Miksi siivoamisen pitäisi olla vaivalloista? Poimi siivousta helpottavat vinkit tästä

Helpot kevätsiivousvinkit ekologisella siivoussaippualla

Miksi siivoamisen pitäisi olla vaivalloista ja raskasta?

Monikäyttöiset ja tehokkaat pesuaineet kodin siivouksessa ovat jokaisen arjen pelastus!

Saaren Taika Siivoussaippuat vievät vähän tilaa ja toimivat vaivattomasti lähes kaikille kodin pinnoille. Ei siis ihme, että Saaren Taian siivoussaippuat ovat niin haluttuja!

Saaren Taika Siivoussaippuat sisältävät pääasiassa kahta luonnollista öljyä: oliiviöljy ja kookosöljy. Siivoussaippuat valmistetaan käsityönä Suomessa 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. 

kylpyhuoneen lattiakaivo puhtaaksi Saaren Taika siivoussaippualla

Monikäyttöinen siivoussaippua tehoaa lähes kaikkeen likaan, mutta on silti hellävarainen

Ympäristölle vaarattomat ja käyttäjän iholle sekä hengitykselle hellävaraiset Saaren Taika Siivoussaippuat helpottavat siivoustasi huomattavasti.

Saaren Taika Siivoussaippua on tuote, joka löytyy jokaisen vaivattomampaa siivousta arvostavan kodista!

Paras pesuaine kiireiselle siivoojalle!

Muuttuneen maailmantilanteen vuoksi kodeissa on vietetty nyt tavallista enemmän aikaa, sillä koti on toiminut samalla kouluna, etätyössä ja vapaa-ajan vietossa. Sotkua siis on syntynyt ja siivousta on varmasti jouduttu lisäämään.

Siivous ei kuitenkaan ole monenkaan lempipuuhaa, vaan eipä hätää! Sadat ja taas sadat innostuneet käyttäjät ovat kertoneet, että siivous sujuu nykyään kuin leikki vain ja siivouksesta on jopa alettu tykkäämään, kun käytössä on ollut tehokas, mutta hellävarainen Saaren Taika Siivoussaippua!

Valitsemalla avuksesi Saaren Taika Siivoussaippuan, helpotat siivoustasi huomattavasti, eikä siivous voisi tämän helpommaksi enää muuttua!

Saaren Taika Siivoussaippua tehoaa lähes joka likaan ja pinttymään, ja mikä parasta, hyvin vähällä vaivalla!

Siivoussaippuan käyttö:

Siivoussaippuaa voi käyttää puhdistamiseen ihan sellaisenaan hieromalla siivoussaippuaa kosteaan siivousliinaan tai sieneen. 

Siivoussaippuaa voi myös raastaa tai liuottaa suihkepulloon, jolloin saat tehokkaan ja luonnollisen yleissiivoussuihkeen.

Alla näkyvällä videolla esimerkiksi liesituulettimen päälle pinttyneet rasvat lähtevät kevyellä pyyhkäisyllä, kun on suihkautettu Saaren Taika Siivoussaippuasta valmistettua suihketta!

Riittoisampi pesuaine, joka vie vain vähän kaappitilaa

Myrkytön Saaren Taika Siivoussaippua ei tarvitse erikseen omaa siivouskaappia säilytykseen, vaan voit pitää sen lähes missä tahansa, missä säilytät muitakin tarvikkeitasi.

Yhdestä siivoussaippuapalasta saa valmistettua yhteensä noin 22 litraa valmista siivoussuihketta, eli yksi siivoussaippua voikin riittää normaalissa käytössä helposti parikin vuotta

Saaren  Taika Siivoussaippua soveltuu lähes kaikille kodin koville pinnoille. Voit pestä sillä vessanpöntön ja tiskialtaan tai puhdistaa kotisi ikkunat ja peilit. 

Saaren Taika Siivoussaippua vie vähän kaappitilaa

Siivoussaippua käy myös teräkselle ja kaakeleille

Siivoussaippua käy myös loistavasti teräkselle ja kaakeleille, eli tällä saat taatusti suihkusi kiiltämään!

Pinttyneisiin tahroihin (esimerkiksi kaakeleiden saumat) suosittelemme jättämään siivoussaippuan vaikuttamaan hetkeksi.

Vaikka siivoussaippuamme on todella tehokas likaa vastaan, se on todella hellävarainen käyttäjäänsä kohtaan. Ei siis tarvitse pelätä, että iho kuivuisi tai ärsyyntyisi Saaren Taika Siivoussaippuasta.

Saaren Taika Siivoussaippua on myös ekologinen valinta, sillä sen jälkeen jättämä pesuvesi on täysin biohajoavaa, eli se ei kerry ympäristöön.

Saaren Taika Siivoussaippualla saa hanan kalkkitahrat puhtaaksi, kuvassa selkeä raja, josta kalkki on poistettu siivoussaippualla

Siivoussaippua sopii puhdistukseen niin sisällä kuin ulkonakin!

Olkoon kyseessä sitten soutuveneen puunaus talven aikana kertyneistä sammalista tai kylpyhuoneen laattasaumoihin vuosien varrella jämähtäneet pinttymät, tekee Saaren Taika Siivoussaippua siivouksestasi huomattavasti vaivattomampaa!

Saaren Taika Siivoussaippualla on lähes uskomaton teho!

Suihkaus siivoussaippuasta valmistettua pesuainesuihketta sekä pieni vaikutusaika ja voit lähes pyyhkäisemällä irroittaa pinttyneimmänkin lian.

Tai voit myös pyyhkäistä kostutettua mikrokuituliinaa saippuan pintaan ja pyyhkiä suoraan likaiset pinnat näin.

”Aloitin siivoussaippua kokeilun vaikeimmasta päästä. Käsittelyssä oli monta vuotta käyttämättä ollut ja ulkosalla säilytetty vene. Ja puhdasta tuli! Kun kerran tähän tepsi, niin tepsii varmaan kodin siivoukseenkin. Tilasin samalla muitakin tuotteita, mutta niitä en ole vielä ehtinyt testailla.” 

Pinttynyt ja sammalinen soutuvene ennen ja jälkeen Saaren Taika siivoussaippuan

”Liitteenä kuvat Siivoussaippuan käytöstä pinttyneen kaasulieden puhdistuksessa. Raastoin vajaa puoli teelusikallista ja sumutin lämmintä vettä, annoin vaikuttaa 30min ja poistin tiskiharjalla ja liinalla. Ihan loisto- ja nykyään myös luottotuote!”

Kaasulieden pahat pinttymät puhdistui Saaren Taika Siivoussaippualla

”Teinipoika paistanu pakastepitsojaan uunissa ja on sen näkönenkin. Mutta kattokaapa tätä! Ja ihan kuulkaa siivoussaippualla! Että ei ne myrkyt aina niin tehokkaita ole! Mun luottopesuaine kaikkeen. Ihan kaikkeen!”

Uunin lasi puhdistui Saaren Taika Siivoussaippualla

”Liitteenä kuvat Siivoussaippuan käytöstä pinttyneen kaasulieden puhdistuksessa. Raastoin vajaa puoli teelusikallista ja sumutin lämmintä vettä, annoin vaikuttaa 30min ja poistin tiskiharjalla ja liinalla. Ihan loisto- ja nykyään myös luottotuote!”

Tummunut valkoinen nahkasohva puhdistui taas puhtaan valkoiseksi Saaren Taika siivoussaippualla

”Laitoin Laventeli-siivoussaippuan kovaan tosielämän testiin: 6-henkisen perheemme 15 vuotta vanha kovalla käytöllä oleva suihkukaappi. Likaa ja kalkki- ja saippuajäämiä enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Yleensä jynssään suihkun sellaisilla aineilla, joita käyttäessä meinaa nenäkarvat palaa. Lasiseinät ja hanat tulivat kirkkaiksi ja laattasaumat puhdistuivat hyvin. Tuoksu oli miellyttävä. Oikein pätevä puhdistusaine! Tätä käytän jatkossakin!”

Kylpyhuoneen kaakelisaumat puhdistuivat Saaren Taika Siivoussaippualla

Paras ekologinen konetiskiaine

Paras myrkytön konetiskiaine Paras myrkytön konetiskiaine puhdistaa astiat eikä jätä niihin ruokajäämiä, saostumia tai muitakaan pinttymiä, vaan astiat ovat kirkkaita, eikä niissä ole epämiellyttävää hajua.

Tämä meidän ekologinen ja biohajoava konetiskiaine pesee mennen tullen vahvemmatkin kilpailijansa!  Nimittäin kaurasämpylä taikinakipponi ja makaronilaatikkovuokani ei ole ennen vahvoillakaan aineilla tullut tunnin ohjelmalla näin puhtaiksi!

Ekologinen ikkunanpesuaine – Saaren Taika siivoussaippua!

Ympäristöystävällisellä Saaren Taika siivoussaippualla saat kirkkaat ikkunat helposti ja vähällä vaivalla! 

Eikä muuten haittaa, vaikka lemmikit tai perheen pienimmät kurkkisivatkin ikkunoista naama kiinni ikkunassa, sillä Saaren Taika Siivoussaippua on täysin myrkytön pesuaine!

