Palashampoon käyttöohje

palashampoo käyttöohje

Palashampoon käyttöohje

Paras palashampoo Saaren Taialta!

Monia vaivaa tänä päivänä hiuspohjan ongelmat, kuten hilseily, liika rasvoittuminen, hiuspohjan kuivuus, päänahan kutina ja muut kurjat ongelmat.

Ongelmien syynä on usein vääränlaiset ja liian voimakkaat hiustenpesuaineet, joilla saadaan päänahan talintuotanto epätasapainoon, joka taas aiheuttaa talirauhasten tukkeutumista tai talin liikatuotantoa. Voit lukea vinkit parempaan hiustenpesuun blogistamme, mutta nyt kerron sinulle kuinka käytät luonnollista ja hellävaraista Saaren Taika palashampoota. 

palashampoo saaren taika

Palashampoon käyttö eroaa jokin verran perinteisestä nesteshampoosta! Saaren Taika palashampoot eivät sisällä sulfaattia (aine joka tekee vaahtoa, mutta myös ongelmia, kuten kuitnaa ja hilsettä), joten ne eivät vaahtoa yhtä helposti, kuin sulfaatillinen nesteshampoo. Siksi palashampoota kannattaakin hieroa suoraan hiuksiin saadakseen aikaan hyvän vaahdon.

Kun itseä miellyttävä vaahto on saatu aikaan, hierotaan hiuksia ja päänahkaa huolellasesti niin, että myös päänahka on kunnolla pesty palashampoolla.

Joillekin saattaa palashampoon käytön alussa tai palashampoo merkkiä vaihdettaessa tulla hiuksiin hieman tahmainen tunne. Tämä johtuu useimmiten hiusten kuluneisuudesta, sillä kuluneen (esim. värjätty, auringonpolttama, huonokuntoinen) hiuksen käpymäinen suomurakenne on hieman auki, jolloin saippuaa voi jäädä suomujen sisään.

Tämän voi yleensä korjata etikkahuuhteella, johon annamme ohjeen blogissamme.

 

Best flowing feeling palashampoo saaren taika

Mikäli käytössäsi on hiustenmuotoilutuotteita, voi olla tarpeen tehdä hiuksille ns. tuplavaahdotus, eli pestä ensin pituudet huolellisesti, huuhtoa ja pestä sen jälkeen päänahka erikseen.

Tämä voi helpottaa päänahan tilaa, mikäli päänahassa on muotoilutuotteiden jäämiä, jotka myös saattavat aiheuttaa ”töhkää”, hilseilyä tai kutinaa.

Saaren Taika shampoot eivät koskaan sisällä sulfaatteja, jotka voimakkaina pesevinä aineina poistavat hiuksista myös ne hyvät ja suojaavat rasvat Sulfaattien tiedetään aiheuttavan monille mm. kutinaa ja muita oireita.

Saaren Taika shampoot tai hoitoaineet eivät myöskään koskaan sisällä silikoneja, joiden tiedetään kerrostuvan ajanmittaan sekä hiuksen pintaan, että päänahkaan estäen ravitsevien öljyjen ja vitamiinien imeytymisen ja saaden päänahan voimaan huonosti.

paras suomalainen palashampoo saaren taika

Etikkahuuhde ohje:

Etikkahuuhde sulkee hiussuomut, jolloin hiuksen pinnasta tulee sileämpi, eikä saippuaa pääse jäämään hiussuomujen väliin.

Etikkahuuhteessa voidaan käyttää jotakin viinietikkaa, kuten esim. omenaviinietikkaa, tai ekologisempana vaihtoehtona väkiviinaetikkaa.

Annostele noin 1-2tl etikkaa 1 desilitraan vettä.

Etikkahuuhde huuhdotaan hiuksista välittömästi, paitsi siinä tapauksessa, että halutaan poistaa hiuksista myös mineraaleja, tällöin sen annetaan vaikuttaa hetki ennen huuhtelua.

Etikka poistaa hiuksista myös mineraalijäämiä, tällöin etikkaveden tulee olla voimakkaampaa, kuin pelkästään saippuan jäämiä poistettaessa.  

Mineraaleja poistettaessa etikkaa annostellaan noin 1/4 etikkaa ja 3/4 vettä.