Kokemuksia – Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla shampoo

saaren taika vihreä tee & kamomilla shampoo kokemuksia psoriasis hilse kutina

Osta Vihreä Tee & Kamomilla shampoo suoraan alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

“Päänahan vaikea psori rauhoittui parin pesun jälkeen. Kortisonia en ole tarvinnut tämän jälkeen päänahkaani. Useampi Vihreä tee & Kamomilla pala ollut jo käytössä ja muuhun en enää vaihda.”

“Viisi tähteä ei riitä! Kovin montaa pesua ei ole vielä takana, mutta olen vakuuttunut. Kova kutina herätteli myös öisin, mutta nyt se ja päänahan kiristely helpottuivat heti ensimmäisellä pesulla, eikä hiusrajan kuivasta läntistä näy enää jälkeäkään. Hiuslaatuni on hyvin ohutta, hentoa ja erittäin voimakkaasti rasvoittuvaa. Rasvoittuville hiuksille tarkoitetut tuotteet kuitenkin herkästi kuivattavat liikaa, mutta tämän tuotteen avulla vihdoin sain päänahan kunnon tasapainoon, eikä hiukset näytä enää niin nopeasti rasvaisiltakaan! Tarvittaessa käytän vielä ensimmäiselle vaahdotukselle Teepuushampoo ja perään toinen vaahdotus tällä Vihreä tee & Kamomilla palashampoolla, niin kyllä päänahka kiittää! Myös hiukset tuntuvat mukavan pehmeiltä. Kaikki muut palashampoot on myös aina jättänyt ikävän shampootahman hiuksiini, mutta tätä tuotetta käyttäessäni en ole sellaista lainkaan huomannut, miten ihanaa käytön kannalta! Vihdoin löysin omat tuotteeni <3”

”Halusin todella kiittää teidän Vihreä Tee & Kamomilla shampoosta. Sairastan harvinaista sidekudosreumaa/SLE:tä (Lupus), sekä minulla on atooppinen iho.
Joten iho-oireita löytyy paljon (osittain niitä häpeänkin).

Olen kärsinyt päänahan/niskan alueen ihottumasta. Se on kutiavaa,punoittavaa ja kirveltää.
Ihottuma reagoi hikoiluun ja säiden vaihteluun.

Olen lätrännyt lapsesta saakka kortisoniliuoksilla sun muilla rasvoilla.

Olen käyttänyt nyt teidän palasaippuaa kaksi päivää ja ero on huomattava! Ihottuma on melkein pois.
Plussana hiukset eivät edes rasvoitu samaan malliin. Ne ovat kiiltävät ja vahvemman oloiset.

Kiitos vielä!”

“Ostin Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon koska talven tullen hiuspohjani muuttuu punaiseksi, kutiavaksi ja hilseileväksi. Jo ensimmäinen pesukerta rauhoitti kutinan ja muutenkin hiukset tuntuivat puhdistuvan täysin erilailla kuin normaaleilla shampootuotteilla. Apteekin tuotteetkaan eivät ole päänahkaa rauhoittaneet yhden pesukerran jälkeen. Loistava tuote!”

“Olen kärsinyt päänahan kutinasta ja paksusta hilseestä jo monta vuotta. Kaikkia mahdollisia reseptilääkkeitä ja vapaasti ostettavia apteekin sekä kampaamojen tuotteita olen käyttänyt ilman tulosta. Parhaiten auttanut nyt tämä Vihreä tee & Kamomilla palashampoo. Käytettävä ainakin kaksi kertaa viikossa, niin päänahka pysyy suht hyvässä kunnossa.”

“Olin jo pitkään meinannut tilata ystävän suositteleman Vihreä tee & Kamomilla palashampoota. Psoriasiksesta olen kärsinyt yli kymmenen vuotta. Useita tuotteita olen testannut, mutta en ole niistä apua saanut. Olen todella tyytyväinen tähän tuotteeseen. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin muutoksen. Päänahan hilseily on vähentynyt ja hiukset tuntuvat ihanan kuohkeilta. En tarvitse enää muotoilutuotteista tukea. Kiitos huikean hyvästä tuotteesta.”

“Miehelläni on Parkinsonin taudin aiheuttama vahva hilseily päänahassa. Lääkäri tuosta meille aivan oudosta oireilusta kertoi. Jatkuva hydrokortisonivoiteen käyttö tuntui pahalta, joten päätimme kokeilla jotain muuta. Tämä Vihreä tee & Kamomilla palashampoo on lievittänyt oireita niin loistavasti, että heti piti tilata kotivarastoon sitä lisää. Olisikin kiinnostavaa saada tälle hyvälle kokemukselle ihan tieteellistä tutkimustietoa. Ainakin meillä apu toimii. Kiitos.”

“Kärsin psorista, ja tämä Vihreä Tee & Kamomilla shampoo on tullut meille jäädäkseen! Jo ekalla pesukerralla hiuspohja rauhoittui ja karkeista hiuksista tuli kaiken lisäksi pehmeät. Miljoonasti parempi kuin yksikään apteekin shampoo”

“Olen nyt neljästi pessyt Vihreä Tee & Kamomilla shampoolla ja pari kertaa siinä välissä lasten shampoolla. Pakko myöntää, että kipeät ja kutiavat paukamat ovat päänahasta hävinneet. Ainoastaan tuo pala-muoto on vähän hankala, mutta menettelee sekin.”