Koirien kuolaama ikkuna josta tuskin edes näkee läpi, puhdistui kirkkaaksi Saaren Taika Siivoussaippualla

Saunan pesu – Paras vinkki saunan pesuun nopeasti, puhtaaksi jopa 15 minuutissa!

Kerron oman vinkkini kuinka peset saunan ja suihkun nopeasti ja vaivattomasti Saaren Taika siivoussaippualla. Itseltäni tähän meni n. 15 minuuttia tai hiukan alle!

Saaren Taika Siivoussaippua sekä bambupesuharja apuna lauteiden pesussa

Helppo joulusiivous! Tarvitset vain yhden aineen!

Itselleni yksi tärkeimmistä joulutunnelman tuojista on siisti ja puhdas koti.

Vain luonnollisia ainesosia sisältävä tehokas lian irrottaja on Saaren Taika Siivoussaippua. Sen tehon nimeen vannovat sadat ja jälleen sadat tyytyväiset käyttäjät, jotka ovat hämmästyneet Saaren Taika Siivoussaippuan tehosta mitä vaikeimpiinkin pinttymiin ja hankalimpiin kohteisiin!

Liesituulettimen yläpuolella olevan kaapin päällinen jäänyt liian pitkäksi aikaa pesemättä. Hieroin kosteaa siivoussaippuaa suoraan likaan, koska rasva oli niin tiukassa ettei suihkeella irronnut. Puhdasta tuli!

Muoviset puutarhatuolit tulevat valkoisiksi jälleen Saaren Taika Siivoussaippuan avulla ja mikä parasta, maahan mahdollisesti valuva pesuvesi ei kerry ympäristöön, vaan on biohajoavaa!

Saaren Taika Siivoussaippualla peset ekologisesti ja myrkyttömästi pinttymät esim. ulko-ovesta!

Saaren Taika Siivoussaippua käy kotona, mökillä tai retkellä myös käsitiskien tiskaamiseen!

Käsitiskit on pesty Saaren Taika siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella

”Pesin mieheni liasta koppuraksi pinttyneet mokkahanskat Saaren Taika Siivoussaippualla, sillä ne alkoivat jo näyttää siltä, että niiden käyttöikä alkoi olla ohitse. Siivoussaippualla hanskoista tuli kuin uudet, ainoastaan maalitahra ei lähtenyt!”

Todella likaiset ja liasta kovaksi pinttyneet mokkahansikkaat kuin uudet Saaren Taika siivoussaippua käsittelyn jälkeen

Sain myös luvan jakaa nimettömänä tämän mahtavan terassinpesu kuvan!

Käytössä Saaren Taika siivoussaippua & etikka ja upea innovaatio juuriharjakengät 😀

Ympäristöystävällisempää siivousta kotonasi

Nykyään monesti pohdimme myös sitä, että miten voimme elää ekologisemmin ja ympäristöä kuormittamatta. Lähes jokaisen arkeen kuuluukin nykyään jätteiden lajittelu sekä roskien kierrätys, mutta oletko koskaan tullut ajatelleeksi miten voisit pitää kodistasi huolta ekologisilla pesuaineilla?

Saaren Taialta löytyvät täydelliset tuotteet ekologisempaan siivoukseen, joilla saat kodistasi siistin sekä raikkaan tuoksuisen, ja samalla tulet tehneeksi itsellesi sekä luonnolle palveluksen.

Probioottiset pesuaineet iho-ongelmien helpotukseksi

Mitä ovat probiootit?

Probiootit ovat eläviä mikrobeja, jotka ylläpitäessään elimistön hyvää bakteerikantaa edistävät terveyttämme. ⁠⁠

Näitä samoja hyviä bakteereja käytetään nykyään myös kosmetiikassa sekä siivoustuotteissa, sillä kaikella, joka on kosketuksissa ihoomme, on vaikutusta myös terveyteemme kokonaisvaltaisesti. ⁠ ⁠

Tutkimusten mukaan kaupunkilaistunutta ihmiskuntaa uhkaa kroonistuneet sairaudet, kuten astma, allergiat, immuunihäiriöt ja monet muut, jotka saattavat kaikki johtua liian puhtaasta elinympäristöstä ja luontokosketuksen puutteesta. ⁠

Probioottisilla tuotteilla autamme ihoamme luomaan hyville mikrobeille otolliset elinolosuhteet, jolloin ihollamme vallitsee hyvä mikrobiomin tasapaino, eikä haitallisille, iho-oireita aiheuttaville bakteereille jää elintilaa. Lue lisää probiooteista blogissamme!

Saaren Taika Astianpesuaine probioottisilla ainesosilla on erityisesti herkkäihoisen parasystävä tiskatessa. Astianpesuaine on ihotauti- ja allergialääkäreiden hyväksymä.

