Talvinen Saaren Taika ihonhoitorutiini ihotyypeittäin

Talvinen Saaren Taika ihonhoitorutiini ihotyypeittäin

Kosmetologin ihonhoitosuositukset ihotyypeittäin Suomen talvea silmällä pitäen

Lue blogistamme juuri sinun ihollesi sopiva talvinen ihonhoitorutiini ja löydä ihollesi parhaiten sopivat luonnonkosmetiikka tuotteet valikoimastamme!

Suomen neljä vuodenaikaa luovat ihonhoitoon oman haasteensa. Ihotyyppisi vaatii kesällä täysin erilaisia tuotevalintoja, kuin esimerkiksi talvella. Tämäkin talvi on jo näyttänyt vaihtelevilla sääolosuhteilla sen, miten vaikeaa ihoa on hoitaa, kun ilman kosteus ja lämpötila vaihtelevat useilla asteilla jopa yhden päivän aikana.

Miten hoitaa ihoa talvella?

Tähän blogipostaukseen on koottu kosmetologin ihonhoitosuositukset ihotyypeittäin Suomen talvea silmällä pitäen. Lue alta juuri sinun ihollesi sopiva talvinen ihonhoitorutiini ja katso juuri sinun ihotyypillesi sopivat talviset Saaren Taika tuotesuositukset, jotka kosmetologimme on sinulle valinnut.

 

Rasvaisen ja sekaihon hoito talvikaudella

Rasvaisen ja sekaihon tärkein hoito-ohje on päivittäinen puhdistaminen oikeilla tuotteilla. Liian kuivattavat tuotteet voivat lisätä talineritystä entisestään ja niinpä iho kiiltelee ja epäpuhtauksia syntyy lisää. Tästä syystä etenkin talvella myös rasvaista ihoa tulee kosteuttaa tehokkaasti ihotyypille soveltuvalla kasvovoiteella.

Rasvaisuutta ja epäpuhtauksia pystyy tasapainottamaan helposti Aktiivihiilinaamion avulla. Muista viimeistellä puhdistus aina kasvovedellä. Kasvovesi supistaa ihohuokosia, jolloin niihin ei pääse muodostumaan niin helposti epäpuhtauksia.

Muista hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa! Silmänympärysiho on se paikka, johon ensimmäisenä ilmestyvät juonteet ja rypyt. Saaren Taika valikoimasta löydät tehokkaat silmänympärysvoiteet, jotka sisältävät hyaluronihappoa, kollageenia ja retinolia!

Puhdistus: Saaren Taika Ecolution Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine TAI Teepuusaippua. Katso blogistamme Teepuusaippuan  käyttöohje kasvojen pesussa!

Saaren Taika Ruusu-Aloe Kasvovesi

Tehotuotteet: Aktiivihiilinaamio Saaren Taika Professional -sarjasta ja näpyille paikallisesti Spot Control tehovoide

Kosteutukseen: Hyaluronihapposeerumia tai Aloe Vera Retinoli seerumia sekä Vitamiinit ACE & Hyaluronihappo kosteuttajaa.

Kaikki rasvaisen ihon luonnonkosmetiikkatuotteet löydät Saaren Taika verkkokaupasta

 

Kuivan tai herkän ihon hoito talvella

Talvi on kuivalle ja herkälle iholle pahinta aikaa vuodesta. Kosmetologimme on koonnut tähän ehdottomat helpotukset kiristelevän, hilseilevän ja herkän ihon hoitoon.

Puhdistuksessa kannattaa ehdottomasti suosia Saariston Suolasaippuaa. Muista viimeistellä puhdistus aina kasvovedellä. Ruusu- Aloe kasvovesi kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tasapainottaa ihon luonnollista pH- arvoa.

Muista hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa! Silmänympärysiho on se paikka, johon ensimmäisenä ilmestyvät juonteet ja rypyt. Käyttämällä silmänympärysvoidetta aamuin illoin ennaltaehkäiset miliumien eli valkoisten luufinnien syntymistä.

Kerran viikossa iho kannattaa kuoria hellävaraisella kasvokuorinnalla, kuten Acai Gojimarjas mikrokuorinta, joka sopii myös akneiholle, tai Professional -sarjan Manteli & Kaura kuorinta. Kuorinta ravitsee ja kosteuttavaa ihoa todella tehokkaasti, poistaen samalla hellävaraisesti kuivan hilseilevän ihon.

Lisää kasvovoiteen alle tehokosteuttava seerumi aamuin illoin buustaamaan ihon kosteustasapainoa.

Puhdistus: Saariston Suolasaippua

Saaren Taika Ruusu-Aloe Kasvovesi

Kosteusvoide: Saaren Taika Marula Kasvoöljy

Aloe Vera 24H kosteuttaja, Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide tai Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoide

Kuivan ja herkän ihon luonnonkosmetiikkatuotteet löydät Saaren Taian verkkokaupasta

Normaalin ihon tai ikääntyvän ihon hoito kylmän vuodenajan aikaan

Normaali ihotyyppikin vaatii talvella lisäkosteutusta. Melkein jokaisella yli 40 vuotiaalla suomalaisella naisella on pintakuiva iho. Pintakuivaan ihoon syntyy herkemmin juonteita, jotka muuttuvat ajan kanssa rypyiksi. Ihon uusiutuminen hidastuu jo 25 vuodesta lähtien. Tästä syystä on hyvä aloittaa viimeistään 30 vuoden iässä anti age vaikutteisten kasvohoitotuotteiden käyttäminen.

Kasvojen ihonhoidon A ja O on säännöllisyys ja etenkin päivittäinen ihonpuhdistaminen. Muista viimeistellä puhdistus aina kasvovedellä. Ruusu- Aloe kasvovesi kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tasapainottaa ihon luonnollista pH- arvoa.

Muista hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa! Silmänympärysiho on se paikka, johon ensimmäisenä ilmestyvät juonteet ja rypyt. Silmänympärysvoiteen käyttö tulisi aloittaa viimeistään silloin, kun alkaa käyttämään ripsiväriä tai muuta silmämeikkiä.

Tehosta ihonhoitoasi talvella ravitsevalla savinaamiolla lisäkosteutuksen sekä elvyttävän vaikutuksen aikaan saamiseksi.

Kosteusvoide valitaan oman tarpeen mukaan. Kosmetologimme valitsi alle tehokkaat antiage vaikutteiset kosteusvoiteemme. Panosta yövoiteeseen ja tehoseerumiin. Yöllä iho uudistuu jopa kaksi kertaa nopeammin, kuin päivällä. Siksi illalla kannattaa levittää kasvoille mahdollisimman hoitavat tuotteet.

Puhdistus: Saaren Taika Greippi Puhdistusaine TAI Tyrni Luksus Spa Saippua

Saaren Taika Ruusu-Aloe Kasvovesi tai ihon sävyeroja tasoittava Kamomilla kasvovesi

Tehotuotteet: Hellävarainen Manteli & Kaura kuorinta kasvojen ja kaulan iholle.

Kosteusvoide: Saaren Taika Marula Kasvoöljy

Saaren Taika Hyaluronihappo & Vitamiini ACE Kosteuttaja tai jokin anti-age kasvovoide Saaren Taian valikoimasta!

Saaren Taika luonnonkosmetiikan tuotteet ikääntyvälle ja aikuiselle iholle löydät Saaren Taika Shopista!

Voit ostaa tuotteita myös alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.