Kokemuksia – Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippua

saaren taika tyrni luksus spa saippua kokemuksia
Käsi-ihottuma kuriin Tyrni Luksus Spa saippualla ja Kamomilla sheavoiteella

”Olen enemmän kuin kiitollinen kun olen löytänyt Tyrni Luxus spa saippuan ja Kamomilla Sheavoiteen.
Olen vuosien ajan taistellut halkeilevien sormenpäiden ja käsien vuoksi.
Kortisoni + kaikki mahdolliset apteekin voiteet on ollut kokeilussa. Kymmeniä purkkeja.
Näillä kahdella tuotteella käteni ovat aivan ehjät ja terveet.
Aikaisemmin olen saanut käteeni useita ruusuinfektioita kun sormen haavasta on päässyt bakteeri vereen ( johtuen huonosta immuunipuolustuksesta toisessa kädessäni). Näiden tuotteiden ansiosta pääsin eroon estolääkityksestä ruusun suhteen.
Kiitos Saarentaika!”

Apua vaikeisiin iho-ongelmiin! Tyttäreni on käynyt läpi aikamoisen hoito-ohjelman mutta vasta Tyrni Luksus Spa Saippua on auttanut tasoittamaan ihoa ja muuttanut jo arpeutunutta ihoa terveemmän näköiseksi.

”Tyrni Luksus Spa on ihan must have minulle! Minulla on ruusufinni, ja tämä tuote on täydellinen omalle iholleni. Punaisuus ja sävyerot ovat tasoittuneet selvästi muitakin Saaren Taian tuotteita käyttäen. Monia tuotteita olen testannut ja tämä on ehdottomasti paras, enää en vaihda mihinkään! Kiitos näistä tuotteista, jatkakaa samaan malliin ❤”

”Kohta kolmen viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käytön jälkeen olen huomaavinani, että iho voi paremmin ja punoitus on vähentynyt. Toivon, että olisin kokeillut näitä tuotteita kauan aikaa sitten ennenkuin jouduin syömään 3kk:n antibioottikuurin ruusufinniin.

Ärtyneelle rosacea- iholle kahden viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käyton jälkeen kiristys kasvojen iholta on hävinnyt ja iho tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Punaisuus on selvästi vähentynyt otsan, nenän ja leuan alueelta.”

“Minulla on tuoksuyliherkkyyttä mutta saippuan tuoksu ei kumma kyllä ole liian voimakas. Tuoksu ei jää iholle, joten ei häiritse käytössä. Ihoni on hyvin herkkä, pintakuiva ja ruusufinninen, jolla on taipumusta ajoittain myös akneen. Toistaiseksi Tyrni Luksus Spa saippua on tuntunut hyvältä ja toivon vaikutusten näkyvän paremmin pitkällä aikavälillä. 1 vk käytön jälkeen huomaan punoituksen helpottaneen ja näppyjäkin on alkanut häviämään, eikä näppyjä ole tullut samalla lailla.”

Saaren Taika aktiivihiilisavinaamio tyrni saippua hormonifinni

Ensimmäisen lapsenlapsen ristiäiset seuraavana päivänä ja nenänpieleen ilmestyi hormoninäppy!

Mikä avuksi?

Pesu Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippualla ja päälle Saaren Taika Aktiivihiili savinaamiota ja aamulla finni oli poissa!

“Olen noin 20vuotta kärsinyt punakasta ihosta kasvoilla etenkin nenän ja poskien alueella. Kokeillut monia aineita. Kokeiltuani Tyrni luksus spa saippuaa olen löytänyt parhaan rauhoittavan avun iholleni. Punoitus pysynyt kurissa eikä ole muuta enää tarvinu käyttää. Ihan paras tuote minulle.”

”Hei! Minulla on haasteena useat hämähäkkiluomet dekoltee alueella. Ne näyttävät punaisilta kipeiltä läiskiltä, todellisuudessa ne eivät ole mitenkään kipeitä vain kurjan näköisiä. Usein joku kysyy onko nuo kipeitä / kutiaako nuo?

Olen käyttänyt Tyrni Luksus spa saippuaa nyt noin kaksi kuukautta jokatoinen päivä. Nämä hurjan punaiset läiskät ovat selvästi vaaleentuneet saippuan käytön myötä. Ihanaa <3 lämmintä kesää odotellen!”

hämähäkkiluomet tyrni luksus spa saippualla

“Tämä Tyrni Luksus Spa ihmepala on kuin ihmeparantaja. Kuiva, punertava ja näppyiset kasvot voivat paremmin ja lapsen iholla olleet molluskatkin saivat kyytiä tämän ihanuuden avulla. Pehmentää ja hoitaa kuivaa ihoa. Kiitos! Ja en voi kuin suositella tätä, ihan jokaiselle kuivan ihon kohtalokaverille.”

“Ei tätä Tyrni Luksus Spa saippuaa turhaan ole kehuttu. Ruusufinni ja kasvojen punakkuus haalistuneet selkeästi jo viikon käytön jälkeen. Jännityksellä odotan millaisiin tuloksiin pääsee sitten tulevien viikkojen aikana. Jää siis aivan taatusti käyttöön. Tuoksu saippuassa oli aluksi voimakas, mutta hälvenee näköjään mitä enemmän saippuaa käyttää.”

”Olen käyttänyt saippuaa nyt pari viikkoa, minulla on couperosa ja ruusufinni iho. Jo ensimmäisen viikon käytön jälkeen huomasin ihoni punoittavan vähemmän. Samoin ruusufinninäpyt ilmestyessään näyttävät rauhoittuvan nopeammin.”

”Kun kasvojen ihossa on melkein kaikki yhtä ongelmaa, oikean kasvojenpesutuotteen löytämiseen mennyt 41 vuotta! Tyrni Luksus Spa saippuasta en luovu.

Teepuusaippua oli aavistuksen verran liian kuivattava minulle. Tämä ylellinen, ihanasti vaahtoava todellinen luksussauppua taas on juuri täydellinen.

Puhdistaa tehokkaasti, mutta ei kuivata liikaa ihoani, joka on pintakuiva sekaiho, nenässä suuret ihohuokoset, iho johon tulee helposti auringosta ja tuulesta punaista, erityisesti poskiin ja leukaan.

Iho hilseilee helposti ja vaatii todellista elvytystä. Tällä saa jopa yön yli hormooninäpyn katoamaan ja säistä suivaantuneen ihon parissa päivässä hehkumaan. Kulkee mukana kaikkialla. Tämä saippua on todellinen pelastus. Käytössä jo pitkälti toista vuotta!”

Tyrni luksus spa saippua: Kun on 34 vuotias ja ollut näppyjä, finnejä, todella kuiva iho, liikaa talia, mustapäitä, ihon epätasauksia ja punaisuutta t-alueella 24 vuoden ajan, niin ei tiedä pitäisikö itkeä tai nauraa kun löytää ensimmäisen tuotteen elämässään joka auttaa.

En tiedä millä sanoilla kuvaisin tätä iloa kun saa nähä ihonsa niin hyvinvoivana.

Aloitin käyttämään Teepuusaippuaa 7 kuukautta sitten ja se jo auttoi kovasti ihoongelmiin, mutta huomasin sen kuivattavan kasvoja jos käytin päivittäin, luin sitten jonkun toisen kommentin siitä että käytti Tyrni Luksus Spa saippuaa aamuisin koska se on hellävaraisempi kuivalle iholle ja sitten Teepuusaippuaa iltaisin. Olen käyttänyt tyrnisaippuaa nyt viikon verran aamuisin ja teepuu saippuaa iltaisin enkä ikinä luovu tästä kombosta.

Siis, miten paljon tuotteita on kokeillu ja tullut pettyneeksi, olisipa nämä aina olleet tiedossa. Ihanaa kun ihmiset kertovat kokemuksista niin voi auttaa toisiakin löytämään hyviä tuotteita kuten nämä.

Tyrnisaippua tuoksuu ihanalle, vaahtoaa hyvin, pesee loistavasti pois meikit ja jättää niin vauvamisen sileän ihon että en uskoisi jos joku muu sen kertoisi.

Ja se mikä on ihastuttanut eniten on ettei kuivata ihoa, en ole ikinä aikaisemmin voinut pestä naamaa aamuisin koska olisin muuttunut rusinaksi, mutta tyrni saippua ei kertakaikkiaan kuivata, päinvastoin.

Ja kolmen pesun jälkeen havaitsin että lähti vanhaa ihoa rullalla kun kuivasin pyyhkeellä pesun jälkeen ja alla oli uutta eheää ihoa.

Täytyy nyt vielä sekin mainita että huomasin jo ekan käyttökerran jälkeen että iho oli tasaisempi, piti ihan kunnolla katsoa peiliin ettei se olisi placeboa, mutta ihan totta se oli. Ja kun menkat alkoi tuli vain yksi näppylä viiden sijaan, ja tämäkin kuihtui äkkiä pois kun jynssäsin sitä tyrnisaippualla. Ostakaa ihmiset ihmeessä tämä saippua, luksusta kerrassaan!”

”Olen käyttänyt 2 kk ajan Tyrni luksus Spa saippuaa ja ihoni kiittää. Epäpuhtaudet ja couperosa ovat selvästi rauhoittuneet. Käytän saippuaa aamuin illoin, myös meikinpoistoon kasvoilta vain silmämeikin poistan siihen tarkoitetulla aineella. Suosittelen muillekin ja aion käyttää myös itse jatkossakin.”

“Miellyttävä koostumus ja ihanan puhdas ja raikas tunne iholla pesun jälkeen. Ei kuivata. Iho jää pehmeäksi pesun jäljiltä. Riittoisa. Mutta mikä tärkeintä: iho on rauhoittunut ja ihon väri tasoittunut selvästi. Suosittelen Tyrni Luksus Spa saippuaa herkkäihoiselle!”

”Tyrni Luksus Spa saippua on vaativalle, vanhenevalle iholleni todella hyvä. Olen käyttänyt tätä nyt jonkun aikaa ja olen tyytyväinen. Ei kuivata liikaa ihoa ja jättää ihon ihanan sileäksi. Käytän yleensä aamuisin mutta usein myös meikinpoiston jälkeen iltaisin. Tätä uskallan kyllä suositella muillekin herkkäihoisille!”

”Tyrni Luksus Spa on loistava tuote vanhentuvalle ja samealle iholle. Ihoni on saanut uutta hehkua, on pehmeämmän oloinen ja pintakuiva kireys helpottanut.”

”Ostin Tyrni Luksus Spa saippuan kasvojen pesua varten, mutta en ollut täysin vakuuttunut sen sopivuudesta erittäin hankalalle iholleni, joten se jäi käyttämättä. Kerran sitten hoksasin, että voinhan minä käyttää sitä vartalon pesuun. Vartaloni iho on hyvin kuiva ja talvella hilseilevä eikä kuorinnat ja rasvat meinanneet tänä talvena tehota millään. Mutta kun pesinkin vartalon tällä tyrnisaippualla, niin hilseily loppui melkein heti eikä ihoa tarvitse edes rasvata pesun jälkeen. Olin aivan ällistynyt! Nyt tilasin Särkisalon suolasaippuan nähdäkseni sen toimivuuden, koska se on huomattavasti edullisempi. Mutta tämä on ainakin tosi hyvä!”