“Lähtökohtaisesti pidän luontaistuotteita enemmän tai vähemmän huuhaana jolla viedään hyväuskoisilta rahat. Nyt täytyy kuitenkin nostaa käsi pystyyn virheen merkiksi, sillä tämä Vihreä Tee & Kamomilla shampoo todella toimii. Päänahkani on jo vuosia kutissut ja ollut täynnä hiusten alla piileskeleviä näppylöitä jotka muuttuvat kipeiksi ruviksi niitä raapiessani. Apteekin shampoot eivät ole auttaneet kuin hieman. Lopulta instagram-mainoksen uhrina tilasin tätä tavaraa. Jo ensimmäisinä päivinä ihmettelin kun pääni ei kutise kuten ennen. Nyt viikon käytön jälkeen ovat näppylätkin alkaneet hävitä ja kutina väistynyt lähes täysin. Olen ymmälläni mutta kiitollinen. 5/5, ostan varmasti uudelleen jos teho jatkuu! Mitähän muita hyviä luontaistuotteita olen ylimielisesti sivuuttanut vuosien saatossa…”

“Päälaellani on ollut iso kuiva hilseilevä kohta pitkään. En ollut löytänyt aiemmin tuotetta,joka siihen auttaisi. Myös rinnanaluset kärsineet pari vuotta punaisista kipeistä hikinäppylöistä, joihin hydrokortisoni ja sorbact eivät ole auttaneet mm. Mielenkiinnolla kokeilin tätä tuotetta ja molemmissa on tapahtunut selvää parantumista jo viikossa. Olen iloinen että löysin Vihreä Tee & Kamomilla shampoon ja aion käyttää jatkossakin. Siskokin kokeili shampootani kun kerroin tuotteesta.”

“Pitkään epäilin mainosta, nyt vihdoin tilattuani tään Vihreä Tee & Kamomilla shampoon olen yllättynyt. Päänahassa heti parempi tunne, kutina ja näpyt helpottui jo muutaman kerran pesun jälkeen. Hiuksetkin paremman tuntuiset. Minulle tuote ainakin sopii joten jatkoon.”

“Olen käyttänyt tätä Vihreä Tee & Kamomilla shampoota nyt muutaman kerran ja kutina hiuspohjassa on lievittynyt huomattavasti. Päänahkani on ollut todella ongelmainen vuosikausia psoriaasiksen takia, jota olen hoitanut jopa kortisonipohjaisella liuoksella. Jatkan nyt hoitoa tällä shampoolla ja odotan toiveikkaana hyviä vaikutuksia.”

“Tilasin Vihreä Tee & Kamomilla shampoota puolisolleni. Hänellä on pitkään ollut hilseongelmaa, ihottumaa joka levisi kasvoihin ja korviin. Iho hilseili pois. Nyt, viikon käytön jälkeen muutos on jo huomattava. Iho ei punoita, hilseily on vähentynyt ja hiukset tuntuvat pehmeille. Myös itsepäinen raskas hius on pehmennyt. Olemme myytyjä tälle tuotteelle.”

“Ennen Vihreä tee & Kamomilla shampoon käyttöä hiuspohjani oli todella kuiva ja kutisi paljon. Toisen pesukerran jälkeen hiuspohja ei tuntunut enää niin kuivalta ei ollut jatkuvan raapimisen tarvetta. Plussaa siitä että punainen hiusvärini on pysynyt hyvin. Todella hyvä shampoo”

“Ensimmäisen kerran kokeilin palashampoota ja olen erittäin tyytyväinen jo yhden pesun jälkeen. Päänahan psori ei kutise, ja hiukset tuntuvat tuuheilta. Ja kappas vain, hiukseni, jotka ovat piikkisuorat ja kuivahkot, ovatkin Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon jälkeen kihartuneet. Tilaan kyllä tuotetta lisää itselleni.”

“Tilasin miehelleni Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon kuivaan ja hilseilevään päänahkaan. Nyt 2 viikon käytön jälkeen päänahka voi hyvin. Palasaippuasta innostuneena hän alkoi käyttää myös Särkisalon suolasaippuaa. Ihon kutina rauhoittui myös. Kuulemma paluuta tavallisiin shampoihin ja suihkuugeeleihin ei enää ole”

“Ostin äidilleni tämän Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon kokeiluun, auttaako se hänen päänahan psoriasikseen. Hän on sairastanut sitä vuosikymmeniä ja käyttänyt siihen reseptilääkkeitä ja muita tuotteita. Nämäkään ei ole kunnolla parantanut päänahkaa. Hän on käyttänyt palasaippuaa nyt reilun 2 kuukautta ja muutosta on tapahtunut! Lääkärin määräämien lääkenesteiden käyttö on vähentynyt ja hiuksia on kasvanut paljaisiin paikkoihin. Lisäksi hiukset ovat tuuheamman näköiset eivätkä mene pitkin päänahkaa. Hän on todella tyytyväinen! Onneksi ostin hänelle tämän saippuan! Nyt hänen ei tarvitse hävetä kesällä päänahkaansa ja hiuksiaan!”

“Uskomatonta mutta totta! Olen paininut koko talven kamalan kutinan kanssa päänahassa ja jo parin pesukerran jälkeen tajusin, että ei kutita ja päänahka alkaa kokonaan rauhoittumaan. Vihreä Tee & Kamomilla shampoo on aivan huikea tuote! Kiitos!”

“Vihreä tee & Kamomilla shampoo auttoi kutisevaan päänahkaan paremmin kuin apteekin shampoo. Hiuksista tulee pesun jälkeen pehmeät, mutta antaa myös kivasti vähän rakennetta liukkaisiin hiuksiin. En suostu enää oikeastaan muita shampoita käyttämään.”

“Atooppinen iso ja päänahka kutisi, raavin sitä ja siellä oli rupia. Jatkuvasti. Nyt olen käyttänyt Vihreä tee & Kamomilla palashampoota 1,5 kuukautta ja kampaajan mukaan päänahkani on kunnossa, kutina on poissa ja lapsuuden taipuisat hiukset ovat kihartuneet niin, että näyttää kuin olisin käynyt permanentissa. Tykkään ja suosittelen kokeilemaan!”

“Mieheni on kokeillut kaikenlaisia shampoita päänahan kutinaan. Sekä apteekin tuotteita, että kampaamon tuotteita. Mitkään ei ole auttaneet. Hänellä ei ole hilsettä. Sitten kuulin Vihreä Tee & Kamomilla shampoosta. Jo ensimmäisen pesun jälkeen hän huomasi vähemmän kutinaa. Shampoo vaahtoaa miellyttävästi ja on miellyttävän tuoksuinen. Ei imelä.”

“Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo rauhoitti päänahan ihon heti ensimmäisen pesun jälkeen. Psoriaasin hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä en ole enää tarvinnut sen jälkeen kun palasaippuaa aloin käyttämään. Ehdottomasti paras hoitokeino päänahalle mitä olen tähän mennessä löytänyt.”

“Ostin Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon äidilleni, joka kärsi monta vuotta hiuspohjan kutinasta ja hilseilystä. Jo muutaman pesun jälkeen kertoi kutinan hävinneen. Hiukset voivat hyvin ulkoisesti, hilsettä ei ole olkapäillä enää! Pala kesti hänellä noin vuoden ja nyt pyysi tilaamaan uuden!”

”Minun luonnonkiharat / taipuisat hiukseni ovat jo nyt muutaman Vihreä tee & Kamomilla shampoopesun jälkeen tulleet todella hyvinvoiviksi ja päänahka ei kutise missään vaiheessa. Lisäksi mitään hoitoainetta ei välttämättä tarvitse ja hiukset ovat ihanan runsaan tuntuiset ja terveen oloiset sekä näköiset. Ihan ripauksen latvoihin jotain hoitoa silloin tällöin, kun ne on minulla vähän kuivahtaneet. Aivan mahti tuote! Suosittelen.”

“Minulla on aina ollut tosi rasvoittuva päänahka ja olen joutunut pesemään hiukset joka päivä. Vihreä tee & Kamomilla shampoolla kun olen nyt pessyt muutaman viikon, niin päänahka on rauhoittunut ja hiukset pysyvät jopa kolme päivää puhtaina!”

“Monta vuotta kärsin päänahan kutinasta, päänahka oli aina ”karstainen”. Mitkään lääkeaineet eivät ongelmaa poistaneet. Nyt käytettyäni teidän Vihreä tee & Kamomilla shampoota, päänahka on terve. Ei kutinaa. Ja helposti huuhdottavissa hiuksista pois. En enää kaupan shampoota osta. Kiitos hyvistä tuotteista.”

“”Rastatukkashampoo”. Kesä ja ylipäätään takut on rasite päänahalle, itsellä todella herkillä, raapimis ongelma ja jatkuvasti ”kutiaa”. Ostin Vihreä Tee & Kamomilla shampoon kokeiluun ja alkuun tuntui samalta kun hiusvesi haavaan, kolme päänahka pesua ja enää ei kutia! Ei siis tarvi repiä eikä aukea niin että vuotaisi kudosnesteet ruvelle! Helppo käyttää! Vaahtoaa enemmän kun annetaan selosteessa ymmärtää, nopea huuhdella, raikas ja PUHDAS tunne päänahassa! 👍� Suosittelen.”

”Viikon käytön jälkeen psori päänahassa rauhoittunut täysin. Suosittelen vahvasti tätä Vihreä Tee & Kamomilla Shampoota!”

”Päänahkani on ollut jo kymmenen vuotta hyvin kutiava ja kuiva paitsi pesun jälkeen hyvinkin märkä jos revin sitä. Vihreä Tee & Kamomilla Shampoo on auttanut niin, että jatkuva kutina on jäänyt pois ja isommat kuivat alueet pienentyneet, olen käyttänyt sitä vasta 5 kertaa joten toivoa on paremmasta päänahasta.”

”Isäni on kokeillut monet hilseshampoot ja allergiatuotteet, kaupasta ja apteekista. Pää kutiaa, hilseilee ja aristaa. Olen kuullut teistä pelkkää hyvää ja tilasin Vihreä Tee & Kamomilla shampoon isälle testiin. Tuntuu auttavan, tyytyväinen on. Kiitoksia. Aion itse kokeilla tuotteitanne myös, siivoussaippua ja shampoo kiharille hiuksille lähtee tilaukseen.”

”Ensimmäistä kertaa käytin Vihreä tee & kamomilla palashampoota ja aivan ihana kokemus. Vaahtosi todella hyvin, mutta myös huuhtoutui helposti. Mulla on pitkät, paksut luonnonkiharat hiukset ja kutiava päänahka, monia shampoita kokeillut ja tämän jälkeen ei kutinasta tietoakaan, enkä tarvinnut hoitoainetta edes! Olen suositellut kaikille mahdollisille ihmisille jo tätä.”

”Tästä tuli erottamaton osa mun elämää. Lapsesta asti olen elänyt atooppisen ihon kanssa. Viime syksynä päänahka kutisi siihen malliin, että raavin sen verille öisin nukkuessani. Ostin Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon ja päänahan rasvaus jäi tämän myötä. Avun huomasi jo parin päivän jälkeen, vaikken itsekkään olisi uskonut, että saippua auttaa atooppiseen ihoon.”

”Aivan loistava tuote. Päänahan psoriasis rauhoittui toisella pesukerralla ja mikä parasta luonnonkiharat tykkäsivät myös, eikä tarvinnut laittaa hoitoainetta kun ihan vähän pesun jälkeen. SUOSITTELEN!”

