Pinttyneen lieden puhdistus Saaren Taika siivoussaippualla

Olipa keittiössäsi sitten keraaminen tai perinteinen liesi keittolevyillä, saatat huomata, kuinka se pääsee salakavalasti aina pinttymään esimerkiksi paistinpannulta roiskuvan rasvan tai yli keittyvän pastaveden takia.

Pinttynyttä likaa pystyy toki ehkäisemään pyyhkimällä lieden jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta jos tämä pääsee unohtumaan ja lika pinttymään, kannattaa ottaa avuksi luonnollinen ja myrkytön Saaren Taika Siivoussaippua. Sillä saat pinttyneen lian puhdistettua tehokkaasti, vaivattomasti ja ennen kaikkea käsillesi hellävaraisesti!

Miksi Saaren Taika siivoussaippua?

Jos liesi on päässyt pinttymään erityisen tiukasti, olet saattanut kokeilla siihen jo kaikenlaisia mahdollisia tehoaineita marketin hyllystä. Nämä aineet sisältävät valtavat määrät erilaisia myrkkyjä ja siksi niissä usein onkin pitkät varoitustekstit ja lapsilukolliset korkit.

Saaren Taian siivoussaippuat eroavat markettien aineista monessakin suhteessa. Siivoussaippua on luonnollinen ja myrkytön vaihtoehto pinttyneen lian puhdistukseen sekä kaikkeen muuhunkin siivoukseen.

Saippuat koostuvat pääasiassa oliivi- ja kookosöljystä sekä luonnollisista eteerisistä öljyistä. Valmistamme siivoussaippuat huolellisesti käsityönä 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Koska saippua ei sisällä myrkkyjä, on se loistava valinta myös lapsiperheeseen.

Siivoussaippua on myös erittäin riittoisaa! Yhdestä saippuapalasta voit valmistaa jopa 22 litraa valmista siivoussuihketta.

Sekoita vain 1-2tl raastettua siivoussaippuaa 500ml lämmintä vettä kohden ja laita suihkepulloon. Suihke säilyy käyttökelpoisena n. 1-2 viikkoa, kun säilytät sen valolta suojattuna!

Pinttynyt lika pois liedeltä

Jos liesi on päässyt pinttymään erityisen pahasti, kannattaa aluksi suihkuttaa siivoussuihketta pinnalle kauttaaltaan ja antaa vaikuttaa ainakin 15 minuuttia ja tarvittaessa kauemminkin. Suosittelen käyttämään keittiössä Laventeli siivoussaippuaamme!

Se sisältää laventelin eteeristä öljyä, joka on luonnollisesti antibakteerista ja antiseptistä. Se poistaa tehokkaasti hajuja ja torjuu myös hyönteisiä, esimerkiksi usein keittiössä leijailevia banaanikärpäsiä. Ihana laventelin tuoksu on toki myös plussaa!

Saippuan vaikutettua liedellä riittävän pitkään, ota mikrokuituliina ja hankaa sillä pintaa voimakkaasti.

Mikrokuituliina on paras väline käytettäväksi siivoussaippuan kanssa, koska mikrokuituliinan kuidut ovat hyvin ohuita. Ne ovat noin 20 kertaa hiusta ohuempia, joten kuidut pääsevät helposti pieniin rakoihin irrottamaan lian.

Näiden kahden yhteiskäytöllä pinttynyt lika on pian tiessään!

Osta ekologiset ja 100% kasviperäisistä ainesosista valmistetut siivoussaippuamme Saaren Taika Shopista

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.