Kokemuksia Saaren Taika tuotteista POD:n eli perioraalidermatiitin hoidossa

Kokemuksia Saaren Taika tuotteista POD:n eli perioraalidermatiitin hoidossa

Periaraalidermatiitin, eli POD:n, eli suunympärysihottuman hoito Saaren Taika tuotteilla

Tyrni Luksus Spa saippua

”Kärsin suunympärysihottumaa ja tämä Tyrni Luksus Spa saippua on auttanut ihoani parantumaan. Ennen tätä olen kokeillut monia tuotteita, mutta mikään ei ole auttanut. Mieto tuoksu.”

Tyrni Luksus Spa saippuan viikon käytön jälkeen on POD-ihottuma alkanut jo näyttää paranemisen merkkejä! Lisäksi saippuassa on ihana tuoksukin. Ehdottomasti jää käyttöön!”

”Sain ison avun kutiavaan atooppisen ihooni tällä tuotteella ja tyttäreni POD ihottuma rauhoittui tällä Tyrni Luksus Spalla saippualla myös.”

”Itseäni tässä Tyrni Luksus Spassa saippuassa epäilytti eniten lähes yksinomaan ylistävät arvostelut. Ne tuntuivat epäilyttävän positiivisilta ja mainosten agressiivinen näkyminen somessa otti päähän. Se kuitenkin toimi ja viimein sain tuotetta tilattua itselleni ja on myönnettävä, että saippua on toiminut erinomaisesti sekaihossani!

Kasvojeni iholle tulee kesällä (etenkin kasvomaski naamalla) hikoillessa herkästi näppylöitä sekä 30 vuoden jälkeen ajoittain POD näppylöitä silmiin ja suun ympärille. Jo viikossa kasvot ovat rauhoittuneet Tyrni Luksus Spa saippualla selvästi siitä huolimatta, että kävin pari yötä mökillä, jossa kasvojen iho yleensä riehaantuu. Wau!”

”Tyrni Luksus Spa saippua yllätti positiivisesti, olen saanut apua POD iholleni ja yllätyin myös siitä, että tämä ei kuivata kasvojen ihoa ollenkaan”

Kasvoissani jyllää vuorotellen tai yhtä aikaakin akne, atooppinen ihottuma, couperosa, perioraalidermatiitti ja psoriaasi, joten sopivan puhdistustuotteen löytäminen on ollut vaikeaa. Tyrni Luksus Spa saippua tuntuu sopivan! Iho ei punoita eikä kiristä.”

Teepuusaippua

”Aikuisiän lievä hormonaalinen akne on parantunut. Myös hormonaaliset syvät kipeät finnit paranevat yllättävän nopeasti. Saippuan vaikutuksesta kuollut iho rullaa iholta pois, eikä jää tukkimaan ihohuokosia. Kasvojen iho kirkastuu. Saaren Taika Teepuusaippua ei myöskään laukaise perioraalidermatiittia, kuten monet muut aknetuotteet. Paras tuote, mitä olen ongelmaiholleni löytänyt.”

”Sain vuosi sitten kesällä riesakseni sitkeän suunympärysihottuman, johon lääkäriltä sain avuksi 2-3kk:n antibioottikuurin. Söin sen ja ihottuma pysyi poissa n. kuukauden kuurin loputtua. En halua popsia antibiootteja huvikseni ja jatkuvasti, joten kokeilin Saaren Taian Teepuusaippuaa yhdistettynä erääseen farmaseutin suosittelemaan apteekin kosmetiikkasarjan voiteeseen. Näillä konsteilla ihottuma pysyy kurissa, enkä ole antibiootteja tarvinnut. Jos unohtuu muutaman kerran pesut ja rasvaukset, niin heti alkaa ihottumaa ilmaantua.” 

Veera Suolasaippua

”Veera Suolasaippua on rauhoittanut hyvin atooppisen ihon kutinaa ja vähentänyt kortisonin tarvetta. Tuntuu, että Veera Suolasaippua on myös auttanut rauhoittamaan perioraalidermatiittia ja on ensimmäinen tuote mikä on onnistunut siinä. Pesee hyvin mutta ei jätä ihoa kuivan tuntuiseksi.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.