”Pojalta äidille sopiva tuote! Akneiholle ja allergikon iholle todella hyvä tuote!

“Tyrni Luksus Spa on aivan uskomattoman ihana tuote. Minulla on todella herkkä iho ja jo parin viikon käytön jälkeen iho on rauhoittunut selvästi. Olin hieman skeptinen, kun luin vastaavia kommentteja, mutta uskottava se on! Saippuassa on myös todella ihanan runsas ja pehmeä vaahto, joka puhdistaa helposti meikitkin. Olen myös todella hajuherkkä, josta syystä monet tuotteet jäävät käyttämättä, mutta tässä saippuassa on niin mieto tuoksu, ettei sitä edes huomaa. Ehdottomasti uusi luottotuotteeni.”

”Ostin Tyrni Luksus Spa Saippuan ja testimielessä pesin sillä muutaman kerran myös myös hiukseni. Päänahkaani vaivaa ongelma nimeltä punajäkälä, melkein kaikki shampoot aiheuttavat kutinaa tai kirvelyä…lääkärin mukaan ainoa hoito on jumalattoman vahva kortisonineste ja toivotaan parasta. Mystinen juttu, mutta näitten testipesujen jälkeen päänahka ei ole oireillut yhtään. Kasvoillehhan tämä oli tarkoitettu, mutta toimii tosi hyvin myös punajäkälään….uskomatonta mutta totta….”

Tyrni Luksus Spa saippua on uskomaton tuote! Parin käyttö kerran jälkeen ruusufinnin näppylät kasvoista melkein hävisi, samoin punakkuus. Pesun jälkeen tosi pehmeän tuntuiset kasvot. Suosittelen!”

Tyrni Luksus spa -saippua: Vajaan viikon olen käyttnyt Tyrni Luksus Spa – saippuaa. Suhtauduin hieman skeptisesti lupauksiin tuotteen tehosta. Kokemus on kuitenkin ollut erittäin positiivinen.

Olen kärsinyt joitakin vuosia, käsivarsien ihon kirjavuudesta, hauraudesta sekä mustelma herkkyydestä. Jo vajaassa viikossa ihon väri on selvästi tasoittunut, ihon on joustavampi ja rasvauksen tarve vähentynyt. Mustelmia saan edelleen herkästi pienimmästäkin kolauksesta, mutta ne näyttävät vaalenevan nopeammin kuin ennen. Ehkä mustelmaherkkyyskin vähenee ajan myötä, kun ihon ehtii vahvistua. Joka tapauksessa voin lämpimästi suositella Tyrni Luksus Spa-saippuaa.”

Tyrni Luksus spa saippua on kohdallani parantanut silminnähden poskien iholla esiintyvää couperosaa. Lisäksi saippua on miellyttävän tuoksuinen ja mukavan riittoisa. Uusi luottotuote!”

”Kerrankin riittävän hellävarainen kasvosaippua!
Minulla on yliherkkä iho, jolla rosaceaa ja milloin mitäkin ongelmaa. Tyrnisaippua tuntuu heti rauhoittaneen ihon. Olen todella tyytyväinen.”

”Tilasin Tyrni Luksus Spa saippuan ja on myönnettävä, että saippua on toiminut erinomaisesti sekaihossani! Kasvojeni iholle tulee kesällä (etenkin kasvomaski naamalla) hikoillessa herkästi näppylöitä sekä 30 vuoden jälkeen ajoittain POD näppylöitä silmiin ja suun ympärille. Jo viikossa kasvot ovat rauhoittuneet selvästi siitä huolimatta, että kävin pari yötä mökillä, jossa kasvojen iho yleensä riehaantuu. Wau!”

”Puhdistaa ihon tehden sen ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi. Muutaman pesukerran jälkeen ihon punoitus alkoi helpottaa. Minullakin ruusufinni, johon en ole saanut muilla tuotteilla apua, mutta tämä näyttäisi toimivan!”

“Hankin herkälle punoittavalle iholleni tämän Tyrni Luksus Spa saippuan siskoni suosittelemana. Kaikkea on kokeiltu, eikä punoitukseen ja kuumotukseen ole mikään auttanut. Tämä pesee paksummankin meikin iholta pois, ei jätä iholle kireää eikä kuumoittavaa tunnetta. Ihana ja ihmeellinen tuote!”

“Kasvojeni iho oli erittäin kuiva ja hilseilevä. Varsinkin otsa oli kovan ja karhean tuntuinen ja tosi kutiava. Ehdin käyttää Tyrni Luksus Spa saippuaa vain kahtena päivänä niin kaikki kuivuus ja kovat läntit olivat kadonneet, myös kutina oli poissa. Rasvaamiseen ei ole ollut tarvetta. Olen tyytyväinen ja ihmeissäni. En olisi uskonut että saan näin suuren avun.”

”Ihanan kermainen, runsas vaahto. Mieto tuoksu. Olen aivan koukussa tähän saippuaan. Kasvojen ihoon sopiva tuote. Näppylät ja punoitus ovat vähentyneet. Särkisalon suolasaippuaa ja Tyrni saippuaa en vaihda. Tämä on aivan huipputuote!”

”Uskomatonta, mutta totta! Minulla on ruusufinni, jonka ihotautilääkäri diagnosoi n.20 vuotta sitten. Silloin riitti tetrasykliinikuuri pitämään oireet poissa nelisen vuotta. Nyt tilanne on sellainen, että kuurin teho riittää enää alle vuoden. Tilasin saippuan eikä mitään tapahtunut – ensin. Noin kuukauden käytön jälkeen iho alkoi rauhoittua ja nyt aion loppuelämäni pestä kasvoni Saaren Taika Tyrni saippualla!”

”Pelästyin ensin saippuan voimakasta tuoksua, mutta se hälveni kyllä kun tuotetta alkoi käyttää. Saippua tuntuu toimivan herkälle iholleni erinomaisesti, se jättää miellyttävän olon eikä kiristä kuivaksi. Ruusufinnikin vaikuttaisi näin viikon käytön jälkeen vaalentuneen. Erinomainen tuote!”

”Viikon koekäytön jälkeen osoittautunut erittäin loistavaksi tuotteeksi! Jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi, ei kiristä pesun jälkeen ja rauhoittaa näppyjä ja punoitusta”

”Kärsin suunympärysihottumaa ja tämä saippua on auttanut ihoani parantumaan. Ennen tätä olen kokeillut monia tuotteita, mutta mikään ei ole auttanut. Mieto tuoksu.”

”Aikuisiän akne selässä. Antibiootti auttaa, mutta vatsa ei kestä pitkiä kuureja. Hoitovoiteita olen kokeillut ja ne ovat hankalia käyttää. Selkään niiden laittaminen on itse varsin haastavaa ja monesti ne tahraavat vaatteet tai jopa vievät vaatteista värit. Sitten löysin Tyrni luksus spa-saippuan! Akne parani nopeasti ja säännöllisellä käytöllä pysyykin poissa. Tämän huomasin, kun olin n. viikon käyttämättä tyrnisaippuaani, niin jopas alkoi selkä ”kukkia”. Mahtava tuote, tuoksu vain on melko voimakas, mutta onneksi olen siihen tottunut. Parastahan tässä on se, että saan pidettyä aknen kurissa täysin ilman lääkkeitä!”

”Tyrni Luksus Spa Saippua toimii hyvin vaikean akneihon hoidossa yhdessä Saaren Taika teepuu saippuan kanssa. Minulla on vaikea aikuisän akne johon on vielä lisänä ruusufinni ja coperosa. Tyrni Luksus Spa Saippua vähentää ihon punoitusta eikä kuivata ihoa liikaa. Pesen illalla kasvot Saaren Taika teepuu saippualla ja aamuisin Tyrni Luksus Spa Saippualla. Tämä combo toimii minun iholle! Iho ei enää punoita kauttaaltaan eikä tule vaikeita isoja ihonalaisia hormonifinnejä. Toki akne on edelleen, mutta lievempänä. Uskaltaa taas kulkea ilman meikkiä kun iho ei ole enää kauttaaltaan punainen ja tulehtunut. Tyrni Luksus Spa Saippuaa olen käyttänyt nyt noin 2 kuukautta ja teepuu saippuaa noin 6 kuukautta. Tuotteet toimivat todella hyvin pitkällä aikavälillä!”

”Jo viikossa todella punakka couperosa ihoni rauhoittunut ja hormoni näpyt hävinneet. Iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. En uskonut että tähän mikään saippua voisi auttaa, huippu tuote!”

”Olen nyt käyttänyt viikon Tyrni Luksus Spa Saippuaa aamuin illoin. Punoitus on vähentynyt ja vanhenevan ihon epäpuhtaudet vähentyneet huomattavasti. Iho tuntuu kimmoisammalta ja sileämmältä”

”Atoopikkona varovasti kokeilen uusia tuotteita, varsinkin kasvoille, jossa iho kovin ”vaativainen”. Kasvojen iho on aina ollut ns. läiskikäs, ei varsinaisesti koholla olevia näppyjä, mutta punottavia kohtia, verisuonet näkyy eli sellainen iho, että mielellään meikillä tasottaa, kun lähtee ”kylille”. Ja nyt vielä vaihdevuosien tuomat muutokset lisänä. Eli kuivuutta ja kutinaa em. lisäksi, ei enää onneksi rasva-kuiva-sekaiho kuitenkaan. Niin ajattelin kokeilla, kun saippuan sanottiin juuri em. oireisiin tuovan apua. Ja täytyy myöntää, että on auttanut, muutaman viikon kokemuksen jälkeen. Saippua todella puhdistaa hyvin, mutta ei silti ole iho kuiva korppu, vaan pehmeä ja ihanan tuntoinen. Ja sanoisin, että väri on myös tasottunut.”

”Olen todella tarkka kosmetiikkaani suhteen ja olen käyttänyt kalliita sarjoja. Tämä jää nyt käyttööni. Minulla on couperosaa ja seborrea, sekä pintakuivuutta. Oli uskomatonta, että tämä rauhoitti ihoa.”

”Ensimmäisellä käyttökerralla iho reagoi aika negatiivisesti tyrni saippuaan. Kasvoihin nousi pientä näppylää, tosin tämä talvi on muutenkin ollut erittäin vaikea kasvojeni iholle. Muutaman käyttökerran jälkeen iho tottui uuteen tuotteeseen. Puhdistaa epäpuhtauksista, rauhoittaa, tekee ihosta sileämmän ja vähentää punoitusta”

”Täydellinen couperosa ihon hoitoon, jo muutaman päivän käytön jälkeen ihon punaisuus vähentynyt huomattavasti. Suosittelen”

”Tyrni luksus spa-saippua on ollut käytössä muutaman kuukauden ja pois en vaihda. Ihon väri on tasoittunut ja iho on rauhoittunut.”

”Loistava saippua. Kasvojen ja nenän mustapäät ovat pienentyneet muutaman päivän käytön jälkeen. Bonuksena kädet ovat palautuneet ennen Koronaa olevaan aikaan. Halkeilleet ja rohtuneet, kuivat rystyset ovat vain muisto enää. Uskomaton tuote.”

