Talvinen Saaren Taika ihonhoitorutiini ihotyypeittäin

Talvinen Saaren Taika ihonhoitorutiini ihotyypeittäin

Suomen neljä vuodenaikaa luovat ihonhoitoon oman haasteensa. Ihotyyppisi vaatii kesällä täysin erilaisia tuotevalintoja, kuin esimerkiksi talvella. Tämäkin talvi on jo näyttänyt vaihtelevilla sääolosuhteilla sen, miten vaikeaa ihoa on hoitaa, kun ilman kosteus ja lämpötila vaihtelevat useilla asteilla jopa yhden päivän aikana.

Miten hoitaa ihoa talvella?

Tähän blogipostaukseen on koottu kosmetologin ihonhoitosuositukset ihotyypeittäin Suomen talvea silmällä pitäen. Lue alta juuri sinun ihollesi sopiva talvinen ihonhoitorutiini ja katso juuri sinun ihotyypillesi sopivat talviset Saaren Taika tuotesuositukset, jotka kosmetologimme on sinulle valinnut.

Rasvainen ja sekaiho

Rasvaisen ja sekaihon tärkein hoito-ohje on päivittäinen puhdistaminen oikeilla tuotteilla. Liian kuivattavat tuotteet voivat lisätä talineritystä entisestään ja niinpä iho kiiltelee ja epäpuhtauksia syntyy lisää. Tästä syystä etenkin talvella myös rasvaista ihoa tulee kosteuttaa tehokkaasti ihotyypille soveltuvalla kasvovoiteella.

Rasvaisuutta ja epäpuhtauksia pystyy tasapainottamaan helposti Aktiivihiilinaamion ja Aknenaamion avulla. Muista viimeistellä puhdistus aina kasvovedellä. Kasvovesi supistaa ihohuokosia, jolloin niihin ei pääse muodostumaan niin helposti epäpuhtauksia. Muista hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa! Silmänympärysiho on se paikka, johon ensimmäisenä ilmestyvät juonteet ja rypyt.

Puhdistus: No:1 Eco® By Saaren Taika Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine TAI Teepuusaippua

No:1 Eco® By Saaren Taika Ruusu-Aloe Kasvovesi

Tehotuotteet: Aktiivihiilinaamio Saaren Taika Professional -sarjasta, tai Syväpuhdistava naamio rasvaiselle/akneiholle

Kosteusvoide: Makadamiaöljy Sheavoide tai Kamomilla Sheavoide

Kuiva ja herkkä iho

Talvi on kuivalle ja herkälle iholle pahinta aikaa vuodesta. Kosmetologimme on koonnut tähän ehdottomat helpotukset kiristelevän, hilseilevän ja herkän ihon hoitoon. Puhdistuksessa kannattaa ehdottomasti suosia Saariston Suolasaippuaa. Muista viimeistellä puhdistus aina kasvovedellä. Ruusu- Aloe kasvovesi kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tasapainottaa ihon luonnollista pH- arvoa.

Muista hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa! Silmänympärysiho on se paikka, johon ensimmäisenä ilmestyvät juonteet ja rypyt. Kosteuttamalla silmänympärysihoa aamuin illoin ennaltaehkäiset miliumien eli valkoisten luufinnien syntymistä.

Kerran viikossa iho kannattaa kuoria hellävaraisella naamiolla, kuten Professional -sarjan Manteli & Kaura kuorinta. Kuorinta ravitsee ja kosteuttavaa ihoa todella tehokkaasti, poistaen samalla hellävaraisesti kuivan hilseilevän ihon.

Lisää kasvovoiteen alle tehokosteuttava öljyseerumi aamuin illoin buustaamaan ihon kosteustasapainoa.

Puhdistus: Saariston Suolasaippua

 No:1 Eco® By Saaren Taika Ruusu-Aloe Kasvovesi

Kosteusvoide: No:1 Eco® By Saaren Taika Marula Kasvoöljy

Chosen By Johanna Blueberry Facial Cream

Normaali iho ja ikääntyvä iho

Normaali ihotyyppikin vaatii talvella lisäkosteutusta. Melkein jokaisella yli 40 vuotiaalla suomalaisella naisella on pintakuiva iho. Pintakuivaan ihoon syntyy herkemmin juonteita, jotka muuttuvat ajan kanssa rypyiksi. Ihon uusiutuminen hidastuu jo 25 vuodesta lähtien. Tästä syystä on hyvä aloittaa viimeistään 30 vuoden iässä anti age vaikutteisten kasvohoitotuotteiden käyttäminen.

Kasvojen ihonhoidon A ja O on säännöllisyys ja etenkin päivittäinen ihonpuhdistaminen. Muista viimeistellä puhdistus aina kasvovedellä. Ruusu- Aloe kasvovesi kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tasapainottaa ihon luonnollista pH- arvoa.

Muista hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa! Silmänympärysiho on se paikka, johon ensimmäisenä ilmestyvät juonteet ja rypyt. Silmänympärystuotteen käyttö tulisi aloittaa viimeistään silloin, kun alkaa käyttämään ripsiväriä tai muuta silmämeikkiä.

Tehosta ihonhoitoasi talvella ravitsevalla savinaamiolla ja sekoita se jugurttiin tai hunajaan lisäkosteutuksen sekä elvyttävän vaikutuksen aikaan saamiseksi.

Kosteusvoide valitaan oman tarpeen mukaan. Kosmetologimme valitsi alle tehokkaat antiage vaikutteiset kosteusvoiteemme. Panosta yövoiteeseen ja tehoöljyseerumiin. Yöllä iho uudistuu jopa kaksi kertaa nopeammin, kuin päivällä. Siksi illalla kannattaa levittää kasvoille mahdollisimman hoitavat tuotteet.

Puhdistus: No:1 Eco® By Saaren Taika Greippi Puhdistusaine TAI Tyrni Luksus Spa Saippua

No:1 Eco® By Saaren Taika Ruusu-Aloe Kasvovesi

Tehotuotteet: Hellävarainen Manteli & Kaura kuorinta kasvojen ja kaulan iholle.

Kosteusvoide: No:1 Eco® By Saaren Taika Marula Kasvoöljy

Saaren Taika Vitamiini ACE Kosteuttaja

Mikä on sinun luottotuotteesi Saaren Taian valikoimasta? Oletko jo kokeillut uusia No:1 Eco sarjan tuotteita?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggaajaa tykkää tästä: