Saaren Taika -tuotteet tuovat täsmäapua epäpuhtauksille

Saaren Taika -tuotteet tuovat täsmäapua epäpuhtauksille
”Minulla on hyvin rasvoittuva sekaiho ja taipumusta epäpuhtauksiin. Olen aiemmin testannut erilaisia tuotteita laidasta laitaan, selektiivisistä merkeistä markettituotteisiin. Mikään ei oikein ole toiminut, en ole huomannut selkeää vaikutusta tai löytänyt luottotuotteita. Sen takia käytössä onkin ollut vähän mitä sattuu.”

”Viime joulukuussa ystäväni, jolla on hyvin samankaltainen iho, antoi minun testata omaa Saaren Taika Spot Control tehovoidettaan. Laitoin sitä illalla yhden näpyn päälle ja aamulla se oli poissa. Olin vaan, että wow, onpa hyvää tavaraa!

Tästä innostuneena hankin itsellenikin samaa voidetta ja lisäksi Saaren Taika teepuusaippuaa. Vähän aikaa sitten otin käyttöön myös Aktiivihiili & Savi kasvonaamion. Nyt kun olen löytänyt nämä tuotteet, en aio enää hankkia muita.

Teepuusaippua jättää iholle ihanan puhtaan pinnan, mutta ei kuivata ihoa. Siitä on tullut
ehdoton lemppari sekä nestemäisenä, että palasaippuana, enkä voisi kuvitella olevani ilman sitä. Saippua lähtee aina mukaan esimerkiksi yökyläilyille.

Spot Control sen sijaan on todella hyvä täsmähoito epäpuhtauksille, itse käytän sitä
esimerkiksi leuan alueelle. Naamio jättää ihohuokoset putipuhtaiksi ja tuo kasvoille todella freesin olon. Kombona nämä tuotteet ovat ratkaisseet hyvin ihohaasteitani.

Ennen ja jälkeen kuvat hormonaalisesta aknesta

Artikkeli jatkuu tuoteupotusten jälkeen

Haluan pitää mahdollisimman hyvin ihosta huolta, mutta toisaalta arvostan helppoutta,
Minusta ei olisi monen putelin toimenpiteisiin joka aamu, joten on hienoa löytää pari hyvää tuotetta, joilla pääsee eteenpäin

Lisäksi mielestäni on myös hyvä tiedostaa, että tervekin iho vaatii hoitoa. Uskon, että
tuotteista on hyötyä myös niille, joilla ei ole iho-ongelmia.

Nyt kun testissä on ollut ihonhoitotuotteita, on herännyt kiinnostus myös esimerkiksi Saaren Taika shampoisiin ja hoitoaineisiin. Olen vakuuttunut siitä, mitä kasvotuotteet ovat saaneet aikaan, joten haluaisin nähdä, miten muut sarjan tuotteet toimivat!”

Kiitos asiakkaallemme J. kokemuksesta ja kuvista sekä luvasta julkaista ne <3

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.