”Miellyttävä tuoksu, hyvä vaahto ja rauhoittaa ihanasti herkän kutiavan päänahkani. Hiukset pysyvät pitkään puhtaina ja ilmavan tuntuisina. Huipputuote!”

”Olen vasta kaksi kertaa käyttänyt tuotetta, mutta jo nyt on päänahan kutina huomattavasti vähentynyt, Shampoo vaahtoaa ihanasti ja antaa todellakin tuuheutta ja eloisuutta hiuksille.”

”Tämä on ollut pelastus päänahalleni kun aina sitä on kutittanut pesujen jälkeen, nyt ei enää kutia kun tätä käytän ja hiukset tuntuu puhtaammilta pesun jälkeen.”

”Teinipojan atooppinen päänahka taisi vihdoin löytää avun palasaippuasta! Olen rasvannut päätä aikaisemmin lääke- ja perusvoiteilla pojan pyynnöstä. Nyt muutaman viikon käytön aikana pää ei ole kutissut ollenkaan! Jännityksellä odotamme tulevaa, saimmeko pysyvän avun?”

“Ostin Vihreä tee & Kamomilla shampoon jokin aika sitten. En ole käyttänyt sitä vielä shampoona lainkaan, mutta olen joka ilta suihkussa pessyt sillä itseni kauttaaltaan. Ihotyyppini on atooppinen, eli hyvin kuiva. Pesun jälkeen iho ei ole tuntunut kuivalta ja iho on mukavan sileä. Lisäksi ärtyneet ihottumaiset kohdat iholla rauhoittuvat. Punoitus vähenee ja kutina rauhoittuu. Olen tyytyväinen tuotteeseen.”

”Luin tästä Vihreä Tee & Kamomilla Shampoosta arvosteluja ja mietin voisinko saada apua päänahkani oireisiin (kutiseva, ihottumainen hilseily). Olin skeptinen, koska olen vuosia etsinyt sopivaa tuotetta löytäen vain apua lähinnä kutinaan, hilseily/ihottuma ei ole poistunut kuin apteekin vahvoilla lääkeshampoilla aina hetkellisesti. Tällä palashampoolla päänahka voi kuitenkin nyt tosi hyvin, ja on tosi riittoisaa! Vaikka ensin hinta posteineen vähän kirpaisi, mutta tuote riittää käytössäni niin pitkään että hinta ei ole itseasiassa yhtään kallis. Puhumattakaan siitä minkä avun se toi. Kiitokset hyvästä tuotteesta, tilaan tätä jatkossakin!”

”Kutina väheni Vihreä tee & kamomilla palashampoolla. Yhden palan kokemuksella voin sanoa, että päänahan psorin aiheuttama kutina ja hilseily väheni merkittävästi. Jos pesen välillä normishampoolla, kutina pahenee heti.”

”Minulla on vaikea seborrea, ja sopivan shampoon löytäminen on tuskaa.. Olen tuhlannut aika paljon rahaa kokeiluihin, sillä suurin osa shampoista vain pahentaa päänahan kutinaa ja hilseilyä. Yksi epäonnistunut kokeilu oli eräs toinen Saaren Taian palashampoo, olisiko ollut greippi? Onneksi uskalsin kokeilla vielä Vihreää teetä ja kamomillaa! Päänahkani tykkää: kutina ja hilseily ovat vähentyneet ihan ratkaisevasti. Ei toki kokonaan, mutta tämä on niin harvinaista että lipun voisi vetää tankoon!”

”Yhden pesukerran jälkeen päänahan kutina ja polttelu vähenivät huomattavasti. Shampoo vaahtoaa todella hyvin ja tuntuu miellyttävältä käyttää.”

”Puhtaat, ihanat hiukset, ei enää hilsettä eikä päänahan kutinaa. Hiukset myös pysyvät puhtaana pidempään, nyt riittää pari pesua viikossa entisen jokapäiväisen sijaan. Käytän vielä lisänä Tyrni hoitoainetta.”

Vihreä Tee & Kamomillashampoo on kuin suoraan taianomaisesta, vihreän vehreästä paratiisista! Tämä shampoo kuljettaa matkalle salaperäisen lumoavaan saniaismetsään tehden hiuksista ja hiuspohjasta uskomattoman raikkaat! Rakastan tämän nimeä, tuoksua ja hellävaraista tehoa! Täydellinen pitkän vaelluspäivän jälkeen!”

Vihreäteekamo

”Mökille johon ei tule sähköä eikä vettä, on ihanaa ottaa nämä saippuat mukaan. Vettä on käytössä rajallisesti ja kasvot on kiva saada puhtaaksi meikeistä ja päivän pölyistä.”

”Ihoon jää helposti epäpuhtauksia ja sen seurauksena ilmestyy kasvoille näppylöitä. Näillä tuotteilla kasvot ovat pysyneet hyvänä eikä kuivu liikaa.”

”Saippuat tunnistaa helposti väristä ja muotoilusta kun on eri saippuoita käytössä samaan aikaan.”

Palasaippuat

”Olin skeptinen palashampoon tilatessani, mutta nyt parin viikon käytön jälkeen voin sanoa, että taitaa jäädä pysyvästi minun hiusten pesutuotteeksi. Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo vaahtoaa yhtä hyvin kuin nestemäiset shampoot ja hiukset tulee todella puhtaiksi kuten myös päänahka. Jos tuolle palaselle olisi vielä kevyt ja tiiviisti suljettava kotelo, niin tämähän olisi aivan mainio tuote otettavaksi mukaan vaikka vaellukselle. Täytyykin ensi kesänä kokeilla kalareissulla miten toimii kylmän jokiveden kanssa. Vahva suositus täältä Leviltä!”

”Kutina helpottanut heti ja psoriasis oireet kolmen kerran jälkeen helpottanut niin paljon, että kampaaja huomasi että rupea pal vähempi.”

”Tuote tuntuu auttavan parhaiten päänahan kutinaan tuotteista, joita olen kokeillut tähän asti. Hiukset tulevat myös puhtaan tuntuisiksi ja helposti kammattaviksi. Päänahan hilseily on myös selvästi vähentynyt. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen!”

”Psoriasiksesta kärsivä ystäväni pitää tästä todella paljon, rauhoittaa päänahkaa.”

”Heti ensimmäisestä pesusta väheni kutina ja hiukset tulivat todella pehmeiksi. Myös mies innostui käyttämään tätä ja kehuu hyväksi.”

”Aivan loistava! Kolmen pesu kerran jälkeen miehen kutiseva ja punoittava päänahka on rauhoittunut. Ollaan kokeiltu lääkärin määräämät salvat, liuokset jne. Apteekin shampoot mutta ei ole tehonnut.. Mutta tämä saippua, toimii!”

”Hei! Olen aivan ihmeissäni Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon vaikutuksesta. Minulta lähti vuosia hiuksia, mutta aloitettuani palashampoon käytön, hiusten lähtö loppui kuin seinään. Olen nyt halukas kokeilemaan myös muita Saaren Taika tuotteita itselleni ja läheisilleni. Kiitos paljon.”

”Olen useamman vuoden kärsinyt päänahan ongelmista sekä kovan kutinan että rasvaisemman, mutta myös kuivan hilseen muodossa. Päänahka oli usein myös verillä. Tällä shampoolla kolmen kerran jälkeen hilse ja kutina oli poissa! Suosittelen lämpimästi.”

”Miehellä on paha psoriasis. Kertoi, että ekan kerran käytettyään Vihreä Tee & Kamomilla shampoota lähti ruvet päästä ja kutina jäi pois. Oli jopa niin tyytyväinen, että pesi tällä saippualla koko vartalon myös.”

”Hiustenlähtö loppui, samoin päänahan kutina ja hilseily. Olen kymmeniä vuosia etsinyt tällaista hiustenpesuainetta!”

”Pojalla (17v.) ollut paljon ongelmia kutiavan ja punoittava päänahan kanssa. Ei enää tämän Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon jälkeen. ”Tilaa lisää” on hänen toiveensa.”

”Aiemmin en ollut koskaan käyttänyt palashampoota, mutta tämän kokeilun jälkeen ei aio muuta käyttääkään. Ihan kuin olisin pessyt järvivedellä hiukset. Tulivat tosi tuuheaksi ja helposti kammattaviksi, eikä tarvitse todellakaan käyttää hoitoaineita. En uskonut, että voi vaahdotakin niin paljon. Nyt ostan heti lapsenlapsilleni, joilla on pitkät, paksut ja ”vaikeasti” kammattavat hiukset. Ei tarvita enää hoitoaineita ja selvittäviä suihkeita tämän tuotteeten kanssa. Itseltäni hävisi päänahan kutina ja hilseily heti eka käyttökerran jälkeen. En olisi ikinä uskonut ellen olisi itse kokeillut!”

”Hiukset ovat pesun jälkeen pehmeät, jäykät hiukseni taipuvat muotoiltaessa helpommin. Päänahka ei kutise. Tuote vaahtoaa hyvin parilla hieraisulla hiuksiin, riittoisa.”

”Olen pitkään kärsinyt seborrooisesta ekseemasta päänahassa, johon lääkeshampoot ja antibiootit eivät meinaa toimia. Päivittäinen pesu tällä shampoolla pitää kutinan poissa ja parin viikon käytön jälkeen punoitus ja hilseily ovat vähentyneet valtavan paljon. Koko ongelmaa shampoo ei ainakaan vielä ole poistanut, mutta on hillinnyt oireita paremmin kuin mikään aiemmin kokeilemani shampoo. Ostan aivan varmasti uudestaankin.”

”Ostin tämän tuotteen ensin lähinnä päänahan psoriaksesta kärsivälle pojalleni. Jo muutaman pesukerran jälkeen kutina loppui. Mieheni kokeili kanssa ja sanoi, ettei hänenkään päänahkansa kutise enää ja hiukset tuntuvat paljon sileämmiltä. On kuulemma parempi kuin mikään muu ostamani shampoo.Tämä tuote sopii myös minun luonnonkiharoille hiuksilleni. Ostan todellakin tätä vielä uudelleen!”

”Pesee hyvin ja poistanut päänahan kutinan kokonaan! Jättää narskuvan puhtaan tuntuiseksi märät hiukset mutta hiusten kuivuttua, ne ovat kuitenkin ihanan pehmeät. Pidän kovasti palashampoosta ja aion osaa sellaisen lahjaksi myös kuivan päänahan omaavalle isälleni.”

”Ostin äidilleni lahjaksi jolla on psori päänahassa ja auttoi muutaman pesun jälkeen läntteihin. Itselläni päänahka kuivuu ja hilseilee aina syksystä kevääseen, nyt kun ostin myös itselleni niin kutina ja hilseily loppui parin pesun jälkeen! Suosittelen kokeilemaan!”

”Harvoin tulee annettua näitä arvosteluja mutta nyt on pakko. Tuote todella toimii ja tuotekuvauksessa annettu lupaus täyttyy. Mieto tuoksu. Auttoi nopeasti kutisevaan ja kuivaan päänahkaan.”

”Palashampoo, joka todella toimii! Päädyin ostamaan tämän palashampoon luettuani arvosteluista, että tehoaa hyvin päänahan erilaisiin ongelmiin. Ja nyt joitakin kertoja sillä hiukseni pesseenä, voin kertoa että se todella toimii. Ei ole tarvinnut pestä hiuksia vielä kertaakaan lääkeshampoolla tämän palan kotiuduttua meille. Aivan loistava! Kiitos, Saaren Taika!”

”Kympin ostos! Täytyy myöntää, että harmillisen harvoin tulee omia ostoksia arvioitua. Mutta nyt on pakko, kun tuote on niin hyvä, että oksat pois! Tekee juuri sen minkä tuotekuvaus lupaa. Käytön jälkeen ei ole ollut päänahan kutinaa eikä ärsyttävää tunnetta edes hikoilun jälkeen. Hiukset pysyvät puhtaana ja tulevat ihanan sileiksi. Mukavan raikas mieto tuoksu ja vaahtoaa hyvin. Ehdottomasti 5 tähden tuote ja tulen ostamaan uudelleen!”

”Täytyy myöntää, että harvemmin tulee missään ostoksia arvosteltua, mutta nyt on pakko! Tää shampoo oli niin hyvä ostos, että oksat pois! Ärsyttävää tunnetta ja kutinaa päänahassa ei ole ilmennyt shampoon käytön jälkeen edes hikoillessa! Hiukset pysyvät myös puhtaina monta päivää.. En tiedä ollenkaan kuinka monta päivää pystyisikään puhtaina mutta oma pesuväli on 2-3 pvää ja tuona aikana ei ole hiukset alkaneet edes rasvoittumaan. 5/5 ja aplodit päälle tälle tuotteelle, tulen ehdottomasti ostamaan uudelleen ja uudelleen.”

”Kahden käyttökokemuksen perusteella 4 tähteä. Luultavasti nousee 5tähteen nopeastikin. Kärsin ihokeliakiasta JA atooppisesta ihottumasta ja päänahkani reakoi todella herkästi lämpötilan muutoksiin, viljoihin shampoossa ja hoitoaineessa jne. Hankalaa on siis ollut löytää shampoo, joka hoitaa ja hellii myös päänahkaa. Shampoo tuntui tehoavan jo ensimmäisen kerran jälkeen ja päänahan kutina helpotti. Lisäksi tyttäreni, joka kärsii myös atopiasta, koetti palashampoota ja eritoten tykkäsi sen vaahtoutumisesta. Hiukset tulevat hyvin puhtaaksi ja vaahto huuhtoutuu helposti pois. Mukava yllätys palashampoossa sopivuus Curly girl-metodiin, jota olen puolitoista vuotta käyttänyt. Palashampoo lähtee ehdottomasti myös mökille mukaan huuhtoutumis helppouden takia. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos vähääkään haastetta päänahan hyvinvoinnin kanssa!”

”Ihana! Uusi suosikkituote: kuiva ja hilseilevä päänahkani rauhoittui jo ensimmäisestä pesusta. Noin 30 vuotta olen yrittänyt löytää sopivaa shampoota ja nyt olen niiiin onnellinen, että Vihreä Tee & Kamomilla shampoo tuntuu toimivan! Vihdoinkin uskallan käyttää myös mustia paitoja.”

”Ostin Virheä Tee & Kamomilla shampoon koska luin useita kommentteja joiden mukaan shampoo toimii hyvin psoriasikseen. Puolisoni käytti tätä ja hänen kertomansa mukaan shampoo toimi juuri kuten luvattiin! Päänahka rauhoittui heti. Mahtava tuote, tilattu jo lisää!”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo rauhoitti selkeästi aikuisen poikani seborrooista päänahkaa. Nyt hänen ei tarvitse käyttää vahvoja kortisooniliuoksia.”

”Psoriaatikkona olen kokeillut monet pesuaineet enkä ole löytänyt sitä joka sopisi ennen kuin nyt, kun kokeilin Vihreä Tee & Kamomilla shampoota. Olen tyytyväinen sillä kutina ja päänahan arkuus ovat huomattavasti vähentyneet jo lyhyen käytön jälkeen.”

”Ostin Vihreä Tee & Kamomilla shampoon pojalleni, pessyt nyt kaksi kertaa hiukset ja sanoi hilseen ja kutinan hävinneen lähes kokonaan.”

”Teinipojallani psorityyppistä, kovasti kutisevaa ja hilseilevää läiskää päänahka täynnä. Kaikkea kokeiltu vuosien saatossa, mutta tuloksetta. Onneksi löytyi Vihreä Tee & Kamomilla palasampoo, joka todellakin tehoaa päänahan ihottumaan; hilseily huomattavasti vähentynyt ja kutina lakannut kokonaan, mistä johtuen läiskät vaalentuneet ja osittain kadonneet. Kiitos tästä tuotteesta<3”

”Ihanan tuoksuinen ja riittoisa shampoo. Arvostan tuotetta myös se ekologisuuden vuoksi – ei turhaan purkitettua vettä. Ja perheen vegaanitkin tykkää.”

”Tilasin Vihreä Tee & Kamomilla palasaippuan miehelle, jolla on päänahassa tali-ihottumaa. On tähän asti pessyt tervashampoolla ihotautilääkärin antaman ohjeen mukaan, mutta nyt kokeili tätä. Ongelma ei ole poistunut kokonaan, mutta jos mies sanoo, ettei missään nimessä ole huonompi vaan parempi, tuote on hyvä.”

”Olen käyttänyt tätä palashampoota nyt jo muutaman kuukauden ajan, ja voin vaan suositella. Tuoksu on hyvä ja koostumus on mukava hiuksia pestessä. Alussa kesti hiukan oppia itselleen sopiva tyyli levittää shampoo hiuksiin, mutta nyt se sujuu erittäin luontevasti. Shampoo on vähentänyt huomattavasti pään kutinaa ja hilseilyä. Lisäplussaa tulee vielä ekologisuudesta, nyt mökilläkin on kyseinen shamppo.”

”Yllättänyt positiivisesti, vaahtoaa kivasti. Koskaan ennen en ole palasaippualla hiuksiani pessyt. Ostin, kun hiuspohjastani löytyi psori-läiskiä.”

”Alettuani käyttämään tuotetta minun ei ole tarvinnut enään rasvata päänahkaa perusvoiteella vaan tämä tuote on pitänyt sen siistinä ja kutina on vähentynyt hyvin paljon.”

”Parin kuukauden käytön jälkeen voin todeta että shampoo on sopiva, ainakin näin kesäaikaan. Päänahka ei hilseile ja tuntuu kosteammalta. Huuhteluun saa käyttää tosin käyttää aikaa ja itseä ei täysin miellytä nitisevän puhdas lopputulos, mutta päänahka voi hyvin ja se on tärkeintä.”

”Ystäväni suositteli teepuusaippuaa akneihon hoitoon. Hän oli viimein löytänyt avun kolmekymppisenä aknensa hoitoon teidän tuotteilla. Minulla on kolme teiniä joille tuotteita lähdin uteliaana suosituksesta  tilaamaan.
Teepuusaippua on ollut hyvä hankinta kahdelle nuoremmalle. Vanhimmalla lapsella tällä hetkellä lääkitys aknen hoitoon, joten hänelle tilasin Kamomilla Sheavoidetta, koska lääkitys kuivatti käsien ihon todella huonoksi. Ihan sattumalta tilasin hänelle myös Vihreä Tee & Kamomilla palashampoon, koska hänellä ollut monta vuotta päänahan kutina kiusana.
Nuori alkoi reippaasti pestä hiuksiaan palashamppoolla, kun tuotteet tuli. Muutaman pesukerran jälkeen hän kertoi, että kutinaa ei enää ole niin paljon. Parin viikon käytön jälkeen havahduimme huomaamaan mieheni kanssa miten kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset lapsemme hiukset ovat. Nuorella jonka hiukset olivat aiemmiin olleet iltaisin rasvoittuneet ja likaisen näköiset, oli iltaisin vielä puhtaat kiiltävät hiukset. Edelleen päänahan kutinaa on, mutta on paljon lievempää.
Ajattelin tilata nuorelle seuraavaksi teepuusaippua ja testata kumpi tuotteista on hänelle parempi.”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo on paras palashampoista joita olen kokeillut! Kutina ja ruvet ovat hävinneet lähes olemattomiin. Hiukset tuntuvat puhtailta pitkään ja en tarvitse hoitoainetta tämän kanssa. Tätä tulen käyttämään jatkossa.”

”Tuttava suositteli Vihreä Tee & Kamomilla shampoota. Kokeilemaan lähdin hieman epäilevänä, sillä kokemuksia oli monista palashampoista ja kokemukset eivät todellakaan olleet hyviä.
Tuote yllätti todella positiivisesti. Hiukset jäivät pesun jälkeen ihanan raikkaiksi ja keveiksi. Vielä aamullakin ihastelin hiusten puhdasta ja pehmeää tuntua. Jää käyttöön ehdottomasti.”

”Hiukset ja hiuspohja kiittää! Itselläni ollut ihottumaa hiuspohjassa ja tämän palashampoon käytön aloittamisen jälkeen hiuspohja on rauhoittunut. Hiukset tulevat ihanan puhtaiksi. Ja tyttäreni ei tarvi enää selvityssuihketta. Palashampoo jättää hänen hiukset sileiksi ja puhtaiksi!”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo toi helpotusta jo muutaman käyttökerran jälkeen kutiavaan ja hilseilevään päänahkaan. En tykkää palasaippuoista itse (säilytyshaaste), mutta tämä jää käyttöön kyllä!”

”Kärsin ekseemasta päänahassa, olen kokeillut vaikka mitä apteekin tuotetta eikä mikään ole lopettanut kutinaa ja sen jälkeen raaputtelun seurauksena syntyviä haavoja ja rupia. Nyt olen pessyt kolmesti tällä ja heti ensimmäisen kerran jälkeen huomasin eron. Ei kutinaa, ei kirvelyä, ei rasvoittumista. Tällä jatkan tästä eteenpäin onnellisena.”

”Tilasin Vihreä Tee & Kamomilla shampoon kun olin pitkään kärsinyt kuivasta päänahasta eikä mikään tuntunut auttavan siihen. Mutta tämä auttaa! Ja vaikuttaa olevan hyvin riittoisaa, joten tulee myös edulliseksi.
Suosittelen.”

”Sairastan seborrooista ekseemaa joka ollut todella kiusallinen ja kutiava ongelma päänahassani. Kaikki mahdolliset tuotteet olen kokeillut eikä mistään ole ollut apua. Pesuja Vihreä Tee & Kamomilla shampoolla on takana vasta kaksi mutta ensimmäisen pesun jälkeen joutui hieraisemaan silmiään. Ei hilsettä, ei kutinaa, ei rupia. Päänahka ei punoitakkaan. Innolla jatkan käyttöä, kiitos tästä ihmetuotteesta!”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo oli löytö, hiukset tulevat todella puhtaiksi ja päänahan kutiaminen kadonnut viikossa. Hiukset myös pysyvät aiempaa kauemmin puhtaampina vaikka urheilenkin 1-2krt päivässä. Vaahtoaa hyvin ja on muutenkin helppo käyttää.”

