Ekologisen Saaren Taika siivoussaippuan käyttö – ohjeet ja vinkit blogissamme!

Saaren Taika siivoussaippuan käyttö

Miten siivoussaippuaa käytetään?

Saaren Taika siivoussaippuan käyttö

1. Voit hieroa siivoussaippuaa suoraan kostutettuun siivousliinaan ja pyyhkiä liat ja tahrat pois.

2. Voit raastaa siivoussaippuaa ja sekoittaa sen suihkepullossa lämpimään veteen, jolloin saat kätevän siivoussuihkeen. 1tl raastetta / 500ml vettä, sekoita huolellisesti, jotta raaste liukenee kokonaan. Valmis suihke säilyy hyvänä noin pari viikkoa mikäli säilytys tapahtuu suojassa auringonvalolta. 

3. Voit valuttaa lämmintä vettä pesuvatiin ja pitää siivoussaippua juoksevan veden alla muutaman sekunnin ajan, jolloin siitä liukenee saippuaa pesuveteen. Näin saat valmiin pesuaineveden esim. lattian pesuun tai lauteiden pesuun.

Siivoussaippuaa ei tarvitse huuhtoa pinnoilta.

Saaren Taika siivoussaippua valuvan vesihanan alla pesuvadissa, jossa myös siivousliina ja pesusieni

Ekologiset Saaren Taika siivoussaippuat ovat biohajoavia

Särkisalossa kehitetyt siivoussaippuat ovat tehokkaita lähes kaikkeen likaan aina keittiön rasvaliasta kylpyhuoneen kalkkisaostumiin, nahkasohvan pesusta auton ja veneen pesuun

100% luonnolliset siivoussaippuat valmistuvat käsityönä. Niiden kehitystyön pohjalla oli aidot Wanhan Ajan reseptit, joita isoäitimme olivat tuloksellisesti käyttäneet vuosisatojen ajan. 

Eläinperäiset rasvat korvattiin aidolla luomulaatuisella Extra-Virgin oliiviöljyllä, joka on parasta laadultaan niin elintarvikkeena, kuin kaikissa Saaren taian saippuatuotteissakin! Mm. tämän ansiosta Saaren Taika saippuat eivät kuivata käyttäjiensä ihoa.

Saaren Taika siivoussaippua laventelilla puhdistettu vanhan suihkun kaakeleiden saumat puhtaiksi

Marseille saippuaa siivoukseen?

Perinteinen Marseillen saippua, jota monet käyttävät myös siivoukseen, on toiminut inspiraationa tehokkaille Saaren Taika siivoussaippuoille. 

Aidossa Marseillen saippuassa on käytetty yhtenä ainesosana kiisteltyä palmuöljyä ja vaikka palmuöljyä saakin myös eettisesti ja vastuullisesti tuotettuna, halusimme jättää sen omasta siivoussaipuastamme pois. 

Perinteisen Marseille saippuan tapaan Saaren Taika siivoussaippua ei jätä rasvaraitoja pinnoille, sillä Saaren Taika siivoussaippua on vartavasten kehitetty siivoukseen, ei iholle, johon Marseillen saippua taas on alunperin kehitetty.

Tämän vuoksi Saaren Taika siivoussaippua on siivouksessa paljon monikäyttöisempi sopien mm. myös ikkunoiden ja lasipintojen pesuun. 

Vinkkejä Saaren Taika siivoussaippuan käyttöön

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille.

Sitä voidaan käyttää myös auton, puutarhakalusteiden tai veneen pesussa.

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun ja meikkisiveltimien puhdistamiseen.

Homeen pesu Saaren Taika siivoussaippualla

Saaren Taika siivoussaippualla voi pestä erilaisia homeita ja sieniä pinnoilta, kuten ovista, puutarha aidoista ja talon seinistä.

Käsi pesee siivousliinalla ja siivoussaippualla hometta pois ulko-ovesta

Valkoisen ulko-oven pinttyneiden tahrojen puhdistus siivoussaippualla

Saaren Taika siivoussaippualla saa ulko-oven pinttymät puhtaaksi helposti!

Ikkunoiden pesu kirkkaiksi Saaren Taika siivousaippualla

Myös ikkunoiden pesu käy helposti Saaren Taika siivoussaippuan avulla. Kuvassa koirien kuolaama ikkuna, joka on pesty kirkkaaksi siivoussaippualla.

Ikkunat pesty kirkkaiksi Saaren Taika siivoussaippualla

Nahkasohvan pesu siivoussaippualla

Moni asiakkaamme on saanut tuloksekkaasti oman nahkasohvansa pestyä. Kuten oheinen kuva osoittaa, on valkoinen nahkasohva Saaren Taika siivoussaippua käsittelyn jälkeen kuin uusi!

Kylpyhuoneen, suihkuseinän, kaakeleiden ja vesihanan kalkkitahrojen pesu Saaren Taika siivoussaippualla

Lukuisat ihanat asiakkaamme ovat lähettäneet meille kuvia ja kokemuksia siitä, kuinka Saaren Taika siivoussaippualla on saatu puhdistettua niin kalkkitahroista pinttynyt suihkuseinä, kaakelit, hanat kuin kaakelien saumat ja saunan lauteetkin!

Pääset katsomaan kuvia blogimme siivoussaippua kokemuksia -sivulla.

Hana puhtaaksi siivoussaippualla
Saunanovi puhtaaksi siivoussaippualla
siivoussaippua ruostevesi

Osta Saaren taika siivoussaippua

Voit ostaa ekologiset ja biohajoavat Saaren Taika siivoussaippuat alla näkyvän tuoteupotuksen kautta tai tutustua koko valikoimaamme Saaren taika Shopissa!

Saaren Taika tarjoaa hellävaraisia ja luonnonmukaisia tuotteita iholle ja kotiin

Vastuullisuus ja luonnollisuus ohjaavat Saaren Taika -tuotteiden valmistusta. Laadukkaista raaka-aineista ja huolella kehitetyistä resepteistä syntyy tuotteita, jotka hellivät ihoa ja puhdistavat kodin ekologisesti.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.