Kokemuksia – Saaren Taika Decor Hamam pyyhkeet

Saaren Taika hamam pyyhe kokemuksia

Lue lisää hamam-pyyhkeistä, kuten miksi hamam-pyyhe on parempi hiusillesi ja hellävaraisempi ihollesi?

Ja kuinka saat hamam pyyhkeillä autenttista kylpylätunnelmaa kotiisi!

Katso hamam-pyyhkeiden pesuohjeet sekä miksi niiden huuhtelussa tulisi aina käyttää pyykkietikkaa

Osta suosituimmat Hamam-pyyhkeemme artikkelin lopussa näkyvän tuoteupotuksen kautta:

“Ihan parhaita pyyhkeitä!!! Ensin ostin mulle ja miehelle omat ja sitten oli pakko ostaa vielä lisää pyyhkeitä, että voi käyttää vain näitä. Nää on ihanan isoja ja kuivuvat silti tosi nopeasti… Ovat myös tosi kevyitä ja pysyvät hyvin teidän pyyheripustimilla koukuissa, vaikka pysyvät myös ilman niitä hyvin paikoillaan. Kaiken lisäksi ovat vielä kauniita. Mies otti heti käyttöön myös salille tämmöisen, kun mahtuu paremmin kassiin, kuivuu nopeasti ja on silti oikeesti pyyhkeen kokoinen, tai itseasiassa on paljon isompi kuin aiemmat normi pyyhkeet. Meidän pienessä asunnossa on iso plussa, että menevät tosi pieneen tilaan ja pesukonettakaan ei tarvitse pyörittää niin usein, kun näitä pyyhkeitä mahtuu enemmän koneeseen… Eli säästää tässä nyt sitten myös sähköä, vettä ja pesuaineita. Tarvii varmaan hommata vielä muutama lisää, ettei kone ala pyörii liian tyhjänä. Meille ei muita pyyhkeitä enää tule.”

“Hamam pyyhkeet ovat aivan superhyviä matkoilla, uimahallissa yms. Ovat isokokoisia, silti kevyitä eivätkä vie jumppakassissa tai matkalaukussa paljoakaan tilaa. Ja käytössä ja pesuissa vain paranevat, tykkään!”

“”Lempeä Pinkki” pyyhe vastasi odotuksiani, väri on kaunis ja kuvan mukainen. Pyyhe on tarpeeksi iso, jotta siihen voi kietoutua uinnin jälkeen tai saunan vilvoittelutauolla, olen pitänyt sitä myös illalla kaulahuivina. Kevyt ja menee pieneen tilaan, joten kulkee mukana repussa uikkareiden kanssa koko kesän. Aion hankkia toisenkin, ranta- ja piknikpeitoksi.”

“Rakastan hamam-pyyhkeitä! Voiko olla ihanampia, isoja mutta nopeasti kuivuvia ja kauniimpia pyyhkeitä?! No ei voi! “

“Olen todella tyytyväinen tilaamaani hamam-pyyhkeeseen! Kaunis väri, sopii pieneen tilaan ja imukyky todella hyvä! Uimahalli-reissulla laukku ei täyty isosta pyyhkeestä ja pyyhe myös kuivuu nopeasti. Koko on myös todella sopiva. Näen pyyhkeen myös sopivan hyvin piknikille, rannalle…”

“Pyyhkeissä on upeat värit. Uinnin jälkeen siihen on ihana kietoutua,, koska se kuivuu nopeasti. Menee kassissa ja kaapissa pieneen tilaan. Olen ostanut hamam-pyyhkeitä useita värejä mökille vieraita varten. Viime juhannuspyhät vietettiin hamameissa. Loistava rantavaate siis.”

Uskoin yli 60 vuotta elämästäni froteepyyhkeen olevan ylivoimainen ihon kuivaaja saunan ja suihkun jälkeen. Sitten käytin sattumalta hamam-pyyhettä. En usko enää. Hamam-pyyhe on sopivamman paksuinen, uskomattoman hyvin kosteutta imevä, mahtuu pienempään tilaan, eli on helpompi ottaa mukaan kuin turpea froteepyyhe. Suhteellisen ohuena ja ilmavana hamam-pyyhe myös kuivuu nopeasti. Jos pyyhkeestä voisi sanoa, että hipoo täydellisyyttä, niin tästä pyyhkeestä kyllä.”

”Ennen Saaren Taian Hamam pyyhe-esittelyä en edes tiennyt tällaisia pyyhkeitä olevan. Tilasin pyyhkeet ensiksi itselleni ja miehelleni. Pyyhkeet osoittautuivat niin hyviksi, että tilasin ne lahjaksi ystävillenikin. Ystäväni ovat pyyhkeistä aivan haltioissaan, koska ne ovat erittäin laadukkaita ja monikäyttöisiä.”

”Tunne on kuin olisi saanut jotain ylellistä ylle. Hamam -pyyhe on ihanan pehmeä ja kevyt. Pyyhkeen koko on todella ihana, voi kietoutua turvallisesti pyyhkeen sisälle.”