”Permanentatut hiukseni olivat kuivat ja sähköiset, päänahka kutisi vähästäkin muotoilutuotteen käytöstä.
Vihreä Tee & Kamomilla palashampoota oli helpompi käyttää kuin olin ajatellut, koska vaahtosi upeasti oli levityskin helppoa. Pesun jälkeen oli puhtaat mutta ei liian kuivat hiukset. Hoidoksi riitti öljyn levitys latvoihin. Eikä ole kutissut päänahka sen jälkeen. En tosin ole tarvinnut muotoilu tuotteitakaan 🙂 Tykkään.”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo: Tämä shampoo sopii hiuksilleni ja päänahalleni tosi hyvin. Hiukset ovat kiiltävät ja ilmavat, olen myös pystynyt pidentämään pesuväliä. Herkkä päänahkani voi myös hyvin. Hiukset ovat helposti kammattavat, aina ei tarvitse edes hoitoainetta. Huuhtoutuu nopeasti pois hiuksista, ja yllättävän usein riittää yksi pesu, vaikka hiukset olisivat tuntuneet tosi likaisilta.”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo hyvä hiuspohjan kutinaan ja psoriin. Ei tarvitse käyttää hoitoainetta. Palashampoo on myös tosi riittoisa ja vaahtoa hyvin. Suosittelen.”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo: Paras löytämäni shampoo kutisevalle päänahalle. Hiukset voivat myös hyvin, ei tarvitse hoitoainetta. Miehen psoriasis rauhoittui myös päänahassa. Tästä en luovu.”

”Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo pesee hyvin ja on niin riittoisa että välillä oikein harmittaa kun ei voi ostaa uutta palaa ennen kuin vanha on käytetty. Ja sitähän siis on jäljellä puolen vuoden käytön jälkeen neljännes!”

”Suosittelen lämpimästi hoitoainepalaa. Vihreä Tee & Kamomilla shampoopesun jälkeen sipasen Kamomilla hoitoainepalaa kolmasti hiuksiin (puolipitkät), hieraisen ja annan vaikuttaa sen aikaa kun pesen Saariston suolasaippualla tai Tyrni Luksus Spa saippualla vartalon. Lyhyt huuhtominen, hetki pyyhkeen alla ja harjaan hiukset suoriksi. Ihan mahtava tuote! Olen huomannut, että vettäkin kuluu vähemmän kun käytän ihania Saaren Taian tuotteita, tuotteet huuhtoutuu niin helposti pois.”

”Vihreä tee & Kamomilla: Minulla vaikutukset eivät näkyneet heti. Mutta nyt kun on reilun viikon käyttänyt, alkaa päänahka rauhoittua ja hiukset pehmentyä. Olen tainnut löytää parhaan hiusten pesuaineen ikinä!”

”Olen nyt kolme kertaa käyttänyt Vihreä Tee & Kamomilla palashampoota ja hiuspohja on melkein kokonaan lakannut kutisemasta. Minulla myös rasvoittuu usein hiukset heti seuraavana päivänä, mikäli shampoo tai hoitoaine ei ole juuri oikeanlaista. Palashampoon ansiosta en ole tarvinnut enää lainkaan hoitoainetta ja hiukset tuntuvat ja näyttävät hyvältä, vaikka en hiuksia pesekään joka päivä.”

”Käsittämätön shampoo! Kärsin äärimmäisen kuivasta, kutisevasta ja hilseilevästä päänahasta. Mieheni taas päänahan pahasta psorista ja olemme yli kymmenen vuotta lotranneet kaikenlaisilla lääkkeillä ja aineilla ilman apua. Olemme nyt kolme viikkoa käyttäneet vihreä tee ja kamomilla shampoota enkä edelleenkään meinaa uskoa silmiäni. Oma päänahkani on terveempi kuin ikinä, ei yhtään kutinaa, ei hilseen hilsettä eikä tukkaa lähde enää puoliakaan entisestä. Mutta sitäkin mahtavampaa on että mieheni psori on kadonnut. Kokonaan. Mies on ihan yhtä ällikkänä. Psori oli todella paha, myös korvissa. Korvatkin ovat nyt kunnossa, hän kuulemma on käyttänyt shampoota niihinkin. Voisin ylistää tätä shampoota koko päivän, en enää ikinä palaa entisiin litkuihin. Aivan mielettömän upea tuote. Seuraavaksi tilaan Teepuusaippuan mieheni aknea ja omia hormoninäppylöitäni varten.”

”Aivan loistava shampoo kuivalle päänahalle. Olen jo pitkän aikaa (eli useamman vuoden) kärsinyt todella kuivasta päänahasta. Olin jo epätoivoinen etsiessäni sopivaa shampoota, koska mikään ei tuntunut auttavan kuivuuteen ja siitä johtuvaan kutinaan. Olen kokeillut x määrän erilaisia kosteuttavia shampoita ja apteekin shampoita eikä mikään ole auttanut. Päänahka ihan ropisi /hilseili irti ja kutisi jatkuvasti. Ostin Vihreä Tee & Kamomilla shampoon vähän sillä mentaliteetilla, että ’kokeillaan nyt sitten kun tätä niin kehutaan’, enkä rehellisesti sanottuna jaksanut olla enää älyttömän toiveikas. Kun aloitin pesemään tällä shampoolla, en huomannut heti eroa, mutta vähitellen päänahkani alkoikin rauhoittua ja kutina vähentyä. Arviolta noin 3-4 viikon jälkeen päänahan kuivuus ja kutina oli jo täysin historiaa. Joten en voi enää muuta kuin todeta, kuin että tämä oli ehdottomasti paras ostos.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.