Tehokas siivous vuokramökissä – siivoussaippua tuhoaa virukset

siivoussaippua tuhoaa virukset vuokramökin siivous

Korona on asettanut uudet rajoitukset täällä koto-Suomessa ja ulkomaan matkat ovat jälleen kerran meidän kaikkien saavuttamattomissa. Kotimaan matkailulle tämä voi olla mukava piristysruiske meidän suomalaisten osalta, vaikka moni matkailuyrittäjä ja -yritys on toki riippuvainen myös turisteista.

Kesämökit ovat menneet kuumille kiville, niin myytävät, kuin vuokrattavatkin. Itsekin lomailimme eräässä mökissä kotimme lähellä ja vallitsevan tilanteen vuoksi pesin ensitekijöikseni kaikki kosketuspinnat Saaren Taika Greippi Siivoussaippualla.

Saaren Taika siivoussaippua hiero koatutettuun rättiin ja tuhoa virus

Saippua nimittäin on tehokkain aine tuhoamaan viruksen, sillä saippua rikkoo viruksen rasvavaipan, jonka jälkeen virus kuolee.

Suihkepulloa meillä ei ollut mukanamme, sillä meillä oli jo vene täynnä tavaraa ihan ruokienkin ja petivaatteiden puolesta, niinpä hieroin siivoussaippuaa suoraan kostutettuun mikrokuituliinaan ja pyyhkisin tasot, kahvat ja valokatkaisijat sillä.

Seuraavaksi pesin samalla tyylillä mikron, teekeittimen, jääkaapin, hanat ja muut. Siivouksen ansiosta pystyimme mökkeillä rennommin ja pelkäämättä virusta 🙂

Siivoussaippua on paras matkakaveri, sillä se käy myös nyrkkipyykkiin vaikka suoraan meressä. Tehokkaan puhdistuskykynsä lisäksi se on 100% biohajoava, eikä aiheuta haittaa luonnolle, eikä vesieliöillekään.

Siivoussaippua saaren taika mökillä matkalla meressä
nyrkkipyykille pesusaippua biohajoava ekologinen saaren taika

Saaristossa monesti, kun kaivovettä joudutaan säännöstelemään eikä peseminen ilman luonnon vettä ole mahdollista. Saaren Taian palasaippuatuotteet ovat siinä kohtaa tarpeen, sillä kaikki palatuotteet ovat ekologisia käyttää luonnossakin 100% biohajoavuutensa vuoksi.

biohajoava saariston suolasaippua matkalla ja mökillä mukana
hiusten pesu meressä järvessä ekologisesti biohajoava shampoo
saaren taika hamam pyyhe mökillä matkalla retkellä mukana

Itse peseydyin siten, että huuhdoin suurimmat saippuat ja shampoot saunassa ja lopuksi vasta meressä, mutta tiedän useita, jotka tekevät koko pesun luonnon vesissä esim. silloin, kun ollaan retkellä saarissa, joissa ei ole ihmisasumuksia laisinkaan.

%d bloggers like this: