Ekologinen Saaren Taika siivoussaippua kokemuksia

Saaren Taika siivoussaippua kokemuksia

Voit ostaa ihanat siivoustuotteemme artikkelin lopussa näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Laitoin Laventeli-siivoussaippuan kovaan tosielämän testiin: 6-henkisen perheemme 15 vuotta vanha kovalla käytöllä oleva suihkukaappi. Likaa ja kalkki- ja saippuajäämiä enemmän kuin omiksi tarpeiksi.

Yleensä jynssään suihkun sellaisilla aineilla, joita käyttäessä meinaa nenäkarvat palaa.

Lasiseinät ja hanat tulivat kirkkaiksi ja laattasaumat puhdistuivat hyvin. Tuoksu oli miellyttävä. Oikein pätevä puhdistusaine! Tätä käytän jatkossakin 🙂


Siivouspäivän terveisin Marianne #kesäsomettaja

siivoussaippua laventeli kaakelinsaumat puhtaaksi

Sitrus siivoussaippua kokemuksia

”Asumme maalla ja meillä on oma porakaivo. Vedessä on paljon kalkkia ja rautaa. Aiheuttaa varsinkin pesuhuoneeseen suihkuihin ja laattoihin värjäymiä. Nyt käytössä tosiaan sitrus siivoussaippua ja ei parempaa tuotetta ole tullut vastaan. Säännöllisellä käytöllä ei tarvitse kuin rättiin vähän pyyhkäistä saippuaa ja pyyhkiä pinnat. Loistava tuote.”

”Valkoinen Panama-hattuni oli sisäpuolelta hurjannäköinen: hikeä ja meikkivoidetta. Vaihtoehtoja oli kaksi: uusi hattu tai kokeilla Sitrus siivoussaippuaa. Jälkimmäinen onnistui täydellisesti! Viileällä vedellä kastelu, hieroin saippuaa pahimpiin kohtiin. Annoin vaikuttaa pari minuuttia ja huuhtelin viileällä. Taas kelpaa!”

”Alkuun ajattelin että mikä tässä nyt niin poikkeavaa on?  Uuteen puiseen leikkuulautaan tuli mansikasta ruma tahra, jota en saanut pois ja ajattelin että nyt testaan onko saippua maineensa veroinen… Ja toimi! Tahra lähti kerralla!”

”Yllätyin Sitrus siivoussaippuan tehosta ja helppokäyttöisyydestä. Pesualtaan pinttynyt rantu, jota olin yrittänyt poistaa useilla eri aineilla, lähti todella helposti pois. Tilatessa pidin saippuaa hintavana, mutta osoittautui hintansa väärtiksi.”

”Mukava tuoksu, ei liian voimakas. Ja liesituulettimestakin rasvat lähti Sitrus siivoussaippualla sukkelaan!”

Keittiön kaakelit ja saumat vihdoinkin puhtaat. Saumatkin ovat saman väriset kuin olivat 25 v. sitten. Sitrus siivoussaippua on loisto tuote!”

”Toimii yleispesuaineena sekä hankalissakin paikoissa, esim. lasisen saunanoven kalkkeumissa.”

Laventeli siivoussaippia kokemuksia

”Pidin ihan höpönä ensin tätä kehua tuotteesta. Mutta päätin kokeilla ja wau, uskomaton tuote! Innostuin sunnuntaiaamuna pesemään kaikki keittiön kaapit! Helppoa ja vaivatonta.”

”Tämä piti kokeilla, kun lupaili niin paljon. Ja oli tosiaan armoton lialle, valkoisesta ulko-ovestamme tuli taas kuin uusi, kun luulin jo että siihen ei auta kuin uusi maali, suosittelen!”

”Erinomainen tuote, ainut millä saanut lähtemään tapetista jäljet mitkä Koiran turkista siihen tulee Koiran nukkuessa seinää vasten. Suosittelen.”

”Loistavaa palvelua! Päätin tilata paljon hehkutettua siivoussaippuaa ja sen lisäksi että tuote on aivan loistava, niin tuli myös super- nopeasti! Lisäksi isot pisteet tilausvahvistuksesta! Aivan huippu hauska tarina ja vielä yksilöity nimellä. Tätä on asiakaspalvelu parhaimmillaan. Jatkakaa samaan malliin, huippu toimintaa!”

Greippi siivoussaippua kokemuksia

”Keittiömme huokoiset terrakotta-lattialaatat saivat uuden, puhtoisen pinnan, kun testasin Greippi siivoussaippuaa piintyneisiin tahroihin. Kostutin rätin, hieroin siihen saippuaa ja hieroin laattaa, johon metalliset tuolinjalat olivat jättäneet rumat tummentumat jo vuosia sitten. Olin äimistynyt: laatasta tuli kuin uusi. Eikä tarvinnut edes siivoushansikkaita. Siivoaminen palkitsee, kun jälki on näin hyvää. Kiitos mainiosta tuotteesta!”

”Kokeilin siivoussaippuaa kylpyhuoneessa kalkkeumien poistoon, ja saippua todella toimi! Kokeilin saippuaa myös keittiön altaan alueelle, ja tuli puhdasta jälkeä. Erityisen hyvänä pidän sitä, että saippua on käsille niin hellävarainen. Myös tuoksu on ihana.”

”Suhtauduin epäilevästi tuotteeseen. Onkin positiivinen yllätys mitä hyvä tuote! Olen puhdistanut grillin, ikkunapellit ulkoa, silmälasit. Kaikkeen niihin on tehonnut. Tilaan lisää”

Greippi siivoussaippualla lähti remonttimiehen jäljiltä jääneet ihmeelliset mönjät väliovesta ja keittiön välitilan laminaatista. Olin aivan yllättynyt saippuan tehosta! Olin aikaisemmin yrittänyt hangata niitä pois pesuaineilla ja mikrokuituliinalla, mutta eivät lähteneet mihinkään. Vasta ostin, mutta en ole ehtinyt vielä muualle testaamaan saippuaa, mutta monta kohdetta löytyy testattavaksi. 🙂 Huipputuote!”

”Hyvät kokemukset kylpyhuoneen pesusta. Saumat pesin kahteen kertaan, vaahdotin ja annoin vaikuttaa 15min. Hyvin toimii ja saippua todella riittoisa, vaikka käytin sitä koko kylpyhuoneen pesuun.”

”Olen vuosia etsinyt puhdistusainetta millä saisi suihkutilan lasiseiniltä kalkkeumat pois. NYT löytyi Greippi siivoussaippua!!!! Uskomatonta ja kiitos Saaren Taika. Hinta laatu suhde kohdillaan.”

”Kevätsiivouksen aika? Laventeli siivoussaippualla annat kyytiä lialle ja hajuille! Tuote on valmistettu käsin ja se sisältää 100% kasviperäisiä aineisosia.”

Laventeli siivoussaippua4

”Tiedättekö sen tunteen, kun pitää kotona kiivetä jostain syystä sellaiseen paikkaan, johon ette muuten kiipeä. Ja tajuatte, että sinne on kertynyt pidemmän aikaa likaa, jota ette ole huomannut?No, minä tiedän! Eilen kiipesin keittiössä jakkaralle, kun yritin hätistellä ötökkää pois. Ja tajusin kuinka törkyinen meidän jääkaapin katto onkaan. Se oli sellaista keittiön tahmeaa, rasvaista likaa, jota yleensä saa hinkata pois esimerkiksi liesituulettimen suodattimista.

Siivoussaippua on oman kokemukseni mukaan paras pesuaine kodin pinnoille. Olen sillä pessyt ihan kaikkea kotona vessasta keittiöön ja katosta lattiaan. Myös remonttisotkuja saa sillä siivottua kivasti.

Jääkaapin lika lähti nopeasti ja vaivatta sitrussiivoussaippuan avulla. Ei siihen tarvittu mitään kloriitteja tai muita lian räjäyttäjiä, ekologinen ja miellyttävän miedon tuoksuinen saippua teki tehtävänsä. Kuvien jälkeen toki siivosin koko jääkaapin päällyksen, mutta arvatkaapa muistinko enää ottaa kuvia siitä. No, näette muutoksen kuitenkin jo”

”Tehotrio iskee! Laventeli siivoussaippua, hankaussieni ja minä. Tosielämän testissä vuosien mittaan pinttymään päässyt lämpöpatteri. Ikävältä näyttää, mutta mitäpä tuota kaunistelemaan. Laventeli siivoussaippua ei tehnyt patterista uutta, mutta hyvin se puhdisti likaa pois. Hinkkasin perusteellisesti ja pyyhin huolellisesti. Hyvä tuli.”

laventelisiivo

Laventeli siivoussaippua toimii todella hyvin asuntoautossa ja miksei vaunussakin. Kostutin siivousliinan ja hankasin siihen saippuaa ja sillä kävin kaikki pinnat läpi. Tuli puhdasta! Extrahyvää tämä on myös siksi että vettä ei tarvitse (kosteus on aina hankala asia autossa/vaunussa) ja laventelin tuoksu karkottaa hyttysiä.)”

Laventeli siivoussaippua

”Talven myötä vaunuun kertyy taivasalla sammalta ja kuraa ja meidän vanhus ei ole luontaisestikaan enää ihan puhtaanvalkoinen, vaan kellertävään taittava. Olen pitkään halunnut kokeilla siivoussaippuaa pinttyneeseen likaan ja nyt kelpaa avata kesäkausi puhtaalla melkeinpä valkoisella vaunulla. Tuoksuukin hyvälle!”

siivoussaippua

”Minulla on ollut ”ikutahra” rapatussa seinässä jota olen yrittänyt poistaa useaan kertaan aiemmin. Tänään kokeilin Saaren taika siivoussaippuaa; ennen-ja jälkeen kuvat puhukoot puolestaan.”

Siivoussaippua3

”Innostuin laajentamaan kokeiluja Sitrus siivoussaippualla. Lähes päivittäinen ongelma sai helpon ja nopean ratkaisun. Tätä kokemusta on hyvä jakaa eteenpäin!”

puhtautta siivoussaippualla

Greippi siivoussaippualla työvaatteet puhdistuivat!

Siivoussaippualla työvaatteet puhtaaksi

Lemmikkitaloudessa, etenkin pikkuisten lemmikkien, kuten lintujen tai marsujen ja hamstereiden yms. kanssa lemmikkien tilojen siivous tuottaa usein päänvaivaa. Mikä olisi tehokas, mutta lemmikeille myrkytön vaihtoehto puhdistamiseen? Saaren Taika siivoussaippua on myrkytön pesuaine, jonka teho on vertaansa vailla! Kuvassa kuivuneet papukaijojen kakat lähtivät kuluneesta lautalattiasta helposti!

linnun kakat pois lemmikkitalouden pesuaineeella siivoussaippualla

”Siivouspäivän tehotrio: Laventeli siivoussaippua, hankaussieni ja minä. Zädäm! Niin lähti kalkkijämät suihkusta, liat kaakelisaumoista ja nuhju lavuaarista. Ja mikä hauskinta: 1-vuotias yli-innokas suurmestari sai vahtia siivoustyötä veskin ovella, eikä häntä tarvinnut sulkea oven taakse huutamaan niin kuin silloin kun vielä pesin vessaa kloritilla.”

”Minulla on kuivat kädet, jotka ärtyvät helposti eri kemikaaleista ja etenkin siivotessa käteni ärtyvät helposti. Laventeli siivoussaippuan kanssa tätä ongelmaa ei ole! Tehokas, mutta hellä käsille!”

laventelisiivo2

Käytän matkoilla nyrkkipyykin pesuun Saaren Taika Laventeli siivoussaippuaa. Se puhdistaa ekologisesti vaatteet ja jättää miedon, raikkaan tuoksun niihin!

pyykinpesu siivoussaippualla ekologisesti

”Olen luullut, ettei meidän n. 23 -vuotias laminaattitaso ikinä enää puhdistu, kun en ole saanut sitä aikoihin puhtaan näköiseksi ja tasolla lienee myös teen jättämää tahraa.
Käytin Sitrus siivoussaippuaa pyyhkimällä sitä kosteaan sieneen ja hankasin vaahtoa pintaa. Jätin vaikuttamaan ehkä noin puoleksi tunniksi ja olin aidosti yllättynyt, kun taso lähti sen jälkeen hakkaamalla oikeasti putipuhtaaksi.
Mahtava homma, on niin hävettänyt näiden ulkonäkö!”

Laminaattitaso puhtaaksi siivoussaippualla

”Saunanovi ennen ja jälkeen siivoussaippuan

Saunanovi puhtaaksi siivoussaippualla

Ulko-ovi puhdistui kummasti siivoussaippualla!”

Ovi puhtaaksi siivoussaippualla

Sitrus Siivoussaippua toimii loistavasti grillin puhdistuksessa. Kannen sisäpuolelle kertynyt rasvakerros yleensä vain leviää ja rätti tarttuu siihen kiinni. Hankasin Siivoussaippuaa suoraan hankaussieneen, levitin vaahtoa rasvakerroksen päälle ja muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen töhnä irtosi yllättävän pienellä hankaamisella. Alareuna siis pesty ja muu osa kannesta jäi vielä pesua vaille, kun ukkonen keskeytti urakan. Ritilät puhdistuivat myös paremmin Siivoussaippualla kuin muilla aineilla.”

Grilli puhtaaksi siivoussaippualla

”Nyt on löytynyt monitoimipesuaine. Kuvat paljusta ennen ja jälkeen. Koska paljun pesuun ei kauhean paljon ole pesuaineita, joita turvallisesti uskaltaisi käyttää, on kuvassa oleva raita ollut mahdoton saada pois. Olin jo luopunut toivosta, kunnes päätin kokeilla siivoussaippuaa. Suihkuttelin ensin reunoille vesi/siivoussaippuaa, annoin vaikuttaa noin 10 min. Tämän jälkeen saippuaa kosteaan pesusieneen ja sillä vielä paljun pesu. Olen tulokseen todella tyytyväinen.
Myös pinttynyt lika ovista sekä saunan ja autonpesu siivoussaippualla oli vaivatonta ja puhdasta tuli.”

Palju puhtaaksi siivoussaippualla

”Lapsen kuralla kyllästetyn sadetakin sisäpuoli, varsinainen murheenkryyni. Taian tein Greippi siivoussaippualla.”

Takki puhtaaksi siivoussaippualla

”Muistan naulanneeni tämän lattialistan paikalleen vuosia sitten, mutta en muista koskaan pyyhkineeni sitä. Laventeli siivoussaippua on saatellut minut pohtivalle matkalle omaan elämääni. Ruuhkavuodet ovat vieneet aikani ja keskittymiskykyni, elämä on kolhinut lattiat ja minä olen joutunut itseltäni hukkaan.
Siivoaminen ei ole vain mekaanista toimintaa, se on puhdistautumista ja olemassa olevan toteamista. Siivoaminen on osa arvostavaa elämää. Hinkkaan lattialistaa ja ajattelen, miten paljosta saan olla kiitollinen.”

siivolaventeli1
siivolaventeli

”Tämän postauksen illalla bongattuani piti heti aamulla alkaa kokeilla… Meillä on pesuhuoneen kaakelin alalaidassa mustaa rantua ollut jo vuosia edellisten asukkaiden jäljiltä, todennäköisesti kuivauslastasta jäänyt jälki. Kokeiltu puhdistaa useammallakin eri aineella ja konstilla eikä ole hievahtanutkaan. Nyt sitten kokeilin Siivoussaippuaa ja tadaa – ei juuri jälkeäkään jäljellä!

Kaakelit puhtaaksi siivoussaippualla

Kylppärin kauheat saippuajäämistä keltaiset seinät puhdistuivat helposti ilman kovia pesuaineita Greippi siivoussaippualla. Yllätyin itse missä sonnassa ollaan peseydytty. Tää ei ole mainos vaan fakta, enkä tarvitse uutta saippuaa tilalle vaikka saisinkin, koska tuo on niin riittoisaa kamaa. Myöskin kalkki lähti kylppäristä helposti. Kuvat ei ole ehkä parhaat.”

Kaakelit puhtaaksi siivoussaippualla

Vene ollut metsän keskellä käyttämättömänä 6-7 vuotta, ilman huoltamista. Ensi ajatus oli ettei tuo pinttynyt lika voi lähteä millään. Saarentaika Greippi siivoussaippua teki taikojaan.  Ja luonto kiittää.”

Vene puhtaaksi siivoussaippualla

”Makuuhuoneeni ikkunassa on edellisen omistajan toimesta ollut vuosia ikkunakoristeiden jättämät rumat jäljet, joita en ole saanut lähtemään edes liuottimilla. Nyt lukuisten kokemusten inspiroimana päätin vielä kokeilla Saaren Taian siivoussaippuaa. Saippuan kostutus, tahrojen hankaus, odottelua ja mikrokuituliinalla hankaus. En olisi voinut olla yllättyneempi, kun rumat jäljet antoivat periksi ja sain puhtaat ikkunat!

saaren taika siivoussaippua ikkunanpesussa

Vene ollut metsän keskellä käyttämättömänä 6-7 vuotta, ilman huoltamista. Ensi ajatus oli ettei tuo pinttynyt lika voi lähteä millään. Saarentaika Greippi siivoussaippua teki taikojaan.  Ja luonto kiittää.”

Vene puhtaaksi siivoussaippualla

”Tämä toivottomalta tapaukselta tuntuva uunipelti sai vielä lisää käyttöaikaa Greippi siivoussaippuan avulla. Seuraava siivouskohde valkoinen ulko-ovi.”

Uunipelti puhtaaksi siivoussaippualla

Kalkkiintuneen hanan puhdistus siivoussaippualla.”

Hana puhtaaksi siivoussaippualla

”Eilen puunasin Greippi siivoussaippualla pikkuista terassiamme kesäkuntoon. Kiitos Saaren Taika siivoussaippuan helppoudesta. Mieheni kertoi, että hänellä oli kädet ottaneet kaksi vuotta aiemmin osumaa, kun oli jollain home pilkkuihin tehoavalla myrkkypesuaineella putsannut vuosien likoja. Omat käteni säästyivät. Suihkepullo ja rätti toimi ihan kohtuullisen hyvin, paras tulos tuli pesuharjalla, johon hieroin itse siivoussaippuaa ja lian sai vaan huuhdottua pois! Mökkiterassia odottaa sama käsittely.”

