Novapuun puusepän käsistä tammipöytä keittiöön

Novapuun puusepän käsistä tammipöytä keittiöön tilaustyönä (1)

Kun sisustuksessasi kaivataan mittatilauskalusteita

Aina ei toivotut kalusteet sovi yhteen kodin pohjaratkaisun tai huonekoon kanssa ja silloin apuun kannattaa pyytää puuseppää. Kun toivotaan kalusteelta normeista poikkeavaa kokoa tai muotoa voi etsimiseen hurahtaa helpostikin päiviä tai jopa viikkoja. Siltikään se unelmien toivekaluste ei aina välttämättä löydy, mutta ei hätää, silloin puusepää voi auttaa!

Meillä täällä Taikalaaksossa kaivattiin tummasävyisen keittiönpöydän tilalle boheemin skandinaavisen sisustuksen vaaleutta ja löydettyäni täydelliset tammipuiset keittiön tuolit Askosta alkoi hurja metsästys saman tyyppisen tammisen keittiön pöydän löytämiseksi.

Sopivaa silmiä hivelevää ruokapöytää ei kuitenkaan löytynyt, joten käännyin Novapuun puusepän puoleen. Hänen käsialaansa ovat myös Saaren Taika Shopista löytyvät saippua-aluset, säilytyshyllyt ja wc-paperitelineet

Lankkupöytä

Kalusteet kotiin puusepän taidokkaana käsityönä

Tamminen keittiön pöytämme syntyi harkiten valikoiduista tammipuista, joiden sävy mätsättiin tarkasti vastaamaan tuoliemme sävyä. Puusepän ammatitaitoista työtä oli upeaa seurata, aina suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn!

Samanlaisella pieteetillä valmistuvat myös Novapuun hyllyt ja wc-paperitelineet, joista olenkin kertonut blogissamme jo aiemmin! Nuo näyttävät kauniilta tämän hetkisessä skandinaavisessa boho sisustuksessa, mutta sopivatpa ne myös moderniin ja maalaisromanttiseenkin kotiin!

Puusepän valitsemat tammilankut pöytää varten
puuseppä höylää tammilankkua

Boheemiin skandinaaviseen sisustukseen sopiva ruokapöytä

Vaaleat värit ja luonnonmateriaalit ovat tällä hetkellä omaa sydäntäni lähimpänä ja siksi tumma massiivinen ruokapöytä sai lähteä uuden vaaleamman tieltä.

Saattaa olla, että nyt talvella ja keväällä kokemani voimakkaampi masennuskausi on osasyy vaaleampien sävyjen hakemiseen sisustuksessakin. Tai sitten olen vain katsellut liikaa muotilehtiä, joissa boheemi skandinaavinen sisustus on nyt pinnalla!

En kuitenkaan voisi olla tyytyväisempi päätökseeni, sillä tämä tamminen ruokailupöytä on upeaakin upeampi! Annan kuvien puhua puolestaan!

tammipöytä boheemiin skandinaaviseen sisustukseen
keittiön pöytä boheemiin skandinaaviseen sisustukseen
ruokapöytä tammea boheemiin skandinaaviseen sisustukseen
tamminen keittiön pöytä boheemiin skandinaaviseen sisustukseen

Novapuun puusepän sisustus- ja mittatilaus tuotteet

Marttilassa toimivan Novapuun puuseppä, Teemu toimii puusepän ammatissa jo neljännessä polvessa. Novapuun toimitiloja ympäröivästä metsästä on Teemun isä, isän isä ja isänisän isä hakeneet tarpeita puusepän töihinsä ja nykyään tämän upean metsän ympäröimänä asuvat puuseppä Teemu vaimonsa, NeitiKuun verkkokauppiaan Veeran ja pienen Juulia-tyttärensä kanssa.

Novapuussa valmistuvat niin nämä boheemiin-, skandinaaviseen- maalaisromanttiseen, kuin moderniinkin sisustukseen täydellisesti sopivat sisustustuotteet, samoin kuin kestävät ja tyylikkäät saippua-aluset, saippuarasiat ja muut!

Osta Novapuun saippua-aluset ja muut piensisustustuotteet Saaren Taika Shopista tai alla näkyvästä tuoteupotuksesta!

Mittatilaus asioissa ota yhteyttä Novapuun kotisivujen kautta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.