Pinttyneen lieden puhdistus Saaren Taika siivoussaippualla

Olipa keittiössäsi sitten keraaminen tai perinteinen liesi keittolevyillä, saatat huomata, kuinka se pääsee salakavalasti aina pinttymään esimerkiksi paistinpannulta roiskuvan rasvan tai yli keittyvän pastaveden takia.

Pinttynyttä likaa pystyy toki ehkäisemään pyyhkimällä lieden jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta jos tämä pääsee unohtumaan ja lika pinttymään, kannattaa ottaa avuksi luonnollinen ja myrkytön Saaren Taika Siivoussaippua. Sillä saat pinttyneen lian puhdistettua tehokkaasti, vaivattomasti ja ennen kaikkea käsillesi hellävaraisesti!

Miksi Saaren Taika siivoussaippua?

Jos liesi on päässyt pinttymään erityisen tiukasti, olet saattanut kokeilla siihen jo kaikenlaisia mahdollisia tehoaineita marketin hyllystä. Nämä aineet sisältävät valtavat määrät erilaisia myrkkyjä ja siksi niissä usein onkin pitkät varoitustekstit ja lapsilukolliset korkit.

Saaren Taian siivoussaippuat eroavat markettien aineista monessakin suhteessa. Siivoussaippua on luonnollinen ja myrkytön vaihtoehto pinttyneen lian puhdistukseen sekä kaikkeen muuhunkin siivoukseen.

Saippuat koostuvat pääasiassa oliivi- ja kookosöljystä sekä luonnollisista eteerisistä öljyistä. Valmistamme siivoussaippuat huolellisesti käsityönä 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Koska saippua ei sisällä myrkkyjä, on se loistava valinta myös lapsiperheeseen.

Siivoussaippua on myös erittäin riittoisaa! Yhdestä saippuapalasta voit valmistaa jopa 22 litraa valmista siivoussuihketta.

Sekoita vain 1-2tl raastettua siivoussaippuaa 500ml lämmintä vettä kohden ja laita suihkepulloon. Suihke säilyy käyttökelpoisena n. 1-2 viikkoa, kun säilytät sen valolta suojattuna!

Pinttynyt lika pois liedeltä

Jos liesi on päässyt pinttymään erityisen pahasti, kannattaa aluksi suihkuttaa siivoussuihketta pinnalle kauttaaltaan ja antaa vaikuttaa ainakin 15 minuuttia ja tarvittaessa kauemminkin. Suosittelen käyttämään keittiössä Laventeli siivoussaippuaamme!

Se sisältää laventelin eteeristä öljyä, joka on luonnollisesti antibakteerista ja antiseptistä. Se poistaa tehokkaasti hajuja ja torjuu myös hyönteisiä, esimerkiksi usein keittiössä leijailevia banaanikärpäsiä. Ihana laventelin tuoksu on toki myös plussaa!

Saippuan vaikutettua liedellä riittävän pitkään, ota mikrokuituliina ja hankaa sillä pintaa voimakkaasti.

Mikrokuituliina on paras väline käytettäväksi siivoussaippuan kanssa, koska mikrokuituliinan kuidut ovat hyvin ohuita. Ne ovat noin 20 kertaa hiusta ohuempia, joten kuidut pääsevät helposti pieniin rakoihin irrottamaan lian.

Näiden kahden yhteiskäytöllä pinttynyt lika on pian tiessään!

Osta ekologiset ja 100% kasviperäisistä ainesosista valmistetut siivoussaippuamme Saaren Taika Shopista

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.