Kasvojen säännöllinen kuorinta pitää ihohuokoset puhtaampina

Säännöllinen kuorinta pitää ihohuokset puhtaampina

Kuori kasvot (sekä kainalot) säännöllisesti

Kasvojen kuorinta auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ihosi pinnalta, samalla kun se auttaa avaamaan ihohuokosia sekä ehkäisee näppyjä.

Säännöllisellä kasvojen kuorinnalla edistät myös ihosolujesi uusiutumista, jonka ansiosta voit saada kirkkaamman, sileämmän ja tasaisemman ihon.

Säännöllinen kasvokuorintojen käyttö auttaa parantamaan ihosi rakennetta tasoittamalla ihoasi.

Kasvokuorinnan ansiosta autat myös parantamaan muiden ihonhoitotuotteiden, kuten kosteusvoiteiden ja seerumien, imeytymistä.

Kasvokuorinnan hierominen iholle auttaa stimuloimaan verenkiertoa sekä edistää tervettä ja hehkuvaa ihoa.

Kasvokuorinnan käyttö tarjoaa myös rentouttavan ja virkistävän kokemuksen, mikä auttaa vähentämään stressiä sekä edistää arkista hyvinvointia.

Epäpuhtaudet iholla tukkii ihohuokosia

Tukkiutuneeseen ihohuokoseen taas muodostuu helposti mustapää, finni tai tulehdus. 

Myös akneen taipuvaa ihoa kannattaa kuoria säännöllisesti, mutta vain hellävaraisilla kuorinnoilla. 

Kuorimalla ihoasi säännöllisesti, estät kuolleen ihosolukon kertymisen ihohuokosiin, jonne ne saattavat jäädä tukkimaan ihohuokosen.

Nenän alueen laajentuneet ihohuokoset

Hellävarainen kasvojen kuorinta

Kasvojen epäpuhtauksien poistamisessa Acai & Gojimarja mikrokuorinta on vertaansa vailla. Hellänä kuorintana se soveltuu jopa akneihon kuorintaan! 

Acai Gojimarja kuorinnan antioksidantit auttavat ihoasi taistelemaan juonteita vastaan ja sen luonnolliset mikrokuorivat ainesosat poistavat kuollutta ihosolukkoa tukkimasta ihohuokosiasi.

Hienhajun takana on kainaloiden bakteerit

Kainaloiden hienhaju saattaa joskus äityä pistäväksi ja voimakkaaksi. Tällöin kannattaa tehdä kainaoloiden iholle hellä kuorinta.

Kainaloissa iho hankaa ihoa vasten, eikä kainalot pääse koskaan kunnolla tuulettumaan. Kainaloiden iholle kertyykin helposti huonoa bakteerikantaa, joka saa hien tuoksumaan voimakkaasti.

Kuorimalla kainalot säännöllisesti poistat kuollutta ihosolukkoa sekä bakteereita ja vähennät kainalon alueen tuoksuongelmia. 

Hikinen paita ja kainalo

Kainaloiden kuorinta sujuu hellästi suolasaippuan avulla

Saaren Taika Karpalo Luksus Spa saippua on kainaloiden hellään kuorintaan oivallinen apu. 

Romanttisen lempeän tuoksunsa ansiosta kainaloiden kuorinnasta voi muodostua sinulle herkkä ja aromaattisen rentouttava suihkuhetki, josta on kiire ja hikisistä kainalokuopista muistuttavat ajatukset kaukana. 

Karpalo Luksus Spa saippua on kosteuttavin saippuoistamme ja sen sisältämät savet puhdistavat ihohuokosiin jymähtäneen talin ja epäpuhtaudet pois, ja näin kainalosi kosteutuvat samalla, kun niiden bakteerikanta tasapainottuu ja bakteereista aiheutuvat hienhajut hälvenevät.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.