Helppo joulusiivous! Tarvitset vain yhden aineen!

Joulusiivous helposti ja tehokkaasti ekologisella Saaren Taika siivoussaippualla

Katso vinkit helppoon joulusiivoukseen! Tarvitset vain yhden aineen! Hellä käsillesi ja hengityksellesi, tehokas kaikelle lialle!

Siivoussaippuamme ei sisällä ihoa- tai hengitystä ärsyttäviä ainesosia.

Joulu tekee taas tuloaan ja saamme uppoutua ihanan lämpimään joulutunnelmaan.

Itselleni yksi tärkeimmistä joulutunnelman tuojista on siisti ja puhdas koti.

Vain luonnollisia ainesosia sisältävä tehokas lian irrottaja on Saaren Taika Siivoussaippua. Sen tehon nimeen vannovat sadat ja jälleen sadat tyytyväiset käyttäjät, jotka ovat hämmästyneet Saaren Taika Siivoussaippuan tehosta mitä vaikeimpiinkin pinttymiin ja hankalimpiin kohteisiin!

Ekologiset Saaren Taika siivoussaippuat ovat biohajoavia

Särkisalossa kehitetyt siivoussaippuat ovat tehokkaita lähes kaikkeen likaan aina keittiön rasvaliasta kylpyhuoneen kalkkisaostumiin, nahkasohvan pesusta auton ja veneen pesuun! 

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää esim. raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa suoraan kostutettuun sieneen tai rättiin.

”Liitteenä kuvat Siivoussaippuan käytöstä pinttyneen kaasulieden puhdistuksessa. Raastoin vajaa puoli teelusikallista ja sumutin lämmintä vettä, annoin vaikuttaa 30min ja poistin tiskiharjalla ja liinalla. Ihan loisto- ja nykyään myös luottotuote!”

”Ennen ja jälkeen saunan lasiovi. Meillä tosi kalkkinen vesi (omakaivo) ja kalkki lähti hyvin Greippi siivoussaippualla.

”Liesituulettimen yläpuolella olevan kaapin päällinen jäänyt liian pitkäksi aikaa pesemättä. Hieroin kosteaa siivoussaippuaa suoraan likaan, koska rasva oli niin tiukassa ettei suihkeella irronnut.

Keittiö on kodin sydän

Jouluaterian valmistaminen sujuu sutjakkaasti, kun keittiö on siisti, eikä tasot pursua kaikennäköistä epämääräistä tavaraa, kuten muropaketteja, maustepurkkeja tai viikon vanhoja sanomalehtiä.

Kannattaakin siis aloittaa siitä, että järjestää pöydillä pyörivät tavarat pois tieltä omille paikoilleen kaappeihin.

 

 

Jouluinen keittiö, tasot siistit, joulukoristeita

Tee tehokas siivoussuihke raastamalla siivoussaippuaa suihkepulloon!

Puhdistat keittiön pinnat helposti suihkuttamalla siivoussuihketta pinnalle ja pyyhkimällä sitten puhtaalla mikrokuituliinalla.

Keittiön siivous käy vaivattomasti, kun teet siivoussaippuasta oman tehokkaan siivoussuihkeen. Raasta 1-2tl siivoussaippuaa 500ml lämmintä vettä kohden ja laita seos suihkepulloon.

Saat yhdestä siivoussaippuasta n. 22 litraa valmista siivoussuihketta, aika huikea määrä eikö? Säilytä valmis suihke valolta suojattuna. Suihke säilyy hyvänä suihkepullossa n. 1-2 viikkoa!

Saaren Taika greippi siivoussaippuaa raastettuna lautaselle, siivoussaippua pakkaus vieressä

Jääkaapin puhdistus sujuu helpoiten pinttymät tehokkaasti irrottavalla siivoussaippualla

Kokeile esimerkiksi hajuja tehokkaasti neutraloivaa Laventeli Siivoussaippuaa.

Laventeli siivoussaippua poistaa tehokkaasti hajuja mm. keittiössä ja wc-tiloissa, mutta sopii erinomaisesti aivan kaikenlaiseen siivoukseen ja puhdistamiseen.

Saaren Taika Laventeli Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä, raikastavan tuoksun lisäksi eteerisistä öljyistä on myös kodin siivoamisessa oikeasti hyötyä!

Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja.

Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen.

”Sain tällä keittiön kaapinovista puhdistettua rasvaiset sormenjäljet ja muutkin tahrat, jotka eivät ole muilla aineilla lähteneet. Ovat nyt kuin uudet, katsoopa mistä kulmasta tahansa! On suorastaan ilo siivota nykyään.”

Jääkaapin sisältöä kannattaa katsoa kriittisellä silmällä. Ylähyllyn perällä lojuva hillopurkki joutaa pois, jos sitä ei ole enää pariin kuukauteen kukaan käyttänyt ja vihanneslaatikossa olevat nahistuneet porkkanatkin voisi jo heittää biojätteeseen.

Kun jäljellä on enää vain oikeasti käytössä olevat tuotteet, on jouluherkuillekin enemmän tilaa! Kun jääkaappi pian pursuaa joululaatikoita, kinkkua, hilloja, juustoja, salaatteja ja graavilohta, halutaan kaikki ylimääräinen tieltä pois! 

Jääkaapin puhdistaminen käy kädenkäänteessä siivoussuihkeen avulla ja mikä parasta – puhdas tuoksu pitää kaapin raikkaana pidempään. Esimerkiksi Laventeli siivoussaippua on tehokas hajunpoistaja ja sopii loistavasti jääkaapin pesuun, sillä se on niin helppokäyttöinen ja se raikastaa koko kaapin hetkessä. Koska siivoussaippua on myrkytön, ei sitä tarvitse myöskään erikseen huuhtoa pois!

Uunin puhdistus ilman myrkkyjä

Myös uuni ja liesi puhdistuvat siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella helposti. Jos liedeltä tai uunista löytyy pohjaan palaneita ruokatahroja, voi siivoussaippuan antaa hetken vaikuttaa ja pyyhkäistä sitten mikrokuituulinalla tai vaikka pehmeällä pesusienellä.

Itse sain siivoussaippualla edellisen asukkaan jättämät, kamalat pinttyneet rasvaympyrät pois liedeltä naurettavan helposti, vaikka aikaisemmin olin kokeillut vaikka millä marketin myrkkyaineilla. Myös uunin lasi puhdistuu sekä ulko- että sisäpuolelta!

Paras siivoussaippua kylpyhuoneen puhdistukseen on Greippi Siivoussaippua

Kylpyhuoneen ja vessan puhdistamiseen suosittelen Greippi siivoussaippuaa. Vaikka Saaren Taika siivoussaippuat ovatkin kaikki yhtä tehokkaita, on Greippi Siivoussaippua saanut sadoilta ja jälleen sadoilta käyttäjiltä palautetta siitä, miten se saa pinttyneetkin kalkkitahrat ja pinttymät helposti irtoamaan!

Kalkkitahrainen suihkuseinä ennen aj jälkeen kun on kalkit puhdistunut Saaren Taika siivoussaippuan avulla

Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin.

Greippi Siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa!

Lisäksi greipin eteerinen öljy täyttää ilman miellyttävällä sitrushedelmän aromilla.

Saaren Taika Siivousaippualla voi pestä kylpyhuoneen lattiasta kattoon. Kaakelit ja saumat puhdistuvat vaivattomasti siivoussuihketta käyttäen, tai esimerkiksi vatiin tehdyn saippuaveden kanssa.

Liota saippuaa hetki vedessä ja sitten pesusientä tai harjaa apuna käyttäen pese lattia saippuavedellä.

Samaan tyyliin puhdistuvat myös seinät ja vaikka kattokin! 

Hanojen ja altaiden kalkkitahroille voit myös heittää hyvästit. Hiero kostutettua mikrokuituliinaa suoraan siivoussaippuaan saadaksesi aikaan saippuavaahdon. Pyyhi sitten vaahdolla hanat ja altaat puhtaiksi. Kyllä kiiltää!

Samaa tekniikkaa suosittelen käyttämään suihkun lasiseinän ja saunan lasioven puhtaaksi saamisessa. Erittäin pinttynyt kalkki saattaa tarvita useamman käsittelykerran ja voimakkaamman hankauksen.

Saaren Taika siivoussaippua laventelilla puhdistettu vanhan suihkun kaakeleiden saumat puhtaiksi

Joulusauna puhtaassa saunassa!

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa aattoaamu, kuin laittamalla sauna lämpimäksi ja antaa löylyn rentouttaa keho ja mieli.

Siksi saunakin kannattaa pestä ennen joulun viettoa!

Katso blogista vinkkini, jonka avulla peset saunasi helposti, ilman puurtamista! 

Saaren Taika Siivoussaippua irroittaa tehokkaasti rasvalian sekä kuonat, tuhoaa pinnoilla elävät bakteerit ja poistaa hajuja. 

Tarvitset Saaren Taika siivoussaippuan, itse käytin tällä kertaa Greippi siivoussaippuaa, sillä se on erityisen tehokas kalkkeumille, mutta Laventeli siivoussaippua taas on tehokkaampi raikastamaan tuoksuja!

Tarvitset myös pehmeäharjaisen juuriharjan, esim. tämä käteen sopiva bambuharja Saaren Taialta on todella hyvä saunan pesussa, sekä mikrokuituliinan ja pesuvadin.

Älä käytä kloriittia tai vastaavia pesuaineita saunan pesuun

Saunan pesuun ei suositella aivan kaikkia kotoa löytyviä pesuaineita. Esimerkiksi kloriitti imeytyy puuhun tiukasti ja haihtuu lämmössä ilmaan aiheuttaen myrkyllisiä höyryjä.

Myrkyttömän, 100% kasviperäisistä ainesosista tehdyn, hellävaraisen, mutta samaan aikaan todella tehokkaan pesuaineen teet Saaren Taika Siivoussaippuasta. Valitse saunan pesuun esim. Greippi tai Laventeli!

Lattian pesu

Joulukodin katseenkiinnittäjä on koristeltu, tuikkiva joulukuusi. Sen alla käy rapina, kun perheen pienimmät yrittävät salaa saada selville, että kuka saa minkäkin paketin.

Saaren Taika siivoussaippualla voit pestä kodin lattiat myrkyttömästi ja myös lapsille ja lemmikeille täysin turvallisesti.

Helpoiten se käy suihkuttamalla siivoussuihketta suoraan lattialle ja pyyhkimällä sitten mopilla lattian puhtaaksi.

Voit myös tehdä perinteisen “moppiveden” siivoussaippuasta. Helpoiten se käy, kun valutat lämmintä vettä hanasta ja pidät alla siivoussaippuaa. Näin saippuaa liukenee veden mukana ämpäriin.

lattian pesu saaren taika siivoussaippualla

Muista pyyhkiä myös lattialistat! Mikrokuituliinalla ja siivoussuihkeella sekin käy käden käänteessä.

Tiesitkö, että siivoussaippualla voit puhdistaa myös esimerkiksi sohvan?

Saaren Taika Siivoussaippua käy hienosti niin kangas- kuin nahkasohvankin puhdistamiseen.

Tummentuneet kohdat saa puhtaaksi hankaamalla hellästi saippuavedellä ja siivousliinalla tai pesusienellä. Sohvasta tulee kuin uusi! Kyllä kelpaa läheisten kokoontua sohvalle nauttimaan glögiä ja avaamaan lahjoja!

Ikkunoiden pesu siivoussaippualla

Vaikka nykyään luminen joulumaisema on ainakin täällä etelässä aika harvinainen, on maisemaa kuin maisemaa mukavampi katsoa kirkkaan ikkunan läpi.

Saaren Taika siivoussaippua käy myös ikkunanpesuun ja poistaa ikkunoista vaikeimmatkin tahrat helposti. Ikkunanpesussa omasta mielestäni helpoin tapa on vatiin tehdyn saippuaveden käyttö.

Liota siivoussaippuaa vadissa olevaan lämpimään veteen ja levitä saippuavettä koko ikkunalle. Varrellisella ikkunanpesimellä tämä onnistuu helpoiten.

Perään kuivaus ikkunankuivaimella ja sitten reunojen kuivaus mikrokuituliinalla, niin kyllä kiiltää!

Ikkunan pesuun sopii loistavasti myös siivoussaippuasta tehty siivoussuihke!

Siivoussaippualla ikkuna puhtaaksi

Osta Suomen monikäyttöisin ja ekologisin pesuaine netistä tai tutustu niihin alla näkyvässä tuoteupotuksessa:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.