Näin käytät palashampoota

Näin käytät palashampoota

Mikä on palashampoo ja miten sitä käytetään?

Saaren Taika palashampoot ovat hiustenpesuun tarkoitettuja saippuapohjaisia shampoopaloja, jotka eivät sisällä synteettisiä voimakkaita puhdistusaineita, kuten SLS:ää (Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate). Nämä voimakkaat pesuaineet aiheuttavat monille mm. hilseilyä ja päänahan kutinaa.

Saaren Taian luonnolliset palashampoot ovat päänahalle hellävaraisia ja ne tekevät hiuksistasi kuohkeat sekä helposti muotoiltavat. Useat asiakkaamme ovat kertoneet, kuinka Saaren Taika palashampoo on tuonut helpotusta heidän päänahan hilseilyyn, kutinaan ja jopa päänahan psoriasikseen! Shampoopalojamme on jo sadat suomalaiset kokeilleet ja niihin rakastuneet!

Näin käytät shampoopalaa

Palashampoon käyttö poikkeaa hieman tavallisen nestemäisen shampoon käytöstä ja se voi ensi alkuun tuntua hieman vieraalta. Shampoopala vaahdotetaan huolellisesti joko käsiin tai suoraan märkiin hiuksiin. Ja koska palashampoosta puuttuu runsasta vaahtoavuutta antava SLS, eli sulfaatti, tulee palashampoota hieroa hiuksiin hieman enemmän, kuin nestemäisellä shampoolla olet ehkä tottunut.

Palashampoo on siitä huolimatta erittäin riittoisa ja pitkäkestoinen!

Palashampoon hyödyt

Vältyt muovipakkauksilta, sillä palashampoo on pakattua pahvirasiaan.

Palashampoo kulkee käsimatkatavaroissasi lentokoneessa, sillä se ei sisällä nestettä!

Palashampoo on usein jopa kolme kertaa riittoisampia kuin nestemäinen shampoo.

Palashampoossa ei ole säilöntäaineita.

Tutustu parhaisiin shampoopaloihin alla!

”Aivan loistava tuote. Päänahan psoriasis rauhoittui toisella pesukerralla ja mikä parasta luonnonkiharat tykkäsivät myös, eikä tarvinnut laittaa hoitoainetta kun ihan vähän pesun jälkeen. SUOSITTELEN!”

”Olen ehtinyt käyttää tätä shampoopalaa vasta muutaman kerran. Kokemukseni mukaan ei kuivata päänahkaa eikä hiuksia vaan tekee hiuksista todella tuuheat. Tuoksu on miellyttävä, jatkan käyttöä.”

”Minulla on ollut taliköhnä päänahassa eikä mikään tehonnut Teepuushampoo rauhoitti talineritystä jo muutaman kerran jälkeen”

”Minulla on ollut jo pitkään ongelmia päänahan kanssa, mutta tämä shampoo toimii! Päänahka ei kutise enää ja hiukset ovat ihanan tuuheat pesun jälkeen.”

Tahmaiset hiukset palashampoolla

Etenkin ensi alkuun, kun on siirrytty uuteen palashampooseen, saattaa kuluneet, värjätyt tai muuten vain vaurioituneet hiukset tuntua tahmaisilta, sillä vaurioituneen hiuksen hiussuomut ovat hieman avonaisia. Tämä johtuu siirtymisestä saippuapohjaiseen shampooseen ja katoaa yleensä muutaman pesukerran jälkeen. Mikäli koet, että tahma on häiritsevää tai ei ota poistuakseen, kannattaa avuksi tehdä etikkahuuhde!

Etikka sulkee hiussuomuja ja saa saippuatahmankin kaikkoamaan!

Etikkahuuhde hiuksille

Annostele noin 1-2tl etikkaa 1 desilitraan vettä.

Etikkahuuhde huuhdotaan hiuksista välittömästi, paitsi siinä tapauksessa, että halutaan poistaa hiuksista myös mineraaleja, tällöin sen annetaan vaikuttaa hetki ennen huuhtelua.

Etikka poistaa hiuksista myös mineraalijäämiä, tällöin etikkaveden tulee olla voimakkaampaa, kuin pelkästään saippuan jäämiä poistettaessa.  

Mineraaleja poistettaessa etikkaa annostellaan noin 1/4 etikkaa ja 3/4 vettä.

tarvitsenko palashampoon kanssa hoitoainetta?

Hoitoaineen käyttö riippuu hiuksistasi. Jos sinulla on lyhyehköt hiukset, ei hoitoaineen käyttö ole välttämätöntä, mutta pidemmille hiuksille taas suosittellaan hoitoainetta, sillä pitkien hiusten latvat voivat olla kuivat tai vauriointuneet, ja saattavat kaivata kosteutusta sekä suojaa.

Luonnolliset silikonittomat hoitoaineet palashampoolle

Saaren taian luonnonkosmetiikan valikoimasta löytyy useita hoitoaineita ja hiusnaamioita käytettäväksi yhdessä palashampoiden kanssa.

Tyrni kehäkukka hoitoaine vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiustenlähtöä. Se palauttaa hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttaa tasapainottamaan päänahan talin eritystä.

Curl Care 3 in 1 hoitoaineella on kolme käyttötapaa:
1. Hiuksiin jätettävä hoitoaine.
2. Pois huuhdeltava hoitoaine.
3. Hiusnaamio.
Hoitoaine sisältää viittä hiuksia tehokkaasti hoitavaa ja suojaavaa öljyä, joiden avulla hiukset säilyttävät kimmoisuutensa ja kiharuutensa paremmin.

Hiusnaamio rasvoittuville hiuksille. Tammenkuori & Nokkos hiusnaamio on kehitetty tasapainottamaan rasvoittuvaa päänahkaa ja ehkäisemään liiallista talin tuotantoa.
Naamio auttaa taistelemaan liiallista talintuotantoa vastaan ja voit vihdoin nauttia kevyistä ja ilmavista hiuksista.

Miten säilytän palashampoota?

Säilytä shampoopalaasi siten, että se pääsee hyvin kuivumaan käyttökertojen välillä. Parhaiten palamaiset saippuat ja shampoot säilyvät puisella saippua-alusella, joita löydät Saaren Taika verkkokaupasta useita!

Puu materiaalina nopeuttaa saippuan kuivumista, sillä puu itsessään imee myös osan saippuan vedestä ja kosteudesta.

Puu on myös luonnostaan antibakteerista, eli se auttaa saippuaasi pysymään hygieenisempänä. Keraaminen, metallinen tai muovinen alunen taas jättää veden hautumaan saippuan pohjalle, josta se imeytyy takaisin saippuan sisään, eikä välttämättä ehdi haihtua yläkautta ennen seuraavaa käyttöä. Tällöin saippua on sisältä kostea ja pehmeä, jolloin se kuluu nopeammin.

Huuhdo aina vaahto pois saippuasi pinnalta ennen saippuan laittamista aluselle. Vaahto saippuan pinnalla pitää saippuaa kosteana, jolloin se pehmenee ja kuluu nopeammin.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.