Ohjeita Saaren Taika Siivoussaippuan käyttöön

Saaren Taika Siivoussaippua on ekologinen vaihtoehto kodin kaikkeen siivoukseen. Saaren Taika Siivoussaippua sisältää vain kahta luonnollista luomuöljyä; oliiviöljyä ja kookosöljyä, siksi se on tehokas lialle, mutta samalla hellävarainen käsillesi!

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin

Annostele raastetta n. 1tl-2tl/ 500ml lämmintä vettä.

Saaren Taika® Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille. Sitä voidaan käyttää myös auton, puutarhakalusteiden  tai veneen pesussa.

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun ja meikkisiveltimien puhdistamiseen.

Saaren Taika® siivoussaippuat on valmistettu käsityönä, kasviperäisista ainesosista.

Ohjeet siivoussaippuan käyttöön autonpesussa:

Autonpesuun: Raasta Siivoussaippuasta n. 2-3tl raastetta per 500ml lämmintä vettä ja anna liuteta täysin. Huuhdo irtohiekka auton pinnalta ennen pesua. Suihkuta runsas kerros Siivoussaippuasta tehtyä suihketta auton pinnalle ja anna vaikuttaa tovi. Pinttyneen auton voi pestä sienellä tai harjalla, mutta peruslian pitäisi lähteä vaikutuksen jälkeen ihan huuhtomalla. Kuivaa auto säämiskällä tai liinalla, jotta ei jää raitoja.

Tässä suihkuttelen auton siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella, annan n. 5 min vaikuttaa, ja täysin hankaamatta tai harjaamatta huuhdon kylmällä vedellä pelkän puutarhalentkun avulla, eli ilman mitään painepesuria tms, ja tulos on hohtavan kirkas!

Siivoussaippuan käyttö:

Muu puhdistus: Liuota 1tl siivoussaippuasta raastettua raastetta lämpimällä vedellä täytettyyn n. 500ml suihkepulloon ja suihkuta lialle ja pyyhi rätillä. Vaikeisiin pinttyneisiin lika kohtiin voit jättää suihkeen muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan ennen pyyhintää.

Keittiön liesikupuun pinttynyt rasvakin lähtee Siivoussaippualla helpommin ja nopeammin kuin millään tähän asti kokeilemalleni tuotteella, ks video alta:

Pyykkietikka raikastustuihkeena

Tunkkaiset tekstiilit raikastuvat Saaren Taika pyykkietikasta tehdyllä raikastussuihkeella!

Samalla muodostat tekstiileille hometta estävän pinnan. Annostele suihkepulloon n. 20-50% Saaren Taika pyykkietikkaa ja loput vettä ja suihki veneen tekstiileille.

HUOM! Tee koepesu/koesuihkuttelu huomaamattomaan kohtaan aina ennen varsinaista toimenpidettä!

Meikkisutien yms puhdistus:

Kostuta meikkisuti tai sieni lämpimällä vedellä ja hiero siivoussaippuaa siihen, hiero hyvin, jotta suti tai sieni puhdistuu läpeensä ja huuhdo sen jälkeen huolellisesti lämpimällä vedellä. Aseta kuivumaan.

Voit ostaa Saaren Taika siivoussaippuan alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Saaren Taika Siivoussaippua on kirppistelijän paras kaveri!

Kirppistelyssä ikävin ilmiö on vaikeasti irroitettavat hintalaput, joista usein jääkin liimaa tai jopa paperiakin ostettuun tuotteeseen. Vaan eipä jää enää! Suihkautus Saaren Taikaa, pyyhkäisy ja hintalappu liimoineen on poissa!

Muita kohtaita siivoussaippualle:

Myös puuoveen pinttyneet liat lähtevät Saaren Taika Siivousaippualla vaivatta:

 

 

Vaikeammatkin liat puhdistuvat helposti Saaren Taika Siivoussaippualla:

 

Tiukkaan jämähtäneet kalkki- ja pesuainesaostumat suihkukaapin laseista lähtee, kun hankaa kokonaista siivoussaippuaa kostutettuun karhunkieleen ja pesee sillä. Varo kuitenkin naarmuttamasti lasia!

Jopa ötökät auton keulasta lähtevät vaivatta käyttämällä Saaren taika siivoussaippuaa; suihkauta lian päälle, anna vaikuttaa ja käytä sientä tai mikrokuituliinaa pyyhkimiseen:

 
 
 

Myös pinttyneet muovipinnat lähtevät Saaren Taika® Siivoussaippualla vaivatta puhtaaksi:

Muut kodin kovat pinnat

Hellan pesu siivoussaippualla:

Saat hellasi nopeasti ja helposti puhtaaksi hieromalla Saaren Taika Siivoussaippuaa kostutettuun sieneen ja pyyhkimällä tahrat:

Saaren Taika Siivoussaippuaa ei tarvitse huuhtoa pois vaan riittää, että pyyhit pinnan kuivaksi esim. rätillä tai siivousliinalla. Tämä säästää sinulta myös vettä kemikaalikuorman lisäksi!

Tiskialtaan pesu siivoussaippualla:

Pyyhkäisy Siivoussaippualla hieraistulla sienellä riittää ja lika on poissa!

Siivoussaippuasta tehty suihke:

Voit myös raastaa Saaren Taika Siivoussaippuaa ruokalisikallisen lämpimällä vedellä täytettyyn suihkepulloon ja saat kätevän siivoussuihkeen jolla peset astiat, teräspinnat, ikkunat, peilit, wc-pöntön ja ihan minkä vaan kovan pinnan joka kaipaa puhdistusta!

Astianpesuaine:

Kuivahtanut ketsuppi lähtee lautasesta parilla suihkaisulla ja tiskiharjaa pyöräyttämällä.

Ikkunanpesusuihke:

Kuvassa kahden bokserin kuolaama ikkuna.

Muutama suihkaus Saaren Taika® Siivoussaippuaa suihkepullosta ja kuivaus talouspaperilla ja ikkuna on säihkyvän kirkas!

Wc:n puhdistuaine:

Suihkauta Saaren Taika® Siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella ja harjaa pinttymät puhtaaksi!

Nahan ja mokan pesu siivoussaippualla:

Siivoussaippua ”Marseillella” ja tavallisella Marseillella voi pestä auton ja veneen nahkaistuimet, nahka- ja mokka hansikkaat, nahkasohvat ja -nojatuolit ja mitä vain nahkaista joka tarvitsee puhdistusta. Muista aina kokeilla sopivuus ensin pienelle huomaamattomalle alueelle!

Nahkahansikkaita voi kokeilla pestä haalean juoksevan veden alla laittamalla hansikkaat käteen, huuhtomalla päälipuoli haalealla vedellä ja hieromalla saippuaa käsiin pestävät hansikkaat kädessä, lopuksi vielä huuhtelu haalealla vedellä. Varo naarmuttamasta hansikkaita pesun aikana. Asettele ne pyyhkeen päälle kuivumaan. Hansikkaat voivat tuntua koppuraisilta aluksi, mutta pehmenevät kyllä käytössä.

Tumma nahka saattaa värjätä saippua, joten kannattaa leikata saippuasta sopivia paloja kuhunkin käyttötarkoitukseen.

Kokeile aina ennen pesua saippuan sopivuus johonkin huomaamattomaan kohtaan.

Kuvassa mieheni ällöttävät mokkahansikkaat joita hän käyttää puita kantaessaan ja leikkiessään ulkona kahden bokserin kanssa hanskan pyydystys leikkiä. Hanskat ovat haisevat ja kovat koppurat, kuten kuvista ilmenee!

Hanskoja pestessä parhaiten onnistut kun puet hansikkaat käteesi ja hierot niihin saippuaa ihan kuin hieroisit saippuaa omiin käsiisi ja sitten peset kätesi mutta hanskat kädessä.

Olen leikannut Siivoussaippuan säästöpalan neljään osaan ja yhtä käytän nahan puhdistuksessa.

Kostuta hanskojen pinta kunnolla ja hiero sen jälkeen niihin saippuaa.

Hiero käsiäsi hanskat kädessä ja puhdista hanskat kauttaaltaa tällätavoin ja huuhdo sitten huolellisesti. Nahka saattaa värjätä saippuaa, tästä syystä on hyvä, että olet leikannut saippuasta vai osan tähän tarkoitukseen.

Saat saippuan kuitenkin puhtaaksi huuhtomalla sen ?

Levitä hanskat pyyheen päälle kuivumaan, älä laita narulle tai pyykkitelineelle. Kun hanskat ovat kuivat, pue ne käsiisi ja käyttele niitä hetki, että ne pehmenevät.

Saaren Taika® Siivoussaippua on mahtava kasvisperäinen, kaikkeen käyttöön sopiva siivoussaippua, etkä tarvitse sen lisäksi kotonasi välttämättä muita pesuaineita laisinkaan.

Saaren Taika® Siivoussaippua on suunniteltu tehokkaaksi siivoussaippuaksi, siitä puuttuu tavallisen marseillesaippuan ylimääräinen öljyisyys, tästä syystä se soveltuu erityisen hyvin myös koville pinnoille. Älä siis pese ihmisiä tai lemmikkejä tällä saippualla!

Saaren Taika Siivoussaippua onkin luultavasti markkinoiden paras vaihtoehto voimakkaita myrkkyjä sisältäville pesuaineille ja mikä parasta; se sisältää vain luonnollisia aineita, se on hellävaraista käsillesi ja hengityksellesi, mutta silti tehokasta lialle!

Käyttämällä Saaren Taika Siivoussaippuaa, voit vihdoin tuntea mille tuoksuu PUHDAS, ilman keinotekoisia ja voimakkaita hajusteita sotkemassa aistejasi!

 

Lue lisää Saaren Taika Siivoussaippuoista: https://saarentaika.com/ekosiivous/ ja käy lukemassa Siivousaippuoidemme saamat asiakaspalautteet:

Ekologinen Saaren Taika siivoussaippua kokemuksia

https://saarentaika.com/saaren-taika-siivoussaippua-ekologinen-vaihtoehto-kodin-kaikkeen-siivoukseen-kay-jopa-auton-pesuun-seka-puutarhakalusteiden-pesuun/

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi