on myös reagoinut voimakkaasti mm. murheisiin ja stressiin eikä ole kai koskaan ollut täysin oireeton. Kuivuuteen ja hilseilyyn taipuvaisessa päänahassani on paikoitellen ollut hyvinkin sitkeää ja paksua ”psorikarstaa”, joka on tuntunut selkeinä kasoina hiusten joukossa. Käytössäni on ollut oikeastaan vain yksi kampaamotuotteiden luottoshampoo. Saman tuotesarjan muita hoitotuotteita olen käyttänyt, kun päänahka on ollut erityisen huonossa kunnossa. Aika ajoin olen sortunut muun merkkisiin tuotteisiin, mutta aina sen on saanut huomata lisääntyneenä kutinana ja kuivuutena päänahassa.

Hiukseni ovat aina olleet pitkät tai puolipitkät enkä juuri lainkaan ole käyttänyt niissä mitään muotoilutuotteita, värejä tai käsittelyjä. En edes muista, milloin niissä olisi ollut kiharat tai purkista saatavaa sävyä. Pesen yleensä hiukseni pari kertaa viikossa riippuen toki tekemisistä ja touhuista sekä vuodenajasta.

Nyt, kun sain vihiä siitä, että pääsisin testaamaan vihreätee & kamomilla shampoota, pyysin äitiäni tekemään päänahkani ”psoritarkastuksen”. Se oli viikkoa ennen ensimmäistä vihreätee-kamomilla shamppoolla pesua. Silloinkin päänahassani oli reilusti juuri tuollaisia paksuja ja sitkeitä hilseileviä psorikohtia sekä punoittavia laikkuja.

Ensimmäinen kokemukseni uudesta shampoosta oli mieluinen. Se vaahdotti hyvin ja hiukset tuntuivat heti puhtailta. Menin nukkumaan märällä tukalla ja siitä huolimatta hiukset oli helppo harjata aamulla ja tuntuivat kuivina sileiltä ja pehmeiltä. Päänahassa en huomannut vielä ensimmäisen pesun jälkeen mitään erityistä, mutta toisaalta en tuntenut myöskään tavanomaista uuden tai vieraan shampoon tuomaa kutinaa, joka yleensä tuntui jo seuraavana päivänä, kun olin käyttänyt muuta kuin luottoshampoota. Näin ollen olin ja olen hyvin toiveikas!

Heti pari päivää ensimmäisen pesun jälkeen pyysin äitiäni taas tekemään päänahan tarkastuksen. Tälläkin kertaa psorilaikkuja oli, mutta pienempinä kasoina eikä hilsekarsta ollut niin tiukasti hiuksissa kiinni, kun sitä varovasti rapsutti.

Nyt kahden viikon käytön ja viiden pesun jälkeen istuin jälleen äitini eteen tarkastusta varten. Sitkeää psorikarstaa ei ollut oikeastaan lainkaan. Myös punoittavat laikut olivat hävinneet. Kuivuutta ja hilseilyä oli vielä jäljellä, mutta aivan selvästi päänahkani oli tullut paremmaksi! Hiukset puhdistuvat shampoolla helposti ja nyt olen käyttänyt Kamomilla hoitoainepalaa hoitamaan ”ponihäntäkohtaa” ja latvoja. Hiukseni tuntuvat tuuheilta, elinvoimaisilta ja ne kiiltävät aiempaa enemmän. Mielestäni myös hiustenlähtö on vähentynyt. En ole huomannut, että hoitoaine vaalentaisi hiuksiani, mutta aivan varmasti se (tai shampoo tai molemmat yhdessä) on tuonut lisää kiiltoa. Väriltään hiukseni ovat perus maantienruskeaa ;o) ja aurinko kesäaikaan vähän raidottaa niitä.

Hoitoaine tuntui aluksi siltä, että jäiköhän sitä hiuksiin lainkaan, mutta harjatessa sen huomasi vaikka pelkän shampoopesun jälkeenkin koin hiukseni helposti harjattaviksi. Pihasauna oli huono paikka hoitoaineelle. Tuntui, että lämpö saa sen murenemaan, vaikka pala olikin tilassa hyvin alhaalla.