”Ikääntyvä, couperoottinen, ärtyvä, herkkä sekaiho, johon ei oikein mitkään puhdistustuotteet ole sopineet. Välillä näppyileekin, niin kuin teinillä. Tämä on ensimmäinen tuote jolla näppylöinti ym. muut ärtyvyys on saatu kuriin. Puhdistaa hyvin myös meikin kasvoilta. Jättää pehmeäksi ihon. Loistava tuote, jota lämpimästi suosittelen kokeilemaan. Aion ostaa uuden, kun entinen loppuu. Tuoksuu myös hyvälle, luonnolliselle.”

”Toinen saippua jo menossa, poskissa couperosa häipynyt lähes kokonaan ja aina ei tarvitse edes rasvata kasvoja”

”Jostain tuntemattomasta syystä kasvojeni ihoni kuivui ja ärtyi kauttaaltaan kutiavaksi ja ihottumaiseksi. Kasvoni olivat täynnä pieniä näppyjä. Jo ensimmäisen pesun jälkeen kasvojeni iho alkoi rauhoittua ja pienet näpyt alkoivat kadota. Olen myös kärsinyt ajoittain isoista ihonalaisista finneistä jotka eivät meinaa parantua millään. Ainakaan vielä en ole saanut yhtään tällaista finniä kasvoihini käyttäessäni Tyrni luksus spa saippuaa. Yhdessä Makadamia sheavoiteen kanssa kasvojeni iho on parantunut viikossa! Olen todella tyytyväinen Saaren taian tuotteisiin. Kiitos!!”

”Olen pessyt tällä saippualla kasvot ja vartalon. Iho jää pehmeäksi eikä kutise. Kasvopesun jälkeen ei jää kiristävää tunnetta”

”Oli pakko laittaa teille viestiä, kun olit laittanut ihanan kiitoksen. Olen käyttänyt teidän teepuusaippuaa ja tyrni luksus spa saippuaa hormonaalisesti aknesta kärsivälle iholleni. En ole käynyt missään ihotautilääkärillä, mutta kipeitä ja tulehtuneita finnejä ja isoja ihonalaisia finnejä on juuri leukaperissä, kaulassa ja leuassa. Sain teidän tuotteistanne apua vaivaan. Käytinkin tuotteita muutamankin kerran ja aina ostin uuden saippuan. Huomasin että ihon kunto parani, kuitenkin unohdin rasvauksen täysin ja tästä syystä iho varmaan pääsi kuivumaan ja finnejä alkoi taas tulla vähän enemmän. No, päätin mennä ensimmäistä kertaa elämässäni kosmetologille hydrogen nimiseen kasvohoitoon. Ihon kunto alkoi vähän parantua ja ostin kosmetologilta hyvän, mutta kalliin puhdistusaineen. Kävin kasvohoidossa sarjahoitona ja nyt vielä yksi hoito on käymättä. Kuitenkin uuden aineen otettua käyttöön, aloin kärsimään taas kipeistä leuassa olevista ja nyt tosi punaisista ja tulehtuneista näpyistä. Ja myös otsa alkoi kukkia finneistä. Ajattelin, että no iho uusiutuu kuukaudessa, ehkä tämä on nyt vain sitä.. nyt kuitenkin yli kuukausi hoitojen jälkeen iho ei näyttänyt rauhoittuvan vaan tuntui, että leuassa oli koko ajan enenevissä määrin uusia tulehtuneita finnejä, eivätkä ne lähteneet pois vaan uusia vain tuli lisää. Minulla oli vielä pieni pala teidän luksus spa saippuaa ja ajattelin, että nyt otan sen käyttöön! Ja nyt, ihan uskomatonta, kahden päivän jälkeen leuka on oikeasti rauhoittunut ihan hirveästi ja punaisuus ja ihon tulehduskin on rauhoittunut! En voi uskoa, miten se auttoi näin äkkiä ihoa taas paranemaan! Laitoin äkkiä tilaukseen uudet saippuat ja nämä ovat minun tuotteeni, niin se vain on! Kiitos niin paljon teille, en uskalla enää koskaan käyttää mitään muuta ainetta kasvoilleni, vielä kun löydän hyvän rasvan niin, iho ei pääse kuivumaan liikaa.

Anteeksi hirveän pitkä viesti, tämä oli ajatusten virtaa, mutta niin, teette niin arvokasta työtä, ja kiitos, jos jaksatte lukea tämän!”

”Minulla on kasvoissa couperosaa ja ruusufinni. Olen käyttänyt saippuaa n.kuukauden. Iho on selvästi rauhoittunut, iho ei ole enää niin ärhäkän punainen ja pienet ruusufinni -näpyt ovat myös pienentyneet. Olen tyytyväinen ja voin suositella muillekin jos on iho-ongelmia

