Kokemuksia – Saaren Taika Teepuushampoo

Saaren Taika Teepuushampoo kokemuksia

Teepuushampoolla hilse ja taliköhnä kuriin

”Jo ensimmäinen pesukerta Teepuushampoolla vei pois suurimman osan päänahkani karstasta ja kutina loppui myös. Vaikuttaa tosi hyvältä ja toimivalta. Nimimerkillä kaikkea mahdollista jo kokeiltu mutta vasta tämä tuntuu tepsivän.”

“Ostin tätä Teepuushampoota miehelleni ihan kokeilumielessä koska hän kärsii psorista ja talvisin päänahka kuivuu ja alkaa hilseilee. Mieheni on ostanut useat apteekin ja reseptillä saatavat eri shampoot ja eivät ole sopineet. Nyt yllättyi positiivisesti kun tämä sopi ja kaikki psorin oireet on loppuneet päänahasta! Ehdottomasti jää pysyvään käyttöön ja palashampoo on vielä riittoisa kun ei tarvitse paljon käyttää. Täytyy alkaa ostamaan muitakin Saaren Taika tuotteita kun näin hyvin tepsi! Loistava tuote!!”

”Minulla on ollut todella kutiseva ja hilseilevä päänahka lähes aina, välillä pahempi ja välillä taas hieman parempi. Nyt tuntui ettei se hilse ja taliköhnä häviä mihinkään. Kokeilin teidän teepuushampoo palaa ja jo ensimmäisellä pesulla kutina helpottui suunnattomasti. kohta 3vk käytössä ollut saippua on todellakin toiminut ja vähentänyt hilseilyn sekä kutinan ja punoituksen päänahasta. Minulla on todella pitkä ja paksu tukka joten joudun ehkä vähän liikaakin shampoota hieromaan että saan sen päänahkaan asti kunnolla mutta tuote ei silti ole jättänyt hiuksia tahmaisiksi vaan ovat ilmavat. Olen toki pessyt ennen palashampoota luonnonkosmetiikan tuotteilla mutta en palashampooolla. Ja tuntuu pitkästä aikaa myös siltä että hoitoainetta ei tarvitse! Kiitos loistava tuote. Tässä liitteenä muutama ennen ja jälkeen kuva missä ennen näkyy hilsettä ja punoitusta.”

“Olen kokeillut useita kymmeniä eri tuotteita ja joka kerta päänahkani oireet vain huononivat. Olin aika epäileväinen Teepuushampoosta, mutta päätin antaa mahdollisuuden. Olen kokeillut tuotetta nyt kaksi kertaa ja vaikutus on mieletön! Tämä shampoo oikeasti rauhoittaa päänahkaa ja tekee sellaisen jännän viileän olon. Ei kutise eikä kiristä. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.”

“Tämä Teepuushampoo on paras tuote, mitä kuivalle, kutisevalle ja hilseilevälle päänahalleni olen käyttänyt. Tästä tulee raikas tunne ja hiuksista ilmavat. Atooppinen ihoni on todella herkkä, mutta tämä tuote toimii.”

“Kyllä kannatti. Hankkia nimittäin! Omaan kutisevan allergisen päänahan johon vaikea löytää oikeanlaista tuotetta. Pitkän mietinnän jälkeen hankin Teepuushampoon ja mietin ensimmäisen käytön jälkeen jo että miksi edes odottelin näin kauan. Toisen pesun jälkeen huomasin, että rapsuttelu on jäänyt melkeen kokonaan pois. Suosittelen”

“Teepuushampoopala on huippu! Teinityttärien rasvaiset hiukset pysyy useamman päivän puhtaana ja oma seborreaan taipuva kutiseva päänahka tykkää. Todella pesevä ja riittoisakin on!”

“Mieheni rakastaa Teepuushampoota, hänen hiukset pysyy freesinä paljon kauemmin kuin ennen kun käytti perus shampoita kaupan hyllyltä. Ei suostu muuta enään käyttämään!”

