Kaunista, kestävää, boheemia sisustusta

boheemi sisustus skandinaavinen boho sisustus saaren taika lifestyle lifestyle sisustus

Boheemi skandinaavinen sisustus

Kertakäyttökultturiin ja halpahuonekaluihin kyllästyneenä ihastuin näihin tammipuusta puusepän käsityönä valmistamiin, boheemiinkin sisustukseen sopiviin sisustustuotteisiin, joilla sain kotiini lisää laadun tuntua ja samalla piristystä!

Jos olet seurannut henkilökohtaista Koti saaressa blogiani, olit ehkä huomannut, että värikäs ja tumma olohuoneemme sai skandinaavisen vaalean boheemin sisustustyylin ja muuttui sen myötä avarammaksi ja rauhallisemmaksi, juuri sellaiseksi, jossa hermot rankan päivän jälkeen saavat levätä vaaleiden luonnonläheisten sävyjen hallitessa tilaa.

Olohuoneen boho sisustus

Samantyyppistä rauhaa hain myös toiseen vessaamme näillä tammesta suomalaisen puusepän käsin valmistamista massiivipuisista wc-paperitelineestä ja naulakkohyllystä, jotka taannoin hommasin.

 

Tammesta käsityönä valmistettu tilava ja kestävä naulakkohylly sopii tilaan kuin tilaan. Sen luonnollisen kauniit kuviot ja tammen hunajanvaalea sävy on saatu upeasti näkyviin lakkaamalla puu likaa hylkiväksi.

Täyspuinen naulakkohylly kestää käytössä sukupolvesta toiseen! Sen ajaton muotoilu tekee telineestä sopivan niin boheemiin, maalaisromanttiseen kuin moderniinkin sisistukseen. Yhteneväisyyttä tilaasi saat saman sarjan seisovalla wc-paperitelineellä!

Naulakkohyllyn kolmeen rustiikkiseen metallikoukkuun ripustat käsi- ja kasvopyyhkeet tukevasti jokapäiväistä käyttöä varten. Naulakkohyllyn käyttätarkoitus on rajaton! Sen tilava reunallinen hyllyosa varastoi kauniisti kosmetiikkatuotteesi, koriste-esineesi, huonetuoksusi, hammasharjasi, tai vaikkapa keittiössä mausteesi.

Kaunis ja kestävä naulakkohylly mm. kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Sopii mm. boheemiin, maalaisromanttiseen tai moderniin sisustukseen - Puusepän käsityönä Marttilassa valmistama (2)

Marttilassa toimivan Novapuun puuseppä, Teemu toimii puusepän ammatissa jo neljännessä polvessa. Novapuun toimitiloja ympäröivästä metsästä on Teemun isä, isän isä ja isänisän isä hakeneet tarpeita puusepän töihinsä ja nykyään tämän upean metsän ympäröimänä asuvat puuseppä Teemu vaimonsa, NeitiKuun verkkokauppiaan Veeran ja pienen Juulia-tyttärensä kanssa.

Novapuussa valmistuvat niin nämä boheemiin-, skandinaaviseen- maalaisromanttiseen, kuin moderniinkin sisustukseen täydellisesti sopivat sisustustuotteet, samoin kuin kestävät ja tyylikkäät saippua-aluset, saippuarasiat ja muut!

veera teemu juulia

Tammesta käsityönä valmistettu tukeva wc-paperiteline sopii tilaan kuin tilaan. Sen luonnollisen kauniit kuviot ja tammen hunajanvaalea sävy on saatu upeasti näkyviin lakkaamalla puu likaa hylkiväksi.

Tukevasti seivova täyspuinen wc-paperiteline kestää käytössä sukupolvesta toiseen! Sen ajaton muotoilu tekee telineestä sopivan niin boheemiin, maalaisromanttiseen kuin moderniinkin sisistukseen. Yhteneväisyyttä tilaasi saat saman sarjan pyyhenaulakolla!

Vessapaperitelineeseen mahtuu yhteensä 5 rullaa wc-paperia ja telineen päällä säilytät vaikka kännykkää tai huonetuoksua! Rullan saat vaihdettua helposti vetämällä pidike ulos pois reiästä, vaihtamalla rulla ja asettamalla se takaisin.

Seisova wc-paperiteline säästää seiniäsi, sillä sinun ei tarvitse porata reikiä tai aiheuttaa rumia liimajälkiä seinääsi. Vessapaperiteline seisoo tukevasti paikallaan neljän jalkansa avulla, jättäen lattian ja pohjan väliin raon.

Vaaleat värit ja skandinaavinen minimalismi on läsnä näissä tuotteissa. Globaali tämän ajan stressaavuus ja ihmisten lukittautuminen koteihinsa saa ihmisten etsimään sisustukseensa rauhallisia sävyjä, maanläheisiä värejä, kotoisuutta ja hyggeä.

Skandinaavinen boheemi sisustus tyyli on tunnelmaltaan rauhoittava ja yksinkertainen, mutta samaan aikaan hersyvä ja kerroksellinen. Se pitää sisälltään luonnosta peräisin olevia materiaaleja, kuten olkia, puuvillaa ja pellavaa. Skandinaavisessa boho sisustuksessa on mukana merihenkisiä elementtejä, kuten pyöreitä kiviä, kaislaa ja meriheinää. Se on samaan aikaan modernia minimalismia ja maalaisromanttista koristeellisuutta!

boheemi merihenkinen sisustus saaren taika (1)
Huonetuoksu ja kaunis sisustus

Saaren Taian nettikaupasta löydät skandinaaviseen boheemiin vaaleaan sisustukseen sopivat torkkupeitot, pitkäkestoiset huonetuoksut, tuoksuvat ja myrkyttömästi palavat vegaaniset kynttilät, sekä Novapuun puusisustusesineet!

Tervetuloa Saaren Taika Shoppiin sisustusostoksille!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.