Saaren Taika® – Apu iho-ongelmiin! Lue käyttäjien kertomuksia:

Saaren Taika® - Apu iho-ongelmiin! Lue käyttäjien kertomuksia

Tervehdys arvoisa lukijani!

Minulla on suuri ilo ja kunnia kirjoittaa tänään teille sellaisista tuotteistamme, jotka ovat todistettavasti auttaneet vaikeiden iho-ongelmien hoidossa. Tein kyselyn Saaren Taian Facebook-sivulla ja sain paljon sähköpostia rohkeilta henkilöiltä, jotka halusivat kertoa iho-ongelmistaan ja antaa minun julkaista ne tässä blogissa. Kiitos jokaiselle luottamuksesta ja rohkeudestanne <3 

Kenenkään henkilöllisyyttä eikä sukupuolta ei tietenkään tässä kerrota, paitsi itseni, sillä myös minä olen yksi niistä onnellisista joka olen vihdoin ja viimein saanut vuosia tuskastuttavaan käsi-ihottumaani avun luonnollisista ja myrkyttömistä Saaren Taika® tuotteista.

Omalla kohdallani kärsimys alkoi jo lapsena erilaisten ihottumien ja allergioiden muodossa. Minulla oli ihottumaa silmäluomista lähtien lähes kaikkialla ja näitä hoidettiin kortisonivoiteilla sekä joillakin inhottavilla märkähauteilla, joita teipattiin ihottumakohtiini joka ilta joksikin aikaa ja hauduteltiin muovin alla. Olin ihottumieni vuoksi myös kiusattu koulussa.

Aikuisuuteen päästyäni oli ihottumat vähentyneet ja siirtyneet, ja nykyään ihottumaa onkin vain vasemman käden kämmenessä. Ajoittain ilmeisesti stressistä ärsyyntyvä ihottuma oli niinkin pahana, että nahka oli vereslihalla koko sisäkämmenen alueelta ja lähes kaikki kotityöt ja mikä tahansa tekeminen johon tarvitsee kättä, oli tuskallisen kivuliasta.

Vegaaninen ja luonnollinen Teepuusaippua on antibakteerinen ja suunniteltu ongelmaisen ihon päivittäiseen pesuun.

Ihottuman olen saanut lähes oireettomaksi käyttämällä kämmenen alueeseen pahimpina kutina aikoina Saaren Taika® teepuusaippuaa joka sisältää teepuun eteeristä öljyä. Teepuun eteerinen öljy ehkäisee kutinaa sekä auttaa ehkäisemään aknea, ihotulehduksia ja infektioita. Ei-pahoina aikoina pesen kämmenen joko Särkisalon suolasaippualla tai Veera suolasaippualla, joita käytän päivittäin muullekin vartalolle suihkussa.

Saaren taika tuotteet eivät sisällä mitään keinotekoista, ei keinotekoisia hajusteita, ei väriaineita, ei lisäaineita, ei säilöntäaineita, eikä mitään mikä olisi haitallista terveydelle.

Saaren Taika luonnollinen saippua ekologinen pyykkietikka-2810

Pesemisen jälkeen rasvaan kämmenen Saaren Taika® kamomilla-sheavoiteella, joka onkin minulla ”se juttu” joka kutinaa hillitsee ja oikeastaan lopettaa kutinan ihan muutaman sekunnin kuluttua voiteen laittamisesta. Voide sisältää puhdistamatonta sheavoita sekä helokkiöljyä ja tehoaineina kamomillan ja laventelin eteerisiä öljyjä;

Saaren Taika®™ Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat (A- ja E-vitamiinit, UV suojan (n. SK6), rasvahapot kuten palmitiini-, steariini- ja linolihapot (Omega-6 rasvahappo) sekä muut iholle ja hiuksille tärkeät hoitavat ainesosat), eikä se sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista eikä puhdistus/valkaisuaineista.  Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu.
Täällä koto-Suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa olosuhteissa, käsin tehokkaiksi ihon- ja hiustenhoitotuotteiksi. Sheavoitamme ei missään vaiheessa altisteta minkäänlaisille kemiallisille toimenpiteille, eikä sitä kuumenneta valmistusvaiheessa niin, että sen sisältämät ravintoaineet katoavat.