Kuten aiemmin kirjoitin, niin joko shampoo tai hoitoaine tai molemmat yhdessä ovat tehneet hiuksistani selvästi tuuheammat ja terveemmät.”

”Olen nyt kolme kertaa käyttänyt Vihreä Tee & Kamomilla Palashampoota ja hiuspohja on melkein kokonaan lakannut kutisemasta. Minulla myös rasvoittuu usein hiukset heti seuraavana päivänä, mikäli shampoo tai hoitoaine ei ole juuri oikeanlaista. Palashampoon ansiosta en ole tarvinnut enää lainkaan hoitoainetta ja hiukset tuntuvat ja näyttävät hyvältä, vaikka en hiuksia pesekään joka päivä.”

”Käsittämätön shampoo! Kärsin äärimmäisen kuivasta, kutisevasta ja hilseilevästä päänahasta. Mieheni taas päänahan pahasta psorista ja olemme yli kymmenen vuotta lotranneet kaikenlaisilla lääkkeillä ja aineilla ilman apua. Olemme nyt kolme viikkoa käyttäneet vihreä tee ja kamomilla shampoota enkä edelleenkään meinaa uskoa silmiäni. Oma päänahkani on terveempi kuin ikinä, ei yhtään kutinaa, ei hilseen hilsettä eikä tukkaa lähde enää puoliakaan entisestä. Mutta sitäkin mahtavampaa on että mieheni psori on kadonnut. Kokonaan. Mies on ihan yhtä ällikkänä. Psori oli todella paha, myös korvissa. Korvatkin ovat nyt kunnossa, hän kuulemma on käyttänyt shampoota niihinkin. Voisin ylistää tätä shampoota koko päivän, en enää ikinä palaa entisiin litkuihin. Aivan mielettömän upea tuote. Seuraavaksi tilaan teepuusaippuan mieheni aknea ja omia hormoninäppylöitäni varten.”

”Aivan loistava shampoo kuivalle päänahalle. Olen jo pitkän aikaa (eli useamman vuoden) kärsinyt todella kuivasta päänahasta. Olin jo epätoivoinen etsiessäni sopivaa shampoota, koska mikään ei tuntunut auttavan kuivuuteen ja siitä johtuvaan kutinaan. Olen kokeillut x määrän erilaisia kosteuttavia shampoita ja apteekin shampoita eikä mikään ole auttanut. Päänahka ihan ropisi /hilseili irti ja kutisi jatkuvasti. Ostin Vihreä tee & kamomilla shampoon vähän sillä mentaliteetilla, että ’kokeillaan nyt sitten kun tätä niin kehutaan’, enkä rehellisesti sanottuna jaksanut olla enää älyttömän toiveikas. Kun aloitin pesemään tällä shampoolla, en huomannut heti eroa, mutta vähitellen päänahkani alkoikin rauhoittua ja kutina vähentyä. Arviolta noin 3-4 viikon jälkeen päänahan kuivuus ja kutina oli jo täysin historiaa. Joten en voi enää muuta kuin todeta, kuin että tämä oli ehdottomasti paras ostos.”

”Saaren Taika lähetti minulle ison paketin tuotteita ja näitä kaikkia olisi nyt tarkoitus testailla kesäkauden ajan vaellusolosuhteissa. Olen tosi innoissani tästä kun nämä kaikki on äärettömän luontoystävällisiä! Minä liikun joka viikonloppu jossain kohteessa ja rinkassa on ollut vuosien aikana jos jonkinlaista tuotetta helppoon peseytymiseen ja hygieniaan sekä pyykkäämiseen. Nyt ensimmäistä kertaa musta tuntuu että voin oikeasti ja hyvillä mielin käyttää näitä luonnossa ja omalla iholla! Rinkkaan pääsee mukaan Vihreä Tee ja Kamomillashampoo, Saariston suolasaippua, Kamomilla Sheavoide, Bambu-Puuvilla kestovanulappuja, kevyt hamam-pyyhe ja No:1 Eco käsienpuhdistusgeeli. Kesän aikana kuulette mihin kaikkeen näitä tulen testaamaan ja käyttämään! Kiitos Saaren Taika!”

Saaren Taika tuotteita

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.