”Hamam-pyyhe menee pieneen tilaan niin kuin luvattiin! Pyyhe miellyttää silmää ja on imukykyinen!”

”Hamam-pyyhe! Suloinen Harmaa! Olen ollut vasta vähän aikaa Hamam-pyyhkeen onnellinen omistaja, mutta jo nyt tiedän, että viihdymme yhdessä pitkään; pyyhe on kevyt, menee pieneen tilaan, on ihanan pehmeä iholla ja luo – ainakin minulle – ylellisen kylpyläfiiliksen aivan tavallisessa suomalaisessa uimahallissa.”

”Olen tilannut useamman Hamam- pyyhkeen. Nyt joululahjoiksi useamman ja pari jo ennen kesälomia. Toimitus kävi nopeasti, ja pyyhkeet ovat aivan ihania. Menevät pieneen tilaan, kuivuvat nopeasti ja ovat lämpimiä. Siis ihania!!”

”Varsin kauniin värinen, pehmeä ja hyvin kuivaava hamam-pyyhe. Kuivuu myös tosi nopeasti käyttöön jälleen. Voisin ottaa mukaan reissuun keveytensä vuoksi.”

Kaunis hamam-pyyhe, ja niin pehmeä! Tulee olemaan kovassa käytössä, samoin kuin harmaakin. Sopivat molemmat hyvin kylppäriini.”

”Mahtava, ohut hamam-pyyhe kuivaa ja kuivuu nopeasti. Eikä vie reissussa tilaa kassissa.

”Uusi miellyttävä tuttavuus. Hamam-pyyhe kuivuu nopeasti, taittuu pieneksi ja on kevyt ottaa myös matkalle mukaan.

Miellyttävän tuntuinen pyyhe ja tarpeeksi iso ympäri kietastava!”

”Ihanan raikkaan värinen ja iso hamam-pyyhe. Mahtuu kyllä pieneenkin tilaan. Kivat hapsut.”

”Aivan loistava tämä hamam-pyyhe, kuivuu nopeasti, on pehmeä iholle. Tämä bambu on paras hamam pyyhkeistäni!

”Ostettu jo muutama hamam-pyyhe ja uusin ripustuslenkillä, koululainen tykkää, kätevä mukana harrastuksissa. Suosittelen”

”Ihanan iso ja imukykyinen hamam-pyyhe. Menee pieneen tilaan kaapissakin! ”Hätätapauksessa” heitin pöytäliinaksi, kun muuta ei löytynyt!”

”Hamam-pyyhe on miellyttävän tuntuinen iholla. Imukykyinen. Tarpeeksi iso. Kuivuu nopeasti.

Näitä hamam-pyyhkeitä haluaa tilata lisää ja lisää. Parhaita!

Hamam-pyyhe on juuri sellainen, kuin kuvauksessa. Kaunis ja käytännöllinen. Kuivaa hyvin ja menee pieneen tilaan. Loistava ostos!”

Aamuisin ihana kietaista hamam-pyyhe vartalon ympäri, solmu eteen ja eikun menoksi uimaan!”

Ihanan iso ja pehmeä hamam-pyyhe! Ripustuslenkkiä hieman tähän kaipasimme. Ollut käytössä lapsella vasta lyhyen aikaa, mutta olemme äärimmäisen tyytyväisiä.”

Pehmeitä, hyvät rantapyyhkeinä kun kuivuvat nopeasti. Suosittelen muutenkin käyttöön, hyvän näköiset. Jopa aviomieskin kehui!”

saaren taika puuvillapyyhe hamam (2)

Kevyt ja ohut hamam-pyyhe, sopii todella hyvin keittiöön astioiden kuivaamiseen ja leipomiseen. Kauniin värinen. Ripustuslenkki puuttuu, siksi 4 tähteä.”

”Saunan jälkeen on ihana kääriytyä hamam-pyyhkeen miellyttävään ja erittäin pehmeään ”syleilyyn”. Pyyhe kuivahtaa myös nopeasti. Joten se päällä viihtyy pidemmänkin aikaa eikä tule kylmä, niin kuin froteepyyhkeen kanssa tulisi. Tykkään.”

Pyyhkeet tuntuvat mukavan pehmeiltä. Pidän siitä, että ne ovat niin suuret, mutta toisaalta mahtuvat pieneen tilaan.

Imukykyinen mutta kuitenkin nopeasti kuivuva pyyhe. Ihanan iso myös.”

”Mielettömän hyvät pyyhkeet, kuivuvat nopeasti ja ihanan pehmeät kun vaan noudattaa esipesun ohjeita.”

Reilun kokoinen ja herkullisen värinen keittiöpyyhe, kevyt ja ilmava, kuivuu nopeasti!”

”Aivan ihanan muhkea hamam-pyyhe ja mitkä värit!”

”Hankin hamam-pyyhkeet, koska olimme aikoneet lähteä aurinkoon nyt syksyllä. Koronan vuoksi taitaa romuttua tuo haave. En siis ole vielä käyttänyt pyyhettä. Ennen kaikkea keveyden takia sen hankin. Käsimatkatavaroilla matkustaessa tärkeä ominaisuus. Myös pyyhkeen pehmeys ja imukyky ja nopea kuivuminen ovat tärkeitä ominaisuuksia.”