Aita puhtaaksi siivoussaippualla

”Olen käyttänyt siivoussaippuaa lähes kaikkeen kodin siivoukseen ja aina ihmettelen lopputulosta. Tässä kuvassa WC:n lavuaarin saumassa pinttynyttä likaa, jota en ollut saanut millään irtoamaan, vaikka olin kokeillut vaikka mitä myrkkyjä ja hankausta. Siivoussaippuaa ja mikrokuituliinalla pyyhkäisy, enkä voinut uskoa lopputulosta. Sauma oli taas puhdas.”

Saumat puhtaaksi siivoussaippualla

”Kun taloudessa asuu mopopoika, niin on hyvä olla olemassa nopea, tehokas ja ympäristöystävällinen keino. Saaren taika Siivoussaippua. Tahroja ilmestyy usein, siksi helppous on tärkeää. Siivoussaippuaa kosteaan rättiin ja pyyhkäisy!”

Ovi puhtaaksi siivoussaippualla

”Meidän murheenkryyni…saunan maitolasiovi, jonka saunaremontin tekijä oli asentanut väärinpäin ja joka oli lähes mahdotonta saada puhtaaksi kalkista ja vesiroiskeista.  Kuvat ennen ja jälkeen siivoussaippuan!”

Saunanovi puhtaaksi siivoussaippualla

”Sain tänään illalla ensimmäisen Greippi siivoussaippuani ja ensimmäinen testikohde oli kolme vuotta päänvaivaa aiheuttanut keittiön lavuaari. Tee, kahvi ja kalkki imeytyvät altaan pintaan ja vielä kahden käsittelyn jälkeen ei aivan täysin mustaa tullut, mutta en ole aiemmin ikinä millään saanut noin puhtaaksi! Pakko lisätä, että tämä tapahtui ilman kertakäyttöhanskoja.

Lavuaari puhtaaksi siivoussaippualla

Tummat laatat, joita yritetty puhdistaa vaikka millä myrkyllä. Puhdistui jo tosi hyvin pelkällä tiskirätillä ja Greippi siivoussaippualla.

Kaakelit puhtaammaksi siivoussaippualla

Yläkerran wc-hana on vuotanut kauan ja jättänyt rumat jäljet. Näitä olen hinkannut jos millä aineella tuloksetta. Nyt kokeilin Sitrus siivoussaippualla ja lavuaari on kuin uusi. Vartin verran liotusta ja hetki sienellä hinkkausta niin hyvä tuli. Ihan huipputuote!”

Lavuaari puhtaaksi siivoussaippualla

Kokeilin nopeasti putsata grillin. Ja tähän meni ehkä 10 min aikaa. Greippi siivoussaippua toimi hyvin!”

Grilli puhtaaksi siivoussaippualla

”Kodinhoitohuoneen uudet kaapinovet oli parista kohtaa järkyttävissä ja sitkeissä pakkausteippiliimoissa. Ensimmäistä jynssäsin karkearaitaisella mikrokuituliinalla ja suihkuttelin ainetta X, kunnes muistin hankkimani Saaren Taika Laventeli siivoussaippuan. Sitä liinaan ja johan alkoi irtoamaan!”

Kaapinovet puhtaaksi siivoussaippualla

Pesin auton Greippi siivoussaippualla.”

Auto puhtaaksi siivoussaippualla

”Pakko laittaa tämmöinenkin kuvapari.. Lipputangon jalka. Vihreän sammalen ja jonkun noen peitossa.. kostutin rätin, siihen siivoussaippuaa ja hankasin kevyesti. Puhtaalla märällä rätillä huuhtelu ja vitivalkoinen jalka!! Ei minun pakosti tarvitse edes maalata.”

Lipputangon jalka puhtaaksi siivoussaippualla

”Tympeä aidan pesu-urakka sujui nopeasti ja olen tyytyväinen lopputulokseen! Greippi siivoussaippua toimii!”

Aita puhtaaksi siivoussaippualla

”Löylytuoksujen käytön seurauksena rosteriseen saunakiuluun oli pinttynyt kiinnipalanutta siirappia/sokeria/tervaa muistuttava rengas. Muutamaa puhdistusainetta kokeilin mutta ei hievahtanutkaan. Vasta Sitrus Siivoussaippua ja teräshankaussieni irrottivat supersitkeän mönjän ja nyt kiulu kiiltää kuin uusi.”

Saunakiulu puhtaaksi siivoussaippualla

Hanan pinttymät vähemmäksi. Vasemmalla ”räjäyttäjällä” putsattuna, oikealla siivoussaippuakäsittelyn jälkeen.”

Hana puhtaammaksi siivoussaippualla

Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla parvekkeen lasit lähti tehokkaasti puhtaaksi.”

Parvekkeen lasit puhtaaksi siivoussaippualla

Kanojen munintakoppi ja pitkään pihalla käyttämättömänä seissyt pieni koirankoppi sai pesun tänään Greippi Siivoussaippualla.
Nyt voi hyvillä mielin laittaa molemmat kanoille, toiseen pääsee hautoja, jahka saadaan tipula taas kuntoon tuleville piipittäjille.”

Kanojen munintakoppi ja koirankoppi puhtaaksi siivoussaippualla

Uunipelti. Annoin liota siivoussaippua/vesi-seoksessa reilu 1h ja sit sai pyyhittyä sienellä puhtaaksi.”

Uunipelti puhtaaksi siivoussaippualla

”Tähän oli kokeiltu jo kaikkea. Greippi siivoussaippualla lähti pyyhkäisemällä.”

Leivinuuni puhtaaksi siivoussaippualla

Homeinen tarjotin ennen ja jälkeen Laventeli siivoussaippualla pesua.”

Tarjotin puhtaaksi siivoussaippualla

Parvekelasit ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.
Ensin tuolla saippualla kunnon hinkkaus ja loppusilauksena vielä ikkunanpesuaineella silaus.”

Laventeli siivoussaippuaa nihkeän kosteaan rättiin ja pyyhkintä: kiiltää ja on melkein kuin uusi. Saman käsittelyn sai kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro ulkopinnoilta . Kaikki nyt kiiltää!”

Leivänpaahdin puhtaaksi siivoussaippualla

”Minulla on odottanut siivoussaippua kaapissa jo jonkin aikaa. Nyt sain motivaation kokeilla ja suihkun lasiseinä pääsi käsittelyyn.”

Suihkun lasiseinä puhtaaksi siivoussaippualla

Mökin vanha muovimatto – karsean urainen. Nokea yms. Saaren Taika sitruunasaippua ja juuriharja. Samassa kuvassa alue, mikä siivottu ja mikä odottaa putsausta. Raikas tuoksu levittäytyy ja silmälle iloa.”

Muovimatto puhtaaksi siivoussaippualla

”Tältä näytti puulattia ennen pesua. Ja pesun jälkeen. Laventeli siivoussaippualla puhtaaksi tuli!”

Lattia puhtaaksi siivoussaippualla

Saaren Taika Greippi siivoussaippualla lähti keittiön tuoleista pinttynyt lika helposti. Kuvassa tuolin etuosa on putsattu.”

Siivoussaippualla keittiöntuoli puhtaaksi

”Sitkeät kalkkitahrat lähtivät Sitrus siivoussaippualla sekä hanasta että lattialaatoista. Lattialaattojen tahroihin ei ole tehonnut mikään muu pesuaine.”

Hana puhtaaksi siivoussaippualla

”Sitkeä kalkkilika suihkukaapin ovesta näyttää antautumisen merkkejä Sitrus siivoussaippualla käsitellessä. Kerran otettu hankaamatta ja hyvältä näyttää.”

Siivoussaippualla suihkukaapinovi puhtaaksi

Saaren Taika siivoussaippua Sitrus sai vuoden – 87 asuntovaunun kuoriutumaan puhtaan valkoiseksi. Pesin myös likaantuneet valkoiset tennarit samalla saippualla ja kirkkaan valkoiseksi tuli!”

Asuntovaunun pinttymät puhtaaksi siivoussaippualla

”Mökillä pesin leivinuunin, jossa vuosia pinttyneet noet. Muilla pesuaineilla lika vain levinnyt, nyt lähti vaivattomasti Greippi siivoussaippualla.

Leivinuuni puhtaaksi siivoussaippualla

”Kalkkinen saunanovi puhdistui helposti Greippi siivoussaippualla.”

Saunanovi puhtaaksi siivoussaippualla

”Pari vuotta oli lasten terassituolit viettäneet ulkoilma elämää säällä kuin säällä. Kertaalleen jo näitä koitin yleispuhdistusaineen voimin pestä, mutta ei tullut siedettävän näköiset (kuten ennen kuvasta voi päätellä). Vaahdotus sienen kanssa Greippi siivoussaippualla 15min liotus vaahdossa ja hinkkaus ja huuhtelu… Niistä tuli niin kirkkaat ja puhtaat!”

Siivoussaippualla aurinkotuoli puhtaaksi

”Ulkona grillin takana oleva ikkuna ja ikkunalauta olivat aivan rasvaroiskeiden peitossa. Ei toiminut ikkunanpesuaineet eikä sappisaippua (rasva vain levisi). Lopulta rasvaroiskeet kohtasivat voittajansa! Siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla hävisivät rasvakalvot molemmista.

Siivoussaippualla ikkuna puhtaaksi

”Vanhan talon ikkunan puitteet ja karmit saivat käsittelyn Laventeli siivoussaippualla!”

Siivoussaippualla ikkunanpuitteet ja karmit puhtaaksi

”Sitkeät kalkkitahrat lähtivät Sitrus siivoussaippualla sekä hanasta että lattialaatoista. Lattialaattojen tahroihin ei ole tehonnut mikään muu pesuaine.”

Siivoussaippualla kaakelit puhtaaksi

”Kuvat ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.

Siivoussaippualla kaakelit puhtaaksi

Siivouskomeron oven sisäpuoli -en tajunnutkaan, että oli noin likainen… Vasen puoli siis pesemätön, oikea pyyhitty Greippi siivoussaippualla (suoraan liinaan laitettuna).”

Siivoussaippualla komeronovi puhtaaksi

”Ensimmäisessä kuvassa kokeilin cillit bangia ja toisessa Saaren Taika siivoussaippuaa. Lopputulos hämmästyttävä! Tätä lavuaaria on pesty todella tujuilla aineilla koska siinä pesemme autokemikaaleissa olevia käsiämme. Lavuaari sekä hanaa on pesty hiovilla aineilla ja olisinpa löytänyt aikaisemmin tämän saippuan. Monen monta naarmua olisi jäänyt tulematta! Kiitos loistavasta tuotteesta.”

Siivoussaippualla lavuaari puhtaaksi

Pari vuotta oon hellan levyjen kanssa tuskaillu että millä ihmeellä saan nuo mustat pois reunoilta. Kaikki maholliset tökötit testattu mutta ei oo lähteny. Nyt testasin Sitrus siivousaippualla nii johan rupes kiiltelemään!”

Siivoussaippualla liesi puhtaaksi

Postilaatikko oli jo pitkään ärsyttänyt tuolla vuosia pinttyneellä habituksellaan, toissapäivänä marssin Greippi siivoussaippuan, sienen ja vesiämpärin kanssa lootan kimppuun. Puhdasta tuli!”

Siivoussaippualla postilaatikko puhtaaksi

”Tähän riippumattoon ei tehnyt mieli enää kellahtaa. Siinä on nokea, siitepölyä, linnunkakkaa ja varmaan jotakin muutakin.
Tukirungon vuoksi ei ole mahdollista pestä koneessa. Puhdasta tuli Greippi siivoussaippualla.

Siivoussaippualla riippumatto puhtaaksi

”Terassilla oleva säilytysarkku oli kerännyt homepilkkua ja sai jatkoaikaa Sitrus siivoussaippuan ja harjan avulla.”

Siivoussaippualla säilytysarkusta homeet pois

”Vuosia mökkijärvessä olleet uimaportaat piti jynssätä levästä ja ruosteesta uutta laituria varten. Siivousaineena toimi Saaren Taika Greippi Siivoussaippua!

”Pakkohan se oli kokeilla kun oli kehuttu, odotukset oli korkealla mutta en joutunut pettymään. Pesin ensialkuun suihkukaapin ja takan lasin. Ei vaadi edes mitään kovaa mekaanista hankaamista, pienen vaikutusajan jälkeen riitti kun ”normaalisti” hinkkasi sienellä puhtaaksi. Ja tuntuu olevan riittoisaa koska raastin suihkupulloon pienen määrän siivoussaippuaa palasta ja sillä siivoaa jo paljon.”

Siivoussaippualla uuninluukku puhtaaksi

”Eihän vanhasta varaston ovesta pesemällä uutta saa, mutta homepilkut lähti Sitrus Siivoussaippualla ja karhealla sienellä.

Siivoussaippualla varastonovesta homeet pois

”Vasemmalla lähtötilanne pinttyneen veneen keulasta, yläoikealla normaalin juuriharjajynssäyksen jälkeen ja alhaalla oikealla Saaren Taika Laventeli siivoussaippua liuos, vaikutusaika ja harjaus. Suosittelen!

Siivoussaippualla veneenkeula puhtaaksi

”Olen aivan myyty! Jo tilausvahvistus oli sellainen joka sulatti sydämen. Malttamattomana odotin koska paketti saapuu että pääsisin siivoamaan ja tänään se tapahtui! Hain postista + naapuriliikkeestä siivousaineet ja näin lähti esimerkiksi WC-pöntön vierus puhtaaksi!

Siivoussaippualla wc-pöntön alaosa puhtaaksi

”Ennen ja jälkeen saunan lasiovi. Meillä tosi kalkkinen vesi (omakaivo) ja kalkki lähti hyvin Greippi siivoussaippualla.

Suihkutilat puhtaaksi siivoussaippualla

”Tässä säiden armoilla ollut terassin ovi ja keittiön kovia kokenut mikro. Ero huomattava Saaren Taika siivoussaippuan käytön jälkeen.”

Terassinovi sekä mikro puhtaaksi siivoussaippualla

”Keittiön tiskipöydän ja lavuaarin kirkastus Sitrus siivoussaippualla.”

Tiskiallas puhtaaksi siivoussaippualla

Ulko-oven reunassa oli pinttynyttä tummentumaa. Rasvalikaan tämä on muuten ihan huippu! Ei tarvitse hinkata ja hangata ja kymmentä kertaa rättiä virutella, tuli aiemmin testattua liesituulettimmeen.”

Ulko-ovi puhtaaksi siivoussaippualla

”Kiitos, siivoussaippua tuli nopeasti perille ja jopas onkin tehokas!! Vuosikausien rasvatahrat lähtivät hellasta todella helposti (eri aineilla olin kyllä yrittänyt aiemminkin). Nyt suorastaan säihkyy!  Liitteenä kuva ennen ja jälkeen, ei ole erehtymisen vaaraa kumpi on kumpi!”

”Hiukan pitkään jääneet kukkavedet, ei tarvittu mitään hankaamista, greippisaippua ja mikrokuituliina. Tarrakin lähti bonuksena”
Hiukan pitkään jääneet kukkavedet, ei tarvittu mitään hankaamista, greippisaippua ja mikrokuituliina. Tarrakin lähti bonuksena
”Vanhasta vohveliraudasta tuli taas kuin uusi Greippi-siivoussaippualla”
Vanhasta vohveliraudasta tuli taas kuin uusi Greippi-siivoussaippualla
”Vuosikausia pesuinspiraatiota odottanut kasvihuone koki muodonmuutoksen”
Vuosikausia pesuinspiraatiota odottanut kasvihuone koki muodonmuutoksen
”Rasvainen ja pölyinen liesituulettimen lasi tuli puhtaaksi Greippi siivoussaippualla! Kaksi käsittelyä vaati, mutta nyt kiiltää!”
Rasvainen ja pölyinen liesituulettimen lasi tuli puhtaaksi Greippi siivoussaippualla! Kaksi käsittelyä vaati, mutta nyt kiiltää!

”Greippi siivoussaippualla kaakelisaumat puhtaiksi

Greippi siivoussaippualla kaakelisaumat puhtaiksi
”Samoin tuulilasi lähti liuoksella helposti ötököistä”
Samoin tuulilasi lähti liuoksella helposti ötököistä
”Kaakelilattiassa oli mielestäni selkeä lika jälki mikä ei kuitenkaan lähtenyt millään pois ja luulin että on kulunut Kunnes keksin koittaa saaren taika saippuaa ja yllätys se LÄHTI!!”
Kaakelilattiassa oli mielestäni selkeä lika jälki mikä ei kuitenkaan lähtenyt millään pois ja luulin että on kulunut Kunnes keksin koittaa saaren taika saippuaa ja yllätys se LÄHTI!!

