Saaren Taika luonnonkosmetiikan shampoot ja hoitoaineet kokemuksia

Saaren Taika luonnonkosmetiikan shampoot ja hoitoaineet kokemuksia

Saaren Taika palashampoiden ja hoitoainepalojen käyttäjien jättämiä kommentteja:

 • En ole ikinä ennen käyttänyt hoitoainepalaa ja en pysty kokemusta muuten kuvailemaan kuin, että en ole parempaa hoitoainetta käyttänyt! Mulla on tosi hankalat hiukset, ne on kuivat ja rasvaiset nopeasti. Niissä on työtä kun yltävät myös puoleen selkään asti. Havaintoja testistä on, että pienimäärä riitti minunkin hiuksiin ja tuntui kuin “oikeaa” hoitoainetta olisi käyttänyt. Hiukset jäi sopivan liukkaiksi takkujen selvittämiseen ja päänahka rauhoittui. p.s. Hiukset jäivät tuoksultaan luonnonraikkaiksi.
 • Pistin hoitoaineen tositestiin ja pesin hiukset ensin syväpuhdistavalla shampoolla mikä tunnetusti jättää hiukset tosi karheaksi ja todellakin sotkuiseksi. Minulla on pitkät hiukset, hiuslaatu on sellainen että yksittäinen hius on tosi ohut mutta hiuksia on PALJON joten ne menevät herkästi ihan solmuun. No, pesin siis hiukset ja otin palahoitoaineen käteen ja hetken mietin miten sitä tulee käyttää. Sivelin palaa pitkin hiuksia mutta parhaimmaksi tavaksi huomasin sen ettää hieroo hoitoainetta käsiin ja käsien kautta levittää hiusten pituuksiin. Levitin aineen hiuksiin ja pistin pyyhkeen hiuksiin ja menin saunaan, annoin hoitoaineen siis vaikuttaa saunassa hetken. Huuhtelussa jo huomasin että aine todellakin toimii!! Hiukset selvenivät tosi hyvin. Voin kertoa että olen monia luonnon hoitsikoita käyttänyt ja mielestäni tämä on nyt ollut paras! Mahtavaa, koska olen kauan jo etsinyt hyvää tälläistä luonnollista hoitoainetta.
 • Hei Saaren taika!
  Haluan lähettää teille hyvää palautetta ihanista tuotteista!
  Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ikinä palasaippuaa ihon ja hiusten pesussa ja en voisi olla enempää tyytyväinen! Kokeilussa on veeran suolasaippua, greippi shampoo ja hoitoaine pala. Ensimmäisen pesun jälkeen hiukset tuntuu tosi hyvältä, eikä shampoosta jäänyt minkäänlaista ”klimmpisyyttä”, niinkuin joissain kommenteissa muistaakseni luki.
  Huomasin teidän mainoksen somessa ja minua kiehtoi ajatus ekologisesta tuotteesta joka olisi hyvä myös luonnolle ja joka tuottaa vähemmän jätettä. Itsellä on pitkät alaselkään ulottuvat hiukset ja normi shampoo ja hoitoaine pulloja yleensä kuluu.
  Arvostan myös sitä että teette tuotteet käsin suomessa. Mielellään yrittäjänä kannatan myös toista yrittäjää. Jatkakaa samaan malliin, tulen varmasti jatkossakin käyttämään näitä 😊💖
 • Kyllä nyt täytyy sanoa,että oli nappivalinta tuo uusi hoitoaine pala hiukselle.
  Olen käyttänyt vaihdellen teepuu/greippi sampoota,koska hiukset ovat luonnonkiharat,ne ovat aina ns karvaisen pörröiset.
  Tilasin butik o hoitoaine palan ja käytin tänään ekan kerran.
  Loistotuote,hiukset ei niin karvaiset ja ihanan pehmetä!
  Ja sekin että muotoilu tuotteita ei tarvitse,eikä edes halua myrkyttää hiuksia ja silti ne saa hyvään kuosiin pelkästään kuivaamalla.
  Kiitos kun teet näitä ihania tuotteita.
 • Tähän mennessä paras palashampoo, jota olen käyttänyt. Ei tahmaa ja olen aika monet palashampoot kokeillut läpi! Hiukset pysyvät puhtaan tuntuisina pitkään, mutta shampoo ei kuitenkaan kuivata hiusta. Hiukset ovat myös helpommin käsiteltävät.
  Tämä on ollut mun eka kosketus palashampooseen ja tykkään kovasti. Hiukset ovat tuuheammat ja shampoo tuoksuu hyvältä.
 • Greippishampoopala vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset puhtaiksi. Olen huomannut, että hiukset eivät rasvoitu samaan tahtiin kuin ennen palashampooseen siirryttyäni👍🏻. Ei lätistä hiuksia vaan hiukset jäävät ihanan kuohkeiksi palashampoolla pestessä😊.