”Hamam-pyyhkeen materiaali tuntuu ihanan pehmeältä ja laadukkaalta. Hellepäivänä toimii mekkona ja viileämmällä voi alla olla pitkähihainen paita ja housut ja saada lisäväriä ja särmää pukeutumiseen kietomalla hamamin ympärilleen. Nyt kun matkustelu on hankaloitunut, pyyhkeet tuovat tuulahduksen eksotiikkaa ainakin minulle! Kiitos!”

Kevyt ja imukykyinen sekä rivakasti kuivuva Saaren Taian Hamam-pyyhe on liikkuvan ja luonnossa kulkevan tyypin nappivalinta. Pyyhe on erinomainen reissukaveri liikuitpa jalan, pyörällä tai autolla. Uimapussi ja Hamam, erottomattomat. Keskiyön Sininen on minun kuutamouintivärini, koivun lehden vihreä kamu kesäiselle rantareissulle.”

”Loistava tuote atooppisen ihon kuivaamiseen. Pehmeä ja ei hankaa ihoa rikki. Kuivuu nopeasti, joten ei tule tunkkaista hajua pyyhkeeseen, johon märkänä helposti tulee.”

”Ihana pyyhe polkkahiusteni suojaksi saunassa. Ja imuteho uskomaton noin pieneksi pyyhkeeksi.”

”Pyyhe on ihanan pehmeä ja kuivaa hyvin. Näin kesäaikana on ihanaa kun se kuivuu niin nopeasti, eli kun käy useammankin kerran päivässä uimassa järvessä, niin ei tarvitse kuivata itseään jo valmiiksi märällä pyyhkeellä.

”Viehättävä pyyhe, jota voi käyttää monella tapaa halutessaan. Torkkupeittona, pyyhkeenä tietenkin ja vaikka hartiahuivina tai jopa pöytäliinana! Pyyhe menee kivasti pieneen tilaan retkille ja piknikille. Tykkään!”

”Olin epäileväinen pyyhkeen imukyvyn suhteen, mutta se osoittautui turhaksi. Kuivaa paremmin kuin edellinen paksu normi pyyhe. Kuivuu hetkessä, voi näillä helteillä käydä useammin suihkauttamassa itsensä raikkaaksi samalla pyyhkeellä. Ei tarvitse käyttää montaa pyyhettä per päivä. Aion tilata toisetkin meille.”

”Tilasin kaksi pyyhettä ja liotin niitä viileässä vedessä ennen käyttöä. Pyyhkeistä tuli todella pehmeät ja imukykyiset! Pyyhkeet eivät myöskään pölyä. Ihanat. Tämä pyyhe on todellakin pehmeä ja imee koko kehon kosteuden ja kuivuu nopeasti.”

”Pyyhe on ihanan iso, pehmeä ja värikäs löytyy siis helposti! Kuivuu nopeasti ja käytin myös huivina yksi päivä kun niska oli jumissa!”

”Rakkautta ensi kokeilulla! Aivan mieletön imukyky, kevyt, kaunis ja vielä täydellisen hellävarainen luonnonkiharille hiuksille. Meni pyyhekaappi uusiksi!”

”Pyyhe on unelma kevyt ja hyvin kuivaava. Retkeilijä voi käyttää myös kevyenä peittona esim riippumatossa ja teltassa. Upea lahjaidea retkeilevälle ystävälle.”

”Ensin ajattelin, että on miten peite voi olla pyyhe mutta kyllä se voi. Kuivasi hyvin, teki vielä kiharaa hiuksiin sekä kuivui nopeasti.”

”Pyyhkeiden aatelia niin imukykynsä kuin miellyttävän käyttökokemuksenkin vuoksi. Suosittelen”

”Hamam-huivi! Ihanan pehmeä ja hellä herkälle iholleni.. ja kaunis tuote!”

”Ihanan hellävarainen iholle ja hiuksille suihkun jälkeen. Toimi myös hyvin vilttinä puistossa 🙂 ”

Pyyhkeet ovat erinomaisia, kevyitä, isoja ja niissä on hyvä imukyky.”

”Ihanan kevyt ja pehmeä pyyhe! Joudun ehkä tilamaan useammankin, oli niin ihanan kevyt ja pehmeä pyyhe, plussaa myös koosta.”

”Ihanan kevyt ja imukykyinen! Olen nyt pikkuhiljaa alkanut ” pyyhettämään” lapset ja lastenlapset ja ystävät pikkuhiljaa.”

Helposti kuivuva, hyvin kosteutta imevä pyyhe. Tykkään. Väriraidat ovat pirteät. Kiitos!”

”Ihana pyyhe! Pesin pyyhkeen ennen käyttöä, koska siinä oli saapuessaan tehdasmaisen käsittelyn tuntu. Ensimmäisen pesun jälkeen kangas on ollut pehmeää ja todella imukykyistä. Pyyhkeen väri on juuri niin hehkuva, kuin kuvissakin. Loistotuote!”

