Talvinen Saaren Taika ihonhoitorutiini ihotyypeittäin

Talvinen Saaren Taika ihonhoitorutiini ihotyypeittäin

Kosmetologin ihonhoitosuositukset ihotyypeittäin Suomen talvea silmällä pitäen

Lue blogistamme juuri sinun ihollesi sopiva talvinen ihonhoitorutiini ja löydä ihollesi parhaiten sopivat luonnonkosmetiikka tuotteet valikoimastamme!

Suomen neljä vuodenaikaa luovat ihonhoitoon oman haasteensa. Ihotyyppisi vaatii kesällä täysin erilaisia tuotevalintoja, kuin esimerkiksi talvella. Tämäkin talvi on jo näyttänyt vaihtelevilla sääolosuhteilla sen, miten vaikeaa ihoa on hoitaa, kun ilman kosteus ja lämpötila vaihtelevat useilla asteilla jopa yhden päivän aikana.

Miten hoitaa ihoa talvella?

Tähän blogipostaukseen on koottu kosmetologin ihonhoitosuositukset ihotyypeittäin Suomen talvea silmällä pitäen. Lue alta juuri sinun ihollesi sopiva talvinen ihonhoitorutiini ja katso juuri sinun ihotyypillesi sopivat talviset Saaren Taika tuotesuositukset, jotka kosmetologimme on sinulle valinnut.

 

Rasvaisen ja sekaihon hoito talvikaudella

Rasvaisen ja sekaihon tärkein hoito-ohje on päivittäinen puhdistaminen oikeilla tuotteilla. Liian kuivattavat tuotteet voivat lisätä talineritystä entisestään ja niinpä iho kiiltelee ja epäpuhtauksia syntyy lisää. Tästä syystä etenkin talvella myös rasvaista ihoa tulee kosteuttaa tehokkaasti ihotyypille soveltuvalla kasvovoiteella.

Rasvaisuutta ja epäpuhtauksia pystyy tasapainottamaan helposti Aktiivihiilinaamion avulla. Muista viimeistellä puhdistus aina kasvovedellä. Kasvovesi supistaa ihohuokosia, jolloin niihin ei pääse muodostumaan niin helposti epäpuhtauksia.

Muista hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa! Silmänympärysiho on se paikka, johon ensimmäisenä ilmestyvät juonteet ja rypyt. Saaren Taika valikoimasta löydät tehokkaat silmänympärysvoiteet, jotka sisältävät hyaluronihappoa, kollageenia ja retinolia!

Puhdistus: Saaren Taika Ecolution Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine TAI Teepuusaippua. Katso blogistamme Teepuusaippuan  käyttöohje kasvojen pesussa!

Saaren Taika Ruusu-Aloe Kasvovesi

Tehotuotteet: Aktiivihiilinaamio Saaren Taika Professional -sarjasta ja näpyille paikallisesti Spot Control tehovoide

Kosteutukseen: Hyaluronihapposeerumia tai Aloe Vera Retinoli seerumia sekä Vitamiinit ACE & Hyaluronihappo kosteuttajaa.

Kaikki rasvaisen ihon luonnonkosmetiikkatuotteet löydät Saaren Taika verkkokaupasta

 

Kuivan tai herkän ihon hoito talvella

Talvi on kuivalle ja herkälle iholle pahinta aikaa vuodesta. Kosmetologimme on koonnut tähän ehdottomat helpotukset kiristelevän, hilseilevän ja herkän ihon hoitoon.

Puhdistuksessa kannattaa ehdottomasti suosia Saariston Suolasaippuaa. Muista viimeistellä puhdistus aina kasvovedellä. Ruusu- Aloe kasvovesi kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tasapainottaa ihon luonnollista pH- arvoa.

Muista hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa! Silmänympärysiho on se paikka, johon ensimmäisenä ilmestyvät juonteet ja rypyt. Käyttämällä silmänympärysvoidetta aamuin illoin ennaltaehkäiset miliumien eli valkoisten luufinnien syntymistä.

Kerran viikossa iho kannattaa kuoria hellävaraisella kasvokuorinnalla, kuten Acai Gojimarjas mikrokuorinta, joka sopii myös akneiholle, tai Professional -sarjan Manteli & Kaura kuorinta. Kuorinta ravitsee ja kosteuttavaa ihoa todella tehokkaasti, poistaen samalla hellävaraisesti kuivan hilseilevän ihon.

Lisää kasvovoiteen alle tehokosteuttava seerumi aamuin illoin buustaamaan ihon kosteustasapainoa.

Puhdistus: Saariston Suolasaippua

Saaren Taika Ruusu-Aloe Kasvovesi

Kosteusvoide: Saaren Taika Marula Kasvoöljy

Aloe Vera 24H kosteuttaja, Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide tai Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoide

Kuivan ja herkän ihon luonnonkosmetiikkatuotteet löydät Saaren Taian verkkokaupasta

Normaalin ihon tai ikääntyvän ihon hoito kylmän vuodenajan aikaan

Normaali ihotyyppikin vaatii talvella lisäkosteutusta. Melkein jokaisella yli 40 vuotiaalla suomalaisella naisella on pintakuiva iho. Pintakuivaan ihoon syntyy herkemmin juonteita, jotka muuttuvat ajan kanssa rypyiksi. Ihon uusiutuminen hidastuu jo 25 vuodesta lähtien. Tästä syystä on hyvä aloittaa viimeistään 30 vuoden iässä anti age vaikutteisten kasvohoitotuotteiden käyttäminen.

Kasvojen ihonhoidon A ja O on säännöllisyys ja etenkin päivittäinen ihonpuhdistaminen. Muista viimeistellä puhdistus aina kasvovedellä. Ruusu- Aloe kasvovesi kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tasapainottaa ihon luonnollista pH- arvoa.

Muista hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa! Silmänympärysiho on se paikka, johon ensimmäisenä ilmestyvät juonteet ja rypyt. Silmänympärysvoiteen käyttö tulisi aloittaa viimeistään silloin, kun alkaa käyttämään ripsiväriä tai muuta silmämeikkiä.

Tehosta ihonhoitoasi talvella ravitsevalla savinaamiolla lisäkosteutuksen sekä elvyttävän vaikutuksen aikaan saamiseksi.

Kosteusvoide valitaan oman tarpeen mukaan. Kosmetologimme valitsi alle tehokkaat antiage vaikutteiset kosteusvoiteemme. Panosta yövoiteeseen ja tehoseerumiin. Yöllä iho uudistuu jopa kaksi kertaa nopeammin, kuin päivällä. Siksi illalla kannattaa levittää kasvoille mahdollisimman hoitavat tuotteet.

Puhdistus: Saaren Taika Greippi Puhdistusaine TAI Tyrni Luksus Spa Saippua

Saaren Taika Ruusu-Aloe Kasvovesi tai ihon sävyeroja tasoittava Kamomilla kasvovesi

Tehotuotteet: Hellävarainen Manteli & Kaura kuorinta kasvojen ja kaulan iholle.

Kosteusvoide: Saaren Taika Marula Kasvoöljy

Saaren Taika Hyaluronihappo & Vitamiini ACE Kosteuttaja tai jokin anti-age kasvovoide Saaren Taian valikoimasta!

Saaren Taika luonnonkosmetiikan tuotteet ikääntyvälle ja aikuiselle iholle löydät Saaren Taika Shopista!

Voit ostaa tuotteita myös alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.