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknenja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta.
Laventeli rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista.
Kamomilla rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Alla kuva kädestäni, kun ihottuma ei ollut edes kovin pahana:

ja kuva kädestä, kun olin rasvannut sitä Kamomilla-Sheavoiteella 5 päivän ajan:

Nykyään kädessä ei juurikaan näy mitään enkä edes muista milloin siinä olisi ollut kunnon rupea raapimisen vuoksi. Kamomilla-Sheavoide on siis auttanut pysyvästi eikä minun tarvitse enää käyttää lainkaan kortisonivoiteita itseeni 🙂

Myös kynsivallin tulehdus alkoi paranemaan Kamomilla Sheavoiteella jo vuorokauden käytön jälkeen! Kaksi vuorokautta Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteen käytön jälkeen turvonnut kynsivallintulehdus on lähes kokonaan parantunut. Turvotuksen laskiessa useita päiviä venyneenä ollut ihon päällikerros kuivui ja lohkeili pois. Turvotusta on enää hyvin vähän havaittavissa.

saaren taika kamomilla sheavoide kynsivallin tulehdus

Kiitos asiakkaallemme, joka antoi luvan julkaista kuvat käsi-ihottumastaan, joka on muuttunut näin paljon paremmaksi vain 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteen käytöllä:

Käsi-ihottuma, 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta käytetty

Facebookin kautta meille tuli myös monta muuta avunsaanutta tietoomme ja tässä heidän luvallaan muutama kertomus:

”Saatuani esikoiseni 3 vuotta sitten alkoi vanha käsi-ihottuma, joka oli ollut vuosia poissa, taas oireilla pahasti. Lapsen ollessa vähän reilu 1-vuotias käteni olivat jo kurjassa jamassa ja piti lähteä hakemaan vahvat kortisonit lääkäristä. Nehän eivät auta kuin tilapäisesti, ongelmat palaavat aina takaisin. Siinä kierteessä olin viime viikon torstaihin asti.
Minulla on ihottuma joka nostattaa vesikelloja ja kutiaa kovasti, ja sitten ihoon repeää ilkeitä pieniä haavoja jotka eivät tahdo umpeutua millään. Kuvassa 2 näkyy sellainen. Koko ajan pitäisi olla kumi- tai jotkut muut hanskat kädessä, kun tekee ruokaa, pesee lasta, pyykkää, tiskaa.
Kun sain Kamomilla-sheavoiteen, huomasin eron oikeastaan heti. Haavojen repeäminen käsiin loppui ensimmäisestä rasvauskerrasta (!!). Nyt olen käyttänyt voidetta vasta vähän reilun viikon, ja nyt pystyn pesemään kädet ilman että aina repeää uusia haavoja, eikä tarvitse edes rasvata kuin 2 kertaa päivässä. Pystyn käsittelemään ainakin joitakin vihanneksia ja hedelmiä ilman että iho ärtyy heti. Sekä töissä että kotona joutuu kuitenkin jatkuvasti pesemään käsiä, töissä jotta välttää flunssapöpöt, kotona koska pienen lapsen kanssa elämä nyt on sellaista että yhtenään pyyhitään pyllyä ja pestään käsiä ja sitä ja tätä ja tuota.
Kuvat eivät kerro koko totuutta. Kestää varmasti pitkään että iho palautuu kokonaan. Mutta tällä voiteella se kyllä palautuu! Oikeasti tämä voide on minulle arjen pelastus ja elämänlaadun parantaja, ja hädin tuskin uskon todeksi että iho
on niin paljon parempi näin lyhyessä ajassa.
Suurkiitos siis tästä voiteesta! Suosittelen tätä kaikille kavereillekin sekä käytän myös 3-vuotiaallemme, joka ikävä kyllä on perinyt minulta atooppisen ihon.”