”Pinttynyt keittiön puulattia ei ollut aikaisemmilla pesukerroilla lähtenyt puhtaaksi ja olin jo ajatellut, että sellaiseksi jää. Sitten päätin koittaa Laventeli siivoussaippuaa ja sillähän lähti! Nyt hohtaa koko lattia valkoisena.”

puulattian pesu siivoussaippualla (1)
”Myös kirppikseltä löytynyt vanha pinttynyt kattila lähti puhtaaksi”
Myös kirppikseltä löytynyt vanha pinttynyt kattila lähti puhtaaksi
”Mulla meni jo viime kesänä hermo jatkuvaan ulkokalusteiden puunaukseen. Ja kun ei tullut edes puhdasta. Nyt kokeilun Taika sitrus siivoussaippuaa kalusteisiin niin, että laitoin saippuan märän siivousliinan sisälle ja hankasin kevyesti. Tadaa, näistähän tuli superhyvät.”
Mulla meni jo viime kesänä hermo jatkuvaan ulkokalusteiden puunaukseen. Ja kun ei tullut edes puhdasta. Nyt kokeilun Taika sitrus siivoussaippuaa kalusteisiin niin, että laitoin saippuan märän siivousliinan sisälle ja hankasin kevyesti. Tadaa, näistähän tuli superhyvät.
”Minulla on odottanut siivoussaippua kaapissa jo jonkin aikaa. Nyt sain motivaation kokeilla ja suihkun lasiseinä pääsi käsittelyyn. Ja tähän riitti ihan pieni määrä saippuaa lämpimän veden kanssa suihkepullossa”
Minulla on odottanut siivoussaippua kaapissa jo jonkin aikaa. Nyt sain motivaation kokeilla ja suihkun lasiseinä pääsi käsittelyyn. (1)
”Tässäpä minun aivan mahtava siivous- kokemukseni pinttyneestä kalkista suihkuseinässä Greippi Siivoussaippualla. Mahtava teho. Ennen ja jälkeen.”
greippi siivoussaippua Tässäpä minun aivan mahtava siivous- kokemukseni pinttyneestä kalkista suihkuseinässä. Mahtava teho. Ennen ja jälkeen.
”Tässä pinttynyt uuninsuulukun edusta ennen ja jälkeen Sitrus siivoussaippuan.. Olin yllättynyt”
Tässä pinttynyt uuninsuulukun edusta ennen ja jälkeen.. Olin yllättynyt
”Erittäin huokoiset saumat ovat aiheuttaneet päänvaivaa jo pitkään. Nyt hoksasin käyttää siivoussaippuaa laimentamattomana.”
Erittäin huokoiset saumat ovat aiheuttaneet päänvaivaa jo pitkään. Nyt hoksasin käyttää siivoussaippuaa laimentamattomana.
”Laventelisaippua oli mulla käytössä. Kuva rännin juoksuputkesta ennen… Ja jälkeen. Ei hinkkausta karhealla sienellä tai mitään, vain hieraisu saippuaa rättiin ja voilá!”
Laventelisaippua oli mulla käytössä Kuva rännin juoksuputkesta ennen Ja jälkeen
”Ulko-oven alaosa ja oven sivu. Saarentaika Laventeli siivoussaippualla tuli puhdasta”
Ulko-oven alaosa ja oven sivu. Saarentaika Laventeli siivoussaippualla tuli puhdasta
”Lemppari kengät putsattu mikrokuituliinalla ja Sitrus siivoussaippualla”
Lemppari kengät putsattu mikrokuituliinalla ja sitrus siivoussaippualla
”Vuodesta -83 pihalla seissyt pihavalaisimen jalka. Yritetty puhdistaa kaikilla aineilla ilman tulosta. Nyt greippi siivoussaippualla lähti täysin puhtaaksi. ”
Vuodesta 83 pihalla seissyt pihavalaisimen jalka. Yritetty puhdistaa kaikilla aineilla ilman tulosta. Nyt greippi siivoussaippualla lähti täysin puhtaaksi.
”Kolmen vuoden ruuanlaiton rasvaroiskeet laminaattitaustassa… On käytetty ja kokeiltu sitten IHAN kaikki räjäyttäjät ja liottajat, mitä kaupan hyllyiltä löytyy. Ei irronnut rasva. Greippi Saippualla minuutin homma. Nyt ei enää kaduta edes se, että kolme vuotta sitten tuli valinneeksi hellan taakse laminaatin, eikä laattaa…”
Kolmen vuoden ruuanlaiton rasvaroiskeet laminaattitaustassa... On käytetty ja kokeiltu sitten IHAN kaikki räjäyttäjät ja liottajat, mitä kaupan hyllyiltä löytyy. Ei irronnut rasva. Greippi Saippualla minuutin homma. Nyt ei enää kaduta edes se, että kolme vuotta sitten tuli valinneeksi hellan taakse laminaatin, eikä laattaa...
”Meidän grilli oli päässyt turhan likaiseksi ja siitepöly piti huolta että se näytti ihan kauhealta. Lähti hankalat rasvatahrat ja pinttyneet kädensijat puhtaiksi.”
ulkogrillin pesu myrkyttömästi siivoussaippualla
”Käsien pesuallas, jota perheen miehet käyttävät päivittäin remonttihommista tullessaan. Meinasin käyttää jotain, joka räjäyttää lian pois. Mutta Sitrus siivoussaippualla sainkin liat pois. Käytän jatkossakin, ehkä seuraavaksi menee kokeiluun Greippi siivoussaippua!”
Käsien pesuallas puhtaaksi
”Horror-grilli sai muutaman hetken lisäaikaa. Vuosia ulkona seissyt grilli oli aivan ruosteessa ja muun ällön peitteessä. Kostealla sienellä hinkkasin ensin sitrussaippuaa ja levitin vaahdon grilliin ja annoin vaikuttaa. Vielä kerran meinasin uusia käsittelyn poistaakseni viimeiset rippeet joita en auringossa huomannut.”
grillin pesu myrkyttömästi
”Tiskipöydän kaakesaumat ennen ja jälkeen”
Tiskipöydän kaakesaumat ennen ja jälkeen
”Projekti on vielä kesken mutta tästä saa jo käsityksen, että kodin iki-inhokkisiivouskohteista ollaan saamassa yliote. Alaosassa Greippi siivoussaippualla käsitelty kohta, yläosassa ei vielä ole pesty saippualla. En olisi uskonut. Ei tarvitse edes raivoisasti hinkata. Jotain merkillistä tapahtuu, kun saippuaan yhdistyy vesi. Eipä ole toiminut muilla myrkyillä. Herättää vahvan luottamuksen ja kiinnostuksen myös muita Saaren Taika -tuotteita kohtaan.”
kaakelit puhtaaksi
”Pesin mun paljasjalkakenkien pohjalliset sitrus siivoussaippualla. Hieroin saippuaa suoraan pohjalliseen ja pehmeällä sienellä hellästi hankasin.”
Pesin mun paljasjalkakenkien pohjalliset sitrus siivoussaippualla. Hieroin saippuaa suoraan pohjalliseen ja pehmeällä sienellä hellästi hankasin.
”Rantasaunan rappusten lähtötilanne. Ennen kuvan ottamista olin jo hinkannut vartin ylintä tasoa järvivedellä kunnes tajusin, että voisin kokeilla Sitrus Siivoussaippuaa tähän hommaan. Lopputulos! Rappuset vaalenevat vielä lisää kunhan kuivuvat, aivan loistava saippua!”
rantasaunan rappusten pesu siivoussaippualla
”Autotallin nosto-oveen on tallitöiden jäljiltä kertynyt maalauspölyä automaaleista, spraypulloista yms. Tuumasin, että pitäisi putsata, johon mieheni sanoi ettei se lähde pois. Kummasti puhdistu siivoussaippualla, vaikka en vielä edes pesusientä käyttänyt.”
Autotallin ovi
”10 vuotta vanha kattilakaappi, tuli kuin uusi greippisaippualla ja mikrokuituliinalla!”
10 vuotta vanha kattilakaappi, tuli kuin uusi greippisaippualla ja mikrokuituliinalla!
”Epäilin kovasti siivoussaippuan tehoa, mutta kokeilin ensiksi pesukoneen muoviosien puhdistukseen ja puhdasta tuli! Jatkan ehdottomasti käyttöä muihinkin pintoihin”
Epäilin kovasti siivoussaippuan tehoa, mutta kokeilin ensiksi pesukoneen muoviosien puhdistukseen ja puhdasta tuli! Jatkan ehdottomasti käyttöä muihinkin pintoihin
”Ennen ja jälkeen. Vanhat suihkun kaakelit sai siivoussaippualla uuden elämän.”
Ennen ja jälkeen. Vanhat suihkun kaakelit sai siivoussaippualla uuden elämän.

”Talovanhuksemme kasvattaa maalipintaan homeläiskiä ahkerasti ja joka toinen vuosi ollaan joiduttu homepesulla pesemään.

Homepesu on inhottava ja myrkyllinen ja pelottaa että silmiin yms joutuu sitä kamaa, joten viikko sitten aloitin projektin keväällä hankitulla sirtus siivoussaippualla homepesun sijaan.

Uskomattoman hyvä lopputulos vähemmällä hankauksella, eikä tarvinnut huolehtia pikkulapset pois kotoa tainainakin pihalta operaation ajaksi, eikä tosiaan tarvinnut millään myrkyillä itseäänkään lutrata.

Tässä vaiheessa autotalli ja kellarinkaide ulkopuoleta pesty, ei tullut epähuomiossa ennen kuvaa otettua, mutta vieressä ja takana olevasta seinästä saa osviittaa ennen tilanteesta.”

homeen pesu siivoussaippualla (1)
”Toimii hyvin myös pikasiivouksessa 😀 Kuvassa väliä max 5min siivoussaippualla! Meillä on tosi kalkkipitoinen vesi ja suihkuseinästä ei pitkään näkynyt kunnolla läpi. Nyt mukavampi ja nopeampi siivota.”
Toimii hyvin myös pikasiivouksessa 😁 Kuvassa väliä max 5min siivoussaippualla! Meillä on tosi kalkkipitoinen vesi ja suihkuseinästä ei pitkään näkynyt kunnolla läpi. Nyt mukavampi ja nopeampi siivota.
”Teinipoika paistanu pakastepitsojaan uunissa ja on sen näkönenkin. Mutta kattokaapa tätä! Ja ihan kuulkaa siivoussaippualla! Että ei ne myrkyt aina niin tehokkaita ole! Mun luottopesuaine kaikkeen. Ihan kaikkeen!”
uunin pesu siivoussaippualla
”Käytin Greippi siivoussaippuaa. Vasemmalla ennen, oikealla jälkeen. Ovesta tuli taas valkoinen ”
Käytin greippi saippuaa. Vasemmalla ennen, oikealla jälkeen.
”Tänään kävin hakemassa laventeli saippuan ja oli heti pakko kokeilla ulko-oveen, joka on ärsyttänyt mua pitkään. Montaa kertaa ei tarvinnut pyyhkästä ku lika lähti. Hyvä tuote näinkin pienen kokeilun jälkeen!”
valkoiset kaapin ovet puhtaaksi siivoussaippualla
”Ja vielä pinttyneet ikkunapellit: sieneen saippuaa, pyyhkäisy ja vaikutus. Mikrokuituliinalla lika pois.”
Ja vielä pinttyneet ikkunapellit: sieneen saippuaa, pyyhkäisy ja vaikutus. Mikrokuituliinalla lika pois
”Valkoinen nahka sohva lähti puhtaaksi sitrus siivousaippuan avulla! Ei tehonnut edes sohvalle tarkoitettu valkoisen nahan pesuaine mutta tällä lähti ihan ensipesulla, saippuaa suoraan sieneen ja kevyt hankaus ja puhdasta tuli 🙂 Vasen ennen, oikea jälkeen kevyen pyyhinnän.”
nahkasohvan pesu siivoussaippualla
”Ikinä ei ole matonpesu ollu näin helppoa ja kivaa:) Hankasin kosteaan mattoon saipuaa, annoin hetken vaikuttaa. Huuhtelu letkulla ja raidat oli puhtaat”
ikinä ei ole matonpesu ollu näin helppoa ja kivaa😊Hankasin kosteaan mattoon saipuaa, annoin hetken vaikuttaa. Huuhtelu letkulla ja raidat oli puhtaat
”En tiedä kauanko tuo käsienpesualtaan ylivuotoreijän reuna on ollut tuon näköinen.. kalkkipitoinen vesi täällä kuorruttaa kaikki köhnällään.. On supsutettu kaikki mahdolliset etikat ja summuuta bängiä, eikä tulosta. Kokeilin sitrussaippuaa ja bling, kyllä kiiltää..”
En tiedä kauanko tuo käsienpesualtaan ylivuotoreijän reuna on ollut tuon näköinen.. kalkkipitoinen vesi täällä kuorruttaa kaikki köhnällään.. On supsutettu kaikki mahdolliset etikat ja summuuta bängiä, eikä tulosta. Kokeilin sitrussaippuaa ja bling, kyllä kiiltää..
”Pesin etuoven. Tässä lähtötilanne ja tällainen siitä tuli Saaren Taika Greippi siivoussaippualla.”
Pesin etuoven. Tässä lähtötilanne ja tällainen siitä tuli Saaren Taika Greippi siivoussaippualla
”Steariinin jämät pois tuikkukipoista lähti Saaren Taika siivoussaippualla hetkessä! 🤩 Niitä on lioteltu fairyvedessä ym tuloksetta, mutta nyt löytyi oikea aine!”
Steariinin jämät pois tuikkukipoista lähti saarentaika saippualla hetkessä!
”Muutin vastikään tähän nykyiseen asuntoon, jossa ulko-ovi ja seinä melko likainen. Greippi siivoussaippualla sen juuri puhdistin.”
Pinttynyt valkoinen ovi puhtaaksi siivoussaippualla (1)
Pinttynyt valkoinen ovi puhtaaksi siivoussaippualla.
Pinttynyt valkoinen ovi puhtaaksi siivoussaippualla

”Suihkukaapin lasit vaatii säännöllisesti pesun ja saippua toimii todella hyvin!”

suihkukaapin lasit vaatii säännöllisesti pesun ja saippua toimii todella hyvin!
”Huikee ero tuli suihkun hanaan.. Ennen oon pessy kylpyhuoneen tolulla ja kylpyhuoneen pesuaineilla mut koskaan en oo tällaseen lopputulokseen päässy 😀 ”
Huikee ero tuli suihkun hanaan.. Ennen oon pessy kylpyhuoneen tolulla ja kylpyhuoneen pesuaineilla mut koskaan en oo tällaseen lopputulokseen päässy
”Keittiön rosteriallas on vaikea saada puhtaaksi, teetahroja on todella vaikea saada pois. Sitrussaippualla tuli hetkessä puhdasta, eikä tarvinnut edes pahemmin hangata. Samaten kylppärin suihkuseinä puhdistui kuin itsestään. Greippisaippuaa pitäisi kokeilla kylppäriin, hanoissa on kalkkisaostumia, jotka pitäisi saada pois.”
teetahrat lavuaarista siivoussaippualla
”Auton rekisterikilven ötökät lähti pehmeällä sienellä pyyhkäisemällä kun siivoussaippualiuos oli hetken vaikuttanut”
”Todella paljon käytetyt saappaat jatkoivat elämää. ( toinen käsitelty laventelisaippualla, greippi jo loppui). Jätin vaahdon pintaan vaikuttamaan tv-ohjelman ajaksi ja hankailin päälle. Olisi pitänyt tehdä tämä jo vuosia sitten.”

”Olen tähän tuotteeseen todella tyytyväinen. Kuvissa on vanhan tuvan pinttynyt hellanlasi. Toinen kuva pinttyneestä ennen saippuan käyttöä. Toinen pesun jälkeen. Eli kirkastui niin hyvin, että läpi näkee parketin aivan surutta. Molemmissa lasi on avattuna lattiaa kohti. Olen ihan hurahtanut tähän tuotteeseen. Ihanaa, kun työn jälki näkyy ja näin allergikkona kroppakin ohessa kiittää.”

pinttynyt hellanlasi
”Viherhuoneen ikkunanpielet talven jälkeen. Ja pesty laventeli siivoussaippualla. Helposti ja hankaamatta <3 "
Viherhuoneen ikkunanpielet talven jälkeen. Ja pesty laventeli siivoussaippualla. Helposti ja hankaamatta

”Sitrus siivoussaippualla lähti pinttyneet saumat puhtaaksi.”

Sitruunasiivoussaippualla lähti pinttyneet saumat puhtaaksi.
”Muutaman festarikesän nähneet Converset joita yrittänyt saada aikaisemmin puhtaaksi”
Muutaman festarikesän nähneet Converset joita yrittänyt saada aikaisemmin puhtaaksi
”Ulko-oven alareunassa ollut mustaa tahmeaa likaa, jota olen yrittänyt pestä pois. En kuitenkaan ole onnistunut, koska epäilin oven pinnan vaurioituvan. Olin jo vähän luovuttanut. Nyt lähti Sitrus siivoussaippualla. Kyseessä tosiaan on ulko-ovi, joka on alttiina kotieläimelle, joka hyppii ovenkahvaan sisälle halutessaan. Ympärillä kasvaa paljon puita ja ovea päin myös sataa. Töhnä ovessa oli varmastikin kuran, siitepölyn ym. kehittämää kittiä. Aivan kuin liimaa. Olen pessyt ovea kaikella, millä olen uskaltanut. Vasta nyt onnistui Sitrus – siivoussaippualla. Käytän myös Greippi – saippuaa siivouksessa. Kiitos hyvistä tuotteista jotka sopivat erinomaisesti herkkäihoisen käsille, tuoksuvat hyvälle ja ovat vielä tehokkaitakin.”
ulko ovi

”Kylppärin laattaan jääneet vesi/kalkkijäämät lähti hyvin, vaikka en edes kovasti yrittänyt 😀 . Tämä oli nimittäin saippuan testausta!”

Kylppärin laattaan jääneet vesikalkkijäämät lähti hyvin
”Kodinhoitohuoneen allas on ollut kauhean näköinen jo pitkään. Tässä ekassa kuvassa pestynä kaikilla aineilla mitä keksin ja seuraava kuva greippi siivoussaippuan jälkeen (1 pesu sienellä jossa saippuaa)”
Kodinhoitohuoneen allas on ollut kauhean näköinen jo pitkään. Tässä ekassa kuvassa pestynä kaikilla aineilla mitä keksin ja seuraava kuva greippi siivoussaippuan jälkeen 1 pesu sienellä jossa saippuaa

”Nyt kyllä vähän hävettää, mut ikivanha, liekö asunnon alkuperäinen liesikupu. Ihan liian harvoin tulee putsattua, mutta pikapesu Saaren Taika Greippi siivoussaippualla teki ihmeitä, toinen kierros veis varmaan loputkin rasvakertymät, mutta nyt on liian kuuma perusteelliseen siivoukseen 😀 apuna käytin tavallista pesusientä.”

liesikupu Ihan liian harvoin tulee putsattua, mutta pikapesu Saaren Taika Greippi
”Tämä megalikanen lamppu putsattu sitrussaippualla”
Tämä megalikanen lamppu putsattu sitrussaippualla
”Lenkkarit pesin laventelisaippualla”
Lenkkarit pesin laventelisaippualla
”Vuosikymmeniä vanhat teipit pois putsattu”
Vuosikymmeniä vanhat teipit pois putsattu
”Altaan sihti ei ole lähtenyt tämän puhtaammaksi ja monenlaista ainetta on kokeiltu. Sitrus saippualla puhdistui. Tämä innostaa kyllä kokeilemaan greippi saippuaa kalkkisen veden aiheuttamiin ongelmiin.”
Sitrus saippualla puhdistui

Veneen pesu ekologiselle Saaren Taika siivoussaippualla. Ennen ja jälkeen kuvat ohessa.

Veneen pesu Saaren Taika siivoussaippualla.

”Sitrus siivoussaippualla pesuhuoneen hanat jälleen kiiltävät. Siivoussaippuaa pesusieneen, levitys sienellä samalla kevyesti hangaten, hetken vaikutus , huuhtelu, kuivaus pyyhkeellä.”

siivoussaippualla pesuhuoneen hanat

”Aurinkopesän jo lähtöpassin saanut homepilkullinen kuomu pelastui Saaren Taika Greippi saippualla. Nyt kelpaa taas käyttää ja nauttia kesästä!

Aurinkopesän jo lähtöpassin saanut homepilkullinen kuomu pelastui saaren taika greippi saippualla. Nyt kelpaa taas käyttää ja nauttia kesästä 🤩

Asiakkaamme lähettämä ennen ja jälkeen kuva kylpyhuoneen suihkuseinästä ekologisen Saaren Taika siivoussaippua käsittelyn jälkeen🌱

suihkuseinä puhtaaksi siivoussaippualla

”Pitihän se itsekin testata saippua, kun tämän tehosta niin paljon lähiaikoina lukenut. Saunaan ”iskin” ensimmäiseksi 😀 Saunan ovi ennen ja jälkeen, käytössä greippi siivoussaippua. Suihkuttelin oven, siivoussaippuaa mikroliinaan, oven pyyhkiminen ja huuhtelu. Eli tämä muutos ihan perus pyyhkimisellä!  Tyytyväinen 🙂 ”

”Oman kaivon vesi on ajan saatossa (15vuotta) aiheuttanut pahoja värjäymiä pesuhuoneen laattoihin. Luultiin, että niihin ei auta muu kuin laattojen vaihto, sillä sen verran monella eri ”tökötillä” on yritetty putsata. Toisimpa kuitenkin kävi ja nopean testauksen perusteella greippi-siivoussaippua auttoi tähänkin! En malta odottaa, että pääsen joku päivä pesemään pesuhuoneen oikein huolella, sillä tälläkin nopealla pikapesulla sai jo ihmeitä aikaan! Taidetaanpa säästyä remontilta!”

siivoussaippua ruostevesi
Meillä on ihan extra kalkkipitoinen vesi, asutaanhan me lähes kalkkitehtaan naapurissa. Parissa viikossa kertyy mustan hanan päähän tuollainen kivikova kalkkikerrostuma ja musta allas sekä tiskipöytä, yms. ovat kalkkitahrojen peitossa. Saaren Taika siivoussaippualla ne lähtee helposti, tosin hanan paksumpaan kerrostumaan tarvitaan pari vaikutuskertaa ja karhea sieni, että saa kalkit pois. Kaikki muu lähtee ihan vaivattomasti siivoussaippuaa mikrokuituliinaan hieromalla ja pyyhkimällä.

Meillä on ihan extra kalkkipitoinen vesi, asutaanhan me lähes kalkkitehtaan naapurissa. Parissa viikossa kertyy mustan hanan päähän tuollainen kivikova kalkkikerrostuma ja musta allas sekä tiskipöytä, yms. ovat kalkkitahrojen peitossa.
Saaren Taika siivoussaippualla ne lähtee helposti, tosin hanan paksumpaan kerrostumaan tarvitaan pari vaikutuskertaa ja karhea sieni, että saa kalkit pois. Kaikki muu lähtee ihan vaivattomasti siivoussaippuaa mikrokuituliinaan hieromalla ja pyyhkimällä.

”Kokeilin Greippi siivoussaippuaa, kun moni tuttu kehui tuotetta. Itselläni on hajusteallergiaa, ja kaikki voimakkaat pesuaineet ärsyttävät ihoa ja silmiä. Greippisaippualla siivoaminen on kivutonta, koska se oli lähes hajuton ja hellävarainen. Sain sillä puhtaaksi koko kylppärin ja kokeilen seuraavaksi kodin muille pinnoille.”

”Olen saanut keittiökaappien ongelma ovet Greippi siivoussaippualla niin puhtaaksi, mitä en ole koskaa aiemmin saanut yrityksistä huolimatta eri vaihto ehtoisillla pesu aineilla. Suihkuseinä hohtaa kirkautta.. Ja tämä helppous .on huippu juttu. Ei tarvi enää pullo kaupalla ns. Myrkkyjä siivous kaappiin kerätä. Nyt lähtee kokeiluun tämä greippi saippua. Mökin tummuneen saunan pesuun. Siitä mahdollisesti kuvia myöhemmin. Kiitos vielä aina niin nopeasta toimituksesta.”

Suihkukaapin pinttyneet kalkki- ja saippuaroiskeet puhdistin helposti Greippi siivoussaippualla. Hankasin saippuaa sieneen, jolla pyyhin suihkukaapin seinät, huuhtelin suihkulla ja kuivasin mikrokuituliinalla. Puhdasta tuli kerralla ja nopeasti ilman hankausta. Suosittelen lämpimästi.”

”Olen käyttänyt siivoukseen toista ostamaani tuotetta eli greippi siivoussaippuaa, pesin sillä erittäi nokisen tiilimuurin josta ihmeeksen tuli puhdasta, olen yrittänyt samaa muilla tuotteilla siinä kuitenkaan onnistumatta, kiitos greippisaippuan. Käytän sitrusta saunan puhdistukseen  odotukseni ovat korkealla.”

”Kyllä muuten lähti suihkukaappi puhtaaksi ja vähällä huuhtelulla! Raastoin greippi siivoussaippuaa sumutepulloon, hienosti toimi!”

”Kokeilin Laventeli siivoussaippuaa ikkunanpesussa, eli tein siitä liuoksen ohjeiden mukaan. Oli aivan loistava tuote, eikä jättänyt raitoja ikkunaan. Likainen ikkunalautakin puhdistui helposti.”

”Minulle uusi tuote. Kerran olen innolla testannut. Mökkisiivous saippualla toimi oikein hyvin ja jätti raikkaan ja miellyttävän tunnun sisätiloihin.”

”Sai myös koiran kakkajäljet vaaleasta matosta lähtemään. Todella miellyttävä käyttää.”

”Hienosti lähti kalkkikertymät suihkukaapista!”

”Saaren taika siivoussaippuat-lupauksensa veroisia 🙂 Ensimmäiset kokemukseni greippi ja sitruuna siivoussaippuoista ovat todella positiiviset. Tiskiallas kiiltää ja samoin suihkun lasiseinä, sekä päälle vielä miellyttävä tuoksu. Ei voi muuta kuin suositella näitä tuotteita!”

”Sitrus siivoussaippua toimi vaatteessa olevaan vaikeaan tahraan mikä ei lähtenyt normi pesussa.”

”Nämä Saaren Taika -tuotteet ovat aiheuttaneet minulle yhden ongelman: mitä teen muille tuotteille, joita minulla on. En haluaisi nimittäin käyttää enää kuin Saaren Taikaa. Ihanaa, että löysin nämä! Greippi-saippuan kanssa sain kylppärinkin kuin uudeksi, eikä tarvitse miettiä, mitä viemäriin valuu.”

”En ole saanut meidän valkoisesta ulko-ovesta pinttynyttä likaa millään konstilla pois. Näin greippisaippuasta mainoksen, tilasin ja – TADAA – ovi on taas valkoinen”

”Suihkepulloon lämpimään veteen raastettua saippuaa. Toimii todella hyvin lianpoistajana, kivan mieto tuoksu. Tehokas, hyvä tuote. Entisenä siivousalan yrittäjänä vahva suositus. Tykkään.”

Suihkun seinät hyvin puhdistui!!! Seuraavaksi siirryn keittiön kimppuun”

”Lähti todella hyvin valkoisista ovista vuosien ”viirut”. Olen niitä yrittänyt poistaa vessanpesuaineella tuloksetta. Nyt tulivat puhtaaksi. Ehkä saippuajäämiin suihkun lattiassa pitää tehdä toinenkin käsittely. Sitten toivottavasti.”

”Varoitus: Sitrus siivoussaippua voi tehdä laiskastakin ihmisestä siivoushullun.”

”Rantasauna tuli niin maan perusteellisen puhtaaksi tuhkaluukkua myöten. Suihkuseinät ja piharoskis kuin uudet…. Taikuutta… ei vaan Sitrus siivoussaippua.”

”Rasvapöly lähti hyvin Sitrus siivoussaippualla kaapiston ja liesituulettimen päältä.”

”Olen kokeillut Sitrus siivoussaippuaa jo vaikka mihin! Liesituuletin, uunin luukku, lavuaarit, kaakelit, saunan ovi, jopa painomuste lähti pois tällä tuotteella! Aivan mahtava, tätä käytän jatkossakin!””Ensimmäinen tunne on tuoksu, luonnollinen greippi. Että voikin olla lattioiden pesu ihanaa. Sipaisu saippualla lattia moppiin vaikuttaa ja tulos on upea. Innostuin pyyhkimään mattapintaiset, maalatut keittiökaappien ovet. Olivat täynnä kiiltäviä rasvasormenjälkiä ja ne hävisivät saarentaikagreipin iskusta!”

”Olen ulkoistanut siivouksen aviomiehelleni. Nyt kuitenkin iski kotitalouskohtaus. Greippi-siivoussaippualla sain sekä jääkaapin että hellan putipuhtaaksi helposti ja hikoilematta!”

”Ostin siivoussaippuan mainoksen uhrina ja päätin kokeilla sitä. Olen hämmentynyt sen tehosta! Olen putsannut sillä mm. ulko- ja väliovia, joista olin varma ettei niitä pelasta enää muu kuin maali. Siivoussaippualla ne kuitenkin puhdistuivat helposti. Vilpittömät suositukset tuotteelle!”

”Ostin ensimmäisen greippi siivoussaippuan ja kokeilin sitä kaikkeen. Toimii! Suihkuseinä ei ole koskaan ollut helpompi puhdistaa, nyt sen voi tehdä vaikka samalla kun on käynyt suihkussa, koska tuote on myrkytön, eikä itseään tarvitse suojata!”

”No nyt on kyllä aivan huippu tuote! Liotin pari päivää tavallisessa pyykinpesuaineessa aurinkorasvan ja hien kellastamia valkoisia veneilyliivejä tuloksetta. Sitten hinkkasin tahranpoistoaineella tuloksetta. Greippisaippualla lähti puhtaan valkoiseksi! Uskomaton tulos.”

”Olen aivan hämmentynyt tästä tuotteesta! Tuntuu tehoavan ihan mihin tahansa. Monta pinttynyttä tahraa, joita olen aiemmin yrittänyt poistaa vaikka millä pesuaineilla lähti tällä kun antoi vain hetken vaikuttaa ja pyyhki pois. Jonkin verran olen käyttänyt karhunkieltä apuna, mutta suurta voimaa ei ole tarvinnut käyttää. Lisäksi tämä on parantanut halkeilevat sormenpääni, jotka aiemmin ovat vain pahentuneet jo pelkällä vedellä läträämisestä, pesuaineista puhumattakaan.”

”Siivousfirman arviosta hieman ihmetellen lähdin kokeilemaan näitä teidän tuotteita. Sanoivat kylpyhuoneestamme, että eivät kyllä kalkkijäämiä kunnolla pois saa. Bambu ekologinen pesuharja ja Siivoussaippua Greippi apuna sain kylpyhuoneen seinät, lattian, saumat, saunan lauteet ja lasi-oven todella puhtaaksi. En tarvitse siivousfimaa. Tarvitsen vain nyt lisää teidän saippuaa ja ehkä pian uuden harjankin.”

Pesin Greippi siivoussaippualla pesutilan pinttyneet kaakelit sekä lattian että seinän. Meillä on erittäin metallipitoinen vesi, joten punaista pinttymää oli. Ei ole enää! Kraanatkin kiiltää ja tuntuu, että vesi ei tarraa kiinni samalla tavalla. ”

”Pakkohan se oli kokeilla. En olisi ikinä uskonut miten tehokas voi ekologinen siivoussaippua olla! Lähtee lika kaikilta pinnoilta tosi helposti. Rasva ja pöly keittiökaappien yläurissa sai kyytiä! Vau!”

”Olen tähän mennessä kokeillut  Greippi siivoussaippuaa suihkuseinään, jossa olevia kalkkijäämiä en ole aiemmin saanut millään aineella kunnolla pois – tällä siivoussaippualla suihkuseinä on kuin uusi! Lisäksi pesin sillä lapsen vaaleanpunaiset rantatossut, jotka olivat todella tummuneet, ne ovat nyt kuin uudet. Loistava tuote!”

”Greippi siivoussaippua tuntuu tehokkaalta. Kokeilin suihkuseinään ja hienosti lähti kaikki lika pois! Seuraavaksi kokeilen kylpyhuoneen vaaleaan laattalattiaan, jos saisi senkin uudenveroiseksi.”

Greippi siivoussaippua on erittäin hyvä saunan oven lasiin. En ole saanut noin kiiltäväksi sitä millään muulla.”

”Luulin joutuneeni mainoksen uhriksi tilatessani Greippi siivoussaippuaa. Hetki sitten pesin ko saippualla saunan ikkunan ja lasioven. Molemmat olivat vesiroiskeessa ja saaneet vastomisestakin siipeensä. Helposti lähtivät läiskät ja pinttyneet vesijäljet!”

”Siivoussaippua Greippi tehoaa hyvin kalkkiongelmiin.”

Greippi siivoussaippua oli minulle uusi tuttavuus, pesin kylpyhuoneen kaakelit ja suihkuseinän ja tulos oli uskomaton, koko kylpyhuone kirkastui! Suosittelen lämpimästi.”

Laventeli siivoussauppua: Laatoitettun suihkutilan siivous sujui hyvin tällä saippualla. Saumat tuli puhtaiksi myös”

”Saunan lasiovi puhdistui hyvin Greippi siivoussaippualla. Olen tyytyväinen ostokseeni.”

Greippi siivoussaippua toimi juuri kuten monet tyytyväiset asiakkaat ovat todenneetkin: vessan ja kylpyhuoneen kalkkia keräävät pinnat puhdistuivat helposti ilman puuduttavaa jynssäämistä. Plussaa tulee ekologisuudesta ja hellävaraisuudesta. Nykyaikainen ja hieno tuote siis! Aion ostaa jatkossakin.”

”Pesin vanhan ulkosaunan palomuurin, (mikä on erittäin hankala pestä rosoisen slammauksen takia) greippi siivoussaippualla. Sain sen lähtemään puhtaammaksi kuin millään muulla pesuaineella.”

”Siis niin hyvä tuote! Tyttäreni ulko-ovi oli pinttynyt ajan saatossa, eikä mikään puhdistusaine tepsinyt. Tämä siivoussaippua puhdisti oven aivan uskomattoman valkoiseksi.”

”Kaikki autoilijat varmasti tietävät kesäisen ongelman – kuolleet ötökät tuulilasissa, konepellillä jne. Normaalisti niitä saa hangata sormet solmussa jotta ne lähtevät pesussa,…. Suihkauttelin sitrus siivoussaippuasta tehtyä suihketta ötököiden jätöksiin ja annoin tovin vaikuttaa, sen jälkeen menin märän mikrokuituliinan kanssa töihin ja ei tarvinnut kuin hiukan rättiä näyttää niin lähtivät jätökset kuin unelma.”

”Tilasin Sitrus siivoussaippuaa, kun olin lukenut käyttäjien kokemuksia ja suosituksia tuotteesta. Olen todella tyytyväinen saippuaan kaikin puolin. Tähän mennessä olen puhdistanut saippualla vaivattomasti keittiön, kodinhoitohuoneen ja vessan valkoiset kaapinovet (kahvojen läheisyydessä olleet tummat jäljet, joita en muilla tuotteilla ollut saanut pois), jälkiä valkoisista seinistä, saunan lasioven sekä kylppärin kaakelit ja saumat. Saippuassa on ihana ja sopivan mieto tuoksu ja sitä voi käyttää huoletta ilman siivoushanskoja. Suosittelen lämpimästi!”

”Innoissani kokeilin heti Sitruuna siivoussaippuaa keittiön pintojen pesuun. Ja voi pojat! Nyt kiiltää paikat. Jääkaappikaan ei koskaan ole puhdistunut yhtä helpolla. Malttamattomana en malttanut liottaa edes likoja, mutta silti puhdasta ja raikasta tuli! Suihkupulloon kun tekee valmista seosta on helppoa pitää keittiö puhtaana!”

Tämä super aine tehosi sellaiseenkin likaan mihin muut aineet eivät ole pystyneet. Tätä voi todellakin suositella kaikille!!!”

”Voin todellakin suositella Sitrus siivoussaippuaa. Lika ja ryönä irtoaa helposti, joka paikasta. Uusi tilaus jo tehty, musta taitaa tulla himosiivooja. Niin ja ihanan raikas tuoksu.”

”Niin mahtava tuote! Olen tuskaillut valkoisen hiotun lankkulattian puhtaana pidon kanssa mutta nyt löytyi sitrus siivoussaippuasta apu. Aivan mahtava tuote!”

Lukuisia kommentteja ja kehuja lukenut kuinka tehokas saippua on. Pääsin itse testaamaan tilattuani Sitrus saippuan, täytyy sanoa että suihkuseinä, keittiön välitilakaakelisaumat tuli todella puhtaiksi, olen tyytyväinen.”

”Kaikkea olen kokeillut saadakseni pois suihkualtaan kalkkisaostumat. Sitruunasaippua irrotti ne lopulta.”

”Olin pitkään miettinyt, miten saisin keittiön valkoiset kaapinovet puhtaaksi ilman ” myrkkyjä”. Onneksi huomasin Sitrus siivoussaippuan, se on miellyttävä ja uskomattoman tehokas!”

”Sain puhtaaksi jo menetetyksi luulleeni ikkunapielet. Muut myrkyt ei ole tehonneet mutta tämä toimi!”

”Olin tuskaillut jo hyvän aikaa edessä olevaa myymämme kesämökin loppusiivousta. Onneksi olin juuri ennen urakkaa hakenut postista kokeeksi tilaamani siivoussaippuan ja tein siitä liuosta ja otin myös saippuapalan mukaan. Tuote oli niin loistava mm. jääkaapin, hellan ja saunan oven lasien puhdistukseen, että sormet syyhysivät kotiin päästyäni aloittaa jo juhannussiivouskin hyvissä ajoin.”

”Aloitin kokeilun vaikeimmasta päästä. Käsittelyssä oli monta vuotta käyttämättä ollut ja ulkosalla säilytetty vene. Ja puhdasta tuli! Kun kerran tähän tepsi, niin tepsii varmaan kodin siivoukseenkin. Tilasin samalla muitakin tuotteita, mutta niitä en ole vielä ehtinyt testailla.”

