Ekologinen Saaren Taika siivoussaippua kokemuksia

kokemuksia ekologinen, tehokas Saaren Taika Siivoussaippua

Aidosti ekologisten Saaren Taika siivoussaippuoiden käyttäjien jättämiä kommentteja:

-En olisi uskonut; mikä teho saunaa pestessä; ilman mitään hirveitä hajuja. Olen suositellut siskolle ja juuri tilasin pojalle, myyntipuhe vielä pitämättä.
Pyykkietikka on meidän ykkönen ja etenkin puuteri ja siivousaippuat. Olen ostanut pyykkietikkaa , saippuoita ja muitakin tuotteita itselle ja läheisille.

-Huipputuote!
Suihkepulloissa keittiössä ja kylppärissä, kaikki pinnat puhdistuvat helposti, peilit ja ikkunat myös! Matoista lähtee kurajäljet ja ketsuppitahrat!!

-Mieletön tuoksu ja heti pääsi tosi testiin siivotessa lapsen maalausjälkiä pöydästä. Ihana tuote <3

-Olen ällistynyt! Mökin terassin kattoon oli tullut pientä mustaa homelänttiä. Suunnitteilla oli että tarvii hankkia jotain homeenpoistoainetta. Ajattelin kokeilla ensin yhteen lautaan, että lähteekö yhtään vai lähteekö värit. Lähtikin vaan lika! Suihkutin lioksen muutamaan lautaan kerrallaan ja annoin hetken vaikuttaa. Loppujen lopuksi mulla oli vettä pesuvadissa, pieni karhea sieni jolla ensin pyyhin ja sitten veteen kostutetulla rätillä lopuksi.

homeen pesu saaren taika siivoussaippua kokemuksia

-Toivoin, että saippua olisi hehkutuksen veroinen, vaikka vähän epäilinkin sitä. Olen raastanut saippuaa sumutepulloon, ja siitä suihkinut siivotessa. Nyt otin työn alle liesituulettimen osaset. Ja hitto, sehän oikeasti toimi! Suihkutin saippualiuosta ritilään ja suodattimeen, annoin vartin verran vaikuttaa ja aloin pyyhkiä pois kuuman veden kanssa. Yleensä tavan pesuaineilla rasva lähtee ällötävästi leviämään, mutta ei varsinaisesti irtoa. En tiedä, saako kuvasta selvää, mutta vasemmalta olen ehtinyt pyyhkäistä, ja kellertävänä ollut ritilä on valkoinen! Hirveitä kiksejä sain, kun sain noin helposti ritilän valkoiseksi. Seuraavana urakkana uuninluukku 🙂

liesituulettimen puhdistus saaren taika ekologinen siivoussaippua kokemus

-Loistava tuote ja raikas tuoksu! Muunmuassa pihavalot, jotka oli pari vuotta ollut pesemättä, tuli taas valkoiseksi ilman isompaa hankaamista tai liottamista!

saaren taika siivoussaippua kokemuksia

-Mahtava tuote siivoukseen. Ensimmäinen aine mikä poisti kaapinovista rasvajäljet melkein kokonaan. Siivosin tällä myös mikron ja uunin. Huipputuotteelta vaikuttaa, kokeilu kuitenkin vasta alussa. Suosittelin ystävillenikin.

-Aivan mahtava tuote, paikat putsaantuu lähes itsekseen.

-Siivoussaippualla uuni puhtaaksi! Muut tuotteet ei ole tehonneet, mutta tämä toimii!

-Tällä lähti superlikaiset syöksytorvet ja peltiset ikkunalaudat puhtaaksi uudesta kodista. Veikkaan, ettei ole ihan lähiaikoina viimeksi pesty…ehkä noin 20 vuoteen.

-Vasta muutaman kerran käyttänyt mutta hyvä ensivaikutelma. Tehokkaasti puhdistaa ja hellempi käsille kuin esimerkiksi joku yleispuhdistusaine. Tykkään!!

