Saaren Taika siivoussaippua on tehokas ekologinen pesuaine vaihtoehto kodin kaikkeen siivoukseen, se käy jopa auton pesuun sekä puutarhakalusteiden pesuun

Saaren Taika siivoussaippua on tehokas vaihtoehto voimakkaille pesuaineille!

Saaren Taika siivoussaippua on ekologinen ja biohajoava vaihtoehto lähes kaikkeen puhdistamiseen.

Saaren Taika siivoussaippuaa voidaan käyttää tehokkaana pesuaineena mm.  veneen-, auton-, sohvan-, rasvalian-, teipinjälkien-, saunan-, kylpyhuoneen-, uunin-, keittiön-, wc:n-, teräksen, kiven, laminaatin, lasin, useimpien tekstiilien, jne puhdistamisessa.

Saaren Taika Siivoussaippua sopiikin lähes kaikille pinnoille kuten lavuaarin- ja wc-istuimen pesuun, teräkselle kuten tiskipöydän ja -altaan pesuun, hanoille, kaakeleille, hellalle, käsitiskille, nyrkkipyykille, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille ja vaikka mille! 

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun sekä kestovanulappujen tai meikkisiveltimien puhdistamiseen.

Siivoussaippuamme ei sisällä ihoa- tai hengitystä ärsyttäviä ainesosia. 

Saaren Taika siivoussaippua poistaa tehokkaasti lian, ollen samalla käyttäjälleen hellävarainen. 

Mahdottoman monikäyttöinen siivoussaippua säästää rahaa sekä kaappitilaa

saaren taika greippi siivoussaippua kahvikupin vieressä

Olet varmasti törmännyt jossakin jo Saaren Taian Siivoussaippuaan, tuohon tehotuotteeseen joka on täysin kasviperäinen eli vegaaninen ja ilman keinotekoisia hajusteistä ja -kemikaaleja?

Parin tulitikkuaskin kokoisella siivoussaippualla korvaat pesuainekaappisi muovipullo armeijan ja vapautat tilaa muuhun säilytykseen. Myrkytön siivoussaippua sopii säilytettäväksi vaikka käsipyyhkeiden tai astioiden vieressä!

Olemme saaneet Saaren Taika siivoussaippuan käyttäjiltä mahdottoman paljon palautetta, sekä ennen- ja jälkeen kuvia ja näyttää siltä, että saippua käy paitsi kotona sisällä lähes kaikkeen puhdistamiseen (käsitiskit, kaakelit, vessanpönttö, altaat, lavuaarit, teräspinnat, ikkunat, peilit, lasipinnat, tekstiilit, jne) se käy todella hyvin myös mm. auton pesuun!

Ekologinen Saaren Taika siivoussaippua auton pesuun

Eräs käyttäjä kertoi huuhdelleensa ensin autonsa, suihkauttaneensa Siivoussaippuan raasteesta liuotettua suihketta auton keulaan, jossa oli paljon liiskaantuneita ötököitä, antaneensa hetken vaikuttaa ja pyyhkineensä kuituliinalla, ja kertoi, että koskaan aiemmin ei ötökät ole lähteneet näin helposti!

”Autoni edellinen omistaja oli polttanut tupakkaa autossa ja koko auto oli sisältä aivan tupakan tervassa. Pesin koko auton sisältä siivoussaippualla ja sienellä, kojelaudan, palkit, nahkapenkit jne. Puhdasta tuli!”

”Laventeli siivoussaippua toimii todella hyvin asuntoautossa ja miksei vaunussakin. Kostutin siivousliinan ja hankasin siihen saippuaa ja sillä kävin kaikki pinnat läpi. Tuli puhdasta! Extrahyvää tämä on myös siksi että vettä ei tarvitse (kosteus on aina hankala asia autossa/vaunussa) ja laventelin tuoksu karkottaa hyttysiä.)”

 

”Talven myötä vaunuun kertyy taivasalla sammalta ja kuraa ja meidän vanhus ei ole luontaisestikaan enää ihan puhtaanvalkoinen, vaan kellertävään taittava. Olen pitkään halunnut kokeilla siivoussaippuaa pinttyneeseen likaan ja nyt kelpaa avata kesäkausi puhtaalla melkeinpä valkoisella vaunulla. Tuoksuukin hyvälle!”

Siivoussaippua sopii puutarhakalusteiden pesuun

Siivoussaippualla on pesty myös muoviset puutarhakalusteet samaan malliin eli suihkautettu Siivoussaippuan raasteesta veteen laimennettua suihketta ja pyyhkäisty karhealla rätillä ja tuolien tummentumat olivat puhdistuneet helposti ja vaivattomasti!

Pinttyneet liat, sammaleet ja kurat helposti pois siivoussaippualla

Siivoussaippualla pesty ulko-ovi

”Vanhan talon ikkunan puitteet ja karmit saivat käsittelyn Laventeli siivoussaippualla!”

”Laventelisaippua oli mulla käytössä. Kuva rännin juoksuputkesta ennen… Ja jälkeen. Ei hinkkausta karhealla sienellä tai mitään, vain hieraisu saippuaa rättiin ja voilá!”