”Kokeilin saunanoveen , jossa kalkkisaostumaa. Simsalabim ja lika pois ! Toimii. Seuraavaksi ulko-oven pinttymään!”

”Greippi siivoussaippua suorastaan ”räjäytti” pinttyneen noen pois pinnoilta ja lattialta. Kun kesäpaikan leivinuuni pukkasi savut sisäle pirttiin ja nokesi kaiken.”

”Näihin jää koukkuun !! Jo pelkkä tuoksu ja helposti vaahtoava koostumus saa siivoussaippuaan jäämään koukkuun ! Nyt se on tiskialtaan reunalla koska sillä on helppo raikastaa tiskirätti ja puhdistaa kaikki keittiön pinnat ja wc.n siivouksessa jättää myös niin raikkaan tuoksun.10+”

”Saunan lasiovesta tuli kirkkaampi kuin koskaan. Ja minulla on uudehko induktioliesi, minkä yksi ( käytetyin) levy oli muuttunut harmaaksi ja kiillottomaksi, oli aika yllätys kun kiilto palasi saippualla pesun jälkeen.”

”En olisi uskonut, että Greippi-siivoussaippua tehoaa kalkkitahroihin näin hyvin! Mutta jo ensimmäisen jynssäyksen jälkeen suihkuhuoneen tummanruskeiden kaakeleiden valkoiset kalkkitahrat katosivat!”

”Mahtava tuote! Kokeilin siivoussaippuaa rasvaiseen liesituulettimen suojalasiin, millään muulla tuotteella rasva ei ole lähtenyt niin hyvin kuin sitrus siivoussaippualla.”

”Puhdistin välioven sitruuna siivoussaippualla ja totesin, että ei tätä tarvitsekaan maalata, kaikki lika lähti ja ovi oli kuin uusi!”

Greippi -siivoussaippuan avulla suihkukaappi lähti vihdoin puhtaaksi ja kirkkaaksi, aiemmin kokeilluilla voimakkailla kaupasta ostetuilla kalkinpoisto- ja puhdistusaineilla ei ole ollut mitään vaikutusta. Samoin poissa on pinttynyt haju, joka yli vuoden jälkeen asuntoon muutosta ei kylppäristä lähtenyt vaikka on käytetty ilmanraikastimet, puhdistusaineet ym. keinot. Olen tosi tyytyväinen! Parasta saippuassa on se, ettei ärsytä astmaatikon hengitystä tai herkkäihoisen käsiä, ympäristöystävällisyydestä nyt puhumattakaan, tämä tietysti paras juttu. On lisäksi huipputehokas. Saippua vaahtoaa pestessä ja liukenee hyvin suihkepulloon. Suihkukaapin pesin liottamalla pienen määrän saippuaa kipossa veteen ja kastelin kylppärin siivousliinaa siinä. Suihkukaappi oli niin samea että sai hangata kunnolla, mutta olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Laattaseinät ja -lattiat puhdistuu tällä myös hyvin. Greippi -saippuasta tulee luottotuote, kiitos! Seuraavaksi isken parvekkeen kimppuun saippuan kera :)”

”Kokeilin nyt ensi kertaa tuotetta. Pesin sillä ovet ulkoa ja sisältä. Samoin eteisen valokatkaisijat. Lika irtosi tosi hyvin ja aivan tarkoituksella en laittanut kertakäyttöhanskoja käsiini, ja todellakin…käteni ovat ihanantuntuset. Töissä joudun pesemään käsiä jatkuvasti ja samoin rasvaamaan, mutta silti kädet on kuivat…nyt ei. Ainoa ongelma on, että miten säilytän palasaippuan. Nyt laitoin sen muoviseen kertakäyttörasiaan…tähän kun vielä olisi niksi..”
Saaren taika siivoussaippualla hautakivi puhtaaksi ekologisesti

”Lupasin laittaa kuvia ku hauta putsattu greippisaippualla. Kyllä muuten tuli niin kiiltävä et omakuva peilautuu😊

Tosi helppoa oli raastaa saippuaa pulloon ja suihkuttaa kiveen. Annoin hetken vaikuttaa ja sit harjasin👌 mikä parasta niin myrkytöntä maalle. Kiitos tästä huippu tuotteesta!

Eli toimii myös hautakiveen kertyneeseen sammaleen tai mitä lie onkaan.”

”Tein uuden aluevaltauksen sitrus-saippualla: Puhdistin hautakiven sillä, ja se toimi loistavasti! Kastelin ensin kiven ja suihkutin sitrus-saippuaa suihkepullosta. Annoin vaikuttaa hetken, minkä jälkeen poistin jäkälän ja muun lian vanhalla kirjastokortilla. Toimenpiteet voi tarvittaessa uusia. Lopuksi huuhtelu. Ja puhdasta tuli!”

”Siivosimme äidin kanssa opiskeluasuntoa, ja siistiä tuli laventeli -siivoussaippualla! Lika oli helposti irroitettavissa ja pinnat näyttävät nyt kuin uusilta!”

opiskelija asunnon siivous saaren taika siivoussaippualla kaakelinsaumat likakaivo

”Hei,
Pitää kehua, kun hoksasin miten puhdistaa valtavankokoisen polypropeeninukkaisen karvalankamaton. Tätä mattoa on mahdotonta pestä mitenkään muuten. Tämä laventelisiivoussaippua on tosi hyvä. Matton nukka hangataan kauttaaltaan nihkeällä rätillä, jossa on saippuaa. Lika irtoaa hyvin rättiin. Rättiä pitää usein huuhdella ja lisätä saippuaa.
Hetki vielä ulkona tuulettumassa ja sitten rullalle ja varastoon odottamaan ensitalvea!

Ohessa pari valokuvaa projektista.”

siivoussaippua nukkamaron pesu
”Tässä muutama onnistuminen viime viikolta siivoussaippualla, olen ihan koukussa tuotteeseen, koska on niin tehokas siivousapulainen.”:
matto pesty saaren taika siivoussaippualla suoraan lattialla
Työtuoli puhdistettu Saaren Taika siivoussaippualla kokemuksia kuva

”Hei Johanna! Täytyy laittaa kiitokset laventeli siivoussaippuasta. Minulla on kylpyhuoneen seinäkaakelin alaosa ollut oikea murheenkryyni. Olen jos jokinlaisella aineella sitä yrittänyt puhdistaa mutta eipä ole tummentuneet kohdat edes himmenneet. Tänään kokeilin siivoussaippuaa ja ihmeiden ihme, tummentuneet kohdat häipyivät kokonaan. Siis minä olen niin onnellinen että ihan itkettää. Huomenna katsastan valikoimanne uudelleen ja hehkutan ystävilleni tuotteitanne.”

”Tässä valkoinen tuoli joka ei ollut enää kovin valkoinen –

Mutta tässä se valkoinen tuoli on valkoinen, Saaren taian greippi siivoussaippua pelasti päiväni.”

Tässä valkoinen tuoli joka ei ollut enää kovin valkoinen - Mutta tässä se valkoinen tuoli on valkoinen, Saaren taian greippisaippua pelasti päiväni

”Pyykinpesukoneen ja kuivausrummun tiivisteet puhtaaksi.”

Pyykinpesukoneen ja kuivausrummun tiivisteet puhtaaksi

”Keraaminen liesitaso Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla puunattuna.”

Keraaminen liesitaso Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla puunattuna

”Uunipellit, ugh mihin kuntoon ne meneekään huomaamattaan ja sitähän se ei tahdo puhdistua millään! Onneksi olen tästä ihanasta tuotteesta löytänyt loistotuotteen meidän perheen arkeen  <3  Onko edes kohdetta, johon tähän ihme aine ei auta?”

uuninpellit puhtaaksi saaren taika siivoussaippualla

”Uuden kodin liedentaus oli pesty viimeksi vuonna xyz. Sitrus-Siivoussaippualla lähti iisisti.”

Uuden kodin liedentaus oli pesty viimeksi vuonna xyz. Sitrus-Siivoussaippualla lähti iisisti

”Meillä ruokailuryhmä joiden penkeissä vaha joka imee kaiken lian itseensä… aika kivuttomasti sai puhdasta.”

Meillä ruokailuryhmä joiden penkeissä vaha joka imee kaiken lian itseensä... aika kivuttomasti sai puhdasta

Meillä ruokailuryhmä joiden penkeissä vaha joka imee kaiken lian itseensä... aika kivuttomasti sai puhdasta

”Hana ennen Saaren Taika siivoussaippuan käyttöä ja käytön jälkeen.”

Hana ennen saaren taika siivoussaippuan käyttöä ja käytön jälkeen.

”Pesuhuoneen hana ennen sitrus siivoussaippuan käyttöä ja käytön jälkeen.”

Pesuhuoneen hana ennen sitrus siivoussaippuan käyttöä ja käytön jälkeen.

”Meillä on oma kaivo, jossa hyvin kalkki- ja rautapitoinen vesi. Nämä ja pesuainejäämät on pinttyneet esim. hanoihin. Pieni sipaisu siivoussaippuaa sieneen ja vanhaan hammasharjaan…  putsatessani hoin vaan ”ei voi olla totta!” Seuraavaksi käyn kaakeleiden kimppuun 😀 Uskomaton tuote!”

kaivoveden kalkit saaren taika siivoussaippualle pois

”Lapsiperheen valkoisille pinnoille kyllä pelastus! Kun ei ole joka välissä hinkkaamassa kädenjälkiä pois, niin ne pinttyy kiinni. Tällä lähtee kyllä vaivattomasti pois! Ainut miinus että siivotessa saippuan tuoksu on aika voimakas, mutta jättää kyllä toisaalta ihanan raikkaan tuoksun siivouksen jälkeen <3”

lapsiperheen pelastus saaren taika siivoussaippua

lapsiperheen pelastus saaren taika siivoussaippua

”Takan eduspelti, ei aavistustakaan mitä siinä on , ei kuitenkaan ole lähtenyt puhtaaksi millään. Greippi siivoussaippuaa raakana likoamaan joksikin aikaa ja sienellä hankausta , johan lähtee, ihme aine! Vielä riittää hommaa mutta tulos näkyy nyt selvästi. Kiitos!”

takan eduspelti puhtaaksi saaren taika siivoussaippualla kokemus

”Liesituulettimen luukku sisäpuolelta, Saarentaika siivoussaippuaa suoraan kosteaan rättiin, helposti puhdistui.”

liesituulettimen luukku puhtaaksi saaren taika siivoussaippualla kokemus

”Suihkuseinä ennen pesua, toinen puoli puoliksi pesty greippi-siivoussaippualla ja molemmat puolet pestynä ja ikkunalastalla kuivattuna.”

suihkuseinä puhtaaksi saaren taika siivoussaippualla kokemus

”Käytin auton harjapesussa, kaikki muu lika lähti, mutta takalokarin päälle jäi joku kestolikarantu. Ei lähtenyt märällä rätillä pyyhkimällä. Päätin testata Greippi Siivoussaippuaa, hieroin sitä rättiin, eikä tarvinnut edes hirveästi hangata ja rantu hävisi.  Sisätiloissa siivoussaippua on todettu toimivaksi, nyt ulkonakin. ”

Auton pesu Saaren Taika siivoussaippua

”Siivous saippuan käytön ennen ja jälkeen kuva :)”

Siivous saippuan käytön ennen ja jälkeen kuva

 • Pesin valkoisen nahkasohvan Saaren Taika siivoussaippualla. Se todella toimii!