”Rantakassin tilaongelma ratkaistu tällä ultrakevyellä mutta isolla pyyhkeellä joka lähes mahtuu nyrkkiin. Kuivuu nopeasti ja näyttää hyvältä päällä! Vaihdan vanhat tunkkaiset froteet näihin yksi kerrallaan.”

”Olemme kylpylässä viikon, sää meni kylmäksi joten nyt käytän vilttinä. On ihanan, kevyt, lämmin ja kookas viltiksi päälleni, nautin pyyhkeen pehmeydestä.”

”Ostin kokeeksi sarjan kevyitä kesäpyyhkeitä, ja kyllä on kiitosta tullut monesta suusta. Kevyt, hyvin imukykyinen, laaja väri ja malliskaala. Kivat viemisiksi myös esim. sauna kutsuille. Yllätyin monikäyttöisyydestä. Kannattaa reissuun ottaa aina pari ylimääräistä pyyhettä mukaan, niin on valmiina vaikka pöytäliina, jos matkalla evästelee levähdyspaikalla. Suosittelen lämpimästi.”

”Pyyhe tuli iho-ongelmista kärsivälle nuorelle. Otti pyyhkeen heti käyttöön ja on kuulemma hyvä. Tuntuu kivalta….kuivuu nopeesti ja vieläpä näyttää hyvältä 🙂 ”

”Hamam-pyyhe on kevyt, helppokäyttöinen ja siihen on taivaallista kietoutua

”Ihanan limen värinen hamam-pyyhe ollut minulla nyt muutaman viikon käytössä. Todella vähän tilaa vie repussa ja nyt lämpimillä keleillä olen kietaissut sen ”mekoksi” uikkareiden päälle pyöräillessäni uimaan. Kuivuu uskomattoman nopeasti!”

”Pyyhe on väriltään juuri niin persikkainen kuin kuvissa ja käytössä ihanan pehmeä, sopii niin lapselle kuin aikuiselle. Hyvä imukyky. I LIKE!❣”

”Hei! Minä tykkään kovasti ostamastani hamam pyyhkeestä. Se kuivaa ihon hyvin ja lempeästi. Tämän toisen ostin veljelläni synttärilahjaksi.”

”Kevyt, tarpeeksi iso ja raikas väri. Kuivaa pehmeästi ja on hellävarainen hiuksille.”

”Oli pakko tilata toiset kun edelliset olivat niin ihanat. Löytyi ihana kuosi ja ovat kyllä yhtä laadukkaat.”

Hamam pyyhe odottaa ilta-auringossa saunojaa…Tää on niin ihana pyyhe että en oikein osaa sanoa onko tämä pyyhe laisinkaan! Kudonta on valtavan kaunis, kangas pehmeää ja ilmavaa, kesätuulenkevyttä! En tiedä tekisikö mieleni pitää tätä koristeena, vaatekappaleena vaiko peittona! Kuivasin itseni tänään uinnin jälkeen ja laitoin sitten tämän koivun oksaan kuivumaan. Aivan hetkisen kuluttua pyyhe oli jo kuiva ja tuoksui-kesätuulelta.  Rinkkani vakiomatkustaja on Saaren Taian Hamam.”

Hamam keskiyö

”Kesäreissaajan tai festarityypin paras pyyhe on ihana Hamam pyyhe. Helteillä voi huoletta pulahtaa uimaan vähän väliä sillä pyyhe kuivaa hetkessä.”

Hamam pyyhe2

Voi miten söpö!” Todella pehmeä, nopeasti kuivuva kevyt unelma. Pituutta voisi olla 180cm, mutta kelpaa näinkin. Suosikkini!”

”Saaren Taika lähetti minulle ison paketin tuotteita ja näitä kaikkia olisi nyt tarkoitus testailla kesäkauden ajan vaellusolosuhteissa. Olen tosi innoissani tästä kun nämä kaikki on äärettömän luontoystävällisiä! Minä liikun joka viikonloppu jossain kohteessa ja rinkassa on ollut vuosien aikana jos jonkinlaista tuotetta helppoon peseytymiseen ja hygieniaan sekä pyykkäämiseen. Nyt ensimmäistä kertaa musta tuntuu että voin oikeasti ja hyvillä mielin käyttää näitä luonnossa ja omalla iholla! Rinkkaan pääsee mukaan Vihreä Tee ja Kamomillashampoo, Saariston suolasaippua, Kamomilla Sheavoide, Bambu-Puuvilla kestovanulappuja, kevyt hamam-pyyhe ja No:1 Eco käsienpuhdistusgeeli. Kesän aikana kuulette mihin kaikkeen näitä tulen testaamaan ja käyttämään! Kiitos Saaren Taika!”

Saaren Taika tuotteita

”Ostin viime keväänä Hamam-pyyhkeitä veneellä käytettäväksi. Loistava hankinta. Pyyhkeet kuivuu hetkessä veneen kaiteella, mikä on loistojuttu. Ja niistä on moneksi, lämmikkeenä hartioilla, kietaisumekkona, kalliolla pöytäliinana jne. Rakastuin, joten niitähän piti ostaa lisää.”

”Ihanan kevyt ja pehmeä pyyhe. Menee tosi pieneen tilaan ja kuivuu erittäin nopeasti. Kauniit heleät värit. Ei kovettunut yhtään edes kuivausrummussa! Hyvän kokoinen, riittää leveämmällekin aikuiselle mainiosti uimapyyhkeeksi.”

”Mukavan kevyt, iso pyyhe joka kuivaa kuitenkin hyvin. Menee pieneen tilaan joten kaappiin jää tilaa muullekin. Froteepyyhkeet vievät kamalasti tilaa.”

”Kesä ja uintikelit lähestyvät. Ihana, pehmeä ja loivasti kuivattava rantapyyhe laiturille. Ison pyyhkeen saa hyvin ympärille ja kesätuuli kuivattaa sen nopeasti.”

”Aivan mainio tuote, ihmettelen minne kosteus iholta häipyy näin nopeasti. Kuivuu myös nopeasti eikä haise.”

”Pyyhe on todella imukykyinen. Saan pitkät hiukseni hyvin kuivaksi ja pyyhe kuivuu nopeasti. Tosi ihana tuote! Ostin koko perheelle, isommasta pienempään hamam-pyyhkeet joululahjaksi. Näitä ihanuuksia tulen jatkossa hankkimaan lisää.”

”Pyyhe kuivasi erittäin nopeasti, tuntuu miellyttävältä iholla ja rakastan sen keveyttä ja raikkautta! Plussa myös siitä, että pyyhe kuivuu nopeaa eikä ala haisemaan! Tästä lähtee pyyhkeiden vaihto, ei enää isoja ja painavia froteepyyhkeitä.”

”Näitä hamam-pyyhkeitä on ostettu jo monta eri värisillä raidoilla. Iso koko oli yksi suurin syy, että tilasin ensimmäisen. Keveys, ihanan pehmeä ihoa vasten, kuvaa hyvin ja hankaamatta. Välillä yksi kietaistuna ympärille, yksi hartioilla ja kolmas hiuksissa. Pysyy pitkissä hiuksissa paljon paremmin kuin mikään froteepyyhe. Suuri koko, mutta vie vain vähän tilaa. Kuivuu nopeasti. Kuumina kesäöinä toimii myös peittona ja joskus myös tyynyliinana, jos hiukset yhä kosteat. Olen ostanut näitä monta, lahjaksi äidille ja myös mökki vieraat ovat päässeet kokeilemaan. Lisää näitä isoja tummia sävyjä.”

”Ostin sen siis ylelliseksi pyyhkeeksi, tehtyäni siitä imukykyisen ja muhkean pehmeän , halusin vain ihan ihan pikkuisen testata torkkupeittona…ja voi voi…pittee tilata toinen sitä suihkua varten , ei ole maailmassa ihanampaa lämmintä torkkupeittoa…ei raaski luopua tästä suihkun takia…on niin lämmin… . Suosittelen lämpöisesti !!! Kuivaa hyvin, iho ei jää nahkeaksi. Pyyhe kuivuu nopeasti ja menee pieneen tilaan.”

”Aivan ihana pyyhe, pehmeä ja hyvin kuivaava. Sopii todella hyvin myös lapsen herkälle iholle.”

”Rakastuin tähän pyyhkeeseen ensi käyttämällä. Ohut, mutta hyvin kuivaava ja kevyt. Mukavaa vaihtelua paksuille froteepyyhkeille.”

”Pidän pyyhkeestä paljon. Mitä enempi pesee, sitä imukykyisempi. Koko on hyvä, ei tarvitse saunan jälkeen heti pukeutua. Ihana tuote itselle, että lahjaksi.”

”Kuten kaikki Hamam pyyhkeet , myös tämä ihanan muhkea käsipyyhe on unelmien kylppäripyyhe , johon on aivan uskomattoman ihanaa kuivata kasvonsa . Täydellistä luksusta ja ihoni tuntuu paljon pehmeämmältä tämän kanssa , kuin koskaan froteepyyhkeen kera. Lämpimästi suosittelen.”

”Olen erittäin tyytyväinen ostamaani pyyhkeeseen. Ensinnäkin se on tarpeeksi ison kokoinen niin, että siihen voi kääriytyä. Kuivausteho on hyvä ja materiaali tuntuu iholla mukavalta. Lisäksi pyyhe kuivuu nopeasti ja muuttuu aina vain paremmaksi, kun sitä pesee.”

”Erinomainen pyyhe, joka kuivuu nopeasti käytön jälkeen. Ihanan pehmoinen, hellii ihoa.”

”Pyyhkeissä on ihanat värit ja yllätyimme kuinka imukykyisiä ne ovatkaan. Koko on aivan mahtava, menee isommankin ihmisen ympärille reilusti. Avantouinti harrastukseen mukavat keveytensäkin puolesta. Oranssia käytän myös kaulahuivina. Oli hyvä ja kannattava ostos”

Saaren Taika Shopissa laaja edullisia valikoima hamam pyyhkeitä. Tule ostoksille nyt, nopea toimitus!

”Pyyhe on ihanan iso, kevyt ja pehmeää materiaalia. Väri on ihanan piristävä näin talvella.”

”Tilaamani Hamam pyyhkeet ylittivät kaikki odotukset: pehmeät, kevyet ja hyvin kosteutta imevät. Suosittelen lämpimästi!”

”Ilmava, kevyt, kuivaava ja pakkautuu pieneen tilaan. Aivan mahtava tuote.”

”Yllätyin kaikista kehuista huolimatta, että pyyhe oikeasti on niin imukykyinen.”

”Ihanan ohut, imukykyinen ja suuri pyyhe. Mahtavan pieneen tilaan mahtuu.”

”Upea, pehmeä, iso pyyhe. Ihana, raikkailla mintun värisillä raidoilla. Ylellisen tuntuiseen pyyhkeeseen oikein tekee mieli rauhassa kääriytyä suihkun jälkeen.”

”Ihana tosi iso pyyhe. Napakkaa puuvillaa, kauniit värit. Kevyt pyyhe pakata mukaan reissuille.”

”Aivan ihana, kevyt, kuivuu nopeasti, ihana imukyky, on kevyt ! Suosittelen ja varmasti hankin uusia/lisää näitä pyyhkeitä.”

”Herkullisen raikkaan värinen pyyhe, joka tuntui uskomattoman pehmoiselta poutapilveltä jo ennen käyttöönottoliotusta. Unelman kevyt ja imukykyinen. Toinen tilaamistani Minttu-pyyhkeistä kelpaa varmasti joululahjaksi parikymppiselle nuorukaisellekin.”

”Pyyhemallisto meni uusiksi ja värit piristävät joka säällä. En ole oranssin ystävä mutta päätin kokeilla tätä väriterapiaa ja toimii. Hyvä oranssi ja ihana pyyhe.”

”Aivan ihana pyyhe. Otin ohjeen mukaan käyttöön ja annoin olla ennen pesua vedessä tunteja. Todella näppärä reissuun. Ihanan iso. Kuivaa ja lämmittää lupausten mukaisesti. Kiitos. Suosittelen!”

”Ihanat Hamam-pyyhkeet! Loistava tuote, kuivuu nopeasti, pinta-alaltaan suuri mutta pakatessa mahtuu todella pieneen tilaan. Monikäyttöinen – mikä estäisi käyttämästä vaikka pöytäliinana yllättävän tarpeen tullessa eteen.”

”Kevyt, imukykyinen ja nopeasti kuivuva. Ja kaunis!”

Saaren Taika Shopissa laaja edullisia valikoima hamam pyyhkeitä. Tule ostoksille nyt, nopea toimitus!

”Pehmeän ja hyvän tuntuinen pyyhe joka näyttää sisustuksellisestikin kivalta. Nämä on ilo antaa joululahjaksi!”

”Todella ihanan iso ja kevyt pyyhe sujauttaa uimakassiin ja eikun hallille. Kaunis sininen sävytys,miellyttävä iholla.”

”Aivan loistava pyyhe. Niin kevyt, hyvin imukykyinen, nopeasti kuivuva. Eikä tartu ripsipidennyksiin kiinni, niinkuin froteepyyhkeet.”

”Paras pyyhe ikinä. Kuivaa hyvin ja kuivuu myös nopeasti. Monta käyttötarkoitusta pyyhe, lannevaate, Pöytäliina jne. Lisäksi on kaunis, ihanat värit.”

”Tosi mukavan oloinen ja tosi iso pyyhe, toimii niin kuin luvattiin. Ihokin on nyt parempi eikä niin kuiva ja hiukset kiittää. Kiitos teille!”

”Ihana koko, keveys, pehmeys ja imukyky …tilasin juuri toisen samanmoisen eri värissä vaan miesystävälleni, joka ihastui myöskin pyyhkeeseeni.”

”Ihania värejä. Pehmeä iholle kun siihen kääriytyy. Mahtuu pieneen tilaan, vaikka matkalle. Piristää päivää. Huippu, kun pyyhe reilu kooltaan.”

”Ihanat pyyhkeet kääriytyä, kevyt, mutta riittävä pyyhkeeksi ja hyvä koko.”

”Emme käytä enää muita kylpypyyhkeitä, koska nämä kuivaavat ihon hetkessä, lämmittävät ja kuivuvat nopeasti. Olen ostanut näitä myös lahjaksi.”

”Materiaali on ihanan kevyttä, olen käyttänyt tätä enimmäkseen hiuspyyhkeenä. Minulla on pitkät hiukset, mutta kun kietaisen ne pyyhkeeseen ”turbaaniin”, ne kuivuvat hetkessä. Pyyhe on imukykyisempi kuin uskoin, kuivuu myös todella nopeasti. Tuntuu pehmeältä iholle ja hellävaraiselta hiuksille. Suosittelisin!”

Saaren Taika Shopissa laaja edullisia valikoima hamam pyyhkeitä. Tule ostoksille nyt, nopea toimitus!

”Todella hyvän kokoiset, kauniin väriset ja kevyet pyyhkeet.”

