Palasaippua kasvojen pesuun – Saaren Taika kasvosaippuat

Voiko palasaippuaa käyttää kasvoille?

Kasvojen puhdistamisessa on tärkeää huomioida puhdistavan tuotteen hellävaraisuus. Liian pesevä tuote saattaa kiihdyttää ihon omaa talintuotantoa ja aiheuttaa pitkällä aikavälillä ongelmia iholle.

Moni tavallinen palasaippua onkin liian pesevä ja kuivattava käytettäväksi kasvojen pesussa, mutta palasaippuoista löytyy myös kasvojen pesuun erittäin hyvin sopivia saippuoita!

Saaren Taika teepuusaippuat koti spa osastolla kynttil'n ja hamam pyyhkeen kanssa puisella jakkaralla

Paras kasvosaippua on luonnonkosmetiikan sulfaatiton palasaippua kasvoille, josta ei ole poistettu kosteutta säilyttävää glyseriiniä.

Saaren Taika luonnonkosmetiikan palasaippuat kosteuttavat ja hoitavat ihoa samalla kun ne puhdistavat sen hellävaraisesti.

Saaren Taika palasaippuoista ei ole poistettu saippuoitumisprosessin aikana luonnollisesti niihin syntynyttä glyseriiniä, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Siksi Saaren Taika saippuat eivät kuivata ihoa, kuten monet muut palasaippuat tekevät.

Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle paras kasvosaippua on Saaren Taika Teepuusaippua.

Miten palasaippuaa käytetään kasvoille?

  1. Kostuta kasvot haalealla vedellä.
  2. Kasta pesulappu, sipaise sillä saippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi
    kauttaaltaan, vältä saippuan joutumista silmiin.
  3. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä. Vältä lämmintä vettä, sillä se saa ihohuokoset laajenemaan.
  4. Kosteuta kasvot pesun jälkeen kasvovedellä ja kosteusvoiteella
Kasvojen puhdistusta peilin edessä vanulapulla

Saaren Taika palasaippuoista kaikki sopivat kasvojen pesuun, myös suolasaippuat ja meillä onkin tuhansia positiivisia käyttäjäkokemuksia palasaippuoidemme käytöstä kasvosaippuoina!

Palasaippuaa kasvosaippuana käytettäessä kannattaa muistaa, että saippuaa ei kannata hieroa suoraan kasvoille, vaan kannattaa joko vaahdottaa saippuaa pieni määrä kämmeniin ja pestä kasvot, tai käyttää saippuaa yllä olevan ohjeen mukaisesti sienen tai vanulapun kanssa.

Artikkeli jatkuu tuoteupotuksen jälkeen

”Vihdoinkin ihonpuhdistustuote, jonka vaikutuksen huomaa ihan jo parin käyttökerran jälkeen! Vaikeasta aknesta kärsivä kasvojen iho tuntuu nyt kuukauden Teepuusaippuan käytön jälkeen eloisalta ja rauhoittuneelta”

”Paras kasvojenpesusaippua. Kokeilin teepuusaippuaa hormonaaliseen akneen, muutamassa päivässä finnit haalenivat ja viikon jälkeen katosivat kokonaan. Mikään muu tuote ei ole auttanut samalla tavalla. Iho tuntuu tulevan hyvin puhtaaksi tällä saippualla, käytän kaksi kertaa päivässä.”

”Toimiva tuote palana ja nestemäisenä! Teepuusaippua toimii hormoninäppyihin aikuisella naisella ja teinitytön aknella. Kasvojen iho ei ole ollut koskaan näin hyvässä kunnossa ja loputon antibioottien syönti loppui tähän. Entiseen ei palata.”

”Täydellinen, pehmeästi kuoriva suolasaippua! Huipputuote. Ihana iholle – kuorii pehmeästi jättäen miedon laventelin ja kauran tuoksun jälkeensä. Käsittämätöntä että pesen atooppista ihoani palasaippualla, vieläpä kasvoista, mutta iho jää pehmeäksi. Ei kiristä ja tuntuu pehmeältä. Ihana tuote suihkuun ja myös kasvopesuun.”

”Täydellinen mökkisaippua! Mökkeillessä tuli testattua suolasaippuaa päivittäisessä käytössä ja hyvin pitää pintakuivan ihoni kunnossa, johon normaalit kasvon puhdistusaineet eivät kykene.”

”Ihoon jää helposti epäpuhtauksia ja sen seurauksena ilmestyy kasvoille näppylöitä. Näillä tuotteilla kasvot ovat pysyneet hyvänä eikä kuivu liikaa.”

”Ärtyneelle rosacea- iholle kahden viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käyton jälkeen kiristys kasvojen iholta on hävinnyt ja iho tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Punaisuus on selvästi vähentynyt otsan, nenän ja leuan alueelta.”

”Tyrni Luksus Spa saippua on uskomaton tuote! Parin käyttö kerran jälkeen ruusufinnin näppylät kasvoista melkein hävisi, samoin punakkuus. Pesun jälkeen tosi pehmeän tuntuiset kasvot. Suosittelen!”

”Kerrankin riittävän hellävarainen kasvosaippua! Minulla on yliherkkä iho, jolla rosaceaa ja milloin mitäkin ongelmaa. Tyrnisaippua tuntuu heti rauhoittaneen ihon. Olen todella tyytyväinen.”

”Saippua sopii todella hyvin (keskivaikealle) atooppiselle iholle, jopa kasvoille. Rauhoittaa ihoa ja toimii erityisen hyvin saunomisen yhteydessä. Tämä saippua oli hintansa arvoinen!”

”Pehmeän kermaisesti vaahtoava Saaren Taian Saariston Suolasaippua on löytänyt paikkansa pesuhuoneemme lavuaarin reunalta! Jokailtaiseksi rutiiniksi on tullut kasvojen pesu Saaren Taian Kestovanulapuilla joihin on hellästi hierottu Suolasaippuaa. Kasvot tulevat yhtäaikaisesti puhtaiksi sekä kostutetuiksi! Ihmeellistä on että sama rutiini sopii niin äidin kuin tyttären iholle! Taikaa on tässäkin tuotteessa!”

”Olen käyttänyt tätä kasvoihin, josta kuivattaa näpyt päivässä tai parissa! Tätä käyttämällä niitä ei enään ole juurikaan edes ilmestynyt. Käytän saippuapussin sisällä, niin samalla saan kuorinnan kasvoille.”

”Pari viikkoa käyttökokemusta takana ja olen käyttänyt saippuaa koko vartalolla ja kerran viikossa kasvoilla. Akneen taipuvainen ihoni on rauhoittunut ja olen ollut tyytyväinen tuotteeseen.”

”Apu atooppisen ihon akneen! Toimii! Kasvot tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja kasvorasva imeytyy hienosti. Tuloillaan olleet näpyt ovat myös pysyneet aisoissa ja kasvojen kutina on helpottunut.”

”Särkisalon Suolasaippua on aivan mahtava tuote. Usein toistuvassa käsienpesussa se ei kuivata ihoa. Käytän saippuaa aamuisin kasvojen pesussa. Iho tuntuu pesun jälkeen ihanan puhtaalle ja pehmeälle. Pintakuivuus kasvoilta on vähentynyt. Käytän saippuaa myös koko vartalolle suihkussa”

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi