Särkisalon Taikatehtaalla valmistuu Saaren Taikoja seitsemänä päivänä viikossa, myös isänpäivänä

työntouhussa vuoden jokaisena päivänä

Särkisalon Taikatehtaalla ollaan työntouhussa vuoden lähes jokaisena päivänä. Seitsenpäiväiset viikot täyttävät niin isänpäivän, kuin muutkin pyhät.

Tervetuloa kurkistamaan kulissien taa tänne Särkisalon Taikatehtaalle, missä tänäkin sunnuntaina ahkerat käsityöläiset Joni ja Miska juhlistavat Isänpäivää työn merkeissä.

Työntäyteistä arkea saaristossa

Työviikot täällä Särkisalossa ovat jo pitkään olleet seitsenpäiväisiä ja useimmiten työntekijöille tulee päivässä tuntejakin 10:stä ylöspäin. 

Pyrimme valmistamaan täällä Taikatehtaalla kaiken minkä pystymme, riippuen kulloisestakin ”buumista” ja työpäivät venyvät usein lähes ympäripyöreiksi, kuten esimerkiksi tänään, Isänpäivänä.

Kiireiset sunnuntait

Tänään, Isänpäivänä Taikatehtaalla irroitetaan muoteistaan viikolla käsintehdyt saippuat, kuten Teepuusaippua ja Tyrni Luksus Spa saippua ja järjestetään ne kypsyttämöön kypsymään vähintään neljäksi viikoksi. 

Kypsyttämöstä otetaan tällä viikolla kypsyneet kappaleet käsin tehtävään tarkastukseen ja jokainen yksilö käy läpi laatutarkastuksen, jonka jälkeen ne ovat valmiita saippuankäärijällemme pakkaukseen pakattaviksi.

Illalla ajamme vielä ison kuorman tuotteita varastollemme Perniöön odottamaan maanantaita, jolloin aamulla klo: 7.00 saapuvat ahkerat tilaustenkäsittelijämme ja ryhtyvät purkamaan viikonlopun tilauksia.

Maanantai on yleensä toimintamme kiireisin päivä!

Viikonlopun aikana saapuneet tilaukset pyritään käsittelemään, siten, että asiakkaamme saisivat tilauksensa tiistain tai keskiviikon aikana.

Sähköpostiin kilahtaneet viestit vastataan tärkeysjärjestyksessä.

Sosiaaliseen mediaan viikonlopun aikana saapuneet kysymykset käydään läpi ja vastataan.

Ja tietenkin myös tuotanto on käynnissä!

Viikolla valmistetaan käsityönä mm. saippuaa ja voiteita

Viikolla valmistuu ”buumista” riippuen yleensä ainakin kahtaa eri saippuaa, mutta toisinaan jokin tuote on niin suuressa suosiossa, että mitään muuta ei täällä ehditä sen lisäksi valmistamaankaan! 

Yksi päivä viikosta on kuitenkin aina pyhitetty voiteillemme, kuten videolla näkyvälle Chosen by Johanna mustikkavoiteelle. Kasvovoiteen sisältämä mustikkauute on itse täällä Särkisalossa uuttamaamme! 

Kasviretinoli pitoinen voide valmistetaan alusta loppuun käsin täällä Taikatehtaalla ja sen tyylikäs ekologinen puurasia on naapurikunnassa Marttilassa PEFC-sertifioidusta kestävästi tuotetusta puusta valmistettu. 

Pyykkietikoiden äiti

Äitini, eli pyykkietikoiden äiti, käy viikolla Taikatehtaalla valmistamassa käsityönä kaikki Saaren Taika pyykkietikat!

Hän valmistaa myös käsityönä Saaren Taika aktiivihiili savinaamiot, tarroittaa tarvittaessa voiteita, vastailee sähköpostissa, ja tekee kaikkea sitä mitä muut eivät ehdi!

Toisinaan hän tekee töitä etänä, tai on järjestelemässä varastolla.

Tehtaanmyymälä ja varasto Perniössä

Perniössä sijaitseva Tehtaanmyymälä on avoinna viitenä päivänä viikossa ja samassa paikassa sijaitsevalla varastollamme työskentelee jokaisena arkipäivänä 2-4 työntekijää käsittelemässä verkkokauppa tilauksiamme ja vastaanottamassa lähetyksiämme, yleensä aamu seitsemästä iltapäivä kello kolmeen 🙂

Tehtaanmyymälästä löydät myös pienen ”museohyllymme”, jossa on esillä tuotteitamme vuosien varrelta, ajalta, jolloin etikettien ja pakkausten suunnittelukin oli omaa käsialaani!

Nykyään olemme ulkoistaneet suunnittelutyön Tanjalle 🙂

Sellainen on viikko yleensä täällä Saaren Taiassa. Toivottavasti tykkäsit esittelystä!

KOTIMAISEN SAAREN TAIKA TUOTEMERKIN LUONNONKOSMETIIKKATUOTTEIDEN KEHITTÄMINEN SUOMESSA

Kotimaisen Saaren Taika tuotemerkin luonnonkosmetiikkatuotteiden kehittäminen Suomessa

 

TAIKALAAKSON KEVÄT ALKAA KURKIEN SAAPUMISELLA

Taikalaakson kevät alkaa kurkien saapumisella

 

MITÄ KUULUU ISTUTTAMILLEMME PUILLE, TULEVAISUUDEN HIILINIELUILLE?

Mitä kuuluu istuttamillemme puille, tulevaisuuden hiilinieluille?

 

 

VAIKEILLE IHO-ONGELMILLE SUUNNITELTUA. SAARISTON INSPIROIMANA, KORKELUOKKAISISTA RAAKA-AINEISTA

Vaikeille iho-ongelmille suunniteltua. Saariston inspiroimana, korkeluokkaisista raaka-aineista.

 

 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.