UUTTA luonnonkosmetiikkaa! Tyrni Kehäkukka nokkonen -shampoo ja hoitoaine, No:1 Eco by Saaren Taika

No_1 Eco by Saaren Taika

Syksyn mahtavin uutuus luonnonkosmetiikan hiustenhoidon saralta on varmasti Saaren Taian No:1 Eco® Tyrni Kehäkukka Nokkonen shampoo ja hoitoaine!

Vegaaninen ja eläinkokeeton tuotesarja yhdistää perinteisen helppokäyttöisyyden korkealaatuisin luonnollisiin raaka-aineisiin. Tuotesarja on Saaren Taian tuotekehittäjän Johannan ideoima ja se on tuotettu tiiviissä yhteistyössä Euroopan uusimman luonnollisia arvoja kunnioittavan kosmetiikkatehtaan kanssa.

luonnonkosmetiikan shampoo ja hoitoaine saaren taika

Tyrni-Kehäkukka-Nokkonen hiustenhoitosarja on pakattu täyteen tehokkaita pohjoisen luonnon raaka-aineita!

No:1 Eco Tyrni Kehäkukka Nokkonen shampoo ja hoitoaine sisältävät tyrni- rosmariini-, sitruunamelissa-, takiais-, laventeli, kehäkukka-, kamomilla-, minttu-, peltokorte- ja nokkosuutetta!

Tyrni parantaa verenkiertoa ja helpottaa tärkeiden rasvahappojen pääsyä hiuspohjan syvempiiin osiin. Tyrni auttaa ehkäisemään infektiota- ja tulehduksia.

Rosmariini vahvistaa hiustuppea vähentäen hiustenlähtöä. Se stimuloi hiuspohjaa ja nopeuttaa uuden hiuksen kasvamista.

Sitruunamelissa ehkäisee hiusten liiallista rasvoittumista. Se auttaa tasapainottamaan päänahan talin tuotantoa sekä rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa. Sitruunamelissa ehkäisee myös hiustenlähtöä sekä toimii tehokkaana antioksidanttina.

Takiainen parantaa hiusten kuntoa sekä vahvistaa hiusta. Se lievittää päänahan ärsytyksiä sekä edistää hiusten kasvua.

Laventeli edistää hiusten kasvua. Se rauhoittaa kutisevaa päänahkaa sekä ehkäisee hilseen syntymistä.

Kehäkukka tasapainottaa hiuspohjan kosteustasapainoa sekä ehkäisee hilseen syntymistä. Se nopeuttaa hiuspohjan paranemista sekä auttaa vähentämään hiustenlähtöä.

Kamomilla auttaa ehkäisemään hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa. Se tekee hiuksista kimmoisammat ja säihkyvämmät.

Minttu auttaa tasapainottamaan hiuspohjan kosteustasapainoa sekä rauhoittaa kutisevaa päänahkaa.

Peltokorte sisältää runsaasti mineraaleja, jotka vahvistavat hiussäikeitä sekä parantavat hiusten rakennetta. Peltokortteen sisältämä seleeni auttaa nopeuttamaan hiustenkasvua.

Nokkonen auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä. Se on antimikrobista ja auttaa myös ehkäisemään hilseen syntymistä.

No1 Eco hoitoaine luonnonkosmetiikka

No:1 Eco® -sarjan tuotteet helpottavat siirtymistä ekologisempaan arkeen, sillä tuotteet ovat käytössä perinteisiä vastaavia, mutta ainesosiltaan luonnollisempia.

No:1 Eco -sarjan tuotteet ovat suunnattu laatua ja helppokäyttöisyyttä arvostavalle ekotietoiselle käyttäjälle.

Useat Saaren Taika ideologiaan ihastuneet käyttäjät ovat toivoneet mm. suosittujen palashampoidemme rinnalle helppokäyttöisempiä nestemäisiä tuotteita. Koska Saaren Taika kosmetiikka- ja kodinsiivoustuotteet ovat 100% luonnollisia ja käsintehtyjä, halusimme lanseerata No:1 Eco by Saaren Taika -tuotemerkin näille kosmetiikkatuotteille, joita emme valmista itse käsityönä täällä Särkisalossa.

Valmistutamme No:1 Eco -sarjan tuotteet luotettavilla alansa ammattilaisilla Euroopassa taataksemme Teille parhaat mahdolliset raaka-aineet ja korkealaatuisen tuotteen kilpailukykyiseen hintaan. Sarja tulee kasvamaan syksyn ja talven mittaan ja tarjoamaan kokonaisvaltaisesti luonnollisia tuotteita niin ihonhoitoon, kuin yleiseen hyvinvointiinkin 🙂

Miksi päädyimme valmistuttamaan joitakin tuotteita ulkopuolisilla?

Taikatehtaan koko, sekä työvoiman määrä rajoittavat tuotantokapasiteettimme oikeastaan tähän mikä se nyt on. Lisätilojen- ja lisätyövoiman kustannukset nostaisivat kyseisten tuotteiden tuotantokustannukset niin korkeiksi, että ulosmyyntihinta olisi useimpien käyttäjien kipurajan yläpuolella. Tästä syystä etsimme Eurooppalaisia kosmetiikan valmistajia, joiden kanssa luontoa kunnioittavat arvomme kohtaavat ja, jotka pystyivät vastaamaan korkeisiin raaka-aine vaatimuksiimme 🙂

Saaren Taika® -tuotemerkin kosmetiikka- ja kodinsiivoustuotteet ovat jatkossakin täällä Särkisalossa oman perheemme kätösin itse valmistettuja 🙂 Tuotemerkillemme on tullut/tulossa muutamia muita kodintuotteita, jotka ovat niin’ikään käsityötä, mutta muiden käsityöläisten valmistamia, kuten ihanat syksyn lämmöntuojat vegaaniset tuoksusoijakynttilät ja huumaava huonetuoksu, ja myöhemmin julkistettavat salaiset ihanat uutuudet <3

Saaren Taika tuoksukynttilä kynttilä soijakynttilä (3 of 9)

Kurkkaa melankoliaa ja valosia kuvia -blogista miten tuotteet käyvät Curly Girleille:

https://www.melankoliaajavaloisiakuvia.com/uncategorized/vahingossa-curly-girliksi-saaren-taian-no1-eco-hiustenhoitotuotteilla/

Curly Girl hoitoaine? 

Congrats, this product is CG Approved, but contains some ingredients that may not work for everyone!

Curly Girl shampoo? 

Congrats, this product is CG Approved, but contains some ingredients that may not work for everyone!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.