 •  
 • Olen murrosiästä asti kärsinyt pahasta aknesta ja erilaisista näpyistä, luovutinkin jo yhdessä vaiheessa kokonaan. Sitten vielä päätin kokeilla teepuu saippuaa ja sain ilokseni huomata, että muutamassa kuukaudessa iho alkoi olemaan tasaisempi ja puhtaampi. Nyt halusin kokeilla viimeistenkin näppyjen ”viimeistelyyn” tyrni-saippuaa ja parin viikon jälkeen huomaa kyllä eron 🙂 olisi pitänyt ottaa silloin kuva ennen kuin aloitin käyttämään Saaren Taika-tuotteita, ero on huomattava. Uskallan taas olla kuvissa ja en peitä otsaa enää otsatukalla, kun itseluottamus on tullut takaisin 15 vuoden jälkeen.
 •  
 • Iho on couperosa ja herkästi ärtyvä. Tyrni luksus saippua rauhoittaa punertavan ärtyneen ihon kuivattamatta sitä. Ihana saippua ihon hemmotteluun
 •  
 • Leukapielen hormoninäppylät vähenivät huomattavasti jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Jonkin aikaa kesti tottua saippuapesuun: ihoa kiristeli jonkin verran, mutta nyt jo helpottanut.
 •  
 • Kasvoissani jyllää vuorotellen tai yhtä aikaakin akne, atooppinen ihottuma, couperosa, perioraalidermatiitti ja psoriaasi, joten sopivan puhdistustuotteen löytäminen on ollut vaikeaa. Tämä saippua tuntuu sopivan! Iho ei punoita eikä kiristä.
 •  
 • Akneiho rauhoittui
 •  
 • Selän finnit ovat huomattavasti rauhoittuneet saippuaa käyttämällä
 •  
 • Aivan kummallista! Hormoninäppylät tiessään.
 •  
 • Jo viikon käytön jälkeen huomaan että akneihoni on paremmassa kunnossa. Tulen käyttämään jatkossakin.
 •  
 • Luonnonmukainen pehmeä saippua vartalolle sekä kasvoille ..aamun piristys kun pesee kasvonsa tyrnisaippualla..viimeisetkin unijukan hiekat karisee ja iho on sametinpehmeä.
 •  
 • Ostin saippuan äidilleni, jolla on todella vaikea ihottuma kummankin jalan pohkeissa. Pohkeissa on ollut välillä rikki menneen ihon vuoksi todella kovaa kutinaa. Äitini kertoi, että muutaman viikon käytön jälkeen saippua on auttanut kutinaan ja pohkeet ovat paremman näköiset.
 •  
 • Kuukauden käyttökokemuksilla voimme vain suositella. Äidin ihon ihohuokoset ovat pysyneet puhtaina ja pienentyneet, tällaista tehoa en ole aikaisemmin käytössä olleiden tuotteiden kanssa kokenut! Samoin teini-ikäiset tyttäret ovat saaneet apua hormoninäppylöihin: ”hellävarainen, tosi hyvä ja puhdistaa ihoa.”
 •  
 • Pelastus vaikeaan akneen joka on pääsääntöisesti aina minulla ollut leuassa. Plussana ihana tuoksu ja jälkitunne pesun jälkeen. Sen oikein tuntee, kuinka iho hengittää. Yksi pala takana josta viilsin palan serkulleni joka kärsii samoista ongelmista, ja nyt myös hän sai apua ongelmaansa!
 •  
 • Olen vuoden kärsinyt random hormoni näpyistä naamalla. Olen kokeillut eri valmistajien tehokkaitakin aineita, mutta vasta kokeiltuani tätä saippuaa ovat näpyt vähentyneet.
 •  
 • Kärsitkö HS-taudista (hikirauhastulehdus, hidradenitis suppurativa, nivus-/taiveakne)? Tämä rauhoittaa aktiivistakin tulehdusta mahtavasti! Itse olen kärsinyt vaivasta jo yli 15 vuotta, ja tästä olen saanut paremman avun kuin sisäisesti tai ulkoisesti käytetyistä antibiooteista. Yksi saippua on jo lähes loppuun käytetty! Pahimpiin oireisiin sitten vielä Basibactia lisäksi, niin on paljon mukavampi olla ja elää tämänkin ihosairauden kanssa. <3
 •  
 • Haluan vain lausua kiitokseni suurenmoisesta tuotteesta. Olen kärsinyt kamalasta ruusufinnistä muutaman vuoden ajan. Tänä kesänä viikkoa ennen kesälomaa naama jälleen kerran ”räjähti”.

Heitin uuden ostokseni eli teidän tyrnisaippuan matkakassiin ja jo muutamassa päivässä nypyt kuivuivat ja nyt parin vkon jälkeen iho on täysin sileä ja rauhallinen! Mahtituote, suosittelen kaikille ruusufinnistä kärsiville