”Kevyt ja kätevä käyttää. Sisustuksellinenkin.”

”Oikeasti imukykyinen, pehmeä ja miellyttävä iholle, hyvä hiuspyyhe pitkille hiuksille. Suosittelen!”

”Pehmeät unelmat! Hankin meille kotiin Hamam-pyyhkeet. Ihanan pehmeät ja kuivavat nopeasti ! Pitää ostaa vielä ohuemmat versiot matkailuautoon, siellä kun nopeasti kuivuminen on ehdoton plussa.”

”Ostin pyyhkeen sisarelleni lahjaksi, koska heidän perheessä on kyseisiä, pienempiä pyyhkeitä. Heidän antama palaute, heidän pyyhkeistä, antoi mielestäni oikeuden antaa täydet pisteet!”

#Yllätyin kuinka pieneen tilaan ne menee, vaikka periaatteessa sen tiesinkin. Teidän viestitys oli ihanan pirteä ja todella selkeä. Piristivät päivääni. Pyyhkeet koekäytetään nyt viikonloppuna.#

”Tosi hyvä pyyhe mukaan uinti- tai muihin harrastuksiin. Vie vähän tilaa ja on imukykyinen, mutta silti ihanan iso. Tuntuu hyvältä.”

”Erinomainen pyyhe mukaan minne vaan, vie vähän tilaa eikä paina paljon. Tuntuu hyvältä ja on imukykyinen.”

”Ihanan tuntuinen, kevyt ja imukykyinen. Tuntuu laadukkaalta. Uusi luottopyyhe. Näitä pitää saada lisää!”

”Hamam-pyyhkeitä olen käyttänyt jo aiemmin, mutta tämä on erityisen pehmeä ja reilu koko on ihana.”

”Ihanan iso (ainakin tällaiselle 160cm tapille) mutta menee kuitenkin pieneen tilaan. Kuusi tämmöistä vie kaapissakin vähemmän tilaa kuin saman verran tavallisia pyyhkeitä. Tuntuu ihollakin mukavalta. Värit on herkullisia.”

”Kevyt pyyhe vaikka matkakassiin, ei vie paljoa tilaa. Ensimmäisellä käyttökerralla pinta hieman liukas, mutta paranee käytössä.”

”Täydellinen matkapyyhe. Pyyhkeen saa pieneen tilaan ja se kuivuu nopeasti ja ennen kaikkea on tarpeeksi iso.”

”Kesäinen hyvänmielen tuoja.
Pehmeä ja riittävän iso.”

”Ihanan pehmeä ja kevyt. Kuivaa hyvin ja kuivuu niin paljon nopeammin kuin froteepyyhkeet. Kulkee näppärästi reissussa mukana koska menee pieneen tilaan. Kesällä saunan jälkeen toimii vilpoisana sarongina kun paksu kylpytakki olisi ihan liikaa.
Eikä työkaverit yövuorossa tiedä että iso kaulahuivini onkin oikeasti pyyhe.”

”Ihanan pehmeä ja hyvän kokoinen isommallekin ihmiselle.”

”Aina raikas, koska kuivuu nopeasti.”

Saaren Taika Shopissa laaja edullisia valikoima hamam pyyhkeitä. Tule ostoksille nyt, nopea toimitus!

”Suosikki pyyhkeeni! Ihanan pehmeä ja imukykyinen, menee yllättävän pieneen tilaan vaikka on mukavan suuri.”

”Miellyttävän tuntuinen ja kuivuu nopeasti. Ihania värejä.”

”Ihanan iso pyyhe (ISOäidille): menee pieneen tilaan, kuivaa hyvin ja kuivuu nopeasti – oikea matkapyyhe (ja toki myös kotiin tai mökille)!”

”Kevyt, nopeasti kuivuva, menee pieneen tilaan, vaikka on reilun kokoinen! Ja lisäksi kivan näköinen!”

”Paksummat hamam-pyyhkeet ihanan imukykyisiä!”

”Reilun kokoinen, kevyt, kaunis, kuivaa hyvin ja kuivuu nopeasti. Parempi kuin odotin. Tilaan ehdottomasti toisenkin.”

”Tämä on heti minun lemppari. Kaunis, kevyt ja toimiva. Lähtee mukaan niin kylään, kun vaellus reissuille. Kiitos!”

”Vaellusten ehdoton ykkös pyyhe. Kuivuu nopeasti.”

”Mahtava pyyhe kesäretkille. Kuivuu nopeasti ja mahtuu pieneen tilaan.”

”Ihana, kevyt, kaunis rantapyyhe. Tykätään!”

”Upean kokoinen. Ehkä himpun ohut, mutta mökkiolosuhteisiin loistava. Kauniit värit pyyhkeissä.”

”Riittävän iso, miellyttävän tuntuinen kuivatessa. Kuivuu tosi Nopsaa.”

”Ihana iso pyyhe, joka menee pieneen tilaan silti tinkimättä imukyvystä.”

”Loistotuote! Pehmoinen ja kuivuu nopeasti. Ollut hyvä reissupyyhe!”