”Olen nyt pessyt kolme kertaa teepuushampoolla ja kerta kerralta hiukset tulevat paremman tuntuisiksi ja pehmeimmiksi. Hyvä tuote.”

”Ihana teepuupalashampoo rasvoittuvalle Seborrea-hiuspohjalleni. Jättää hiukset puhtaan ja ilmavan tuntuiseksi.”

”Olen käyttänyt Teepuushampoota muutaman kerran. Heti ensimmäisen pesun jälkeen päänahka tuntui paremmalta, kutina ja näppylät vähenivät. Hiukset tuntuivat tosi puhtailta eli syväpuhtailta ja tuuheammilta.”

”Loistotuote! Vierastin pitkään ajatusta palasaippuasta, mutta tuote on helppokäyttöinen ja mikä tärkeintä toimiva. Ehdin testata monta muuta tuotetta ongelmalliselle päänahalle, mutta jo neljän pesun jälkeen verestävä, erittävä ihottuma on rauhoittunut hetkittäiseksi kutinaksi ja pitkin päätä olleet ruvet ovat hävinneet kokonaan. Helposti rasvoittuvat hiukset pysyvät myös puhtaan näköisinä kauemmin. Jää ehdottomasti käyttöön, sillä jos paraneminen jatkuu tätä tahtia, vuosikausia oireillut päänahka on ehjä parissa viikossa!”

”Tosi hyvä hiuksiin, auttoi mieheni iho ongelmiin, finnejä ei enää näkynyt kun pari päivää putkeen pesi sillä naaman. Ja kuulemma parta on pehmeä kuin kissan turkki.”

”Tällä palasaippualla luonnonkiharahiukseni on saanut uuden elämän. Tykkään!”

”Tämä shampoo on helpottanut elämääni! Olen vasta reilun viikon käyttänyt ja nyt huomaa jo eron! Hiukseni eivät tunnu enää niin rasvaiselta ja on auttanut myös päänahan kutinaan. Ei ole tarvinnut raapia niin useasti kuin ennen. Myös ruvet on hävinneet. Hiukseni ovat nyt upeat! Suosittelen lämpimästi!”

”Yksi niitä harvoja tuotteita, joka samalla kertaa helpottaa kuivan ja kutiavan päänahan ongelmia ja pitää rasvoittuvat hiukset puhtaina koko päivän.”

”Kiharien hiuksien pelastaja! Ihanan tuoksuinen shampoo pitää hiukset puhtaampana pidempään ja antaa kuohkeutta kiharoille.”

”Mökille johon ei tule sähköä eikä vettä, on ihanaa ottaa nämä saippuat mukaan. Vettä on käytössä rajallisesti ja kasvot on kiva saada puhtaaksi meikeistä ja päivän pölyistä.”

”Ihoon jää helposti epäpuhtauksia ja sen seurauksena ilmestyy kasvoille näppylöitä. Näillä tuotteilla kasvot ovat pysyneet hyvänä eikä kuivu liikaa.”

”Saippuat tunnistaa helposti väristä ja muotoilusta kun on eri saippuoita käytössä samaan aikaan.”

palasaippuat2

”Onneksi löysin teidän teepuushampoonne. Minulla ei ole aiemmin ollut iho-ongelmia, mutta syksystä vuodenvaihteeseen kärsinkin yhtäkkiä aivan tulehtuneenoloisesta päänahasta. Yritin kaikenlaista, mutta iho oli jo aivan mahdottomassa kunnossa, ja kutina ja raapiminen veivät lopulta jo lähes kaiken huomion ja energian. Sitten googletin ja löysin teepuushampoonne. Se poisti saman tien kutinan ja iho parani nopeasti. Millään muulla en enää halua hiuksia pestä, koska nyt ne ovat lisäksi tosi kuohkean tuntuiset.”