 • Ostin mökille Greippishampoon ja sen jälkeen emme ole muuta käyttäneet, ei tarvitse hoitoainetta, hiukset ovat puhtaat ja ihanan pehmeät. Myös perheen nuoriso käyttää tätä , eli hyvää on!!
 • Ensimmäinen palashampookokeilu Saaren Taian Greippishampoo ja todella positiivinen kokemus. Aluksi epäilytti miten mahtaa käydä kun hiuksissa on muotoilutuotteita eikä ole hoitoainettakaan. Hiukset tulivat puhtaiksi ja helposti käsiteltäviksi
 • Teidän palashamppoita kaksi käytössä ja ohuet hiukseni tuntuvat todella tuuheilta ja runsailta. Ei ole tarvinnut hoitoainetta lainkaan. Suosittelen.
 • Greippi testattu lomalla mieheni kanssa ja ihan ihan huippu. Ja mikä parasta ei vie tilaa rinkassa ja ei paina paljoa
 • Kerran olen ehtinyt käyttä kun vasta äskettäin ostin, mukavalta tuntui jahyvin on hiukset pysyneet puhtaina 👍🏻👌
 • Mies ja tytär, jotka omaavat pitkät hiukset, tykkäävät greippi shampoosta. Mies sanoi muutaman kerran kokeilun jälkeen, että hiukset harjaantuu hyvin ja tuntuu hyviltä. Tytärkään ei ole hoitoaineita käyttänyt, ja hiukset saa kyllä hyvin selväksi. Toimii kyllä meillä ainakin. 👍
 • Aluksi hiukset jäivät tahmeaksi.Siiryin kaksoispesuun jolloin tahmeus katosi.Sen jälkeen on normi pesu riittänyt.Tää on mun juttu.
 • Kun alun tahmeus ohitse kemikaalien poistuttua hiuksista, ovat hiukset ihanan tuntuiset. ❤
 • Oih greippishamppoo sekä teepuushamppoo, hiukset/päänahka kiittää 🌿💚 Iso käsi myös ekologisuudelle, käsintehdylle ja vegaanisuudelle 🙏 Ihan kaikki tuotteet niin huippuja ja toimivia!
 • Greippishampoo auttaa kutisevaan päänahkaan, suositttelen 😊
 • Pitkään palashampoita käyttäneenä voin todeta että tää on just mun hiuksille hyvä 👍
 • Olen saanut kokeilla Greippishampoopalaa ja tuntui sopivan mun päänahalle. 😃
 • Miellyttävä käyttäjäkokemus taustalla, hiukset tuntuivat ihanilta Greippishampoon käytön jälkeen 😊
 • Greippishampoo on huipputuote. Mulla on tosi paksut hiukset, tää tuuheuttaa ne melkein liian pöyhkeiksi. Mulla tulee mieleen lapsuuden saunareissut, kun ei markkinoilla ollut, kun Lux ja Sunlight saippuaa. Meillä oli käytössä tuo jälkimmäinen, Sillä äiti hankasi pentujen koko kropan ja hiukset kans…mahtoiko silloin mitään shampoita vielä erikseen ollutkaan.😊😯
 • Greippi shampoo vaahtoaa hyvin, eikä tarvitse käyttää hoitoainetta pesun jälkeen. Myös päänahan ärtyneisyys on rauhoittunut, kun shampoossa ei ole säilöntäaineita.
 • Greippi shampoo on Loistava tuote ohuelle suomalaiselle hiukselle, olen kovin ihastanut 💓
 • Hiukset ovat ilmavat Greippi shampoolla pesun jälkeen ja ne on helppo muotoilla ilman minkäänlaisia muotoilutuotteita🌸🌸🌸
 • Vaahtoaa hyvin, eikä tarvitse käyttää hoitoainetta pesun jälkeen. Myös päänahan ärtyneisyys on rauhoittunut, kun shampoossa ei ole säilöntäaineita.
 • Teepuushampoo ollut koko kesän käytössä saimaassa hiukset pestessä sekä lapissa vaellusreissulla. Palashampoolla pesun jälkeen ei herkkää hiuspohjaa kutita kuten tavallisesti muiden shampoiden jälkeen 🙂
 • Teatree-shampoo käytössä ja oon aivan myyty. Pitkät hiukset pysyvät tuuheina ja päänahka kiittää. Hoitoainetta ei tarvi❤️
 • Loistava tuote ohuisiin hiuksiin jotka pesun jälkeen tuntuvat runsailta ja paksuilta jopa vielä seuraavanakin päivänä. Just tilasin hoitoaine palasaippua ja sitä innoissani odotan.
 • “korkkasin” eilen ensimmäisen teepuushampooni ja oli kyllä tosi positiivinen kokemus 💛 edelliseen toiseen palashampooseen verrattuna, tämä vaahtosi kunnolla ja jäi ihhanan puhdas fiilis. Tämän kokemuksen jäljiltä jatkan kyllä palashampoon käyttöä! Hoitoaine pitää kans päästä testaamaan 🤗
 • Kamomillashampoo:
  Ensin vähän taustaa…