”Rantasaunan rappusten lähtötilanne. Ennen kuvan ottamista olin jo hinkannut vartin ylintä tasoa järvivedellä kunnes tajusin, että voisin kokeilla Sitrus Siivoussaippuaa tähän hommaan. Lopputulos! Rappuset vaalenevat vielä lisää kunhan kuivuvat, aivan loistava saippua!”

”Mulla meni jo viime kesänä hermo jatkuvaan ulkokalusteiden puunaukseen. Ja kun ei tullut edes puhdasta. Nyt kokeilin Saaren Taika sitrus siivoussaippuaa kalusteisiin niin, että laitoin saippuan märän siivousliinan sisälle ja hankasin kevyesti. Tadaa, näistähän tuli superhyvät.”

Teipin jäljet, tarrat ja hintalaput pois helposti Saaren Taika siivoussaippualla

”Mitäpä erkkaope tekee elokuussa ennen oppilaiden tuloa? No, esimerkiksi varustautuu siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla ja kuuraa ja hankaa! Minulta kysyttiin, haluanko ottaa opetustilaani laatikoston, joka oli ollut iät ja ajat iltapäiväkerhon käytössä ja johon kontaktimuovilla liisteröidyt laput olivat jättäneet lähtemättömät liimatahrat – paitsi että sisulla ja siivoussaippualla lähtivät! Ihanhan tuosta tuli käypänen kaluste, eikä tarvinnut pyytää siistijöiltä supermyrkkyjä. Kohta on paikat tip top nuoren asiakaskunnan astua opintielle! Sitrus Siivoussaippua oli tällä kertaa käytössä.”

”Kodinhoitohuoneen uudet kaapinovet oli parista kohtaa järkyttävissä ja sitkeissä pakkausteippiliimoissa. Ensimmäistä jynssäsin karkearaitaisella mikrokuituliinalla ja suihkuttelin ainetta X, kunnes muistin hankkimani Saaren Taika Laventeli siivoussaippuan. Sitä liinaan ja johan alkoi irtoamaan!”

Kirppikseltä voi tehdä löytöjä, mutta ne tahmeet hintalaput ärsyttää! Suihkaus Saaren Taika Siivoussaippuasta tehtyä suihketta ja pyyhkäisy, eikä tarrasta enää tietoakaan ?

Saaren Taika siivoussaippua käy myös moneen muuhun hankalaan pinttymään!

”Laitoin Laventeli-siivoussaippuan kovaan tosielämän testiin: 6-henkisen perheemme 15 vuotta vanha kovalla käytöllä oleva suihkukaappi. Likaa ja kalkki- ja saippuajäämiä enemmän kuin omiksi tarpeiksi.
Yleensä jynssään suihkun sellaisilla aineilla, joita käyttäessä meinaa nenäkarvat palaa.
Lasiseinät ja hanat tulivat kirkkaiksi ja laattasaumat puhdistuivat hyvin. Tuoksu oli miellyttävä. Oikein pätevä puhdistusaine! Tätä käytän jatkossakin!”

”Tänään kokeilin siivousaippuaa kylpyhuoneeseen ja alla lopputulos, oon kyllä toodella tyytyväinen tähän.”

”Vanhasta vohveliraudasta tuli taas kuin uusi Greippi-siivoussaippualla.”

”Vuosikausia pesuinspiraatiota odottanut kasvihuone koki muodonmuutoksen siivoussaippualla”

”Pinttynyt keittiön puulattia ei ollut aikaisemmilla pesukerroilla lähtenyt puhtaaksi ja olin jo ajatellut, että sellaiseksi jää. Sitten päätin koittaa Laventeli siivoussaippuaa ja sillähän lähti! Nyt hohtaa koko lattia valkoisena.”

”Tähän riippumattoon ei tehnyt mieli enää kellahtaa. Siinä on nokea, siitepölyä, linnunkakkaa ja varmaan jotakin muutakin.
Tukirungon vuoksi ei ole mahdollista pestä koneessa. Puhdasta tuli Greippi siivoussaippualla.”

”Minulla on odottanut siivoussaippua kaapissa jo jonkin aikaa. Nyt sain motivaation kokeilla ja suihkun lasiseinä pääsi käsittelyyn.”

”Tämä toivottomalta tapaukselta tuntuva uunipelti sai vielä lisää käyttöaikaa Greippi siivoussaippuan avulla. Seuraava siivouskohde valkoinen ulko-ovi.”

”Sitrus siivousaippua sillä olen pyyhkinyt nahkasohvaa ja muita kodin pintoja. Kuvassa divaanin osa kun taloudessa 2 isoa koiraa niin aika hyvin saa puhtaaksi vaaleankin sohvan.”

Katso lisää ennen ja jälkeen kuvia Saaren Taika siivoussaippuasta ja käy ostamassa oma siivoussaippuasi verkkokaupastamme. Nopea toimitus, perille jopa seuraavaksi päiväksi!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.