”Minulla oli suuria ongelmia päänahan kanssa. Päänahkaan tuli rupia ja ne vain lisääntyivät. Tilasin teepuushampoo palasaippuan. Sillä päänahkani parani ja nyt käytän teepuushampoota aina välillä ja päänahkani on pysynyt kunnossa.”

”Kahden teinin rasvaiset hiukset pysyvät puhtaana jopa kolme päivää. Sopii toisaalta myös omalle kuivan rasvaiselle päänahalle.”

”Tätä käyttämällä vuosia vaivannut päänahan tulehdus pysyy hallinnassa. Varsinainen pelastus eikä jatkuvassakaan käytössä teho ole vähentynyt. Tuoksu on varsin mieto, vaahto runsasta ja huuhtoutuu helposti pois. Ei tahmaa hiuksia.”

”Tällä Teepuushampoolla on atoopikko teinitytön kutiava ja hilseilevä päänahka ja nopeasti rasvoittuvat hiukset pysyneet hyvässä kunnossa.”

”Teepuushampoo hillitsee päänahan kutinaa sekä rauhoittaa tulehdusta hiuspohjassa”

”Minulla on ollut taliköhnä päänahassa eikä mikään tehonnut Teepuushampoo rauhoitti talineritystä jo muutaman kerran jälkeen”

”Teepuushampoo vaahtoaa hyvin, pesee todella puhtaaksi. Riittoisampaa kuin muut kokeilemani palashampoot. Miellyttävä käyttää – ei jätä hiuksiin voimakasta teepuuöljyn tuoksua.”

!Miksi, oi miksi, en ole hankkinut Teepuushampoota aikaisemmin? Vuosien etsintä shampoita ja hoitoaineita ostellen, kokeillen ja pettyen, puolikkaita pulloja roskikseen heittäen. Rasvoittuminen on vähentynyt, ja hiukset tuntuvat paljon kaikin tavoin luonnollisemmilta.!

”Teepuushampoo pesee huolella, mutta rauhoittaa irtoilevaa ihoa.”

”Uskomattoman ihana, runsas pehmeä vaahto. Vanhaa mainosta lainaten, ”hiukset on kuin sadevedellä pestyt”.”

”Itselläni on todella käsitellyt hiukset, erityisesti latvat huonommassa kunnossa värjäyksistä johtuen. Tästä syystä osasin odottaa, ettei palashampoo välttämättä toimisi itselläni niin hyvin. Ensimmäisen viikon ajan hiukset olivat todella tahmeat ja takkuiset pesun jälkeen joten käytin, ja käytän edelleen pesun jälkeen hoitoaineen sijaan etikkahuuhtelua, mikä auttoi huomattavasti hiusten selvittelyyn ja pehmeyteen. Kahden viikon käytön jälkeen, hiukset eivät ole enää niin tahmaiset shampoopesun jälkeen, mutta vaativat edelleen aina etikkahuutelun. Enää en kuitenkaan tämän yhdistelmän jälkeen tarvitse hiuksiin jätettävää hoitoainetta takkujen selvittämiseen. Hiukset ovat nykyään tuuheamman tuntuiset enkä välttämättä tarvitse enää muotoilutuotteita arkena saadakseni kuohkeamman ”tuulitukan”.”

”Hiukset tuntuvat muutaman pesukerran jälkeen todella ihanilta ja koko hiuspohja on vähemmän rasvoittuva kuin ennen. Myös hiuspohjan kutina on vähentynyt lähes kokonaan, vaikka pesukertoja on todella vasta muutama takana.”

”Päänahan kutiaminen ja hilseily loppui ensimmäisen pesukerran jälkeen. Virkistävä ja helppo pestä pois.”

”Teepuushampoo pesee hyvin kuivattamatta hiuspohjaa. Tykkään sen tuoksusta ja palashampoo on helppo kuljettaa mukana reissussa.”

”Teepuushampoota on yllättävän helppo käyttää. Se vaahtoa hyvin ja on helppo levittää koko tukkaan ja päänahkaan. Pesee hyvin puhtaaksi, eikä toistaiseksi päänahka ole kutissut enää lainkaan.”

”Pari kertaa oon nyt käyttänyt Teepuushampoota, hiuksista tulee ainakin todella pehmeät ja helposti selvitettävät.”

”En palaisi jos tuotteet eivät toimisi 🙂
Olen kärsinyt pitkään (n. 2 vuotta) päänahan jatkuvasta tulehduksesta mutta tulehdus on helpottunut kun pesen päivittäin Tea tree palashamppoolla. Nyt en uskalla enää lopettaa koska heti kun pesen hiukset toisella aineella tulehdukset tulevat takaisin. Kolmella saippualla pärjään toivottavasti kesän yli joten syksyllä nähdään!
Mukavaa kesää!”

”Haluaisin kiittää teitä mahtavasta tuotteesta, Teepuusaippuasta (palasaippua)! Teini-ikäisellä pojalla on ollut todella, siis todella paha hilseongelma, päänahka on ollut ajoittain ihan verellä kun poika on raapinut kutiavaa päänahkaansa. Pestyään hiuksiaan teepuusaippualla vajaan viikon verran, päänahka on terve ja lähestulkoon hilseetön!!! Uskomaton muutos!!! Kaikenlaisia shampoita kokeiltiin edeltävästi, mutta tämän käyttöä jatkamme varmasti! Kiitos!”

”Ihan ykkönen kutiavalle, kuivalle ja ärtyvälle päänahalleni päivittäiseen pesuun. Ehdoton suosikkini! Teepuushampoo tuuheuttaa ja kosteuttaa hiusta, sähköisyys on hävinnyt ja hoitoaineen tarve vähentynyt. Ensimmäisen palashampoon sain lahjaksi, toinen meni tilaukseen nopeasti ennen ensimmäisen loppumista. Tämä tuote tulee ehdottomasti olemaan käytössäni jatkossakin.”

”Saaren Taika Teepuushampoo toimii hyvin kiharille hiuksille. Hiukset ovat pesun jälkeen tuuheat ja pesukertojen määrä on harventunut. Aiemmin jouduin pesemään hiukseni päivittäin, nyt joka toinen tai kolmas päivä riittää. Shampoon puhtaat raaka-aineet eivät myöskään ärsytä ihoa tai aiheuta tuoksu- tai kemikaaliyliherkkyyttä. Vahva suositus.”

”Teepuushampoo miehen psoriin on paras, ei kutise ja on pienentynyt. Minulle Veera suolasaippua, hikoiluun ja joka paikkaan on hyvä, auttaa hautumien paranemiseen, niitä ei enää tule.”

”Teepuushampoo! Kutiavan hiuspohjan helpottaja teinille ja mun ihon pelastaja – käytän kasvojen saippuana”

”Teepuushampoo puhdistaa tehokkaasti, muttei vaadi välttämättä erillistä hoitoainetta, koska ei kuivata hiusta normaalien nestemäisten shampoiden tapaan. Mies tykännyt tästä – itse haluaisin kokeilla greippi- tai tyrnishampoopalaa, kun itsellä on hento sähköistyvä tukka”

”Teepuushampoo: Meidän luottoshampoo jo lähes vuoden ajan. Neljälle tukalle riittää pitkäksi aikaa, pesee ihanan sileiksi ja taltuttaa jopa karheat taipuisat hiukset, jotka itsepäisesti kääntyvät mihin sattuu. Ei ole tarvetta edes hoitoaineelle. Pesuvälikin on pidentynyt tämän ansiosta. Ihan parasta!!”

”Suolasaippuasta tykkäsin, nyt käytössä Teepuushampoopala ja pesen sillä itseni kokonaan.”