-Kokeilin saippuaa valkoiseen nahkasohvaan. Hyvin toimi, lähti vaivatta farkkujen sininen väri sohvalta.

-Ekologinen, pirteän tuoksuinen ja puhdasta tekevä. Tästä tuli heti suosikkini!

-Parasta nahkasohvalle! Toimii valkoisen nahkasohvat puhdistukseen todella hyvin. Hyvä tuoksu.

 –Valkoiset nahkasohvat puhdistui hienosti!

nahkasohvan pesu saaren taika siivoussaippualla

Tänään yritin pestä lattiasta pyöränrenkaan jälkeä, ei lähteny yleispesuaineella, mutta siivoussaippualla lähti! Seuraavaksi kokeilen kaapinoviin joista lika ei irtoa millään!

lattian pesu saaren taika siivoussaippualla

Tuo muki on ollu jo vuoden käytössä ja en oo saanu tarraa irti. Yleensä ne lähtee tosi helposti, mutta jostain syystä tää ei. ? olin lukenu, että tällä siivoussaippualla tarrat lähtee ja niin teki! Mulla oli myös toinen tarraongelmatapaus; vaunujen sadesuojaan oli tarttunut pakettiosoitekortti, ei toivoakaan saada irti mutta siivoussaippualla lähti. ? Siitä ei vaan tullu otettua kuvaa.

kirppis hintalappu siivoussaippualla

Mitkään ”kaupan vahvat tökötit” eivät vanhaan hellaan tepsineet. Mutta siivoussaippua hoiti homman ??❤️

hellan pesu siivoussaippualla saaren taika

 ?-harrastustakkini. On hihoissa eroa ja vielä likaisempi oli ennen liuotusta. En vaan heti hoksannut ottaa kuvaa… Ja kyllä, siivoussaippualla pesty koska ei ollut mitään menetettävää ? Käsipesun jälkeen vielä pesukoneesenn ??

”Riittoisa ja hyväntuoksuinen! Keittiö säihkyy puhtautta! Aivan ihana tuote!”

”Saippua tuoksuu todella hyvälle ja on kivan kokoinen niin kestää kauan. Sain tosi hyvin irti lapsen piirustuksia ovesta yms. Suosittelen.”

”Hei, tässä kotiäidin koronakaranteenin huikeimmat hetket taistelussa valkoista nahkasohvaa vastaan lapsi- ja koiraperheessä. Tuotteenne on uskomaton, helposti käytettävä eikä jätä ikävää pintaa sohvaan.”

ekologinen, tehokas Saaren Taika Siivoussaippua

 

”Vasta vähän aikaa kokeilleena olen tyytyväinen tuotteeseen, raikas tuoksu ja puhdistaa hyvin..”

”Ostin saippuan kokeillakseni puhdistuuko uunin todella pinttynyt lasi….ei ole myrkyilläkään lähtenyt. Mutta nyt lähti ja ilman hankaamista ja ilman myrkkyjä. Olen suositellut saippuaa ystävillenikin. Muuhun en ole vielä ennättänyt kokeilla, mutta tätä tulen käyttämään jatkossa aina!”
 
Toimii kyllä vaikka keittiöstä autonpesuun.”
 
”Ihana siivousaine. Testattu uuden kodin siivouksessa, on tehokas ja ihanan tuoksuinen, tuntuu olevan myös riittoisa. Ostan jatkossakin.”
 
”Tämän saippuan avulla sain poistettua tahran lattiasta, joka on ollut siinä yli kaksi vuotta! Kaiken lisäksi tämä on ekologinen. Ostin äidillekin joululahjaksi.”
 
”I love it…hain paketin matkahuollosta ja ihan heti oli pakko testata kylpyhuoneen pesuun ja mitämitä…pinnat kiiltelee puhtautta ja luonto kiittää ja samaten oma hajuallergia <3 ️jatkossa käytän koko talon puunaukseen”
 
”Tässä on todellakin taikaa.. Uskoin mainoksen ja tilasin testiin yhden siivoussaippuan. Tämä todellakin toimii 🙂 Tästä tuli ehdoton suosikki heti ensimmäisellä pyyhkäisyllä! Suosittelen lämpimästi kaikille jotka eivät tykkää siivota pintoja pitkään 😉 ”

Tilasin siivoussaippuan luomu sitrus ja niin loistava tuote että olen hämmästynyt! Lähti kalkkisaostumat lähes kertapyyhkäisyllä hanasta mm. Miellyttävä mieto ja raikas tuoksu josta ei tällainen astmaatikkokaan saa oireita. Siis lämmin KIITOS Teille kaikille jotka tämän olette saaneet aikaan. Nyt minä löysin oikean siivousaineen! Ja mitä vielä löydänkään kun tutustun tuotteisiinne.

Siivoussaippua! Ihana ekologinen vaihtoehto, tehoaa paremmin kuin marketin kemikaalimyrkyt. 

Siivoussaippua ihan ehdottomasti. Kokeilin lasisen suihkuseinän pesuun kaikkia mahdollisia ja mahdottomia pesuaineita huonolla menestyksellä. Olin jo luovuttanut, kunnes silmiini osui Saaren Taikan tuotteet ja päätin kokeilla vielä kerran. Siivoussaippua tehosi kalkkisaostumiin, ja lasi puhdistui melkein helposti 

Siivoussaippua ehottomasti! Sillä lähti jopa ilmastointiteipin liima lattiasta, ilman sen kummempaa hinkkausta  Aiemmin olin jynssänny sitä, ilman tulosta, jopa asetonilla ja vaikka millä.

Siivoussaippua sopii jokaiseen kotiin ja mökkiin ja toimii uskomattoman hyvin ja samalla on turvallinen käyttää 🙂

Siivoussaippua päihittää mennen tullen suurimman osan kaupasta saatavista puhdistusaineista!  voi siivota hyvällä omatunnolla, kun tietää, ettei pesuaine rasita luontoa 

siivoussaippua  lähtee lika kuin lika lähes paikasta kuin paikasta ja bonuksena hyvä, raikas tuoksu, joka jää elämään ?

Siivoussaippua on kerrassaan mainio tuote..sain punaviinitahrankin miehen paidasta..

Siivoussaippua! Monikäyttöinen ja riittoisa. Uskallan käyttää lemmikkien häkin puhdistukseen. Ostan varmasti jatkossakin 🙂

Kiitos asiakkaallemme, sain luvan jakaa nämä ennen ja jälkeen kuvat, kun hän oli pessyt puutarhapöydästään linnunkakit ja muut pois ekologisella Saaren Taika Siivoussaippualla, kiitos <3

Puutarhakaluste ennen ja jälkeen kuvat siivoussaippua

—————

saaren taika siivoussaippua

Ihana tuote. Uunin luukkua en ole saanut muilla aineilla puhtaaksi. Kaakelinsaumat puhdistui helposti ja vaivattomasti kylppäristä.

.

Tuote toimi loistavasti, eritoten metallisille pinnoille,hanat, altaat…kaikista tuli säihkyvän kirkkaita.
Odotan innolla että pääsen testaamaan tätä autonpesuun sekä puupinnoille.

.

Pinttynyt jo toivon menettänyt lavuaari lähti melkolailla putipuhtaaksi.

.

Eipä paaljon muuta pesuainetta tarvitakaan! 
On putsattu niin kengät kun kylppärikin tällä tuotteella!

.

Mahtava tuote! Puhdistusvoimaa on kuin pienessä kylässä! Olen oikein tyytyväinen tuoteeseen.

.

Siivoussaippuaa on paljon kehuttu somessa, joten päätin minäkin kokeilla. Aika vähän olen vasta käyttänyt, mutta tahrat ovat lähteneet ja jälkeen jää raikas tuoksu! 
Pidän siitä, että tuote on myrkytön, koska taloudessa on eläimiä, ja nämä ovat niitä minun pieniä tekojani vähentää muoviroskan määrää =)

.

Siivous”ihme”saippua! Ostin siivoussaippuan itselleni joululahjaksi 2018 ja sitä on vieläkin jäljellä, vaikka jokapäiväisessä käytössä. Kuorimaveitsellä x määrä suihkepulloon ja vettä päälle ja tähän tuoksuttomaan versioon hiukan eteeristä öljyä tuomaan sulotuoksua ja eikun suihkimaan keittiöntasoja, allasta, tahroja, pinttymiä, autoa ja puhdasta jälkeä tulee.

.

Tässä kuvat autosta️ kuran lisäksi siis täynnä muuta kökköä ja ötököitä matkan jälkeen.

Mökillä muutenkin ihana pestä kun tietää ettei kuormita luontoa. Kiitos tästä siivoussaippuasta️:
 
saaren taika siivoussaippua autonpesu ekologisesti

Liitteenä kuvat Siivoussaippuan käytöstä pinttyneen kaasulieden puhdistuksessa. Raastoin vajaa puoli teelusikallista ja sumutin lämmintä vettä, annoin vaikuttaa 30min ja poistin tiskiharjalla ja liinalla. Ihan loisto- ja nykyään myös luottotuote! 

Saaren taika siivoussaippua kaasuliesi pinttymät

 
Kaikista ihanista Saaren taika -tuotteista eniten iloa ovat tuottaneet pyykkietikka ja siivoussaippua. Muita siivousaineita en enää tarvitsekaan. Siivoussaippualla irtoaa jopa pinttynein lika, johon eivät muut pesuaineet ole tehonneet. 

Saatiin jälleen kuvia ekologisen ja biohajoavan siivoussaippuamme tehosta, kiitos paljon kuvien lähettäjälle 
”Vene seissyt 10 vuotta pesemättömänä.
Hyvin lähtee siivoussauppualla puhtaaksi”

veneen pesu saaren taika siivoussaippualla

veneen pesu saaren taika siivoussaippualla2

Saaren Taika siivoussaippua peräkärryn pesu sammaleen pesu

Saan taas KIITTÄÄ ihanista ja tehokkaasta siivoussaippuasta.
Saatiin vanha venetraileri käyttöön joka on seisonut havupuitten alla ainakin 6-7 vuotta.
Ajateltiin taas kokeilla se teidän tehokas siivoussaippua.
On niin kivaa kun näkee että jotakin oikeasti toimii.
Tällä kertaa oli kyllä karhunkielikin käytössä mutta vaan niissä kohdissa missä sammal kasvoi.
Vielä ei saatu kaikki pesty alumiiniumosat ja kumiosat vielä pesemättä mutta alkoi satamaan liikaa…..
Mutta en jaksanut odottaa vaan lähetän kuvat ja KIITOKSET
—–

nahkasohvan pesu ekologisella saaren taika siivoussaippualla

Kiitos jälleen ihanalle asiakkaallemme, jolta saimme tällaisen palautteen kuvan kera:
”Meillä on valkoinen nahkasohva ja sen puhdistaminen on yhtä ****. Sohvan kanssa yhtä aikaa ostin jotain puhdistusainetta, mutta se on ollut yhtä tyhjän kanssa. Hermot ovat menneet ja lika jäänyt. Nyt vihdoin muistin kokeilla Saaren Taika siivoussaippuaa ja tässä tulos. Arvaa mihin laitan huonekalukaupan tuotteet?”

—–

Mieheni pesi autoaan ja kiroili, että noi [email protected]#$%&*n itikat ei lähde per*****läkään tosta keulasta. Annoin hänelle Saaren Taika Sitrus siivoussaippuaa suihkepullossa. Hetken päästä ilmoitti, että lähes kaikki itikat sai pestyä pois.
Ja tarina jatkuu… Hei! Anna vielä sitä ihmesuihketta, mä pesen vielä auton sisäpuoleltakin.

Taas iso KIITOS!!
Pian saan ostaa miehelle omaa siivoussaippua.
Ensin kokeili vanhaan veneeseen kun ei oikein uskonut kun olen kehunnut sitä.
Tänään alkoi putsaamaan vanha ruohonleikkuri joka ei varmaan koskaan ole puhdistettu (anoppivainaan vanha kone)
Mietti pitkään miten hän tuon saisi puhtaaksi kun ehdotin siivoussaippuaa.
Tässä muutama kuva!!
Niin mies on kyllä tyytyväinen!!???
KIITOS!!!
 
Saaren taika siivoussaippua ekologinen pesu
 
saaren taika siivoussaippua veneen ekologinen pesu

”HALUAN TAAS KIITTÄÄ!!! Mieheni ei oikein uskonut minua kun olen kehunnut teidän siivoussaippua miten kaiken saa puhtaaksi sillä.

Piti näyttää!!!
Nyt uskoo!!!
 
Kokeilin vaan pieneen kohtaan meidän vanhaan veneeseen enkä pahemmin edes hinkannut mutta…..TIEDÄN että hän nyt haluaa pestä koko venen sillä.
Hyvä niin!!!
 
Onneksi löysin teidät❣❣❣”
 
veneen pesu ekologisesti saaren taika

”Hei, halusin teillekin laittaa kuvat veneen pressusta ennen siivoussaippualla pesua ja sen jälkeen !  Ämpäriin liotin ja juuriharjalla hankasin, muutama homeen pilkku jäi, mutta muuten ihan mahtavaa! ! ”

venee pressu pesu saaren taika siivoussaippualla (2 venee pressu pesu saaren taika siivoussaippualla (1)

”Näin puhdas tuli autostani, kun lauantaina pesin sen Saaren taika siivoussaippualla.

En ois kyllä uskonut, sillä auto oli niiiiin paskanen, niin paskanen. Sellasta vaaleaa kuraa ikkunoihin asti, kun hiekkatietä mennen tullen painettu menemään.

Suihkepullolla ensin suihkutin saippua vesiseoksen, sienellä pesin ja painepesurilla huuhtelin ja noin upean kiiltävä oli kuivuttuaan.

Mitään muuta pesuainetta ei ole enää tarvinnut käyttää. Senkun vaan kuorimaveitsellä höyläilee X määrän lastua suihkepulloon ja vettä päälle ja suihkaus ja pyyhkäisy ja lika on poissa.

Muutenkin tuotteistanne pelkästään ilonsanomaa jaettavaksi. Tähän mennessä testattu palashampoo greippishampoo, sekä hoitsikkapala, sekä nyt vihreä tee kamomilla pala.

Seuraavaksi haluan tyrni shampoon.

Päänähän kutina on taaksejäänyttä elämää ja hiuksissa on kiva rakenne ja ne ei valu päätä myöden

Hoitsikkapala on aivan uskomattoman pitkäkestoinen, siitä on edelleen puolet jäljellä, vaikka mulla on pitkä paksu tukka ja olen palaa kerran kaks viikossa latvuksiin hinkuttanut.

Myös shampoopalat on kestäneet kauan.

Veera -saippua on ihana, mun rutikuivat kinttuni on paljon pehmoisemmat, kun annan saippua vaikuttaa hetken

Ja itseasiassa mun rakkauteni tuotteitanne kohtaan ei edes alkanut tuotteista, vaan tarinasta. Kun luin tarinan, niin tiesin, että tuon todellisen selviytyjänaisen tuotteita haluan testata ja sille tielle jäin ”

Tässä koko talven kurat ja suolat, suihkuttelen siivoussaippuasta tehdyllä suihkeella, annan n. 5 min vaikuttaa ja täysin hankaamatta tai harjaamatta huuhdon kylmällä vedellä pelkän puutarhalentkun avulla, eli ilman mitään painepesuria tms ja tulos on hohtavan kirkas ja maaperään valuva vesi täysin myrkytöntä ja biohajoavaa! ??

