Kokemuksia Saaren Taika tuotteista POD:n eli perioraalidermatiitin hoidossa

Kokemuksia Saaren Taika tuotteista POD:n eli perioraalidermatiitin hoidossa

Periaraalidermatiitin, eli POD:n, eli suunympärysihottuman hoito Saaren Taika tuotteilla

Tyrni Luksus Spa saippua

”Kärsin suunympärysihottumaa ja tämä Tyrni Luksus Spa saippua on auttanut ihoani parantumaan. Ennen tätä olen kokeillut monia tuotteita, mutta mikään ei ole auttanut. Mieto tuoksu.”

Tyrni Luksus Spa saippuan viikon käytön jälkeen on POD-ihottuma alkanut jo näyttää paranemisen merkkejä! Lisäksi saippuassa on ihana tuoksukin. Ehdottomasti jää käyttöön!”

”Sain ison avun kutiavaan atooppisen ihooni tällä tuotteella ja tyttäreni POD ihottuma rauhoittui tällä Tyrni Luksus Spalla saippualla myös.”

”Itseäni tässä Tyrni Luksus Spassa saippuassa epäilytti eniten lähes yksinomaan ylistävät arvostelut. Ne tuntuivat epäilyttävän positiivisilta ja mainosten agressiivinen näkyminen somessa otti päähän. Se kuitenkin toimi ja viimein sain tuotetta tilattua itselleni ja on myönnettävä, että saippua on toiminut erinomaisesti sekaihossani!

Kasvojeni iholle tulee kesällä (etenkin kasvomaski naamalla) hikoillessa herkästi näppylöitä sekä 30 vuoden jälkeen ajoittain POD näppylöitä silmiin ja suun ympärille. Jo viikossa kasvot ovat rauhoittuneet Tyrni Luksus Spa saippualla selvästi siitä huolimatta, että kävin pari yötä mökillä, jossa kasvojen iho yleensä riehaantuu. Wau!”

”Tyrni Luksus Spa saippua yllätti positiivisesti, olen saanut apua POD iholleni ja yllätyin myös siitä, että tämä ei kuivata kasvojen ihoa ollenkaan”

Kasvoissani jyllää vuorotellen tai yhtä aikaakin akne, atooppinen ihottuma, couperosa, perioraalidermatiitti ja psoriaasi, joten sopivan puhdistustuotteen löytäminen on ollut vaikeaa. Tyrni Luksus Spa saippua tuntuu sopivan! Iho ei punoita eikä kiristä.”

Teepuusaippua

”Aikuisiän lievä hormonaalinen akne on parantunut. Myös hormonaaliset syvät kipeät finnit paranevat yllättävän nopeasti. Saippuan vaikutuksesta kuollut iho rullaa iholta pois, eikä jää tukkimaan ihohuokosia. Kasvojen iho kirkastuu. Saaren Taika Teepuusaippua ei myöskään laukaise perioraalidermatiittia, kuten monet muut aknetuotteet. Paras tuote, mitä olen ongelmaiholleni löytänyt.”

”Sain vuosi sitten kesällä riesakseni sitkeän suunympärysihottuman, johon lääkäriltä sain avuksi 2-3kk:n antibioottikuurin. Söin sen ja ihottuma pysyi poissa n. kuukauden kuurin loputtua. En halua popsia antibiootteja huvikseni ja jatkuvasti, joten kokeilin Saaren Taian Teepuusaippuaa yhdistettynä erääseen farmaseutin suosittelemaan apteekin kosmetiikkasarjan voiteeseen. Näillä konsteilla ihottuma pysyy kurissa, enkä ole antibiootteja tarvinnut. Jos unohtuu muutaman kerran pesut ja rasvaukset, niin heti alkaa ihottumaa ilmaantua.” 

Veera Suolasaippua

”Veera Suolasaippua on rauhoittanut hyvin atooppisen ihon kutinaa ja vähentänyt kortisonin tarvetta. Tuntuu, että Veera Suolasaippua on myös auttanut rauhoittamaan perioraalidermatiittia ja on ensimmäinen tuote mikä on onnistunut siinä. Pesee hyvin mutta ei jätä ihoa kuivan tuntuiseksi.”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.