 •  
 • Aivan mahtava tuote, rauhoittanut ongelma ihoa, näppylät vähentyneet. Kutina myös vähentynyt, josta kärsinyt pidemmän aikaa. Tuoksu on miellyttävä, ei liian voimakas
 •  
 • Päätin kokeilla tätä tuotetta ja olen kyllä ollut tyytyväinen heti ensimmäisestä pesusta alkaen. Jättää ihon raikkaan tuntuiseksi ja pehmeäksi. Ruusu finni on helpottanut jo parin pesun jälkeen ja näppylät hävinneet. Olen 47v ja tämä tuntuu iholleni hyvälle tuotteelle. Tuoksu aluksi voimakas, mutta jotenkin se hävisi käytössä.
 •  
 • Koko vartalossa on kuiva iho. Varsinkin sääret kuivuvat todella paljon. Muutaman viikon jälkeen uuden saippua käytöstä rasvauksen tarve on vähentynyt todella paljon!! Pesen myös kasvot tällä saippualla, eikä mitään ongelmia ole tullut. Iho jää ihanan pehmeäksi.
 •  
 • Hyvä tuote auttanut tosi hyvin mun akneen, tilaan ehdottomasti jatkossakin
 •  
 • Minulla suosittu teepuusaippua ei tuonut kaipaamaani apua hormooninäppylöihin, joten otin kokeiluun tämän tyrnisaippuan; kasvoni eivät ole olleet vuosiin näin sileät! Aivan huipputuote, tilaan jatkossakin!
 •  
 • Sain ison avun kutiavaan atooppisen ihooni tällä tuotteella ja tyttäreni pod ihottuma rauhoittui tällä myös.
 •  
 • Iho oli kamalassa kunnossa saippuan käytön aloittaessani. Jo 4 päivän jälkeen iho on rauhoittunut huomattavasti! Innoissani odotan miten saippua alkaa vaikuttamaan pidemmällä käytöllä. Aion tilata tuotteen uudelleen kun vanha loppuu.
 •  
 • Ihana tuoksu! Pesen tällä nykyään kasvotkin ja näpyt kuivi pois parissa päivässä. Kropan iho ei kutia läheskään yhtä paljon.
 •  
 • Vihdoin toivottavasti löytyi tuote, joka puree hormooniakneen, josta olen kärsinyt koko edellisen raskaus- ja imetysajan. Vauva nyt 6,5kk. Tyrni luksus spa saippuan käyttöä takana nyt kohta kolme viikkoa ja aion käyttää jatkossakin, mikäli tämä oikeasti pitää kipeät finnit leusta poissa! Täydellistä!
 •  
 • Olen käyttänyt muutama päivän ajan.Iho on mukavan pehmeä ja tuokau ihana
 •  
 • Olen käyttänyt Tyrni-saippuaa muutaman viikon ja ruusufinnistä kärsivä ihoni on selvästi rauhoittunut. Punoitus ja pienet näpyt ovat vähentyneet ja ihoni näyttää paremmalta. Sopii hyvin herkälle iholleni.
 •  
 • Iho jää ihanan puhtaan tuntuiseksi, puhdistaa ja kosteuttaa. Kirkastaa ihoa. Iso peukku.
 •  
 • Tyrni-saippuasta on ollut apua ruusufinniselle iholleni.
 •  
 • Alkuun olin skeptinen tuotteen suhteen ja pohdin kuivattaako saippua ihoani liikaa. Moni tuttu oli kehunut tätä. Minulla on sekaihon ja kuivanihon välimaastossa ja olen aiemmin käyttänyt kalliita kosmetologilta hankittuja kosteusvoiteita. Nyt pesen aamuin illoin Taika Tyrni saippualla. Iho on kuultava, pehmeä ja hyvinvoivan näköinen. Suosittelen
 •  
 • Ihana vaahto. Saippua vaikuttaa riittoisalta tuotteelta. Olen käyttänyt nyt n.10 päivää ja tuote on tehonnut hormoninäppyihin.
 •  
 • Aivan ihana saippua, pesin sillä hiuksista varpaisiin. Tilaan varmasti lisää!
 •  
 • Mahtava tuote akneiholle
 •  
 • Hyvä tuote
 •  
 • Erittäin miellyttävä tuote! Tekee ihon pehmeäksi ja rauhoittaa ongelmaihoa.
 •  
 • Murrosiässä kärsin kovasti epäpuhtaasta ihosta. Nyt keski-ikäisenä ongelma palannut takaisin. Kumpa tätä tuotetta olisi ollut 35 vuotta sitten. Kuukauden käytön jälkeen huomaan selkeän eron. En enää luovu tästä tuotteesta <3.
 •  
 • Iho saanut ihan uuden elämän tämän saippuan myötä. Pari viikkoa olen nyt pessyt aamuin illoin ja ihon väri on tasoittunut ja näpyt kadonneet sekä ihohuokoset pienentyneet. Saippua ei kuivata ja jättää kasvot raikkaan tuntoiseksi. Puhdistaa myös meikin hyvin
 •  
 • Teepuusaippua ei toiminut minulla niin hyvin kuin tämä uskomattoman ihana Tyrni Luksus Spa saippua! Punapugmenttinen kasvojen iho on erityisesti tosi haastava, joka reagoi aurinkoon, tuuleen, pakkaseen, hikoiluun ja stressiin. Siinä missä Teepuusaippua oli liikaa kuivattava, Tyrni Luksus Spa on täydellinen kasvoille ja kaulalle. Kaiken kruunaa ihanaakin ihanampi Mustikkavoide. Näistä en luovu ja koko ajan uusia Saaren Taika -tuotteita testaan. Suolasaippua lähti testiin kesäloman kunniaksi, kun pääsi mökin rauhaan. Suihkun jälkeen pari isoa Hamam-pyyhettä ja hetki on täydellinen. Iso kiitos ihon pelastavista tuotteista, luonnonmukaisuudesta ja ihanista tuoksuista Saaren Taika! 
 •  
 • Todella ihana tuoksu. Saippua tuntuu kosteuttavalta ja jättää ihon pehmeäksi. Rauhoittaa omaa ongelmaihoa selvästi.
 •  
 • Lempisaippua! Ihana pehmeä vaahto. Tuoksuu hyvältä. En käytä enää muuta. Täysi kymppi.
 •  
 • Pari kertaa olen saippuaa ehtinyt käyttää herkästi punoittavana ja kuivaihoisena, vaikuttaa todella lupaavalta!
 •  
 • Hyvän tuoksuinen ja runsaan pehmeästi vaahtoava saippua. Kasvot tulevat puhtaiksi ja pehmeiksi.
 •  
 • Ihana tuote, joka ei kuivata ihoa ihoa ja tuoksuu hyvältä. Tästä tykkäävät meidän perheessä myös teinit.
 •  
 • Kuivattaa ihoa, joka tuntuu kiristelynä. Hyvällä kosteusvoiteella kuitenkin selviää. Omasta mielestäni ruusufinnille tyypilliset nypyt ovat kuivuneet ja ihon väri parempi. Tekee ihosta kuitenkin pehmeän. Hyvä tuote.
 •  
 • Tästä tuli jo muutaman kerran käytön jälkeen suosikki tuote.
 •  
 • Kokeilussa vasta, ja innolla tuloksia odottelen. Hyvin ainakin lähtee kasvoilta liat ja ylimääräinen rasva, ja iho jää pestyn tuntoiseksi. Toivon tästä olevan apua herkälle-couperoottiselle-hyperpigmentaatioon taipuvaiselle sekaiholleni.
 •  
 • Parin päivän kokeilun jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä
 •  
 • Ylellisen vaahtoava saippua. Tyrni Luksus Spa-saippua tuntuu ihanalta – runsas silkkinen vaahto ja hyvä tuoksu. Iho tuntuu pesun jälkeen puhtaalta ja raikkaalta. Tosin saippua on iholleni hieman liian kuivattava, kosteutus on tarpeen. Tosi miellyttävä saippua kuitenkin, suosittelen.
 •  
 • Olen löytänyt mun ongelmaiholle sopivan saippuan. Voin sanoa, vihdoinkin!
 •  
 • Ostin Saaren Taika Tyrni Luksus Spa Saippuan, että joskus hemmottelen itseäni saunan jälkeen. Mutta tästä saippuasta taitaakin tulla arkinen paheeni. 😉 Saippua sopii erinomaisen hyvin aikuisen iän hormooni akneiholleni. Iho tuntuu pesun jälkeen puhtaalle ja pehmeälle. Saippua on vienyt ylimääräistä rasvaisuutta pois, mutta ei kuitenkaan tehnyt ihoa kuivaksi. Tätä saippua ostan ehdottomasti lisää.
 •  
 • Jo viikon käytön jälkeen kasvojeni kuiva iho on pehmentynyt.
 •  
 • Arjen ylellisyyttä! Ihanan kermainen ja sopiva tuote myös kasvoille.
 •  
 • Erittäin raikkaan tuoksuinen ja todella toimiva saippua. Puhdistaa kasvot perusteellisesti ja iho näyttää raikkaalta ja hyvältä. Jos tuntuu siltä, että iho kuivuu, voi käyttää seerumia tai kasvoöljyä, jolla saa tasapainotettua kuivuutta.
 •  
 • Ei kuivata ihoa ja kuitenkin puhdas tunne iholla. Voittaa pumppupullo tuotteet mennen tullen!
 •  
 • Tuote tuntuu ihanalta iholla! Ei kuivata liikaa kasvoja
 •  
 • Upea tuote! Hyvä tuoksu ja jättää miellyttävän tunteen iholle.
 •  
 • Viikon käytön jälkeen on POD-ihottuma alkanut jo näyttää paranemisen merkkejä! Lisäksi saippuassa on ihana tuoksukin. Ehdottomasti jää käyttöön!
 •  
 • Tilasin tyrni luksus saippua lukuisten positiivisten kokemusten kannustamana. Olen kärsinyt yli 10v. aikuisiän hormooni näppylöistä ja tyrni saippua todellakin auttoi jo ensimmäisestä pesusta lähtien. Olen todella hämmästynyt saippuan tehosta. Olen vuosien aikana ostanut erittäin arvokkaita ihonhoitotuotteita ja en ole saanut niistä apua. Tämä tuote jää pysyvästi minulla käyttöön.
 •  
 • Paras tuote kasvoilleni ikinä! Kokeilin ensin kehuttua Teepuusaippuaa, mutta sekään ei riittänyt. Tämä Tyrni Luksus Spa on sitä luvattua luksusta – todellakin! Omaan vahvan punapigmentin ja ihoni reagoi kaikkeen, erityisesti kasvot. Iho on pintakuiva ja hilseilee helposti T-alueelta, joka kuitenkin on myös rasvoittuva ja aiheuttaa tukkeutuneita ihohuokosia ja kipeitä patteja vielä 42-vuotiaana leukaan ja nenänpieliin. Myös tuuli, pakkanen ja aurinko saa ihoon nousemaan poskipäille punaisia jälkiä. Tämä ihana saippua syväpuhdistaa ja saa patit ja punoituksen pois. Ihana mieto tuoksu. Monet tuotteet kirvelevät kasvoilla, tämä saippua ei. Nyt lähti uusi saippua tilaukseen ja kokeilen kasvoille myös kehuttua mustikkavoidetta. En halua enää edes voiteen olevan muuta kuin puhtaita luonnontuotteita, sillä niissä on näemmä rakaisu iho-ongelmiini, enkä enää halua niitä takaisin! Kiitos Saaren Taika – tuotteissanne on totisesti taikaa!
 •  
 • Vähän aikaa vasta käyttänyt tuotetta mutta olen tyytyväinen. Pienet näppylät ovat vähitellen hävinneet 🙂 myös ihon kuivuus ja kutina on vähentynyt.
 •  
 • Lopultakin löytyi saippua,joka sopii minun erittäin herkästi ihan kaikkeen reagoivalle iholleni. Ei mitään negatiivista reaktiota <3 Ja ihoni ei ikinä ole ollut näin sileä 🙂
 •  
 • Tuote vaahtoaa tosi hyvin ja iho tulee hyvin puhdistetun ja raikkaan tuntuiseksi. Pehmentää ihoa ja tasoittaa väriä. Eli sitä sain mitä luvattiin, tykkään käyttää!
 •  
 • Tyrnisaippua ihanuus. Palani on ihan uusi, vain kahdesti käytetty ja jo nyt se on maksanut itsensä takaisin, uinut liiveihin, saanut ihastumaan. Vaahtoaa ihanasti ja kuivasta nahkasta tulee kosteutetun tuntuinen olematta mitenkään tahmainen. Tuoksu on huumaava ja pala tuo iloa ja luksusta välillä hiukan harmaaseen arkeen 
 •  
 • Tuote vaahtoaa tosi hyvin ja iho tulee hyvin puhdistetun ja raikkaan tuntuiseksi. Pehmentää ihoa ja tasoittaa väriä. Eli sitä sain mitä luvattiin, tykkään käyttää!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.