Saaren Taika® siivoussaippua, ekologinen vaihtoehto kodin kaikkeen siivoukseen, se käy jopa auton pesuun sekä puutarhakalusteiden pesuun

Tervehdys arvoisa lukijani!

Olet varmasti törmännyt jossakin jo Saaren Taian Siivoussaippuaan, tuohon tehotuotteeseen joka on täysin kasviperäinen eli vegaaninen, hajusteeton ja kemikaaliton?

Olemme saaneet Siivoussaippuan käyttäjiltä mahdottoman paljon palautetta, sekä ennen- ja jälkeen kuvia ja näyttää siltä, että saippua käy paitsi kotona sisällä lähes kaikkeen puhdistamiseen (käsitiskit, kaakelit, vessanpönttö, altaat, lavuaarit, teräspinnat, ikkunat, peilit, lasipinnat, tekstiilit, jne) se käy todella hyvin myös mm. auton pesuun!

saaren taika siivoussaippua autonpesu

Eräs käyttäjä kertoi huuhdelleensa ensin autonsa, suihkauttaneensa Siivoussaippuan raasteesta liuotettua suihketta auton keulaan, jossa oli paljon liiskaantuneita ötököitä, antaneensa hetken vaikuttaa ja pyyhkineensä kuituliinalla, ja kertoi, että koskaan aiemmin ei ötökät ole lähteneet näin helposti! Ks käyttäjän postaama ennen- ja jälkeen kuva täällä. Enää ei siis tarvitse kantaa huolta auton pesustakaan sillä senkin voi hoitaa täysin luontoa vaarantamatta Saaren Taika® Siivoussaippualla 🙂

Siivoussaippualla on pesty myös muoviset puutarhakalusteet samaan malliin eli suihkautettu Siivoussaippuan raasteesta veteen laimennettua suihketta ja pyyhkäisty karhealla rätillä ja tuolien tummentumat olivat puhdistuneet helposti ja vaivattomasti!

Saaren Taika® siivoussaippua sisältää vain kahta luonnollista öljyä; oliiviöljyä ja kookosöljyä. Saaren Taika® Siivoussaippua on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta se ei sisällä lainkaan kiisteltyä palmuöljyä. Saaren Taika® Siivoussaippua on pesuteholtaan vahvempi kuin tavallinen Marseille ja Siivoussaippuaa ei suositellakaan henkilökohtaiseen pesuun käytettäväksi.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon (n. 1tl-1rkl / 500ml lämmintä vettä) tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

 

https://saarentaika.com/ekologinen-saaren-taika-siivoussaippua-kokemuksia/
https://saarentaika.com/ohjeita-ekologisen-saaren-taika-siivoussaippuan-kayttoon/

 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.