Rasvoittuvat hiukset kuriin Saaren Taika tuotteiden avulla

Oletko miettinyt, mikä saa hiukset rasvoittumaan ja miksi rasvoittuva päänahka on niin yleinen ongelma? Syy on hyvin yksinkertainen: hiuspohjan talirauhaset erittävät liikaa talia.

Talintuotanto on silti välttämätöntä hiusten hyvinvoinnin kannalta, koska ilman talia hiukset kuivuisivat ja katkeilisivat jatkuvasti. Liiallinen talintuotanto saa kuitenkin hiukset rasvoittumaan nopeasti.

Rasvoittuvat hiukset

Liiallisen talintuotannon syynä voi olla esimerkiksi: Stressi, vääränlainen shampoo, epäterveellinen ruokavalio tai hormonaaliset muutokset.

Rasvoittuvat hiukset voivat johtua monen eri tekijän summasta. Tästä syystä rasvoittuvia hiuksia kannattaa käsitellä eri hoitokeinoja yhdistelemällä. Terveet hiukset ja hiuspohja vaativat kokonaisvaltaista hoitoa sekä sisäisesti, että ulkoisesti.

Shampoon valinta

On tärkeää valita oikeanlainen shampoo ja hoitoaine rasvoittuville hiuksille. Saaren Taika valikoimasta löytyy Teepuushampoo rasvoittuville hiuksille. Tämä shampoo sopii erityisesti rasvoittuvalle päänahalle sekä kutinan ja hilseen ehkäisyyn.

Teepuun eteerinen öljy on antiseptista ja se auttaa päänahan ongelmiin kuten hilseilyyn ja kutinaan. Lisäksi se edistää hiustenkasvua poistamalla kuolleita ihosoluja karvatupesta.

Hiusten pesussa on tärkeää varmistaa, että hiukset tulevat varmasti puhtaiksi. Jos hiuksesi ovat erittäin rasvaiset, voit pestä ne kahteen kertaan.

Lue lisää siitä, miten Teepuushampoo on auttanut lukuisia asiakkaitamme: 

Saaren Taika Teepuushampoo kokemuksia

Valikoimastamme löytyy myös Tyrni Kehäkukka shampoo, joka sopii kaikenlaisille hiustyypeille. Shampoo vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiustenlähtöä. Se palauttaa hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttaa tasapainottamaan päänahan talineritystä.

Shampoo sisältää sitruunamelissaa, joka ehkäisee hiusten liiallista rasvoittumista. Se auttaa tasapainottamaan päänahan talin tuotantoa sekä rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa.

Sitruunamelissa ehkäisee myös hiustenlähtöä, sekä toimii tehokkaana antioksidanttina.

Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä Saaren Taika Tyrni Kehäkukka hoitoainetta. Hoitoaine ravitsee hiuksia ja tekee niistä sileät. Hoitoaine antaa hiuksille suojaa ja estää niiden rasvoittumista pidempään.

Hiusnaamio

Pesun jälkeen hiukset tarvitsevat myös kosteutusta. Saaren Taika Hiusnaamio rasvoittuville hiuksille on kehitetty tasapainottamaan rasvoittuvaa päänahkaa ja ehkäisemään liiallista talin tuotantoa.

Hiusnaamion sisältämät kasviuutteet ja -öljyt auttavat päänahkaa puhdistumaan liiallisesta talista, se uudistaa hiuksia ja auttaa päänahan kosteuttamisessa.

Muista, että ruokavaliolla ja elämäntavoilla suuri vaikutus ihon ja hiusten hyvinvointiin. Hyvät rasvahapot kalasta, pähkinöistä ja siemenistä sekä avokadosta edesauttavat ihon ja hiusten hyvinvointia. 

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päällimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää n. 4 viikkoa. Voit lukea lisää uuden tuotteen käytöstä ja tulosten näkymisestä blogistamme: Uuden tuotteen käyttö ja tulosten näkyminen

Nämä ja monet muut hiustuotteet löydät Saaren Taika Shopista!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.