”Pyyhe oli ihana. Hyvät värit, kuivuu nopeasti. Hyvä koko. Pehmeä. Menee pieneen tilaan.”

”Pyyhe oli juuri sitä, mitä pitikin. Värit hyvät, ihanan pehmeä. Kuivuu nopeasti.”

”Pyyhe vastasi odotuksia! Värit hyvät. Ihanan tuntuinen pyyhe. Kuivuu nopeasti. Suosittelen.”

”Kaunis pyyhe, joka kuivaa hyvin, sopii vilvoitteluun kuistilla ja kuivuu nopeasti tuoksuen raikkaalta myös seuraavalla käyttökerralla.”

”Pyyhe on kuosiltaan tyylikäs. Koko on aivan mahtava, sen pystyy kietomaan ympärilleen suurempikokoisempikin ihminen. Perheen mies on kovin tykästynyt pyyhkeeseen. Pyyhe kuivuu nopeasti ja paranee vain käytettäessä.”

”Ihanat kesäpyyhkeet! Nämä ovat kauniit ja kestävät. Hyvin kulkevat kesäkassissa mukana, joten extempore piknik tai muu rentoilu onnistuu kesässä.”

”Ihanan pehmeä ja iso uintikaveri, johon on ihana kietoutua uinnin päälle.”

”Isoja, mutta pieneen tilaan mahtuvia pyyhkeitä! Olen jo pidempään etsinyt jättisuuria pyyhkeitä ja nyt löytyi! Tämä Hamam -pyyhkeet ovat aivan uusi tuttavuus meille – mikä paras yllätys, ovat niin ohuita, että menevät tosi pieneen tilaan, mikä on tietenkin mahtava juttu niin matkoilla kuin lapsille kouluun, uimahalliin jne. mukaan otettavaksi. Meillä taitaa nyt froteepyyhkeet vaihtua hamam-pyyhkeisiin jatkossa.”

”Vielä en ole pyyhkeenä käyttänyt, mutta oivallinen torkkupeitto ainakin näin kesäaikaan.”

”Ihanan kevyt ja sopii matkustamiseen, kun mahtuu niin pieneen tilaan.”

”Ihanan pehmeä ja imukykyinen iso pyyhe. Kuivaa hetkessä. Hyvä ostos!”

”Pyyhe on kaunis, ohut ja kevyt! Erityisesti pidimme väristä ja vahvoista päärmeistä.”

”Maailman paras pyyhe! Näiden pyyhkeiden imukyky on aivan huippuluokkaa, kunhan ne on pessyt muutamaan kertaan. Hamam-pyyhe on täydellinen matkapyyhkeenä, se on kevyt, kuivuu nopeasti ja on riittävän iso, että siihen voi kääriytyä kokonaan. Pyyhekaapista taitaa lentää kaikki muut pyyhkeet kierrätykseen.”

”Kauniit, kevyet ja edulliset hamamit! Ja nopea toimitus, kiitos!”

Saaren Taika Shopissa laaja edullisia valikoima hamam pyyhkeitä. Tule ostoksille nyt, nopea toimitus!

”Ihanan pehmeä ja imukykyinen pyyhe, menee pieneen tilaan matkalla, kaunis ja monikäyttöinen.”

”Tosi nopeasti kuivuu ja on monikäyttöinen, kävin uimareissun jälkeen kaupassakin pyyhe solmittuna hameeksi.”

”Ihanan kevyt ja pehmeä pyyhe. Epäilin kuivaako hyvin, kyllä kuivaa! Muuta en enää käytä.”

”Tämän pakkaa kätevästi mukaan reissuun. Toimii pyyhkeenä, torkkupeittona ja tiukan paikan tullen vaikka mekkona.”

”Söpö ja kätevä! Ihanan kevyt ja kaunis. Miellyttävä iholla ja kuivuukin nopeaan. Täysi kymppi. Suosittelen.”

”Pyyhe on miellyttävän tuntuinen iholla. Pehmeä, lähes ylellinen.”

”Ihanahan se on, eipä muuta.”

”Tämäkin ihana pyyhe, varmasti tilaan vielä lisää.”

”Uusi tuttavuus, aluksi outo, kun on tottunut paksuun pyyhkeeseen. Kuivuu nopeasti!”

”Ihanan pehmeä, kevyt ja iso pyyhe! Kuivaa hyvin!”

”Ostin koko suvulle Hamam-pyyhkeen joululahjaksi. Kiva kun värivaihtoehtoja oli niin paljon. Laatu on ihana.”

”Pehmeä, ihana pyyhe! Suuri, kevyt ja pehmeä. Tilasin yhden kokeeksi ja taidan tarvita toisenkin.”

”Ihanan tuntuiset Hamamit, ostan kaverille myös tällaiset joululahjaksi.”

”Pyyhe on ihanan kevyt ja monikäyttöinen.”

”Ihanan pehmeä, kevyt ja iso pyyhe! Kuivaa hyvin!”
 

Saaren Taika Shopissa laaja edullisia valikoima hamam pyyhkeitä. Tule ostoksille nyt, nopea toimitus!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.