Hyggeilyn tunnelmaa syksyiseen kotiin

Hygge on tanskaa ja se merkitsee tunnetta, joka saavutetaan kun tehdään asioita nautiskellen ja seesteisesti. Hygge syntyy mukavasta ja kodikkaasta ympäristöstä, jossa on helppo rentoutua. Yksinkertaisesti hygge voi siis olla esimerkiksi Saaren Taika tuoksukynttilän vangitsevasti lepattava liekki kylmässä ja sateisessa syysillassa tai sitä kun käperrytään Saaren Taika hamam viltin alle rakkaiden kanssa nauttimaan yhdessäolosta ja hyvästä elokuvasta. Mitä hygge taas ei ole; on tiukkoja aikatauluja, murheita ja suorittamista.

Talvipesän rakennus voi taas alkaa!

Nainen lukee kirjaa tunnelmallisessa valossa

Näin lokakuussa Suomen luonto loistaa kymmenissä eri keltaisen ja punaisen sävyissä. Kun pimeys ja viima alkaa vallata pohjoisen pallonpuoliskon ja kylmä ilma tahtoisi tehdä tiensä sisään ikkunankarmeista, syksy kutsuu vihdoin ihmiset nauttimaan kotinsa lämpöisestä syleilystä. 

Nyt on täydellinen aika luoda sohvan nurkasta houkuttelevan lämmin pesä puuvillaisilla hamam vilteillä ja sytyttää kynttilät tuomaan valoa hämäriin iltoihin. 

Jottei syysiltoina sohvalla tulisi taistelua torkkupeitoista, kannattaa niitä hankkia useampi. Saaren Taika valikoimasta löytyy mitä ihanimpia Hamam pyyhkeitä ja torkkupeitteitä kaikkien vilukissojen iloksi. Hamam-pyyhe on kookas ja kaunis, juuri kevyeksi viltiksi sohvan reunalle sopiva!

Saaren Taika hamam-viltit ovat 100% turkkilaista pitkäkuituista sileää puuvillaa, jonka lämpimään syleilyyn on nautinnollista kääriytyä sohvalla tai terassilla.

Turkkilaista puuvillaa pidetään yhtenä korkealaatuisimpana puuvilla-lajina, sillä sen extrapitkät puuvillakuidut saavat kankaan tuntumaan todella ohuelta ja sileältä. Turkkilaista puuvillaa käytetäänkin usein mm. luksushotelleissa sen korkean laadun ja miellyttävän tunnun vuoksi. Jos laadukkaat hotellilakanat eivät ole hyggeä, niin mikä sitten!

Tunnelmallista hyggeilyä

Hygge tunnelmaa saa myös luotua kotiin tuoksuin. Tiesithän, että hajumuistin arvioidaan olevan yksi ihmisen pitkäkestoisimmista muisteista? On myös sanottu, että suurin osa jokapäiväisistä tunteistamme syntyvät hajumuistin ohjailemina. 

Saaren Taian valikoimaan kuuluu useita ihanan tuoksuisia, kauniita soijavahakynttilöitä, jotka on valettu eleganttiin savunharmaaseen lasiin. Näiden ajaton design sopii sisustukseen kuin sisustukseen!

Kynttilöissä tutuksi tulleissa huumaavissa tuoksuista on saatavilla myös huonetuoksuja, joiden käyttöikä on jopa 12 kuukautta! Huonetuoksujen voimakkuutta ja kestoa on helppo säädellä mieleiseksesi tikkujen määrää muuttamalla.

50% kynttilöiden ja huonetuoksujen lumoavista tuoksusta on 100% luonnollisten eteeristen öljyjen sekoituksia ja toinen 50% on tuoksuöljyjä, jotka tuotetaan pääasiassa Grassessa, hajuvesien Mekassa, mutta jossain määrin myös EU: n vakiintuneissa hajustetehtaissa. 

Tuoksukynttilä pöydällä

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.