Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Hiuksia uudistava / hiustenlähtöä ehkäisevä shampoo

Kokemuksia Saaren Taika hiustenlähtöä ehkäisevästä / Hiuksia uudistavasta shampoosta

“Kutisevaan päänahkaan olen kokeillut monia tuotteita joiden on luvattu auttaa. Eivät auttaneet. Päätin vielä kokeilla Saaren Taian Hiustenlähtöä ehkäisevää shampoota. Tosin epäillen. Uskomatonta kyllä jo ensimmäisen pesun jälkeen kutina lakkasi. Siis IHAN OIKEASTI! Suuri kiitos tuotteen kehittäjälle.”

“Olen käyttänyt hiuksia uudistavaa shampoota vasta muutaman kerran, mutta huomasin jo vaikutuksen. Pesee hiukset tosi puhtaaksi eikä kampaan jäänyt lainkaan hiuksia. Tätä ihmettelin itsekin, sillä käytän pesun jälkeen aivan samoja hoitoaineita kuten aikaisemmin.”

“Hiuksia uudistavalla shampoolla pesun jälkeen hiukset tuntuivat hyviltä, oli kiiltoa ja hiukset eivät olleet sähköiset.”

“Hiustenlähtöä ehkäisevä shampoo toimii jo parin käyttökerran jälkeen. Olen yllättynyt ja erittäin tyytyväinen.”

“Olen käyttänyt kyseistä Hiustenlähtöä ehkäisevää shampoota nyt reilun parisen viikkoa ja ilokseni huomaan jo selkeän eron hiuksissani. Hiustenlähtö on huomattavasti vähentynyt ja uutta hiusta on jo tullut ohimoille. Shampoo on lisäksi riittoisa ja ihanan tuoksuinen.”

“Uskomatonta mutta tämä hiuksia uudistava shampoo todella vähentää hiustenlähtöä!! Parin pesun jälkeen hiustenlähtö loppui, toivottavasti uusia hiuksiakin alkaa kasvaa. “

“Hiuksia uudistava shampoo on hyvin miellyttävän tuoksuinen. Hiukset on puhtaan tuntuiset käytön jälkeen. Olen käyttänyt tuotetta nyt viikon verran ja hiustenlähtö on todellakin vähentynyt ja hiuspohja ei kutise. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.