”Mies pesee vakituiseen Teepuushampoolla, päivittäin siis. Pesee pois automekaanikon ammatissa päähän tulevat öljyt ynnä muut. Pitää myös hilseen poissa.”

”Teepuushampoo rauhoittaa päänahkaa, sopii koko perheelle ja ihanan pehmeät puhtaat puhtaan tuoksuiset hiukset. Tyrnisaippua on auttanut atoopikkoamme. Välillä rasvaus ”on unohtunut”, kun sillä pesee”

”Teepuushampoo ei kutita herkkää päänahkaa, mutta puhtaaksi pesee.”

”Ensimmäiset pesukerrat yllättivät, kun hiuksiin ei jäänytkään liukasta kerrosta, kuten kaupan shampoista. Hiukset olivat vihdoinkin oikeasti puhtaat!”

”Teepuushampoo on ollut tosi hyvä hiuksille. Pitää hiukset puhtaana ja tuuheana 🙂 lisäksi auttanut hiuspohjan kutinaan! Ja tykkään myös tuotteen tuoksusta!”

”Teepuushampoo on ja on hyvä, auttaa päänahan kutinaan, palahoitoaine pitäisi hommata kaveriksi ja testata sitä myös!”

”Teepuushampoo on ollut kokeilussa, ja voin sanoa että hiukseni ei ikinä ennen ole ollut näin puhtaat ja kiiltävät! Hoitoainetta ei olla vielä testattu, mutta ainesosaluettelon perusteella voisin kuvitella miten pehmeät ja tuoksuvat hiuksista tulee tällaisen käsittelyn jälkeen”

”Hyvin pesee Teepuushampoo hiukset. Hiuspohja voi niin paljon paremmin ja ei kutise, kun näitä Saaren taika tuotteita käyttää.
Itse en tartte hoitoainetta, mutta tyttärelle olen miettinyt, että pitäiskö kokeilla, koska hänellä niin kovin pitkät helposti takkuuntuvat hiukset. Tosin palashampoon jälkeen helpompi nekin on harjata kuin normaalin shampoon pesun jälkeen.”

”Teepuushampoo pesi rasvoittumaan taipuvat hiukset todella hyvin ja rauhoitti kutisevaa päänahkaa. Teki hiuksista ihanan tuuheat.”

”Tähän mennessä paras palashampoo, jota olen käyttänyt. Ei tahmaa ja olen aika monet palashampoot kokeillut läpi! Hiukset pysyvät puhtaan tuntuisina pitkään, mutta Teepuushampoo ei kuitenkaan kuivata hiusta. Hiukset ovat myös helpommin käsiteltävät.
Tämä on ollut mun eka kosketus palashampooseen ja tykkään kovasti. Hiukset ovat tuuheammat ja shampoo tuoksuu hyvältä.”

”Teepuushampoo ollut koko kesän käytössä saimaassa hiukset pestessä sekä lapissa vaellusreissulla. Palashampoolla pesun jälkeen ei herkkää hiuspohjaa kutita kuten tavallisesti muiden shampoiden jälkeen”

”Teepuushampoo käytössä ja oon aivan myyty. Pitkät hiukset pysyvät tuuheina ja päänahka kiittää. Hoitoainetta ei tarvi.”

”Teepuushampoo on loistava tuote ohuisiin hiuksiin jotka pesun jälkeen tuntuvat runsailta ja paksuilta jopa vielä seuraavanakin päivänä. Just tilasin hoitoaine palasaippua ja sitä innoissani odotan.”

””Korkkasin” eilen ensimmäisen Teepuushampooni ja oli kyllä tosi positiivinen kokemus ? edelliseen toiseen palashampooseen verrattuna, tämä vaahtosi kunnolla ja jäi ihanan puhdas fiilis. Tämän kokemuksen jäljiltä jatkan kyllä palashampoon käyttöä! Hoitoaine pitää kans päästä testaamaan.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.