Saaren taika lifestyle – anna saaren taika elämäntavan valloittaa kehosi ja mielesi!

Saaren taika lifestyle blogi

Luksusta itsellesi, sisustukseen, matkailuun ja ruoanlaittoon

Saaren Taian lifestyleblogissa pääset irtautumaan arjesta rentouttavien hemmotteluohjeiden-, herkullisten ruokareseptien avulla sekä löydät inspiraatiota mm. sisustukseen ja lähimatkailuun. 

Anna vieraskynäilijämme Idan herkullisten kasvisruokareseptien hemmotella makunystyröitäsi tai innostu boheemiin skandinaaviseen sisustukseen Novapuun puusepän valmistamilla piensisustustuotteilla!

Kopioi helpot hemmotteluohjeemme osaksi arkirutiinejasi ja huomaa miten stressitasosi alkavat laskea ja elämästäsi tulee seesteisempää kaiken kiireen keskellä.

Tervetuloa viihtymään blogiimme. Anna Saaren Taika elämäntavan valloittaa kehosi ja mielesi!

Uudet kirjoitukset

KaikkiInspiraatiota lähimatkailuunLifestyleRuokaSaaristoluonto
saaren taikaa Särkisalosta

Saaren Taika Särkisalosta

Saaren Taian juuret syvällä Särkisalossa Moikka moi! Pitkästä aikaa blogiin ihan tavallistakin asiaa, eikä aina vain ihonhoito-ohjeita ja muuta sellaista, vaikka tärkeää tietoa sekin on;...

Lue lisää

Saaren Taika tuotteet mukaan matkalle

Saaren Taikaa matkalle mukaan Maailma alkaa taas avautua ja ihmiset uskaltavat laajentaa lähimatkailua myös hieman kauemmaksi. Onhan siitä aikaa, kun viimeksi pääsi normaalisti matkaamaan Thaimaahan...

Lue lisää

Lämmin pyyhe rauhoittaa ja hoitaa

Vaikka Saaren Taika hamam pyyhkeet ovatkin itsessään jo ihanan lämpimiä, voi tätä ominaisuutta tehostaa vieläkin enemmän! Oletko koskaan lämmittänyt pyyhettä mikrossa tai saunassa?

Lue lisää
Kevään ja kesän parhaat hamam-pyyhkeet Saaren Taialta lue kokemuksia

Kevään ja kesän parhaat hamam-pyyhkeet Saaren Taialta, lue miksi!

Saaren Taian maahantuomat aidot turkkilaiset puuvillaiset hamam kylpyläpyyhkeet valmistuvat käsityönä pienillä tehtailla vastuullisesti. Hamam-pyyhkeidemme materiaali on aina 100%:sti luonnollista ja uusiutuvaa puuvillaa, tai puuvillaa yhdessä...

Lue lisää

Tuo kevät kotiisi kestävillä huonetuoksuilla!

Talvi ja syksy ovat kynttilöiden aikaa, mutta kevät ja kesä kuuluvat tuoksuille. Kukkien tuoksua, raikasta ilmaa ja hedelmien sekä kasvien tuoksua. Nämä saat kotiisi jo...

Lue lisää
LOMALLE PERNIÖN SEUDULLE

Lomalla Perniön seudulla!

Tervetuloa lomalle Perniön seudulle! Täällä on vieri vieressä Matildedalin ruukkikylä, Teijon kansallispuisto, Action Park, sekä ruukkikylä, Särkisalon saaret ja lumoavat merelliset maisemat sekä Perniön piskuinen...

Lue lisää

Rentouttava saunahetki ystävän kanssa

Miltä kuulostaisi hemmottelutreffit saunassa oman rakkaan tai ystävän kanssa? Kutsu läheisesi viettämään kanssasi rentouttavaa laatuaikaa saunan merkeissä. Olipa kyseessä sitten rantasauna tai pienempi kerrostaloasunnon sauna,...

Lue lisää

Joululoman top 5 Saaren Taika tuotteet

Joululoma on vihdoin täällä! Aikaa itselle, läheisille, hyvinvoinnille ja herkuttelulle. Tässä artikkelissa listaan Saaren Taian tuotteista viisi parasta joulumielen tuojaa. Tunnelmointi voi alkaa!

Lue lisää

Joululomailijan rentouttava spa-hetki Saaren Taika tuotteilla

Joulu on nauttimisen ja hemmottelun parasta aikaa! Joululomalla tulee usein liikuttua paljon ulkona, joten sen vastapuoleksi ajattelin tässä artikkelissa kertoa vinkkejä oman rentouttavan ja palauttavan...

Lue lisää

Hetki aikaa itselle joululoman hulinan keskellä

Joululomalla kannattaa muistaa ottaa välillä aikaa itselle. Rauhoittuminen ja rentoutuminen lasten juostessa ympäri taloa voi tuntua mahdottomalta, mutta ei se ole! Tässä artikkelissa parhaat vinkit...

Lue lisää

Älä anna pimeyden masentaa! Nauti vuodenajasta fiilistellen näiden Saaren Taika vinkkien avulla!

Mikä sen parempaa kuin ottaa kuppi lämmintä juotavaa, sytyttää Saaren Taika tuoksukynttilöitä, käpertyä Hamam-viltin alle ja fiilistellä tunnelmaa kotisohvalla.

Lue lisää

Joulutunnelmaa Saaren Taika tuoksukynttilöillä

Vegaanisilla ja myrkyttömästi palavilla Saaren Taika tuoksukynttilöillä luot kotiisi ihanan rauhallisen ja raikkaan joulutunnelman!

Lue lisää

Lifestyle

Saaristoluonto

Inspiraatiota lähimatkailuun

Ruoka

Lisää lifestyleblogi artikkeleita:

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.