Saunan pesu myrkyttömästi ja ekologisesti Saaren Taika siivoussaippualla

Saunan pesu myrkyttömästi ekologisella saaren taika siivoussaippualla

Saunan pesu myrkyttömästi ja ekologisesti Saaren Taika siivoussaippualla

Sauna on suomalaisille lähes pyhä paikka! Saunassa on ennen muinoin synnytetty lapset ja häädetty paholaiset. Tänä päivänä sauna on meille rentoutumisen mekka ja sauna löytyykin nykyään jo lähes jokaisesta kodista, niin omakotitaloissa, kuin kerrostaloissakin!

Saunassa hiki virtaa ja kuljettaa elimistömme kuonat ulos. Siksi sauna olisi hyvä pestä kunnolla vähintään kahdesti vuodessa ja useamminkin, jos sauna on kovassa käytössä.

Saunan pesuun ei suositella aivan kaikkia kotoa löytyviä pesuaineita. Mm. kloriitti imeytyy puuhun tiukasti ja haihtuu lämmössä ilmaan aiheuttaen myrkyllisten höyryjen joutumista hengitykseen.

Myrkyttömän, biohajoavan, ekologisen, hellävaraisen, mutta samaan aikaan todella tehokkaan pesuaineen teet Saaren Taika siivoussaippuasta. Valitse saunan pesuun esim. Greippi tai Laventeli:

saaren taika greippi siivoussaippua
Saunan pesu myrkyttömästi ekologisella saaren taika siivoussaippualla

Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin. Greippi Siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa!

Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen.

Siivoa sauna ekologisesti

Voit joko raastaa 1-2tl siivoussaippuaa ja sekoittaa raasteen suihkepullolliseen lämmintä vettä tai hieroa siivoussaippuaa suoraan kostutettuun sieneen.

Ennen pesua tulee lauteet kastella lämpimällä vedellä. Lämmin vesi auttaa puun syitä avautumaan, jolloin pesuaine pääsee puhdistamaan puun pintaa syvemmältä.

Pese lauteet siivoussaippualla sientä tai harjaa apuna käyttäen. Jos olet notkea, niin pese myös lauteiden alta, sillä sinne kertyy ajan mittaan paljon likaa!

Saunan pesu ekologisesti saaren taika siivoussaippualla
saunan pesuaine myrkytön hellävarainen saaren taika siivoussaippua
saunan pesu saaren taika siivoussaippua

Pestyäsi lauteet, voit pestä myös seinät, ainakin siitä kohtaa minne yleensä nojataan. Toimi kuten lauteidenkin kanssa, huuhdo seinä ensin lämpimällä vedellä ja pese sitten siivoussaippualla esim. sientä apuna käyttäen. Varo mahdollisia sähkölaitteita, kuten lamppua kastumasta!

Huuhdo lopuksi ensin lämpimällä vedellä, sitten kylmällä, sillä kylmä vesi saa puun syyt sulkeutumaan, jolloin lauteet eivät ime itseensä niin paljon likaa.

Lattia pestään lopuksi ja siihen voit käyttää myös Saaren Taika siivoussaippuaa!

Lue kokemuksia siivoussaippuastamme ja katso asiakkaidemme lähettämiä kuvia sen kiistämättömästä tehosta mm. kylppärin ja saunan pesussa!

https://www.saarentaika.com/ekologinen-saaren-taika-siivoussaippua-kokemuksia/

 

Lue Koti saaressa blogista, kuinka teet astianpesukoneen puhdistuksen ekologisesti ja myrkyttömästi

https://www.kotisaaressa.fi/astianpesukoneen-puhdistus-myrkyttomasti

 

Voit ostaa 100% biohajoavan Saaren Taika siivoussaippuan saunan pesuun alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

 

 %d bloggaajaa tykkää tästä: