Syksyn lämpöä kotiin

Miten voit Saaren Taika-tuotteilla virittää itsellesi syksyisen tunnelman kotiin?

Sateiset syysillat kotona, tunnelmalliset kynttilät palamassa, lämpimät vaatteet ja viltit ympärillä. Ihanaa olla kotona ja rentoutua kesän menojen jälkeen. Nyt on aikaa ottaa hetki itselleen ja nauttia.

Hamam-pyyhkeillä on useita käyttötarkoituksia ja ne voivat olla käytössä mm. pyyhkeenä, laudeliinana, vilttinä, pöytäliinana… Käyttötapoja on siis monia.

Keittiössä hamam-pyyhe on käytännöllinen ja tapansa mukaisesti muuntautuu moneen. Voit käyttää sitä astioiden kuivaamiseen, leivontaan tai käsipyyhkeenä. Se myös sopii ruokailupöydälle somistamiseen tai vaikkapa pöytäliinaksi! 

Kuivaamisessa hamam-pyyhe on tehokas. Se imee itseensä veden nopeasti ja kuivuu myös yhtä nopeasti. Ja mikä parasta – hamam-pyyhe paranee käytössä! Se muuttuu entistä pehmeämmäksi ja imukykyisemmäksi toisin kuin froteepyyhe.

Hamam-pyyhkeet muuntautuvat kesän rantapäivien jälkeen syksyksi ihanan lämpimiksi vilteiksi sohvan äärelle. Myös lemmikkieläimet viihtyvät hamam-pyyhkeen päällä.

saarentaika hygge boho sisustus kotoilu blogi lifestyle

Saaren Taika tuoksukynttilät

Syksyyn ja talveen kuuluu vahvasti myös kynttilät.

Kynttilät luovat kotiin ihanan ja lämpöisen tunnelman. Saaren Taika tuoksukynttilöistä löytyy mm. vihreän teen, verigreipin, niittyliljan ja bambun ylellisiä tuoksuja.

 

Esimerkiksi tuoksukynttilöistä ihanan kirpeä verigreippi virkistää, kun taas valkoinen tee & salvia puolestaan puhdistaa. Kynttilöiden valikoimasta löytyy siis erilaisiin tarkoituksiin sopivat tuoksut.

Tuoksukynttilät on valmistettu 100% soijavahasta ja niiden sydän on valkaisematonta puuvillaa. Tuoksukynttilöiden paloaika on noin 45 tuntia ja ne palavat puhtaasti ja myrkyttömästi.

Ylelliset huonetuoksut tuovat kotiin ripauksen luksusta.

Miten ihanaa onkaan tulla vaikkapa raparperilta tuoksuvaan kotiin pitkän päivän jälkeen? Raparperi tuoksuu ihanan kirpeän makealta ja raikastaa kotisi eri huoneet.

Tuotteen koko on 200ml ja siinä tulee mukana 5 käsinvalmistettua tuoksutikkua. Tuoksut ovat syntyneet eteeristen öljyjen sekä korkealaatuisten tuoksuöljyjen yhdistelmistä. Tuoksu kestää noin 6-12 kuukautta.

Laita siis tuoksukynttilät palamaan, nauti huonetuoksujen ja kynttilöiden tuoksuista, käperry hamam-pyyhkeeseen ja nauti syksystä!

Lisää luettavaa kotoiluun:

Alekoodi kynttilöille ja huonetuoksuille

Koodilla: SYKSYNLÄMPÖÄ saat -10% alennusta Saaren Taika huonetuoksuista ja kynttilöistä!

Alekoodi on kertakäyttöinen eikä sitä voi yhdistää muiden alekoodien kanssa samaan tilaukseen.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.