  Minulla on yli kolmekymmentä vuotta sitten todettu psoriasis. Se on aina ollut melko lievänä. Viimeisten vuosikymmenten aikana ainoa oireileva alue on ollut päänahkani. Se on myös reagoinut voimakkaasti mm. murheisiin ja stressiin eikä ole kai koskaan ollut täysin oireeton. Kuivuuteen ja hilseilyyn taipuvaisessa päänahassani on paikoitellen ollut hyvinkin sitkeää ja paksua “psorikarstaa”, joka on tuntunut selkeinä kasoina hiusten joukossa. Käytössäni on ollut oikeastaan vain yksi kampaamotuotteiden luottoshampoo. Saman tuotesarjan muita hoitotuotteita olen käyttänyt, kun päänahka on ollut erityisen huonossa kunnossa. Aika ajoin olen sortunut muun merkkisiin tuotteisiin, mutta aina sen on saanut huomata lisääntyneenä kutinana ja kuivuutena päänahassa.
  Hiukseni ovat aina olleet pitkät tai puolipitkät enkä juuri lainkaan ole käyttänyt niissä mitään muotoilutuotteita, värejä tai käsittelyjä. En edes muista, milloin niissä olisi ollut kiharat tai purkista saatavaa sävyä. Pesen yleensä hiukseni pari kertaa viikossa riippuen toki tekemisistä ja touhuista sekä vuodenajasta.
  Nyt, kun sain vihiä siitä, että pääsisin testaamaan vihreätee & kamomilla shampoota, pyysin äitiäni tekemään päänahkani “psoritarkastuksen”. Se oli viikkoa ennen ensimmäistä vihreätee-kamomilla shamppoolla pesua. Silloinkin päänahassani oli reilusti juuri tuollaisia paksuja ja sitkeitä hilseileviä psorikohtia sekä punoittavia laikkuja.
  Ensimmäinen kokemukseni uudesta shampoosta oli mieluinen. Se vaahdotti hyvin ja hiukset tuntuivat heti puhtailta. Menin nukkumaan märällä tukalla ja siitä huolimatta hiukset oli helppo harjata aamulla ja tuntuivat kuivina sileiltä ja pehmeiltä. Päänahassa en huomannut vielä ensimmäisen pesun jälkeen mitään erityistä, mutta toisaalta en tuntenut myöskään tavanomaista uuden tai vieraan shampoon tuomaa kutinaa, joka yleensä tuntui jo seuraavana päivänä, kun olin käyttänyt muuta kuin luottoshampoota. Näin ollen olin ja olen hyvin toiveikas!
  Heti pari päivää ensimmäisen pesun jälkeen pyysin äitiäni taas tekemään päänahan tarkastuksen. Tälläkin kertaa psorilaikkuja oli, mutta pienempinä kasoina eikä hilsekarsta ollut niin tiukasti hiuksissa kiinni, kun sitä varovasti rapsutti.
  Nyt kahden viikon käytön ja viiden pesun jälkeen istuin jälleen äitini eteen tarkastusta varten. Sitkeää psorikarstaa ei ollut oikeastaan lainkaan. Myös punoittavat laikut olivat hävinneet. Kuivuutta ja hilseilyä oli vielä jäljellä, mutta aivan selvästi päänahkani oli tullut paremmaksi! Hiukset puhdistuvat shampoolla helposti ja nyt olen käyttänyt Kamomilla hoitoainepalaa hoitamaan “ponihäntäkohtaa” ja latvoja. Hiukseni tuntuvat tuuheilta, elinvoimaisilta ja ne kiiltävät aiempaa enemmän. Mielestäni myös hiustenlähtö on vähentynyt. En ole huomannut, että hoitoaine vaalentaisi hiuksiani, mutta aivan varmasti se (tai shampoo tai molemmat yhdessä) on tuonut lisää kiiltoa. Väriltään hiukseni ovat perus maantienruskeaa ;o) ja aurinko kesäaikaan vähän raidottaa niitä.
  Hoitoaine tuntui aluksi siltä, että jäiköhän sitä hiuksiin lainkaan, mutta harjatessa sen huomasi vaikka pelkän shampoopesun jälkeenkin koin hiukseni helposti harjattaviksi. Pihasauna oli huono paikka hoitoaineelle. Tuntui, että lämpö saa sen murenemaan, vaikka pala olikin tilassa hyvin alhaalla.
  Kuten aiemmin kirjoitin, niin joko shampoo tai hoitoaine tai molemmat yhdessä ovat tehneet hiuksistani selvästi tuuheammat ja terveemmät.

100% luonnolliset ja 100% biohajoavat Saaren Taika® palashampoot ja hoitoainepalat

Jokainen palashampoo ja hoitoainepala on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton. Ne ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

 

image_pdfimage_print