Pesin valkoisen nahkasohvan Saaren Taika siivoussaippualla Se todella toimii

 • Siivoussaippua pääsi heti armottomaan testiin: Tiedättekö sen ällöttävän, inhan tahman, mitä ruuanlaiton rasvakäryistä pikku hiljaa kertyy liesituulettimen päälle, ja johon kaikki pöly yms. jää kiinni? Joskus sitä yritin jollain marketin siivousaineilla putsata, mutta eihän siitä mitään tullut, kun rättikin jäi tahmaan kiinni. Mutta voi autuasta, kun kokeilin Greippi siivoussaippuaa! Mikä nautinto onkaan katsoa puhdasta jälkeä! Seuraavaksi kyytiä saa saunan ovi, jonka kalkkitahrat ovat häirinneet jo pitkään.
 •  
 • Raastoin Greippi siivoussaippuaa suoraan vanhan kalkkeutuneen kahvinkeittimen säiliöön. Annoin vaikuttaa useamman tunnin, ja harjasin pois. Todella kirkas säiliö ja kalkkitahratkin lähes kaikki poissa! Aiemmin käytetyt ruokasoodat ja etikat saa nyt unohtaa, voittaja on löytynyt!  Eikä edes haise pahalle, kuten etikkapesun jälkeen.
 •  
 • Aivan ihana tuote. Meillä suihkunurkkaukseen tiettyihin saumoihin tulee tummentumia. Olen yrittänyt niitä poistaa eri tuotteilla, saamatta niitä pois, mutta siivoussaippualla lähti! Tummentumat vaaleni todella paljon. Ja miten meidän hana kiiltää, on kuin uusi. Ja tuoksu on aivan ihana. Tuotteella pesin myös tiskialtaan, kaappien ovet, oven kahvat. Olen täysin hurmaantunut tästä tuotteesta.
 •  
 • Olin kuullut Saaren Taika- tuotteista pelkkää hyvää. Silti olin hieman skeptinen, mutta päästin kokeilla ja tilasin Greippi- siivousaippuaa. Testasin sitä keittiön yhteen seinään ilmaantuneeseen valumaan, joka mielestäni oli rasvaa tms. En ollut saanut puhtaaksi tavallisilla pesuaineilla. Kokeilin Greippi-siivoussaippuaa ja muuta ei tarvinnut. Sain puhdistettua seinän. Voin suositella ja varmasti tulen käyttämään siivoussaippuaa jatkossakin.
 •  
 • Erittäin tehokas tuote! Puhtaaksi lähti vuolukivitakassa olevat rasvatahrat kyljestä, auton vanteet ja pesuhuoneen seinälaatat. Suosittelen lämpimästi!
 •  
 • Kokeilin tuotetta heti saatuani sen saunan lasitiiliin ja kalkkijäämät lähtivät helposti pois. Samoin lasisesta saunan ovesta. Suosittelen.
 •  
 • Sitrus Siivoussaippua puhdisti hyvin pinttyneen lian ruokailuryhmän pöydän ja tuolien jaloista. Keittiön pinnat tulevat helposti puhtaiksi ja raikkaiksi. Seuraavaksi pääsee kylpyhuone käsittelyyn. Käteni iho pitää tästä tuotteesta
 •  
 • Ensimmäinen kokemukseni siivoussaippuasta oli erinomainen. Keittiön hanat ja tiskiallas, sekä muutkin teräspintaiset kodinkoneet kiiltävät pesun jälkeen kirkkaina. Tiskiallas ja hana näyttävät samalta kuin uusina. Saippuan tuoksu oli raikas ja mieto. Käyttö helppoa ja saippua tuntuu riittoisalta. Mainio ensikosketus.
 •  
 • Sitrus siivoussaippualla lähtee lika vaivattomasti ja kaupanpäällisenä on vielä puhdas ja raikas tuoksu. Saunan lasiovi on viimeksi ollut yhtä kirkas uutena, kaakelit loistaa kirkkaana ja hanat kirkastuivat hetkessä. Suosittelen!
 •  
 • Loistava tuote! Olin tuloksetta yrittänyt puhdistaa kalkkeumia erilaisilla tuotteilla mustasta kuivapuristelaatasta, kunnes kokeilin greippisaippuaa, sillä lähti kaikki kalkkitahrat ja jopa saumat ovat taas mustat. Erittäin lämmin suostus!
 •  
 • Meillä on hyvin kalkkipitoinen vesi ja vesihanoihin ja hanojen juureen kertyy kalkkia. Hankasin kostutettua saippuaa kyseisiin paikkoihin ja annoin vaikuttaa. Hammasharjalla hankasin kalkit pois. Hyvä kiilto ja tuoksu. Käytin myös kosteaan pöytäluuttuun, hankasin siihen ja puhdistin tiskialtaan. Hyvin irtosi rasvat ja muut sutut. Kiitos. Käyttö jatkuu.
 •  
 • Todella hyvä. Sain kylppärin kaakelit ja saumaukset puhtaaksi, joihin ei ammattikäyttöön tarkoitetut aineet tehonneet. Hyvä tuoksu
 •  
 • Täytyy laittaa kiitokset laventeli siivoussaippuasta. Minulla on kylpyhuoneen seinäkaakelin alaosa ollut oikea murheenkryyni. Olen jos jokinlaisella aineella sitä yrittänyt puhdistaa mutta eipä ole tummentuneet kohdat edes himmenneet. Tänään kokeilin siivoussaippuaa ja ihmeiden ihme, tummentuneet kohdat häipyivät kokonaan. Siis minä olen niin onnellinen että ihan itkettää!
 •  
 • Ihan mahtava irrottamaan likaa. Liesituuletin oli kerännyt rasvaa ja pölyä enkä ollut saanut sitä millään puhtaaksi, niin sitrus siivoussaippualla lähti. Hellävarainen käsille 🙂 Ihana tuote!
 •  
 • Sain puhdistettua pinttyneet kalkkeumat suihkuseinästä helposti ja vaivattomasti. Pesin myös kaakeleita ja muita kodin pintoja; lika irtoaa vaivattomasti. Tuotteessa on miellyttävä vieno tuoksu eikä ärsytä esim käsien ihoa ollenkaan. Ostan uudestaankin!
 •  
 • Todella tehokas valkoisen vinyylilattian puhdistukseen. On ollut vaikeuksia pestä kyseinen lattia ihan puhtaaksi, vinyylissä on uurteita johon aina jää likaa, olen kokeillut monta eri, myös valmistajan oma (kallis) puhdistusaine, mutta Siivoussaippua on ylivoimaisesti paras. Ja se on niin puhtaan tuoksuinenkin, tuoksu koukuttaa. Käytän kaikkeen siivoukseen. Paras! Olen niin kiitollinen että olen löytänyt tämän tuotteen.
 •  
 • Kokeilin sitrus siivoussaippuaa Vallilan maton ja sohvan likaläntteihin. Ja hyvin lika lähti. Pinnoilta poistaa myös lian ja jättää hyvän tuoksun. Suosittelen tätä ekologista ja riittoisaa siivoussaippuaa.
 •  
 • Pinttynyt valkoinen nahkasohva sai oman värinsä takaisin tällä upealla saippualla, myös farkkujen värjäytymät poissa. Mahtava tuote!
 •  
 • Kylläpäs 20 vuotta vanhat keittiön kaapit kirkastuivat ja sormenjäljet lähtivät poissa! Siivoamisesta ei meinannut tulla loppua, kun siirryin puhdistamaan väliovia. Vessan lavuaarin keltaiset nurkat sain lopulta valkoisiksi! Mahtava tuote kissatalouteen, niin ei tarvitse koko ajan vahtia, nuoleeko kissa pesuaineet pinnoilta sitä mukaan. Ehdottomasti jää vakiotuotteeksi, ja muutama tuli tilattua pukinkonttiinkin!
 •  
 • Tein joulusiivouksen koko huusholliin kyseisellä saippualla: keittiön ovet, wc:n pesualtaat, wc-pöntöt, ovenpielet, lattiat, aivan kaikki. Ja puhdasta tuli! Helposti ja hyväntuoksuisesti eikä käsien ihokaan kärsinyt. Siivousaineeni on nyt tässä!
 •  
 • Suihkuseinämme on saanut pintaansa vuosien kalkkihunnun. Kaikenlaiset myrkyt kaupasta ja myös muut olen testannut huonolla menestyksellä. Yhdellä käsittelyllä tulos jo paras ikään
 •  
 • Tehokas siivoussaippua kylppärissä! Kalkkeuma suihkun kaakeleista lähti suhteellisen kevyellä hinkkaamisella. Ja uuni lähti puhtaamaksi tällä palalla kuin uuninpuhdistusaineella! Tätä ostan jatkossakin.
 •  
 • Vielä vähän käytettynä arvostelen. Saunan lasioven pestyäni hämmästyin tulosta. Kalkkijäljet hävisivät ja siitä tuli tosi kirkas. Samoin peililasikaapin ovista ja lavuaarin hanoista tuli kirkkaat, kuin uudet. Tosin psoriaatikon käteni kuivuivat yllättävän paljon ja jouduin käyttämään rasvaisempaa voidetta niihin. Mutta olen tyytyväinen tuotteeseen.
 •  
 • Kylpyhuoneen suihkun seinäkkeet olivat harmaat ja suihkusaippuasta tahmeat alareunastaan. Saippuaa sieneen ja hankaus, annoin vähän aikaa vaikuttaa, jonka jälkeen huuhtelin. Pelkkä vesisuihku jätti vähän jälkiä, mutta pyyhkäisy mikrokuituliinalla kirkasti! Oli vaivatonta ja jäi raikas tuoksu.
 •  
 • Meillä valkoinen iso posliiniallas keittiössä. Olen joutunut käyttämään kloriittia sen puhdistamiseen, KUNNES tilasin Sitrus Puhdistus- saippuan. Aivan huipputuote. Nyt puhdistuu allas hellävaraisesti ja kädetkin pysyvät pehmeinä. Huomisessa joulusiivouksessa kokeilen muuhunkin siivoukseen
 •  
 • Tilasin tämän juuri parahiksi joulusiivouksen, jonka teen aina aika perusteellisesti. Ihana koostumus ka tuoksu! Minulla on korkeakiiltoiset keittiön kaapinovet, ja ne tulivat säihkyviksi ilman sameita pyyhintäjälkiä. Pesin saippualla koko asunnon. Aivan ihana tuote.
 •  
 • Raikas tuoksu leijui kun pesin saippualla lasten rakkaita pehmoleluja. Laimea liuos ja hankaus sai pinttyneitäkin tahroja irtoamaan.
 •  
 • Käytän nykyään ainoastaan Saaren Taika Sitrus siivoussaippuaa huushollin siivoukseen, tahranpoistoon ja – ihan kaikkeen! Tulee uskomattoman puhdasta ja nopeasti. Valkoinen ulko-ovi saa säännöllisesti käsittelyn, autostakin lähti automaattipesun jälkeen jääneet tahrat. On tämä vaan ihmeellinen tuote! Pidän myös siitä, ettei tarvitse kaupasta kantaa painavia pesuainepulloja vaan rapsuttelen vähän saippuaa suihkupullon pohjalle ja lisään veden <3
 •  
 • Meillä on keittiössä musta lavuaari, jonka materiaalia emme tiedä. Sitä on ollut vaikea puhdistaa, koska se ei siedä yhtään hankausta. Mustaan jää herkästi valkeasta kalkista rumia jälkiä, mutta tällä siappualla saan senmtaas puhtaaksi ja kiiltäväksi. Lisäksi se muodostaa lavuaarin pinnan, jotta puhdistus on seuraavalla kerralla vielä helpompaa. Todella hyvä tuote, suosittelen
 •  
 • Ensimmäinen tuote jolla sain saunan lasioven oikeasti puhtaaksi kalkkijäämistä!
 •  
 • Olen yrittänyt saada kalkkiroiskeita suihkukaapin ovista jos minkälaisilla aineilla ja konsteilla. Nyt se oikea tuote vihdoin löytyi! Olen todella tyytyväinen tähän Greippi Siivoussaippuaan. Suosittelen.
 •  
 • Oli kyllä huippu saippua. En olis uskonut että saunanlauteet ja suihkukaappi lähtisi noin puhtaaksi ja helpolla. Suihkukaappia vuosien varrella pessyt jos millä kemikaalilla, eikä vain ole lähtenyt puhtaaksi. Nyt hankasin sienellä saippuaa seiniin ja huuhtelin pois lämpimällä vedellä. Ja tsadaa, ei ainuttakaan saippua/kalkkiroisketta. Ihan huipputuote!
 •  
 • Ensimmäinen kokemus todella hyvä. Suihkuseinistä tuli helposti kirkkaat ja keittiön kaappien ovista lähtivät rasvaiset sormenjäljet. Olen todella tyytyväinen!
 •  
 • Raikasta kotiin! Tein suihkepulloon pesuaineliuoksen raastamalla hivenen sitruunasaippuaa lämpimään veteen. Uskomatonta, mutta toimii niin pintojen puhdistajana kuin kodin raikastajana. Ei ärsyttänyt atooppista ihoanikaan eikä muuten jätä rantujakaan pinnoille 🙂 Ehdottomasti jatkoon tämä tuote! Pikasiivoukseen oiva apu <3️
 • Hurmaava sitruksen tuoksu! Olen juuri aloittanut Sitrus siivoussaippuan käytön ja toistaiseksi on ainoastaan hyvää sanottavaa. Rakastan intensiivistä tuoksua ja sitä, miten saippualla saa puhdistettua eri pintoja hellästi, hankaamatta.
 •  
 • Liuotin saippuaa veteen ja käsittelin sillä suihkuttamalla tahraisen sohvan, jonka kanssa olin jo menettänyt toivoni. Kymmenisen minuuttia annoin vaikuttaa ja hankasin kostealla mikrokuituliinalla. Vuosien aikana pinttyneet tahrat lähtivät!! Ei siitä sohvasta uutta tullut, mutta ei enää tarvitse peitellä vieraita varten tahrojen takia.
 •  
 • Olin lukenut paljon hyviä arvosteluja ja siksi tilasinkin oman palan tätä ihanuutta! Valkoinen nahkasohva lähti aivan uskomattoman puhtaaksi. Lavuaari kiiltäväksi. Valkoiset kengät ovat taas valkoiset. Seuraavaksi putsaan veneemme. Riittoisa ja ei kuivata käsiä! Love it <3
 •  
 • Pesin ikkunat ulkopuolelta, ikkunapeltien likatahrat ja kärpäsenkakat lähtivät mainiosti, kun sipaisin karhunkieleen siivoussaippuaa. Ei tarvinnut edes hangata, kun tuli hohtavan puhdasta! Suosittelen!
 •  
 • Aivan loistava. Meni kaikki siivousaineet vaihtoon. Kiitos.
 •  
 • Testissä nyt greippi siivoussaippua sitrussaippuan jälkeen – toimi erittäin hyvin suihkun seinien puhdistukseen. Avuksi tarvitsi vain karhean sielen ja harjan. Myös kalkkipinttymät lähtivät hyvin pois lasista. Plussaa raikas tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas. Käytössä myös keittiösuihkeena. Suosittelen!
 •  
 • Ihana raikas tuoksu ja tehoaa hyvin likaan. Hyvä aremmillekkin pinnoille.
 •  
 • Uudessa asunnossa ovet ja seinät oli sisustustarrojen peitossa ja kun saatiin ne irrotettua ovet oli liiman peitossa. Koitin kaikkia niksejä ja keinoja noihin liimatahroihin, mut ei auttanut ees bensa. Näin facessa ohimennen mainoksen saarentaika siivoussaippuasta ja aattelin että hintaan nähden vois sitäkin sitten koittaa kun muutkin ylistäneet arvosteluissa. No tuotteen saavuttua suoraan testiin ja kyllä tahrat lähti 🙂 eikä ollu ees vaikee saada liimaa liikkeelle 🙂 suosittelen kyllä koittaan! <3️ Mun uus luottotuote asiaan kun toiseenkin!
 •  
 • Tilasin minäkin, kun halusin kokeilla, onko se tosiaanki niin hyvä. Ei tarvinnut pettyä. Olin hangannut valkoisesta puuvitriinistä monella aineella mustia rasvaisia sormenjälkiä pois tuloksetta. Mutta tällä saippualla ja sienellä ei tarvinnut, kuin pyyhkäistä kerran ja jäljet oli poissa! Uskomatonta!!
 •  
 • Minulla on myös sitrus saippua ja molemmat ovat teholtaan loistavia! Greipin tuoksu on suosikkini myös aromaterapiassa energioita lisämään jos mieli on maassa.
 •  
 • Ihan loistava tuote!Jos haluaa siivota tehokkaasti ja ekologisesti niin tämä on kyllä ehdoton ykkönen! Kaupan päälle tulee vielä energisoiva tuoksu.
 •  
 • Tuoksu on hyvä ja turvallinen tuote koiranpennun kanssa
 • Olen käyttänyt nyt sitrus siivoussaippuaa muutamia kertoja ja on toiminut pintoihin hyvin. Jättää ihanan raikkaan tuoksun. Odotan innolla jos tämä saippua tehoaa myös jämäkämpiin tahroihin!
 •  
 • Tehokas, riittoisa ja hyväntuoksuinen
 •  
 • Siivoussaippualla lähti liat hyvin pois! Ikkunat ja muut lasiseinät puhdistui todella kirkkaaksi. Ei voi muuta kuin suositella!
 •  
 • Tehokas ja raikkaan tuoksuinen
 •  
 • Super hyvä esim. nahkanojatuolin putsaukseen. Tuli melkein kun uus. Ja tuoksu hyvä raikas.
 •  
 • Ihana tuoksu, jääkaapista tuli puhdas ja raikas!
 •  
 • Paras siivousaine, jota ikinä olen käyttänyt! Tavallisesti tosi hankalasti puhdistettavat keittiön kaappien päälliset tulivat helposti tosi puhtaiksi, eikä tästä jäänyt minkäänlaista tahmeaa pintaa niin kuin siivousaineista usein. Käytin myös uunin puhdistukseen, ja toimi paremmin kuin mikään uuninpesuaine aiemmin. Lisäplussaa tuoksusta ja siitä, ettei kuivata käsiä käytännössä lainkaan. Tästä tuli suosikki kerralla!
 •  
 • Olen pessyt saippualla vaalean kangas sohvan ja pesuhuoneen lasioven.
  Sohvan kanssa oltiin jo luovutettu, mietittiin uutta verhoilua.
  Saaren Taika saippualla Sohvasta ja lasiovesta tuli kuin uudet! Ihan loistava tuote, säästettiin roimasti kun ei tarvinnut verhoilla sohvaa uudelleen.

 •  
 • Käytin sitä tahrasaippuana pyykkiinkin ennen koneeseen laittoa. Puhdasta tulee.
 •  
 • Auton pesu greippisiivoussaippualla

 •  
 • Meillä on valkoiseksi maalattu leivinuuni. Nuohooja yritti hinkata uuniin jääneitä jälkiä mukanaan olleilla HD Big Wipes – liinoilla, jotka hänen mukaan irroittavat kaiken lian. Eivät nokeen pystyneet. Vastasin hänelle rauhallisesti, että minulla on eräs saippua, jota kokeilen. Nuohooja totesi epäuskoisena, että en saisi jälkiä pois ilman maalausta.
   
  Saaren Taika Siivoussaippuan raastetta froteeseen ja hinkkaamaan. Pahin noki kuultaa, mutta maalaamaan ei ihan heti tarvitse ryhtyä.
   
  Kiitos mahtavasta tuotteesta, ja mukavaa kesää!

nokitahrat pois valkoisesta ekologisesti saaren taika siivoussaippualla

 •  
 • Te varmaan saatte kokoajan näitä kuvia, mutta, tässä vielä yhdet kuvat kattilasta jota en ole saanut puhtaaksi. En tiedä onko nuo täplät jotain hapettumista vai mitä, mutta sitkeitä ovat. Pienehkö määrä Greippisaippuaa, mini tilkka kuumaa vettä ja karheapuoli pienestä sienestä ja hankausta.. Tuli huomattavasti parempi 🙂

pinttynyt kattila puhtaaksi ekologisesti hankaamatta

 •  
 • Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa siivoussaippuaanne hamsterimme häkin laatikon putsaamisessa, kun hamsterin pissa on ilmeisesti sen verran hapokasta tms, että oli jämähtänyt muovilaatikon pintaan. Meillä oli ekoina kuukausina vääränlaista purua, joka ei ollut riittävän imukykyistä, amatöörivirhe. Hamsteri pissaa näemmä aina samaan kohtaan, joten vaikka vaihdoimme purut kerran viikossa niin pissa ehti syöpyä muovilaatikon pohjalle – emme siis tajunnut/ muistanut päivittäin lapioida siitä pissakohdasta puruja pois, amatöörivirhe nro 2.  Normi yleispesuaineilla tahra ei lähtenyt, vaikka kerran viikossa pesin laatikon, mutta tänään kokeilin sitruuna siivoussaippuaanne ja se pissatahra lähti kokonaan 🙂 Laatikko näyttää taas siistiltä ja kuin uudelta.
 •  
 • Eka kertaa uutena käyttäjänä tilasin Sitrus Siivous saippuan ja kokeilin sitä pohjaan palaneeseen kattilaan. Lorautin tilkan vettä ja hankasin vähän palasaippuaa pohjaan. Jätin hetkeksi likoamaan ja sen jälkeen pyöräytin tiskiharjalla. Uskomatonta, mutta kaikki irtosi samantien! Aivan huipputuote, en olisi ikinä uskonut! Tulen ostamaan ehdottomasti näitä joululahjaksi läheisilleni!
 •  
 • Ihan mahtava tuote ja niin luonnollinen raikas tuoksu. Testattu vaaleaan nahkasohvaan ja wau mikä ero tuli puhdasta jälkeä ja nahkaan jäi luonnolliselta tuntuva pinta
 •  
 • Hämmästyin ja häikäistyin kuinka helposti pinttynyt lika läksi vanhasta muovimatosta. Harmi kun en ottanut kuvaa ennen pesua.
 •  
 • Laventeli Siivoussaippua: Sain tällä keittiön kaapinovista puhdistettua rasvaiset sormenjäljet ja muutkin tahrat, jotka eivät ole muilla aineilla lähteneet. Ovat nyt kuin uudet, katsoopa mistä kulmasta tahansa 🙂 On suorastaan ilo siivota nykyään.
 •  
 • Olen käyttänyt tätä sohvaan, hellaan, tiskialtaaseen, lattiaan, kylppäriin ym. Siivous tuntuu jopa mukavalta, en siis ole mikään himosiivooja, joten tämän siivoussaippuan ansiosta olen siivonnut useammin!!!
 •  
 • Epäilin alkuun, kuten kaikkea uutta ja varsinkin siivousainetta, jossa ei kemiallisia törsteitä ole käytetty. Hyvin nopeasti epäilykseni haihtuivat, kun matkailukamppeen likaisia kaappeja, laatikoita ja tuulettimen osia aloin kuuraamaan. Ja mikä parasta, siivouksen pystyi tekemään ilman kumikintaita! Tuoksukin on hyvä, miellyttävä ja ennenkaikkea hajuihin herkistyneelle kuonolleni mieto. Riittoisakin tuntuu olevan, vaikka olen pari pullollista suhteellisen vahvaa seosta tehnyt ja muutoin palasta sienellä lumpannut, ei ensimmäinen pala ole edes puolessa kulutuksen suhteen. Tilaan varmasti uudestaankin!
  Yksi tähti pois vain siitä syystä, että raastaminen ja liottaminen ei ole kärsimättömän hommaa, vaikka sekään ei kauaa lopun viimein vie. Lisätään vielä tuohon ’miinukseen’ se että piti hankkia vanhanaikaisia saippuakoteloita säilytystä varten 😀
 •  
 • Olen ollut 15 vuotta siivoojana ja harmi etten aikanaan tiennyt tuotteesta! Tämä saippua on tosi tehokas! Tein liuoksen suihkepulloon ja sillä sain peilit kirkkaaksi Ja lattialta tahrat helposti pois. Saippuapalaa hankasin rättiin ja sillä sain pyyhittyä helposti kalkkitahrat suihkuseinästä. Loistava tuote! Tätä ostan lisää.
 •  
 • Vaivatonta siivousta. Tein sumupulloon miedon ja toiseen vahvemman käyttöliuoksen. Puhdasta tulee ja koti tuoksuu niin raikkaalta. Suosittelen.
 •  
 • Tämä toimi keittiön ovien putsaukseen ja taustakaakeleihin huomattavasti tehokkaammin kuin aiemmin käyttämäni ns normaalit pesuaineet! Rasvat ja tahrat saivat kyytiä!
 •  
 • Hyväntuoksuinen tehokas saippua olen todella tyytyväinen siivoustulokseen.
 •  
 • Ihanan raikas ja puhdas tuoksu tulee siivotessa. Ja puhdasta tulee, ihastuin. Olen käyttänyt suihkepullossa ja hieromalla saippuaa sieneen.
  Keittiön kivitasokin sai ihanan kiillon pintaan.
  Muut puhdistusaineet taitaa jäädä nyt kaappiin käyttämättöminä.
 •  
 • Toimii niinkuin lupaa! Siivoussaippua on loistava päivittäiseen siivoamiseen ja tuhdimpaankin puhdistukseen. Muuton loppusiivous sujuu kevein mielin kun tarvitsee vain yhden tuotteen. Keittiön kaapiston päälle kertynyt hankalasti irtoava pöly lähti helposti kun hankasi siivoussaippuaa karhunkieleen ja sillä pyyhki. Viimeistely hoitui laimealla saippualiuoksella ja rätillä.
 •  
 • Hetken kun antaa saippuan vaikuttaa niin lika lähtee helposti irti. Tuoksu on raikas.
 •  
 • Mahtava tuote! Suihkukulma puhdistui hetkessä tuotteen avulla. Suosittelen.
 •  
 • Ihana! On jotenkin ”turvallisen” tuntuista pestä tällä, ja hyvin lähti kylppärin lattia puhtaaksi
 •  
 • Kaakelit ja saumat puhtaaksi ilman ”hullun lailla” hankausta. Sipaisu saippuaa sieneen ja kevyesti kaakeleihin ja kylppärin rautapitoisen veden värjäämiin saumoihin. Ihan ei kaikki ”ruosteet” lähtenyt, mutta paras tulos verrattuna muihin. Ja kaikki tämä ihanan tuoksun kera.
 •  
 • Supertehokas! Olin todella positiivisesti yllättynyt tuotteesta. Uuden kotinin keittiön musta lavuaari oli järkyttävässä kunnossa edellisen omistajan jäljiltä. Olin kokeillut muutamia ”ei niin ekologisia” vaihtoehtoja – ilman tulosta. Tämä Saaren Taika Siivousaaippua toimi!! Aivan ihana! Se on mukava käyttää, hyvä koostumus, vaahtoaa sopivasti, tuoksuu hyvälle ja TEHOKAS! Ja kaiken kruunaa se, että se on ekologinen ja sitä voi käyttää hyvillä mielin!

 • Puhdistin siivoussaippualla tänään grillin kesämökillä.

Puhdistin siivoussaippualla tänään grillin kesämökillä.

 • Kuvassa vanhan hellan taustojen siivous. Hellan tausta oli ollut ainakin 10-vuotta pesemätön. Vaikka se on piilossa, niin ilahdutti tulos melkoisesti.
  Sain myös iankaikkisen vanhan retrotapetin vessan seinästä kirkkaaksi. Happy me!

vanhan hellan taustan siivous

 • Keittiön valkoinen tiskiallas vaati ennen kovaa hankausta ja erilaisten aineiden kassa läträämistä enkä silti ollut tyytyväinen lopputulokseen.
  Nyt olen vasta kerran kerinnyt käyttämään Saaren taika siivousaippuaa tuohon murheenkryyniin ja olen jo heti vakuuttunut saippuan toimivuudesta. Enää ei tarvinnut hangata ja läträtä aineilla vaan riitti että hieroi saippualla tiskialtaan, näytti tiskiharja perään ja huuhteli.
  Joten tämäkään Saaren taika tuote ei pettänyt lupauksiaan.
  Kovassa käytössä on myös suolasaippua, tyrni shampoo, kamomilla sheavoide sekä pehmeät puuvilla pyyhkeet!
  Seuraavaksi saippua antaa kyytiä valkoiselle nahkasohvalle <3

lavuaari puhtaaksi

 •  
 • Lavuaari ennen / jälkeen

Lavuaari ennen / jälkeen

 •  
 • Puukaapin oveen pinttynyt ikilika sai kyytiä. Ja ei tarvinnut edes käyttää voimaa!

Puukaapin oveen pinttynyt ikilika sai kyytiä. Ja ei tarvinnut edes käyttää voimaa! (2)

 •  
 • Tässä pesty terassin kaidetta. Käytössä päivittäin myös ihan perussiivoukseen suihkepulloon liuotettuna. Huipputuote!

Tässä pesty terassin kaidetta. Käytössä päivittäin myös ihan perussiivoukseen suihkepulloon liuotettuna. Huipputuote!

 •  
 • Terassimme aivan lammen rannassa.

Terassimme aivan lammen rannassa. pesty sammaleet

 •  

siivoussaippua pesee sammaleet

siivoussaippuan teho ennen ja jälkeen kuvat

 • Tennarit ennen ja jälkeen

 •  
 • Lenkkarit ennen ja jälkeen

 •  
 • Keraaminen liesitaso puhdistuu helposti sitrus siivoussaippualla

Keraaminen liesitaso puhdistuu helposti sitrus siivoussaippualla

 •  
 • Puutarhatuolien puhdistus. Lyhyelläkin vaikutusajalla lähti hyvin lika pois, mutta varmasti tulisi vielä puhtaammaksi jos ehtisi antaa aineen vaikuttaa pidempään 😀 tehokas tuote!

Puutarhatuolien puhdistus

 •  
 • Suihkukaappiin testasin heti, kun saippuan sain 🙂 Käytän myös päivittäin keittiössä tasojen pyyhkimiseen.

suihkukaappi puhtaaksi ekologisesti

 •  
 • Suihkuhylly puhtaaksi siivoussaippualla

suihkuhylly puhtaaksi siivoussaippualla

 •  
 • Meillä täällä Savossa on todella kalkkipitoista vesi. Ihana huomata ettei enää tarvitse kunnon myrkkyjä että saa kylppärin lasiseinän puhtaaksi. Kohta saamme käyttää vain tätä yhtä ainetta, kun muut loppuvat!

kalkkitarhart pois ekologisesti saaren taika

 •  
 • Siivoussaippua on todella monikäyttöinen tuote sillä se toimii ihan koko kodin siivouksessa <3 . Tässä kuvaparissa olen käyttänyt sitä tiskauksessa. Kahvikuppiin välillä todellakin kovaa pinttyneet kahvi- ja teetahrat lähtevät helposti pois kun tiskiharjaan hinkkaa hieman siivoussaippuaa.

kahvitahrat pois

 •  
 • Talon kulma ennen. Ja jälkeen

Talon kulma ennen. Ja jälkeen

 •  
 • Takan lasiluukku ennen… ja jälkeen. Puhdasta ilman naarmuja.

Takan lasiluukku ennen... ja jälkeen. Puhdasta ilman naarmuja.

 •  
 • Koristetyynynpäällinen pesty siivoussaippualla

Koristetyynynpäällinen pesty siivoussaippualla

 •  
 • Uunin pinttynyt luukku puhtaaksi ekologisesti Saaren Taika siivoussaippualla

Uunin pinttynyt luukku puhtaaksi ekologisesti saaren taika siivoussiappualla

 •  
 • Suihkuseinä ei kaipaa selittelyjä!

suihkukaapin lasi puhtaaksi ekologisesti saaren taika

 •  
 • Mökin pinttynyt terassin kaide lähti siivoussaippualla ihanan puhtaaksi ja raikkaaksi. Siivoussaippua on kyllä mitä parhain siivousaine!!

Mökin pinttynyt terassin kaide lähti siivoussaippualla ihanan puhtaaksi ja raikkaaksi. Siivoussaippua on kyllä mitä parhain siivousaine!!

 •  
 • Kahvinkeittimen kansi lähti hyvin puhtaaksi. Olin päättänyt etten ikinä koskaan osta valkoista keitintä kun pinttyy niin helposti. Olen kokeillut kaikki ihme aineet, mutta ei vaan lähde. Ja dadaa!

Kahvinkeittimen kansi lähti hyvin puhtaaksi (2)

 •  
 • Saunan lasioven pesu Saaren Taika siivoussaippualla

Saunan lasioven pesu saaren taika siivoussaippualla

 •  
 • Puisen (ja maalatun) kylpytynnyrin kylkeen vanteesta irronneet ruostevesijäljet irtosivat lähes kokonaan.

Puisen (ja maalatun) kylpytynnyrin kylkeen vanteesta irronneet ruostevesijäljet irtosivat lähes kokonaan siivoussaippualla

 •  
 • WC:n lavuaarista pois työmiekkoseni käsien muutaman viikon jäännökset 😀 Jopa vanhasta puukosta lavuaarille valunut ruoste lähti 🙂

työtilan lavuaari puhtaaksi ekologisesti siivoussaippualla

 •  
 • 8v pojan lenkkarit ovat nyt kuin uudet. Kiitos siivoussaippuan!

8v pojan lenkkarit ovat nyt kuin uudet. Kiitos siivoussaippuan

 •  
 • Keittiön allas ennen ja jälkeen – puhdasta tulee

Keittiön allas ennen ja jälkeen - puhdasta tulee saaren taika siivoussaippualla

 •  
 • Vuoden verran tyhjänä pihalla sään armoilla lojunut, lähti siivous saippualla ilman isompia hankaamisia puhtaaks, mulla käytössä muutenkin ihan päivittäin.

lasipinnat puhtaaksi pinttyneestä liasta saaren taika siivoussaippualla

 •  
 • Autotallin nosto-ovet, joita ei oltu pesty varmaan ikinä (=12v)

ovet pittyneestä liasta saaren taika siivoussaippualla

 •  
 • Vanha pakastin ollut monta vuotta autotallin nurkassa pesemättä. Helposti lähti siivoussaippualla puhtaaksi! Rakastan saippuan helppoutta kun ei tarvitse jynssätä, levitys ja pyyhkäisy riittää!

pinttynyt lika pois ekologisesti saaren taika siivoussaippua

 •  
 • Tähän räystääseen olen käyttänyt, lavuaariin, keittiön pinnoille, jääkaapin oveen ja kahvoihin, ovenpieliin ja auton penkkejäkin siivoussaippuasta tehdyllä liuoksella pyyhkinyt.

sammaleet pois saaren taika siivoussaippualla

 •  
 • Käytössä ihan päivittäin! Nestemäisenä suihkeena pesen keittiön pintoja, käytän pölyjen pyyhintään,pesen peilit,ikkunat…ihan kaikessa siivouksessa siis. Kuvassa pesty takkahuoneen lattia ja saumat siivoussaippuaan hierotulla rätillä.

kaakelisaumat kirkkaiksi ekologisesti saaren taika siivoussaippua

 • Liesituulettimen yläpuolella olevan kaapin päällinen jäänyt liian pitkäksi aikaa pesemättä. Hieroin kosteaa siivoussaippuaa suoraan likaan, koska rasva oli niin tiukassa ettei suihkeella irronnut.

liesituulettimen rasvat pois saaren taika siivoussaippualla

 •  
 • Olen käyttänyt mm. keittiön pintojen pesuun, liesituulettimen rasvatahroihin, vessan ja suihkutilojen kaakeleiden pesuun, auton pesuun ja tulipa tällä pestyä hautakivikin! Tämä on käytössä ihan yleispuhdistusaineena meillä. Huipputuote

kaakelisaumat puhtaaksi saaren taika siivoussaippualla

 •  
 • Autoni edellinen omistaja oli polttanut tupakkaa autossa ja koko auto oli sisältä aivan tupakan tervassa. Pesin koko auton sisältä siivoussaippualla ja sienellä, kojelaudan, palkit, nahkapenkit jne. Puhdasta tuli!

tupakkatahrat tesktiileistä siivoussaippualla

 •  
 • Lavuaarista lähtee ruostetahrat siivoussaippualla. Likaiset kaakelit puhdistuivat siivoussaippualla ja sienellä hankaamalla huomattavasti kun vertaa lähtötilanteeseen.

lavuaarin tahrat siivoussaoppualla

 •  
 • Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa siivoussaippuaa omiin ja miehen likaisiin valkoisiin tennareihin. Lopputulos oli todella vaikuttava (kuvat liitteenä)! Mieheni kengät ovat jo aika loppuunajetut, mutta nyt ne saivat hieman jatkoaikaa puhdistuessaan huomattavasti. Kenkiä ei oltu puhdistettu vuosiin, mutta siivoussaippuan avulla lika lähti yhdellä pyykäisyllä! Omista vähemmän pinttyneistä tennareista lika käytännössä vain valui pois ja nopealla pyyhkäisyllä ne olivat taas valkoiset.
   
  Kiitos ihan huikeasta tuotteesta! Mieheni kanssa pohdimme kovasti mihin kaikkialle tulemme testaamaan tuotetta.
   
  Aurinkoista ja lämmintä kesää teille koko Saaren Taikan väelle <3
 •  
 • Heipähei. Tilasin pari kuukautta sitten siivoussaippua ja muitakin palasaippuoita teiltä.
  Siivoussaippua pääsi heti tosi toimiin. Käytin sitä yläpölyjen eli sisäkattojen pesuun ja sitten siivottiin keittiön kaapin päälliset ja ovet. Tuli mahtavan puhdasta. Näistä en muistanut ottaa kuvia. Mutta eilen pesin keittiön tuolien kangaspäälliset ja tuli tosi puhtaat.
  Sekoitin sumutepulloon saippua raastetta ja lämmintä vettä. Sillä suihkuttelin tuolit ja harjasin vähän kankaita. Sitten mikrokuituliinalla pesin saippuat pois ja annoin kuivua. Olen niin tyytyväinen. Kiitos mahtavasta tuotteesta. Ensi viikolla testaan auton pesussa.

siivoussaippua saaren taika tulokset

 •  
 • Hei ja kiitos teille ihanista tuotteista <3 ️. On niin monta tuotetta vielä mitä kaipaisin käyttööni. Kamomilla Sheavoide on helpottanut todella paljon sormenpäiden haavaumien hoidossa. Purkki onkin kohta tyhjä.
  Siivoussaippua on aivan uskomattoman tehokas. Tilasin juuri myös lapsilleni. Sillä lähti vaan pyyhkäisyllä liesituulettimen päälle kertynyt rasva. Koskaan ei ole puhdistus ollut noin vaivatonta.
  Kesäiset terveiset mökiltä!
 •  
 • Tämä saippua on uskomatonta. Tytön maalia vai oliko jotain slime tarviketta jäi vessan oveen. Olen hinkannut sitä vaikka millä ja ei lähtenyt pois. Kunnes tänä aamuna kokeilin Saarentaika Sitrus siivoussaippuaa ja se lähti pois. Olen käyttänyt sitä myös sohvan tahroihin, suihkusermistä lähti kaikki kalkkeumat pois, kaakelien välit puhtaat, maalatusta tapetista lähti kaikki tahrat pois. Tuoksuu hyvälle ja sopii varsinkin mulle kuka ei voi sietää vahvoja pesuaineita. Tää on kyllä loppuelämän siivoussaippua. Taidanpa viedä tätä vielä siskolle tuliaisiksi. Seuraava lomautusajan projekti on käydä kaikki ovet ja karmit tällä läpi.

