2 tuotetta mökin siivoukseen

siivoa ja raikasta mökkisi ekologisesti

Ekotietoisen mökin siivoajan must have -tuotteet ovat kotimaisen Saaren Taian 100% kasviperäiset ja iholle hellävaraiset pesuaineet.

Saaren Taika pesuaineiden avulla mökin (tai asuntovaunun, asuntoauton, veneen jne) siivous ja raikastus käy vaivattomasti ilman voimakkaita myrkyllisiä kemikaaleja, luontoa vahingoittamatta ja hengitysteitäsi ärsyttämättä!

Käsinvalmistetusta Siivoussaippuasta teet puhdistussuihkeen veneen koville pinnoille raastamalla Siivoussaippuan palaa (n. 1-2tl) lämpimällä vedellä täytettyyn suihkepulloon.

Pesuaineella peset niin ikkunat, kuin kaikki muutkin kovat pinnat. Tällä suihkeella lähtee kovilta pinnoilta niin noki, home, kuin muutkin sitkeät tahrat.

2 tuotevinkkiä joiden avulla siivoat mökin nopeasti ja vaivattomasti

Mikä on ensimmäinen homma mitä mökillä yleensä tehdän pitkän talven jälkeen? No, siivotaan ja tuuletetaan tietenkin!

Ja millä kahdella tuotteella nämä hommat käy nopeiten ja helpoiten? Saaren Taika Siivoussaippualla ja pyykkietikalla tietenkin!

Saaren Taika siivoussaippuan käyttö:

1. Voit hieroa siivoussaippuaa suoraan kostutettuun siivousliinaan ja pyyhkiä liat ja tahrat pois.
 
2. Voit raastaa siivoussaippuaa ja sekoittaa sen suihkepullossa lämpimään veteen, jolloin saat kätevän siivoussuihkeen. 1tl raastetta / 500ml vettä, sekoita huolellisesti, jotta raaste liukenee kokonaan. Valmis suihke säilyy hyvänä noin pari viikkoa mikäli säilytys tapahtuu suojassa auringonvalolta.
 
3. Voit valuttaa lämmintä vettä pesuvatiin ja pitää siivoussaippua juoksevan veden alla muutaman sekunnin ajan, jolloin siitä liukenee saippuaa pesuveteen. Näin saat valmiin pesuaineveden esim. lattian pesuun tai lauteiden pesuun.

Jääkaapin tunkkainen haju pois

Yleensä mökille mennessä on mukana kassi kaupalla ruokatarvikkeita, jotka pitäisi saada nopeasti kylmään. Jääkaappi on siis itselläni aina ensimmäisenä siivouskohteena mökille saavuttaessa. 

Pitkän talven jälkeen jääkaappi voi tuoksua tunkkaiselta, jolloin sen puhdistamisessa kaivataan muutakin kuin rättiä!

Saaren Taika Siivoussaippua irrottaa pinttyneetkin tahrat nopeasti ja mikäli jääkaapissa senkin jälkeen tuoksuu vielä tunkkaiselta, voi lopuksi pyyhkiä jääkaapin sisäpinnat pyykkietikasta tehdyllä raikastus liuoksella, joka poistaa epämiellyttävät tuoksut ja tekee jääkaapistasi jälleen raikkaan!

Tunkkaisten tekstiilien, kuten verhon, maton, patjan tai sohvan raikastus

Mökillä voi talven jälkeen tuoksua varsin tunkkaiselta ja nopein sekä helpoin tapa poistaa epämiellyttävät tuoksut tekstiileistä on tehdä Saaren Taika Pyykkietikka Raikkaasta tai Pyykkietikka Laventelista raikastussuihke ja suihkia tunkkaiset verhot, matot, sohvat, patjat jne. raikastussuihkeella ja sen jälkeen tuulettaa huolellisesti.

Näin teet pyykkietikasta raikastussuihkeen

  • Ota suihkepulloon haaleaa vettä siten, että pyykkietikalle jää tilaa n. 10-50% 
  • Kaada sekaan Saaren Taika Raikas pyykkietikkaa tai Laventeli pyykkietikkaa
  • Sekoita voimakkaasti ja tunkkaiselle tekstiilille, verhoille, sohvalle, mattoon, treenikassiin, lenkkareihin tai vaikka tunkkaiseen vaatekaappiin.
  •  Anna tuulettua ja nauti uudesta raikkaudesta!
  •  

HUOM! Tee koepesu/koesuihkuttelu huomaamattomaan kohtaan aina ennen varsinaista toimenpidettä!

Hiirenkakat ja bakteerit pois siivoussaippualla

Itseäni ällöttää mökillä eniten hiiranpapanat ja pelko myyräkuumeesta! Siksi hiirenkakat siivotaan ensin harjalla ja sihvelillä, ja sitten pinnat pyyhitään Saaren Taika siivoussaippualla

Oma siivousliina tai talouspaperi niihin kohtiin, missä hiiren kakkaa on ollut, ja puhdas rätti sitten muualle aina kohteen mukaan.

Saaren Taika Siivoussaippua tappaa bakteerit

Saaren Taika siivoussaippua tuhoaa mm. virukset rikkomalla virusta suojaavan rasvavaipan, jolloin virus kuolee.  Myös bakteereille siivoussaippua on tehokkaampi kuin esim. desinfiointiaineet.

Saaren Taika Siivoussaippua ei salpaa hengitystä eikä kuivata ihoa

Parasta Saaren Taika Siivoussaippuoissa on se, että niiden käyttö ei käy astmaatikonkaan hengitykselle eikä ne kuivata atooppista ekseema ihoani, kuten tavalliset pesuaineet tekevät!

Saaren Taika siivoussaippua on ekologinen vaihtoehto kodin kaikkeen puhdistamiseen. Saaren Taika siivoussaippuaa voidaan käyttää tehokkaana pesuaineena veneen-, auton-, sohvan-, saunan-, kylpyhuoneen-, uunin-, ikkunoiden ja keittiön puhdistamisessa, muun muassa.

Katso blogistamme mitä kaikkea ekologisella Saaren Taika siivoussaippualla voidaan puhdistaa ympäristöä kuormittamatta!

Saaren Taika Siivoussaippua sopii lähes kaikille kodin pinnoille kuten lavuaarin- ja wc-istuimen pesuun, teräkselle kuten tiskipöydän ja -altaan pesuun, hanoille, kaakeleille, hellalle, käsitiskille, nyrkkipyykille ja vaikka mille! 

SIIVOUSSAIPPUAMME EI SISÄLLÄ IHOA- TAI HENGITYSTÄ ÄRSYTTÄVIÄ AINESOSIA. 

Saaren Taika siivoussaippua poistaa tehokkaasti lian, ollen samalla käyttäjälleen hellävarainen. 

Hankaamiseen sama Siivoussaippua soveltuu siten, että kastat hankaussienen lämpimään veteen ja hierot Saaren Taika Siivoussaippuaa suoraan sieneen.

Tällä tavalla voit pestä niin pehmeät pinnat, esim. nahkasohavn, kuin koviakin pintoja, kuten tiskipöydän, tasot, jne. 

Pesin valkoisen nahkasohvan Saaren Taika siivoussaippualla Se todella toimii

"Vene seissyt 10 vuotta pesemättömänä. Hyvin lähtee siivoussauppualla puhtaaksi"

veneen pesu saaren taika siivoussaippualla2

"Saaren Taika Siivoussaippuan raastetta froteeseen ja hinkkaamaan. Pahin noki kuultaa, mutta maalaamaan ei ihan heti tarvitse ryhtyä."

nokitahrat pois valkoisesta ekologisesti saaren taika siivoussaippualla

Tehokas siivous vuokramökissä – Siivoussaippua tuhoaa virukset

Kesämökit ovat menneet kuumille kiville, niin myytävät, kuin vuokrattavatkin. Itsekin lomailimme eräässä mökissä kotimme lähellä ja vallitsevan tilanteen vuoksi pesin ensitekijöikseni kaikki kosketuspinnat Saaren Taika Greippi Siivoussaippualla.

SAIPPUA NIMITTÄIN ON TEHOKKAIN AINE TUHOAMAAN VIRUKSEN, SILLÄ SAIPPUA RIKKOO VIRUKSEN RASVAVAIPAN, JONKA JÄLKEEN VIRUS KUOLEE.

Suihkepulloa meillä ei ollut mukanamme, sillä meillä oli jo vene täynnä tavaraa ihan ruokienkin ja petivaatteiden puolesta, niinpä hieroin siivoussaippuaa suoraan kostutettuun mikrokuituliinaan ja pyyhin tasot, kahvat ja valokatkaisijat sillä.

Seuraavaksi pesin samalla tyylillä mikron, teekeittimen, jääkaapin, hanat ja muut. Siivouksen ansiosta pystyimme mökkeillä rennommin ja pelkäämättä virusta 🙂

Siivoussaippua on paras matkakaveri, sillä se käy myös nyrkkipyykkiin vaikka suoraan meressä. Tehokkaan puhdistuskykynsä lisäksi se on 100% kasviperäisistä aineosista tehty, eikä aiheuta haittaa luonnolle, eikä vesieliöillekään.

Saaristossa monesti, kun kaivovettä joudutaan säännöstelemään eikä peseminen ilman luonnon vettä ole mahdollista. Saaren Taian palasaippuatuotteet ovat siinä kohtaa tarpeen, sillä kaikki palatuotteet ovat hellävaraisia käyttää luonnossakin kasviperäisten ainesosiensa vuoksi.

Itse peseydyin siten, että huuhdoin suurimmat saippuat ja shampoot saunassa ja lopuksi vasta meressä, mutta tiedän useita, jotka tekevät koko pesun luonnon vesissä esim. silloin, kun ollaan retkellä saarissa, joissa ei ole ihmisasumuksia laisinkaan.

Katso Koti saaressa blogista ohje astianpesukoneen puhdistamiseen myrkyttömästi

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.