Minulla on ollut jalassa yhdessä kohdassa pitkään todella kuiva ja rikkoutunut iho. Olen kokeillut monia eri voiteita ja kortisoniakin. Sitten kokeilin teidän kamomilla shea voidetta ja ero muutaman päivän käytön jälkeen on huomattava. Ihan mahtava tuote! 🙂 ”
kamomilla sheavoide saaren taika

”Tyttärellä on ns. ”talvijalat”, eli jalkapohjat kuivaa, sitten tulee syviä halkeamia ja ovat sitten tosi kipeätkin.. jo ainakin pari vuotta on kokeiltu kaikennäköisiä voiteita, reseptillä ja ilman, mikään ei oikein kunnolla ole tepsinyt. Nyt ollaan kaksi viikkoa käytetty kamomilla sheavoidetta ja jalkapohjat on melkolailla ehjät.. :)”

”Kuvat minun käsi ihottumasta, joka parani Saaren Taika® Sheavoiteella. 🙂 Mitkään kortisonivoiteet ei toiminu, ja iho vain kupli. Ihottumaan nousi vesikelloja ja meni siitä kohti tosi ohueksi. Sitä kutitti ja kipuili. Sheavoide teki ihottumaan ensimmäisen laitto kerran jälkeen jo pienen suojakuoren, jolloin ihottuma alkoi aikalailla heti paranemaan. Muutaman päivän käytön jälkeen iho oli parantunut ja kutina poissa.”

 

”Lähihoitajan kädet on kovilla käsipesun, desinfioinnin ja kumihanskojen vuoksi, kuvista pahempi on otettu silloin kun aloin käyttämään kamomillasheaa. Ehdin käyttää varmaan jo viikon ennen kuin tajusin kuvata… eli käsi oli paljon kauheamman näköinen!!! Toinen kuva on sit just äsken otettu kuva. En ole viikkoon käyttäny voidetta ja käsi on siksi niin kuiva; yövuoroja takana niin on jäänyt oma huolto taka-alalle.”

”Haluan kiittää ja antaa palautetta tuotteista. Olen koko ikäni kärsinyt atooppisesta ihosta ja eritysesti kuivasta ihosta kasvoissa. Olen kokeillut monia kalliitakin voiteita eikä kiristys ja kuivuus kasvoista ole helpottunut, usein olen joutunut päivän mittaan usein rasvamaan eikä ole meikkivoiteita voinut käyttää. Kokeiltuani shea kasvoilla ja vartalolla on ollut ihana huomata ero, ei enää rasvausta kuin aamulla ja illalla, kaikki kiristys ja kuivat läikät ovat poissa. Nyt olen lisäksi käyttänyt suolasaippuaa ja vartaloa ei tarvitse joka suihkureissun jälkeen rasvata. 
Voidedeodorantti on myös ihana, kärsin kutiavista ja ajoittain näppyläisistä kainalosta kaupan deoja käyttäessä, ja hyvin on hienhaju pitänyt poissa. Ja nämä sopivat koko perheelle, lisäksi saa muovijätteen määrää vähennettyä.
Myös siivoussaippua on ollut todella hyvä, kädet ei kuiva siivotessa, ei enää tarvitse kumihanskoja käyttää ?
Erityiskiitos miedoista tuoksuista, hajuherkkänä nämä sopivat todella hyvin, en koskaan ole voinut huuhteluaineita käyttää enkä tuoksuvia pyykinpesuaineita eikä muitakaan pesuaineita, pyykkietikasta saa raikkaan ja miedon tuoksun.”

”Puutarhatöitä tehdessäni onnistuin kitkemään rikkaruohojen seassa olleita nokkosia ja tietty paljain käsin. Kyllä poltti makosasti.
Äkkiä sisään ja kamomillasheavoidetta käsiin. Epäilin vaikutusta kovaan poltteeseen mutta yllätyin positiivisesti kun voide helpotti nopeasti.”