laspsen töhryt ovesta siivoussaippualla

 • -Saippua tuoksuu nenääni enimmäkseen seetriltä. Pidän ko. tuoksusta kovasti. Sitrus jää taka-alalle, tämä tiedoksi jos ajattelet vain sitruksia :). Saippua on riittoisaa, ja sillä saa kaakelit, hanat ja altaat kiiltämään. Yksi tähti pois siitä, että hanskoja on ehdottomasti pidettävä, sillä kuivattaa ja ärhäköittää ihoa tosi paljon. Vaatii paljon huuhtelua ja kunnon kuivauksen, saippua kun on, muutoin jää kalvo pintaan. Vielä kun tulisi markkinoille vastaava tuote, jota ei tarvitsisi erikseen huuhtoa vaikka joku suihke, niin antaisin 5 tähteä.
 •  
 • -Vihdoin sain lavuaarista kalkkikertymän pois, mitä olen kaikilla mahdollisilla aineilla yrittänyt poista ja nyt se lähti tällä saippualla!
 •  
 • -Monitoimisaippua! Tällä tuotteella puhdistuu ja irtoaa mikä lika tahansa. Loistotuote. Raikas tuoksu.
 •  
 • -Pelastus! Vanha nahkasohva, 10v koiran kuolat joihin ei ole tehonnut mikään lähtivät helposti! Nojatuolista tuli kuin uusi palasaippualla.
 •  
 • -En olisi uskonut; mikä teho saunaa pestessä; ilman mitään hirveitä hajuja. Olen suositellut siskolle ja juuri tilasin pojalle, myyntipuhe vielä pitämättä.
  Pyykkietikka on meidän ykkönen ja etenkin puuteri ja siivousaippuat. Olen ostanut pyykkietikkaa , saippuoita ja muitakin tuotteita itselle ja läheisille.
 •  
 • -Huipputuote!
  Suihkepulloissa keittiössä ja kylppärissä, kaikki pinnat puhdistuvat helposti, peilit ja ikkunat myös! Matoista lähtee kurajäljet ja ketsuppitahrat!!
 •  
 • -Mieletön tuoksu ja heti pääsi tosi testiin siivotessa lapsen maalausjälkiä pöydästä. Ihana tuote <3
 •  
 • -Olen ällistynyt! Mökin terassin kattoon oli tullut pientä mustaa homelänttiä. Suunnitteilla oli että tarvii hankkia jotain homeenpoistoainetta. Ajattelin kokeilla ensin yhteen lautaan, että lähteekö yhtään vai lähteekö värit. Lähtikin vaan lika! Suihkutin lioksen muutamaan lautaan kerrallaan ja annoin hetken vaikuttaa. Loppujen lopuksi mulla oli vettä pesuvadissa, pieni karhea sieni jolla ensin pyyhin ja sitten veteen kostutetulla rätillä lopuksi.
 • homeen pesu saaren taika siivoussaippua kokemuksia
 •  
 • -Toivoin, että saippua olisi hehkutuksen veroinen, vaikka vähän epäilinkin sitä. Olen raastanut saippuaa sumutepulloon, ja siitä suihkinut siivotessa. Nyt otin työn alle liesituulettimen osaset. Ja hitto, sehän oikeasti toimi! Suihkutin saippualiuosta ritilään ja suodattimeen, annoin vartin verran vaikuttaa ja aloin pyyhkiä pois kuuman veden kanssa. Yleensä tavan pesuaineilla rasva lähtee ällötävästi leviämään, mutta ei varsinaisesti irtoa. En tiedä, saako kuvasta selvää, mutta vasemmalta olen ehtinyt pyyhkäistä, ja kellertävänä ollut ritilä on valkoinen! Hirveitä kiksejä sain, kun sain noin helposti ritilän valkoiseksi. Seuraavana urakkana uuninluukku 🙂
 • liesituulettimen puhdistus saaren taika ekologinen siivoussaippua kokemus
 •  
 • -Loistava tuote ja raikas tuoksu! Muunmuassa pihavalot, jotka oli pari vuotta ollut pesemättä, tuli taas valkoiseksi ilman isompaa hankaamista tai liottamista!
 • siivoussaippua saaren taika tulokset (1)
 •  
 • -Mahtava tuote siivoukseen. Ensimmäinen aine mikä poisti kaapinovista rasvajäljet melkein kokonaan. Siivosin tällä myös mikron ja uunin. Huipputuotteelta vaikuttaa, kokeilu kuitenkin vasta alussa. Suosittelin ystävillenikin.
 •  
 • -Aivan mahtava tuote, paikat putsaantuu lähes itsekseen.
 • -Siivoussaippualla uuni puhtaaksi! Muut tuotteet ei ole tehonneet, mutta tämä toimii!
 •  
 • -Tällä lähti superlikaiset syöksytorvet ja peltiset ikkunalaudat puhtaaksi uudesta kodista. Veikkaan, ettei ole ihan lähiaikoina viimeksi pesty…ehkä noin 20 vuoteen.
 •  
 • -Vasta muutaman kerran käyttänyt mutta hyvä ensivaikutelma. Tehokkaasti puhdistaa ja hellempi käsille kuin esimerkiksi joku yleispuhdistusaine. Tykkään!!
 •  
 • -Kokeilin saippuaa valkoiseen nahkasohvaan. Hyvin toimi, lähti vaivatta farkkujen sininen väri sohvalta.
 •  
 • -Ekologinen, pirteän tuoksuinen ja puhdasta tekevä. Tästä tuli heti suosikkini!
 •  
 • -Parasta nahkasohvalle! Toimii valkoisen nahkasohvat puhdistukseen todella hyvin. Hyvä tuoksu.
 •  
 •  –Valkoiset nahkasohvat puhdistui hienosti!
 • nahkasohvan pesu saaren taika siivoussaippualla
 •  
 • Tänään yritin pestä lattiasta pyöränrenkaan jälkeä, ei lähteny yleispesuaineella, mutta siivoussaippualla lähti! Seuraavaksi kokeilen kaapinoviin joista lika ei irtoa millään!
 • lattian pesu saaren taika siivoussaippualla
 •  
 • Tuo muki on ollu jo vuoden käytössä ja en oo saanu tarraa irti. Yleensä ne lähtee tosi helposti, mutta jostain syystä tää ei. ? olin lukenu, että tällä siivoussaippualla tarrat lähtee ja niin teki! Mulla oli myös toinen tarraongelmatapaus; vaunujen sadesuojaan oli tarttunut pakettiosoitekortti, ei toivoakaan saada irti mutta siivoussaippualla lähti. ? Siitä ei vaan tullu otettua kuvaa.
 • kirppis hintalappu siivoussaippualla
 •  
 • Mitkään ”kaupan vahvat tökötit” eivät vanhaan hellaan tepsineet. Mutta siivoussaippua hoiti homman ??
 • hellan pesu siivoussaippualla saaren taika
 •  
 •  harrastustakkini. On hihoissa eroa ja vielä likaisempi oli ennen liuotusta. En vaan heti hoksannut ottaa kuvaa… Ja kyllä, siivoussaippualla pesty koska ei ollut mitään menetettävää ? Käsipesun jälkeen vielä pesukoneesenn ??
 •  
 • ”Riittoisa ja hyväntuoksuinen! Keittiö säihkyy puhtautta! Aivan ihana tuote!”
 •  
 • ”Saippua tuoksuu todella hyvälle ja on kivan kokoinen niin kestää kauan. Sain tosi hyvin irti lapsen piirustuksia ovesta yms. Suosittelen.”
 •  
 • ”Hei, tässä kotiäidin koronakaranteenin huikeimmat hetket taistelussa valkoista nahkasohvaa vastaan lapsi- ja koiraperheessä. Tuotteenne on uskomaton, helposti käytettävä eikä jätä ikävää pintaa sohvaan.”
 • ekologinen, tehokas Saaren Taika Siivoussaippua
 •  
 • ”Vasta vähän aikaa kokeilleena olen tyytyväinen tuotteeseen, raikas tuoksu ja puhdistaa hyvin..”
 •  
 • ”Ostin saippuan kokeillakseni puhdistuuko uunin todella pinttynyt lasi….ei ole myrkyilläkään lähtenyt. Mutta nyt lähti ja ilman hankaamista ja ilman myrkkyjä. Olen suositellut saippuaa ystävillenikin. Muuhun en ole vielä ennättänyt kokeilla, mutta tätä tulen käyttämään jatkossa aina!”
 
 • Toimii kyllä vaikka keittiöstä autonpesuun.”
 
 • ”Ihana siivousaine. Testattu uuden kodin siivouksessa, on tehokas ja ihanan tuoksuinen, tuntuu olevan myös riittoisa. Ostan jatkossakin.”
 
”Tämän saippuan avulla sain poistettua tahran lattiasta, joka on ollut siinä yli kaksi vuotta! Kaiken lisäksi tämä on ekologinen. Ostin äidillekin joululahjaksi.”
 
”I love it…hain paketin matkahuollosta ja ihan heti oli pakko testata kylpyhuoneen pesuun ja mitämitä…pinnat kiiltelee puhtautta ja luonto kiittää ja samaten oma hajuallergia <3 ️jatkossa käytän koko talon puunaukseen”
 
 • ”Tässä on todellakin taikaa.. Uskoin mainoksen ja tilasin testiin yhden siivoussaippuan. Tämä todellakin toimii 🙂 Tästä tuli ehdoton suosikki heti ensimmäisellä pyyhkäisyllä! Suosittelen lämpimästi kaikille jotka eivät tykkää siivota pintoja pitkään 😉 ”
 •  
 • Tilasin siivoussaippuan luomu sitrus ja niin loistava tuote että olen hämmästynyt! Lähti kalkkisaostumat lähes kertapyyhkäisyllä hanasta mm. Miellyttävä mieto ja raikas tuoksu josta ei tällainen astmaatikkokaan saa oireita. Siis lämmin KIITOS Teille kaikille jotka tämän olette saaneet aikaan. Nyt minä löysin oikean siivousaineen! Ja mitä vielä löydänkään kun tutustun tuotteisiinne.
 •  
 • Siivoussaippua! Ihana ekologinen vaihtoehto, tehoaa paremmin kuin marketin kemikaalimyrkyt.
 •  
 • Siivoussaippua ihan ehdottomasti. Kokeilin lasisen suihkuseinän pesuun kaikkia mahdollisia ja mahdottomia pesuaineita huonolla menestyksellä. Olin jo luovuttanut, kunnes silmiini osui Saaren Taikan tuotteet ja päätin kokeilla vielä kerran. Siivoussaippua tehosi kalkkisaostumiin, ja lasi puhdistui melkein helposti
 •  
 • Siivoussaippua ehottomasti! Sillä lähti jopa ilmastointiteipin liima lattiasta, ilman sen kummempaa hinkkausta  Aiemmin olin jynssänny sitä, ilman tulosta, jopa asetonilla ja vaikka millä.
 •  
 • Siivoussaippua sopii jokaiseen kotiin ja mökkiin ja toimii uskomattoman hyvin ja samalla on turvallinen käyttää 🙂
 •  
 • Siivoussaippua päihittää mennen tullen suurimman osan kaupasta saatavista puhdistusaineista!  voi siivota hyvällä omatunnolla, kun tietää, ettei pesuaine rasita luontoa
 •  
 • siivoussaippua  lähtee lika kuin lika lähes paikasta kuin paikasta ja bonuksena hyvä, raikas tuoksu, joka jää elämään
 •  
 • Siivoussaippua on kerrassaan mainio tuote..sain punaviinitahrankin miehen paidasta..
 •  
 • Siivoussaippua! Monikäyttöinen ja riittoisa. Uskallan käyttää lemmikkien häkin puhdistukseen. Ostan varmasti jatkossakin 🙂
 •  
 • Kiitos asiakkaallemme, sain luvan jakaa nämä ennen ja jälkeen kuvat, kun hän oli pessyt puutarhapöydästään linnunkakit ja muut pois ekologisella Saaren Taika Siivoussaippualla, kiitos <3
 • Puutarhakaluste ennen ja jälkeen kuvat siivoussaippua
 •  
 • —————
 • saaren taika siivoussaippua
 •  
 • Ihana tuote. Uunin luukkua en ole saanut muilla aineilla puhtaaksi. Kaakelinsaumat puhdistui helposti ja vaivattomasti kylppäristä.
 •  
 • Tuote toimi loistavasti, eritoten metallisille pinnoille,hanat, altaat…kaikista tuli säihkyvän kirkkaita.
  Odotan innolla että pääsen testaamaan tätä autonpesuun sekä puupinnoille.
 •  
 • Pinttynyt jo toivon menettänyt lavuaari lähti melkolailla putipuhtaaksi.
 •  
 • Eipä paaljon muuta pesuainetta tarvitakaan!
  On putsattu niin kengät kun kylppärikin tällä tuotteella!
 •  
 • Mahtava tuote! Puhdistusvoimaa on kuin pienessä kylässä! Olen oikein tyytyväinen tuoteeseen.
 •  
 • Siivoussaippuaa on paljon kehuttu somessa, joten päätin minäkin kokeilla. Aika vähän olen vasta käyttänyt, mutta tahrat ovat lähteneet ja jälkeen jää raikas tuoksu!
  Pidän siitä, että tuote on myrkytön, koska taloudessa on eläimiä, ja nämä ovat niitä minun pieniä tekojani vähentää muoviroskan määrää =)
 •  
 • Siivous”ihme”saippua! Ostin siivoussaippuan itselleni joululahjaksi 2018 ja sitä on vieläkin jäljellä, vaikka jokapäiväisessä käytössä. Kuorimaveitsellä x määrä suihkepulloon ja vettä päälle ja tähän tuoksuttomaan versioon hiukan eteeristä öljyä tuomaan sulotuoksua ja eikun suihkimaan keittiöntasoja, allasta, tahroja, pinttymiä, autoa ja puhdasta jälkeä tulee.
 •  
 • Tässä kuvat autosta️ kuran lisäksi siis täynnä muuta kökköä ja ötököitä matkan jälkeen. Mökillä muutenkin ihana pestä kun tietää ettei kuormita luontoa. Kiitos tästä siivoussaippuasta️:
 • saaren taika siivoussaippua autonpesu ekologisesti
 •  
 • Liitteenä kuvat Siivoussaippuan käytöstä pinttyneen kaasulieden puhdistuksessa. Raastoin vajaa puoli teelusikallista ja sumutin lämmintä vettä, annoin vaikuttaa 30min ja poistin tiskiharjalla ja liinalla. Ihan loisto- ja nykyään myös luottotuote!
 • Saaren taika siivoussaippua kaasuliesi pinttymät
 •  
 • Kaikista ihanista Saaren taika -tuotteista eniten iloa ovat tuottaneet pyykkietikka ja siivoussaippua. Muita siivousaineita en enää tarvitsekaan. Siivoussaippualla irtoaa jopa pinttynein lika, johon eivät muut pesuaineet ole tehonneet.

 • Saatiin jälleen kuvia ekologisen ja biohajoavan siivoussaippuamme tehosta, kiitos paljon kuvien lähettäjälle
  ”Vene seissyt 10 vuotta pesemättömänä.
  Hyvin lähtee siivoussauppualla puhtaaksi”
 • veneen pesu saaren taika siivoussaippualla
 • veneen pesu saaren taika siivoussaippualla2
 • Saaren Taika siivoussaippua peräkärryn pesu sammaleen pesu
 • Saan taas KIITTÄÄ ihanista ja tehokkaasta siivoussaippuasta.
 • Saatiin vanha venetraileri käyttöön joka on seisonut havupuitten alla ainakin 6-7 vuotta.
 • Ajateltiin taas kokeilla se teidän tehokas siivoussaippua.
 • On niin kivaa kun näkee että jotakin oikeasti toimii.
 • Tällä kertaa oli kyllä karhunkielikin käytössä mutta vaan niissä kohdissa missä sammal kasvoi.
 • Vielä ei saatu kaikki pesty alumiiniumosat ja kumiosat vielä pesemättä mutta alkoi satamaan liikaa…..
 • Mutta en jaksanut odottaa vaan lähetän kuvat ja KIITOKSET
 • —–
 • nahkasohvan pesu ekologisella saaren taika siivoussaippualla
 •  
 • Meillä on valkoinen nahkasohva ja sen puhdistaminen on yhtä ****. Sohvan kanssa yhtä aikaa ostin jotain puhdistusainetta, mutta se on ollut yhtä tyhjän kanssa. Hermot ovat menneet ja lika jäänyt. Nyt vihdoin muistin kokeilla Saaren Taika siivoussaippuaa ja tässä tulos. Arvaa mihin laitan huonekalukaupan tuotteet?
 •  
 • Mieheni pesi autoaan ja kiroili, että noi [email protected]#$%&*n itikat ei lähde per*****läkään tosta keulasta. Annoin hänelle Saaren Taika Sitrus siivoussaippuaa suihkepullossa. Hetken päästä ilmoitti, että lähes kaikki itikat sai pestyä pois. Ja tarina jatkuu… Hei! Anna vielä sitä ihmesuihketta, mä pesen vielä auton sisäpuoleltakin.
 •  
 • Taas iso KIITOS!! Pian saan ostaa miehelle oman siivoussaippuan. Ensin kokeili vanhaan veneeseen, kun ei oikein uskonut, kun olen kehunut sitä. Tänään hän alkoi putsaamaan vanha ruohonleikkuria, jota ei varmaan koskaan ole puhdistettu (anoppivainaan vanha kone). Mietti pitkään miten hän tuon saisi puhtaaksi kun ehdotin siivoussaippuaa. Tässä muutama kuva! Niin mies on kyllä tyytyväinen! KIITOS!
 •  
 • Saaren taika siivoussaippua ekologinen pesu
 •  
 • saaren taika siivoussaippua veneen ekologinen pesu
 •  
 • HALUAN TAAS KIITTÄÄ! Mieheni ei oikein uskonut minua kun olen kehunut teidän siivoussaippua miten kaiken saa puhtaaksi sillä. Piti näyttää ja nyt uskoo! Kokeilin vaan pieneen kohtaan meidän vanhaan veneeseen enkä pahemmin edes hinkannut mutta…TIEDÄN että hän nyt haluaa pestä koko venen sillä. Hyvä niin! Onneksi löysin teidät!”
 •  
 • veneen pesu ekologisesti saaren taika
 •  
 • Hei, halusin teillekin laittaa kuvat veneen pressusta ennen siivoussaippualla pesua ja sen jälkeen !  Ämpäriin liotin ja juuriharjalla hankasin, muutama homeen pilkku jäi, mutta muuten ihan mahtavaa! 
 •  
 • venee pressu pesu saaren taika siivoussaippualla (2 venee pressu pesu saaren taika siivoussaippualla (1)
 •  
 • Näin puhdas tuli autostani, kun lauantaina pesin sen Saaren taika siivoussaippualla. En olisi kyllä uskonut, sillä auto oli niiiiin paskanen, niin paskanen. Sellaista vaaleaa kuraa ikkunoihin asti, kun hiekkatietä mennen tullen painettu menemään. Suihkepullolla ensin suihkutin saippua vesiseoksen, sienellä pesin ja painepesurilla huuhtelin ja noin upean kiiltävä oli kuivuttuaan. Mitään muuta pesuainetta ei ole enää tarvinnut käyttää. Senkun vaan kuorimaveitsellä höyläilee X määrän lastua suihkepulloon ja vettä päälle ja suihkaus ja pyyhkäisy ja lika on poissa. Muutenkin tuotteistanne pelkästään ilonsanomaa jaettavaksi. Tähän mennessä testattu greippishampoo, sekä nyt vihreä tee kamomilla pala. Päänähän kutina on taaksejäänyttä elämää ja hiuksissa on kiva rakenne ja ne ei valu päätä myöden. Hoitsikkapala on aivan uskomattoman pitkäkestoinen, siitä on edelleen puolet jäljellä, vaikka mulla on pitkä paksu tukka ja olen palaa kerran kaks viikossa latvuksiin hinkuttanut. Myös shampoopalat on kestäneet kauan. Veera -saippua on ihana, mun rutikuivat kinttuni on paljon pehmoisemmat, kun annan saippua vaikuttaa hetken Ja itseasiassa mun rakkauteni tuotteitanne kohtaan ei edes alkanut tuotteista, vaan tarinasta. Kun luin tarinan, niin tiesin, että tuon todellisen selviytyjänaisen tuotteita haluan testata ja sille tielle jäin!
 •  
 •  
 • Tässä koko talven kurat ja suolat, suihkuttelen siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella, annan n. 5 min vaikuttaa ja täysin hankaamatta tai harjaamatta huuhdon kylmällä vedellä pelkän puutarhaletkun avulla, eli ilman mitään painepesuria ja tulos on hohtavan kirkas ja maaperään valuva vesi täysin myrkytöntä ja biohajoavaa
 •  
 •  
 • Käytössä Saaren Taika siivoussaippua + etikka ja tietty upea innovaatio juuriharjakengät! Tämä on kyllä paras kuva siivoussaippuamme käytöstä ikinä! Mahtava! Ja kiitos julkaisuluvasta! 
 •  
 • Saaren Taika siivoussaippua terassin pesu
 •  
 • Kiitos siivoussaippuasta, joka antoi meidän tuolinpäällisille uuden elämän! Ohessa kuvat ennen ja jälkeen. Olin skeptinen, onneksi kokeilin. Mahtava tuote!!!
 •  
 • saaren taika siivoussaippua tuolien pesu saaren taika siivoussaippua tuolien pesu
 •  
 • Puhtaaksi tuli värjääntyneet kaakelit saarentaika siivoussaippualla!
 •  
 • kaakelit puhtaaksi ekologisesti
 •  
 • Saatiin hyvä vinkki lemmikkitalouden kevätsiivoukseen, nimittäin Saaren Taika pyykkietikalla raikastuu myös lemmikkien lelut!
 •  
 • ekosiivous pyykkietikka saaren taika
 •  
 • Kuvat meidän vohveliraudan kannesta ennen/jälkeen siivoussaippuan. Ja montaa ainetta on kokeiltu ennen tätä. Sitkeässä oli rasvatahrat, mutta toiseksi jäi siivoussaippualle! Laite on vanha, eikä sitä ole käytetty ainakaan kahteen vuoteen, joten mistään uusista tahroista ei ole kyse. Kiitos tästä maailman parhaasta siivousavusta!
 •