Ohjeita Saaren Taika Siivoussaippuan käyttöön

Ohjeita ekologisen Saaren Taika Siivoussaippuan käyttöön käyttöohje

Ekologiset Saaren Taika siivoussaippuat ovat biohajoavia

Särkisalossa kehitetyt siivoussaippuat ovat tehokkaita lähes kaikkeen likaan aina keittiön rasvaliasta kylpyhuoneen kalkkisaostumiin, nahkasohvan pesusta auton ja veneen pesuun

100% luonnolliset siivoussaippuat valmistuvat käsityönä. Niiden kehitystyön pohjalla oli aidot Wanhan Ajan reseptit, joita isoäitimme olivat tuloksellisesti käyttäneet vuosisatojen ajan. 

Eläinperäiset rasvat korvattiin aidolla luomulaatuisella Extra-Virgin oliiviöljyllä, joka on parasta laadultaan niin elintarvikkeena, kuin kaikissa Saaren taian saippuatuotteissakin! Mm. tämän ansiosta Saaren Taika saippuat eivät kuivata käyttäjiensä ihoa.

Parin tulitikkuaskin kokoisella siivoussaippualla korvaat pesuainekaappisi muovipullo armeijan ja vapautat tilaa muuhun säilytykseen. Myrkytön siivoussaippua sopii säilytettäväksi vaikka käsipyyhkeiden tai astioiden vieressä!

Mihin siivoussaippuaa voi käyttää?

Saaren Taika siivoussaippuaa voidaan käyttää tehokkaana pesuaineena mm.  veneen-, auton-, sohvan-, rasvalian-, teipinjälkien-, saunan-, kylpyhuoneen-, uunin-, keittiön-, wc:n-, teräksen, kiven, laminaatin, lasin, useimpien tekstiilien, jne puhdistamisessa.

Saaren Taika Siivoussaippua sopiikin lähes kaikille pinnoille kuten lavuaarin- ja wc-istuimen pesuun, teräkselle kuten tiskipöydän ja -altaan pesuun, hanoille, kaakeleille, hellalle, käsitiskille, nyrkkipyykille, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille ja vaikka mille! 

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun sekä kestovanulappujen tai meikkisiveltimien puhdistamiseen.

Siivoussaippuamme ei sisällä ihoa- tai hengitystä ärsyttäviä ainesosia. 

Saaren Taika siivoussaippua poistaa tehokkaasti lian, ollen samalla käyttäjälleen hellävarainen. 

Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä Perniössä, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. 

Saaren Taika Siivoussaippuat on perinteisellä Marseille saippuanreseptillä valmistettu, mutta se ei sisällä lainkaan kiisteltyä palmuöljyä. Siivoussaippua on pesuteholtaan vahvempi kuin tavallinen Marseille ja Siivoussaippuaa ei suositellakaan henkilökohtaiseen tai lemmikkien pesuun käytettäväksi.

Miten siivoussaippuaa käytetään?

Siivoussaippuaa voidaan käyttää ihan sellaisenaan hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai siivousliinaan ja pyyhkimällä likainen pinta sillä. 

Pinttyneiden kalkkitahrojen puhdistukseen suosittelen hieromaan siivoussaippuaa mikrokuituliinaan runsaan kerroksen ja levittämään kalkille saippuavaahtoa paksu kerros. Tarvittaessa kannattaa antaa vaikuttaa jonkin aikaa ja pyyhkiä sitten toisella mikrokuituliinalla kalkkisaostumat pois. Tarvittaessa toista käsittely.

Saaren Taika siivoussaippuan käyttö

1. Voit hieroa siivoussaippuaa suoraan kostutettuun siivousliinaan ja pyyhkiä liat ja tahrat pois.

2. Voit raastaa siivoussaippuaa ja sekoittaa sen suihkepullossa lämpimään veteen, jolloin saat kätevän siivoussuihkeen. 1tl raastetta / 500ml vettä, sekoita huolellisesti, jotta raaste liukenee kokonaan. Valmis suihke säilyy hyvänä noin pari viikkoa mikäli säilytys tapahtuu suojassa auringonvalolta. 

3. Voit valuttaa lämmintä vettä pesuvatiin ja pitää siivoussaippua juoksevan veden alla muutaman sekunnin ajan, jolloin siitä liukenee saippuaa pesuveteen. Näin saat valmiin pesuaineveden esim. lattian pesuun tai lauteiden pesuun.

Siivoussaippuaa ei tarvitse huuhtoa pinnoilta.

Yksi siivoussaippua riittää raastettuna n. 22 litraan valmista siivoussuihketta. Säilytä valmis suihke valolta suojattuna, säilyy hyvänä suihkepullossa n. 1-2 viikkoa.

Muista koepesu aina ennen varsinaista pesua, jotta näet ettei pestävä pinta vahingoitu puhdistamisesta.

Saunan pesu

Kas tässä vinkki maailman helpoimpaan ja nopeimpaan saunan pesuun!

Kerron blogissamme oman vinkkini kuinka peset Saaren Taika siivoussaippualla saunan ja suihkun nopeasti, ja vaivattomasti. Itseltäni tähän meni n. 15 minuuttia tai hiukan alle!

Artikkeli jatkuu tuoteupotuksen jälkeen

Marseille saippuaa siivoukseen?

Perinteinen Marseillen saippua, jota monet käyttävät myös siivoukseen, on toiminut inspiraationa tehokkaille Saaren Taika siivoussaippuoille. 

Aidossa Marseillen saippuassa on käytetty yhtenä ainesosana kiisteltyä palmuöljyä ja vaikka palmuöljyä saakin myös eettisesti ja vastuullisesti tuotettuna, halusimme jättää sen omasta siivoussaipuastamme pois. 

Perinteisen Marseille saippuan tapaan Saaren Taika siivoussaippua ei jätä rasvaraitoja pinnoille, sillä Saaren Taika siivoussaippua on vartavasten kehitetty siivoukseen, ei iholle, johon Marseillen saippua taas on alunperin kehitetty.

Tämän vuoksi Saaren Taika siivoussaippua on siivouksessa paljon monikäyttöisempi sopien mm. myös ikkunoiden ja lasipintojen pesuun. 

Ohjeet siivoussaippuan käyttöön autonpesussa:

Autonpesuun: Raasta Siivoussaippuasta n. 2-3tl raastetta per 500ml lämmintä vettä ja anna liuteta täysin. Huuhdo irtohiekka auton pinnalta ennen pesua. Suihkuta runsas kerros Siivoussaippuasta tehtyä suihketta auton pinnalle ja anna vaikuttaa tovi. Pinttyneen auton voi pestä sienellä tai harjalla, mutta peruslian pitäisi lähteä vaikutuksen jälkeen ihan huuhtomalla. Kuivaa auto säämiskällä tai liinalla, jotta ei jää raitoja.

Tässä suihkuttelen auton siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella, annan n. 5 min vaikuttaa, ja täysin hankaamatta tai harjaamatta huuhdon kylmällä vedellä pelkän puutarhalentkun avulla, eli ilman mitään painepesuria tms, ja tulos on hohtavan kirkas!

Saaren Taika Siivoussaippua on kirppistelijän paras kaveri!

Kirppistelyssä ikävin ilmiö on vaikeasti irroitettavat hintalaput, joista usein jääkin liimaa tai jopa paperiakin ostettuun tuotteeseen. Vaan eipä jää enää! Suihkautus Saaren Taikaa, pyyhkäisy ja hintalappu liimoineen on poissa!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.