”Minulla on hidradenitis suppurativa,
Eli krooninen sairaus joka aiheuttaa tulehduksia ihohuokosiin ja hikirauhasiin.
Tulehdus aiheuttaa märkiviä paiseita ja on erittäin kivulias.
Näitä voi esiintyä kainaloissa, nivusissa, rintojen alla. Yleensä kuitenkin hiostavissa paikoissa.
Tulehdukset tulevat ja menevät.
Tauti ei ole kovin tunnettu/yleinen, mutta suomessakin niitä on kuitenkin monella.
Minulla on ollut suurimpana ongelmana lähinnä kainalot.
Aloin käyttämään teidän teepuuöljysaippuaa ja kahden kuukauden käytön jälkeen tulehdukset rauhoittuivat ja on nyt pysynyt rauhallisessa tilassa noin neljä kuukautta. Olen käyttänyt myös muita teidän palasaippuoita.
Pystyn käyttämään myös teidän Tropical deodoranttia sen ärsyttämättä kainaloitani.
Koen teidän tuotteiden auttaneen elämääni ja aion jatkaa niiden käyttöä myös tulevaisuudessa.”
Kuvat tulehduksesta ja nykyistä tilasta kainalossa:

”Kärsin PCOS:sta, ja siitä johtuen karvankasvuni on hyvin runsasta. Kasvoissa, rinnassa, selässä, jaloissa.. Varsinkin bikinirajassa, joka on hyvin kiusallista ja jopa hävettävää näin naisena. Olen nyt käyttänyt suolasaippuaasi, ja ikinäpyt ja tulehtuneet karvatupet säärissä ja ennen kaikkea sisäreisissä ovat parantuneet! Ovat olleet siinä n. 20 vuotta… Suurinpiirtein itkin ilosta, kun tajusin, että tulehtuneet mätänäpyt ja karvatupet rauhoittuivat noin 3 viikon saippuanne käytön jälkeen! Ei tää oo todellista! Miksi en löytänyt tuotteitanne aiemmin…”

”Saaren Taika® tuotteilta olen saanut avun ihon kutinaan, aurinkoihottumaan sekä haavojen hoitoon. Varpaiden välissä ollut aukileita mutta parantununut kamomilla sheavoita käyttäessä. Tämä on yksi paras Saaren Taika® voiteista. Normi ihon hoitoon perus sheavoi ja kasvoihin pellavasiemenvoide.”

”2vuotias poikamme on kokeillut koko apteekin repertuaariin atooppiseen ihon. Lähes puolesta kokeiluista kiljuu, kun rasvat kirvelee, muutamasta saanut nokkosihottumaa, mutta teidän shealla iho pysyy kunnossa. Eikä olla käytetty kuin kolmen kuukauden ajan vasta. Iso kiitos avusta! Muuta emme enää tarvitse. Ja taitaa se maistuakin hyvälle kun sormi käy purkista suuhun…vaikka kuinka yrittää valvoa..”

”Taaperon kuivat, hieman atooppisen oloiset läiskät, parantui huomattavasti luonnonkosmetiikan avulla kun taas apteekin voiteista ei ollut apua, rasvailin sitten pitkälle keväälle taaperon ihoa siten että laitoin ensiksi joko Saaren Taian rasvaa tai **** rasvaa kuiviin kohtiin, kuivahtamisen jälkeen iho kauttaaltaan perusvoiteella ja vielä pahimpiin uudelleen luonnonkosmetiikkavoide. Tai sitten kiireessä, ensin perusvoide rasvaus ja päälle luonnonkosmetiikat kuiviin läiskiin.”

”Miehelläni on atooppista kutiavaa ihottumaa mm.polvitaipeissa ja niskassa. Kamomilla voiteella on vähennetty kortisonin tarvetta reippaasti, sekä myös raapimista ja sen myötä ihottumaa/tulehdusta. 
Nyt kesällä käytetty hyönteisten puremiin, jotka oireilee itselläni todella voimakkaasti ja voide on helpottanut heti. Myös pieniin palovammoihin on käytetty toimivasti.
Perus sheavoidetta käytän itse kasvoihin, kun kärsin hormooni näppylöistä ja itse luulen että on myös aikuisiän aknesta. Kasvot pesen Veera suolasaippualla. Noiden avulla olen saanut ihoni siedettävään kuntoon. ?
Kamomilla shea-voide: mulla ollut muutaman vuoden ongelmia käsien ihon kanssa. Aluksi iho alkaa kutiamaan ja punoittamaan. Sen jälkeen ihoon ilmestyy pieniä ja todella huonosti paranevia pieniä haavoja, jolloin jopa käsien pesu pelkällä vedellä ollut todella kivuliasta. Sitten luin Saaren taika sivuilta samasta ongelmasta ja iho-ongelmat hävinneet/ pysyneet kurissa Kamomilla shea-voiteen avulla. Pitkään mietin, että voiko olla totta! Edelleen käytin lääkärin määräämiä voiteita, joista ei kuitenkaan paljonkaan apua. Kesällä 2018 tilasin ensimmäisen kerran Kamomilla shea-voidetta, kun ajattelin, että kokeillaan nyt sitäkin eihän tässä ole mitään menetettävää. Ja simsalabin…voide on tosiaan auttanut! Nyt syksyn aikana ja alku talvesta mulla käsien iho ehjä ja siisti. En käytä voidetta päivittäin, mutta se on mulla aina laukussa mukana, jotta voin heti rasvata kädet, jos alkaa vähänkin iho kutiamaan! Suosittelen!
Pitkään minulla oli käytössä kasvojen atopiaan Kamomillashea. Luin täältä, että Pellavansiemenöljyshea olisi vielä tehokkampi. Maailman paras vinkki ikinä ❤️? ei enää hilseilevää ihoa ja rypytkin pienentyneet!
Olen kiitollinen kamomilla sheavoiteesta. Koska siittä on niin iso apu meidän perheen ihon ongelmiin. Menin ja kokeilin sitä tässä ihan vähän aikaa sitten vaipan aiheuttamiin punoituksiin/ihottumiin. Kamomilla sheavoide rauhoittikin vaippa alueen ihon paljon paremmin ja nopeammin. Kun taas esimerkiksi bebanthen ja zinkkisalvat, jotka eivät imeydy kovinkaan äkkiä ja jäävätkin siksi helposti vain hautomaan lisää ihoa. 

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide auttaa! Lue palautteet:

”Tyttäreni atooppiseen ihoon on ollut todella hyvä apu samoin veljeni psoriin, auttanut kutinaan eikä kirvele, yöunet parantuneet?”
 
”Kuiviin kutiseviin käsiin ja muihin ihovaivoihin koko perheelle kesäksi ötökänpuremien hoitoon!”
 
”Parin kuukauden kortisoni kuurien ja hermoja raastavan punajäkälä kutinan jälkeen ,herkistyin kortisonille..ja tauti vaan kutisi sekä levisi.Kaikkea aloeverasta sooda-merisuola kylpyihin on kokeiltu.Tytöllä on tämä shea-kamomilla omaan atopiakutinaan ja toi minullekin. Ja tulos: ei kutise !!!!!!”
 
”Omaa kutinaani hoidettiin sienivoitella, kortisoonilla, ”hullun papereilla” , tabletilla joka hillitsee kutinan tuntua jne. monen monta vuotta tuloksetta. Itse kokeilin myös monia merkkejä luonnonkosmetiikasta, ennekuin löysin tämän ihmeen. Niin loppu kutinat ja kitinät. Aivan loisto tuote, kiitos tästä❤”
 
”Pienen tyttären kuivat (atooppiset) jalat ovat saaneet tästä loistoavun ja toistaiseksi ainoa voide, mistä 2v neiti ei itke, että kirvelee! ❤️”
 
”Minä herkkäihoinen allergikko voin suositella tätä voidetta lämpimästi!!???? Hyttysenpistoon ihoni reagoi niin että pistokohta kutiaa kauan.. Saaren Taikan Sheavoiteen avulla on kutina loppunut!! ????Todella ihana tuote!! ??”

Kiitos vielä jokaiselle joka rohkeni kertoa iho-ongelmistaan <3 Olette aivan ihania kaikki, ja mahtavaa, että Saaren Taika® on tuonut teille helpotusta <3 

Kerro sähköpostitse mikäli sinä olet saanut avun johokin hankalaan iho-ongelmaan Saaren Taika® tuotteista. Jos kertomuksesi julkaistaan tässä blogissa, lähetän sinulle kiitokseksi 2 valitsemaasi Saaren Taika® tuotetta <3

-Johanna

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.