Miten palasaippuaa käytetään kasvojenpesuun?

Miten käytetään teepuusaippuaa

Saako saippualla pestä kasvot?

Saaren Taian palasaippuoista lähes kaikki sopivat myös kasvojen pesuun ja useimmissa palasaippuoissamme onkin jo reseptin kehittämisvaiheessa otettu kuivaihoiset sekä kasvojen pesu huomioon, sillä tuotteiden kehittäjällä itselläänkin on atooppinen, kuiva ja herkästi reagoiva iho.

Saaren Taika saippuatuotteet (palasaippuatpalashampootsiivoussaippuat) on myös kehitetty siten, että niissä on jäljellä runsaasti saippuaksi muuttumattomia öljyjä, jotka toimivat iholla antioksidanttisesti, kosteuttavasti, ravitsevasti ja suojaavasti.

Kasvoille sopivissa palasaippuoissa puhdistavuuden ja kosteuttavuuden tasapaino on tarkoin optimoitu, jolloin saippua kykenee puhdistamaan ylimääräistä talia iholta silti poistamatta liikaa ihon omia hyödyllisiä rasvoja.

Etenkin akneen taipuvaista ihoa tulisi nimenomaan pestä kasvoille sopivilla miedoilla saippuoilla öljypuhdistajien sijaan, sillä moni öljy voi jäädä ihon pinnalle tukkimaan ihohuokosia, joka taas saattaa aiheuttaa lisää aknea.

Miten pestä saippualla kasvot?

  1. Kostuta kasvot haalealla vedellä.
  2. Kasta pesulappu, sipaise sillä palasaippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi
    kauttaaltaan, vältä saippuan joutumista silmiin.
  3. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä. Vältä lämmintä vettä, sillä se saa ihohuokoset laajenemaan.
  4. Kosteuta kasvot pesun jälkeen kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Saaren Taika Teepuusaippua kasvojenpesuun kokemuksia

”Vihdoinkin ihonpuhdistustuote, jonka vaikutuksen huomaa ihan jo parin käyttökerran jälkeen! Vaikeasta aknesta kärsivä kasvojen iho tuntuu nyt kuukauden Teepuusaippuan käytön jälkeen eloisalta ja rauhoittuneelta”

”Paras kasvojenpesusaippua. Kokeilin teepuusaippuaa hormonaaliseen akneen, muutamassa päivässä finnit haalenivat ja viikon jälkeen katosivat kokonaan. Mikään muu tuote ei ole auttanut samalla tavalla. Iho tuntuu tulevan hyvin puhtaaksi tällä saippualla, käytän kaksi kertaa päivässä.”

”Toimiva tuote palana ja nestemäisenä! Teepuusaippua toimii hormoninäppyihin aikuisella naisella ja teinitytön aknella. Kasvojen iho ei ole ollut koskaan näin hyvässä kunnossa ja loputon antibioottien syönti loppui tähän. Entiseen ei palata.”

Tyrni Luksus Spa kasvojenpesuun kokemuksia

”Ärtyneelle rosacea- iholle kahden viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käyton jälkeen kiristys kasvojen iholta on hävinnyt ja iho tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Punaisuus on selvästi vähentynyt otsan, nenän ja leuan alueelta.”

”Tyrni Luksus Spa saippua on uskomaton tuote! Parin käyttö kerran jälkeen ruusufinnin näppylät kasvoista melkein hävisi, samoin punakkuus. Pesun jälkeen tosi pehmeän tuntuiset kasvot. Suosittelen!”

”Kerrankin riittävän hellävarainen kasvosaippua! Minulla on yliherkkä iho, jolla rosaceaa ja milloin mitäkin ongelmaa. Tyrnisaippua tuntuu heti rauhoittaneen ihon. Olen todella tyytyväinen.”

Paras kasvosaippua on luonnonkosmetiikan sulfaatiton palasaippua kasvoille, josta ei ole poistettu kosteutta säilyttävää glyseriiniä.

Saaren Taika luonnonkosmetiikan palasaippuat kosteuttavat ja hoitavat ihoa samalla kun ne puhdistavat sen hellävaraisesti.
Saaren Taika palasaippuoista ei ole poistettu saippuoitumisprosessin aikana luonnollisesti niihin syntynyttä glyseriiniä, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

Siksi Saaren Taika saippuat eivät kuivata ihoa, kuten monet muut palasaippuat tekevät.
Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle paras kasvosaippua on Saaren Taika Teepuusaippua.

Osta kosteuttavat ja luonnolliset Saaren Taika kasvosaippuat netistä, tai tutustu niihin alla näkyvässä tuoteupotuksessa:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.