siivoa ja raikasta mökkisi ekologisesti

Valmiina mökkikauteen? Siivoa ja raikasta mökkisi ekologisesti Saaren Taika tuotteilla!

Ekotietoisen mökkeilijän must have -tuotteet vuonna 2020 ovat kotimaisen Saaren Taian 100% biohajoavat ja ympäristölle vaarattomat siivousaineet. Saaren Taika pesuaineiden avulla mökin (tai asuntovaunun, asuntoauton, veneen jne) siivous ja raikastus käy vaivattomasti ilman voimakkaita myrkyllisiä kemikaaleja, luontoa vahingoittamatta ja hengitysteitäsi ärsyttämättä!


Käsinvalmistetusta Siivoussaippuasta teet puhdistussuihkeen veneen koville pinnoille raastamalla Siivoussaippuan palaa (n. 1-2tl) lämpimällä vedellä täytettyyn suihkepulloon. Pesuaineella peset niin ikkunat, kuin kaikki muutkin kovat pinnat. Tällä suihkeella lähtee kovilta pinnoilta niin noki, home, kuin muutkin sitkeät tahrat.

Hankaamiseen sama Siivoussaippua soveltuu siten, että kastat hankaussienen lämpimään veteen ja hierot Saaren Taika Siivoussaippuaa suoraan sieneen.


Tunkkaiset tekstiilit raikastuvat Saaren Taika raikastussuihkeella, jota löydät kolmessa eri lumoavassa tuoksussa: Puuvilla, Kashmir ja Laventeli


HUOM! Tee koepesu/koesuihkuttelu huomaamattomaan kohtaan aina ennen varsinaista toimenpidettä!


Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille. Siivoussaippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.


Saaren Taika Siivoussaippua on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta se ei sisällä lainkaan kiisteltyä palmuöljyä. Saaren Taika Siivoussaippua on pesuteholtaan vahvempi kuin tavallinen Marseille ja Siivoussaippuaa ei suositellakaan henkilökohtaiseen pesuun käytettäväksi.
Saaren Taika pyykkietikat ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia.

 

 

https://www.saarentaika.com/ohje-tee-itse-pyykkietikkaan-diy/
https://www.saarentaika.com/ekologinen-saaren-taika-siivoussaippua-kokemuksia/
https://www.saarentaika.com/siivoa-tehokkaammin-ja-ekologisemmin-ilman-voimakkaita-teollisia-kemikaaleja/
https://www.saarentaika.com/tarvitset-ekologiseen-kodinsiivoukseen-vain-2-tuotetta-saaren-taika-pyykkietikka-ja-siivoussaippua/

Katso Koti saaressa blogista ohje astianpesukoneen puhdistamiseen myrkyttömästi

https://www.kotisaaressa.fi/astianpesukoneen-puhdistus-myrkyttomasti

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggaajaa tykkää tästä: