Syksyn lämpöä kotiin

Miten voit Saaren Taika-tuotteilla virittää itsellesi syksyisen tunnelman kotiin?

Sateiset syysillat kotona, tunnelmalliset kynttilät palamassa, lämpimät vaatteet ja viltit ympärillä. Ihanaa olla kotona ja rentoutua kesän menojen jälkeen. Nyt on aikaa ottaa hetki itselleen ja nauttia.

Hamam-pyyhkeillä on useita käyttötarkoituksia ja ne voivat olla käytössä mm. pyyhkeenä, laudeliinana, vilttinä, pöytäliinana… Käyttötapoja on siis monia.

Keittiössä hamam-pyyhe on käytännöllinen ja tapansa mukaisesti muuntautuu moneen. Voit käyttää sitä astioiden kuivaamiseen, leivontaan tai käsipyyhkeenä. Se myös sopii ruokailupöydälle somistamiseen tai vaikkapa pöytäliinaksi! 

Kuivaamisessa hamam-pyyhe on tehokas. Se imee itseensä veden nopeasti ja kuivuu myös yhtä nopeasti. Ja mikä parasta – hamam-pyyhe paranee käytössä! Se muuttuu entistä pehmeämmäksi ja imukykyisemmäksi toisin kuin froteepyyhe.

Hamam-pyyhkeet muuntautuvat kesän rantapäivien jälkeen syksyksi ihanan lämpimiksi vilteiksi sohvan äärelle. Myös lemmikkieläimet viihtyvät hamam-pyyhkeen päällä.

saarentaika hygge boho sisustus kotoilu blogi lifestyle

Saaren Taika tuoksukynttilät

Syksyyn ja talveen kuuluu vahvasti myös kynttilät.

Kynttilät luovat kotiin ihanan ja lämpöisen tunnelman. Saaren Taika tuoksukynttilöistä löytyy mm. vihreän teen, verigreipin, niittyliljan ja bambun ylellisiä tuoksuja.

 

Esimerkiksi tuoksukynttilöistä ihanan kirpeä verigreippi virkistää, kun taas valkoinen tee & salvia puolestaan puhdistaa. Kynttilöiden valikoimasta löytyy siis erilaisiin tarkoituksiin sopivat tuoksut.

Tuoksukynttilät on valmistettu 100% soijavahasta ja niiden sydän on valkaisematonta puuvillaa. Tuoksukynttilöiden paloaika on noin 45 tuntia ja ne palavat puhtaasti ja myrkyttömästi.

Ylelliset huonetuoksut tuovat kotiin ripauksen luksusta.

Miten ihanaa onkaan tulla vaikkapa raparperilta tuoksuvaan kotiin pitkän päivän jälkeen? Raparperi tuoksuu ihanan kirpeän makealta ja raikastaa kotisi eri huoneet.

Tuotteen koko on 200ml ja siinä tulee mukana 5 käsinvalmistettua tuoksutikkua. Tuoksut ovat syntyneet eteeristen öljyjen sekä korkealaatuisten tuoksuöljyjen yhdistelmistä. Tuoksu kestää noin 6-12 kuukautta.

Laita siis tuoksukynttilät palamaan, nauti huonetuoksujen ja kynttilöiden tuoksuista, käperry hamam-pyyhkeeseen ja nauti syksystä!

Lisää luettavaa kotoiluun:

Alekoodi kynttilöille ja huonetuoksuille

Koodilla: SYKSYNLÄMPÖÄ saat -10% alennusta Saaren Taika huonetuoksuista ja kynttilöistä!

Alekoodi on kertakäyttöinen eikä sitä voi yhdistää muiden alekoodien kanssa samaan tilaukseen.

.