Saaren Taika Astianpesuaine toimii tehokkaasti poistaen pinttyneenkin lian, mutta on samaan aikaan hellävarainen ihollesi. Astinapesuaine on myös hajusteeton.

Löydät meiltä myös Saaren Taika Pyykinpesuaineen probioottisilla ainesosilla.

Probiootit ovat eläviä mikrobeja, jotka edistävät meidän terveyttämme ylläpitäessään meille elintärkeää, hyvää bakteerikantaa. Esimerkiksi käyttämällä Saaren Taika Astianpesuainetta tai Pyykinpesunestettä probioottisilla ainesosilla, autat ihoasi voimaan paremmin.

Tunkkaisten tekstiilien ja kaappien raikastus

Tunkkaiset tekstiilit raikastuvat Saaren Taika pyykkietikasta tehdyllä raikastussuihkeella.

Annostele suihkepulloon n. 20-50% Saaren Taika pyykkietikkaa ja loput vettä ja suihki tekstiileille, kuten verhot, sohvat, päiväpeitto, matot, treenikassi, lenkkarit jne tai vaikka tunkkaisiin kaappeihin. Suihketta ei tarvitse huuhtoa tai pyyhkiä pois. Anna vain hetki tuulettua ja valmista on!

Voit myös käyttää valmista Saaren Taika silityssuihketta raikastamiseen.

HUOM! Tee koepesu/koesuihkuttelu huomaamattomaan kohtaan aina ennen varsinaista toimenpidettä!

Suihkuttelen pyykkietikasta valmistettua raikastussuihketta mieheni hikisiin lenkkareihin

Näin käytät siivoussaippuaa

Saaren Taika siivoussaippuan käyttö

1. Voit hieroa siivoussaippuaa suoraan kostutettuun siivousliinaan ja pyyhkiä liat ja tahrat pois.

2. Voit raastaa siivoussaippuaa ja sekoittaa sen suihkepullossa lämpimään veteen, jolloin saat kätevän siivoussuihkeen. 1tl raastetta / 500ml vettä, sekoita huolellisesti, jotta raaste liukenee kokonaan. Valmis suihke säilyy hyvänä noin pari viikkoa mikäli säilytys tapahtuu suojassa auringonvalolta. 

3. Voit valuttaa lämmintä vettä pesuvatiin ja pitää siivoussaippua juoksevan veden alla muutaman sekunnin ajan, jolloin siitä liukenee saippuaa pesuveteen. Näin saat valmiin pesuaineveden esim. lattian pesuun tai lauteiden pesuun.

Siivoussaippuaa ei tarvitse huuhtoa pinnoilta.

Ikkunoiden- tai auton pesu siivoussaippualla

1. Voit hieroa siivoussaippuaa suoraan kostutettuun siivousliinaan ja pestä ikkunat tai autosi näin.

2. Voit raastaa siivoussaippuaa ja sekoittaa sen suihkepullossa lämpimään veteen, jolloin saat kätevän siivoussuihkeen. 1tl raastetta / 500ml vettä, sekoita huolellisesti, jotta raaste liukenee kokonaan. Valmis suihke säilyy hyvänä noin pari viikkoa mikäli säilytys tapahtuu suojassa auringonvalolta. 

3. Voit valuttaa lämmintä vettä pesuvatiin ja pitää siivoussaippua juoksevan veden alla muutaman sekunnin ajan, jolloin siitä liukenee saippuaa pesuveteen. Näin saat valmiin pesuaineveden esim. ikkunoiden tai auton pesuun.

Ikkunat kannattaa kuivata puhtaalla kuivausliinalla pesun jälkeen samoin kuin autokin, näin saat kirkkaan ja kiiltävän lopputuloksen!

Tässä suihkuttelen auton siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella, annan n. 5 min vaikuttaa, ja täysin hankaamatta tai harjaamatta huuhdon kylmällä vedellä pelkän puutarhalentkun avulla, eli ilman mitään painepesuria tms, ja tulos on hohtavan kirkas!

Saaren Taika Siivoussaippua sopii myös auton sisäpesuun. 

Vuosikausia ikkunaan pinttyneet grillauksen rasvat puhdistui ikkunasta ekologisella Saaren Taika siivoussaippualla.

Kirpputorien sitkeästi takertuvat hintalaput helposti pois!

Ikkunanpesuaine vs. Saaren Taika Siivoussaippua suihkuseinän kalkkitahrojen puhdistuksessa

Muista aina tehdä koepesu huomaamattomaan paikkaan ennen varsinaista puhdistusta, jotta voit varmistua, että pinta ei vahingoitu puhdistuksesta

Osta tehokkaat ja ekologiset Saaren Taika pesuaineet netistä, tai tutustu niihin alla näkyvässä tuoteupotuksessa:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.