Sain luvan jakaa nimettömänä tämän mahtavan terassinpesu kuvan! Käytössä Saaren Taika siivoussaippua+etikka ja tietty upee innovaatio juuriharjakengät ???? Tää on kyllä paras kuva siivoussaippuamme käytöstä ikinä!! Mahtava! Ja kiitos julkaisuluvasta ???
#saarentaika #paras #ikinä ???

Saaren Taika siivoussaippua terassin pesu

”Kiitos siivoussaippuasta, joka antoi meidän tuolinpäällisille uuden elämän! Ohessa kuvat ennen ja jälkeen. Olin skeptinen, onneksi kokeilin. Mahtava tuote!!!”

saaren taika siivoussaippua tuolien pesu saaren taika siivoussaippua tuolien pesu

Saatiin taas lupa julkaista asiakkaan kuvia, hän oli pessyt värjääntyneet kaakelit #saarentaika #siivoussaippua lla!

kaakelit puhtaaksi ekologisesti

Saatiin Marjalta hyvä vinkki lemmikkitalouden kevätsiivoukseen, nimittäin Saaren Taika pyykkietikalla raikastuu myös lemmikkien lelut!

ekosiivous pyykkietikka saaren taika

Liitteenä kuvat meidän vohveliraudan kannesta ennen/jälkeen siivoussaippuan.
Ja montaa ainetta on kokeiltu ennen tätä. Sitkeässä oli rasvatahrat, mutta toiseksi jäi siivoussaippualle!
Laite on vanha, eikä sitä ole käytetty ainakaan kahteen vuoteen, joten mistään uusista tahroista ei ole kyse.
Kiitos tästä maailman parhaasta siivousavusta!

Saaren Taika siivoussaippua tahranpoistossa

Hinkasin takin ja nuo mustat siivoussaippualla. Annoin vaikuttaa, nakkasin koneeseen. Laitoin vielä lisäksi pyykinpesuainetta mutten tiiä oisko tarvinnut..

Liesituulettimen pesu #Saarentaika siivous saippuaa nokare suihkupullossa. Suihkaukset rasvaa kohti ja 10minuutin kuluttua huuhdellaan ja hymyillen laitetaan paikalleen. Ei hajua tai myrkyllistä höyryä missään. Kokeilkaahan itse niin uskotte. Minä en uskonut ennen kuin kokeilin

Sain joulupukilta Saaren Taian Greippi Siivoussaippuaa. Ei sitä ole turhaan kehuttu! ? Kiitos #saarentaika tästä mahtavasta tuotteesta ? Tuoksu on taivaallisen raikas ja liukeni hyvin suihkupulloon. #aidostiekologista #siivouspäivä #siivoussaippua

Saaren Taika kokeilussa. Täytyy paljastaa, että mopo lähti sitten keulimaan ja kunnolla. Oli tarkoitus kokeilla vähän uuniin, pitävätkö mainokset paikkansa.
Helppoa kuulemma ja puhdasta tulee ilman myrkkyjä. Jösses?
1/2 cm:n muru tyhjään voimariini rasiaan ja loraus lämmintä vettä. Kyllä lähtee.
Upean aurinkoisen päivän ulkoilu vaihtui ihan vahingossa Sitrus siivoussaippuan kanssa yhteisiin hetkiin sisätiloissa kaakeleita ym lavuaareja ja kaappien ovia kiilotellessa.
Ei pysty lopettamaan yksinkertaisesti.
Oikeesti kaikki lähtee. Tolulla hinkatut eivät enään näytäkään pestyiltä.
Ei tarvita harjaa tai muuta hinkkausjuttua, pelkkä rätti riittää tai esim ex miehen kalsarit ?
#saarentaika kiitos ja Johanna Amnelin kotijoukkoineen

Meidän taaperolla on unipupu, lempipupu, Pentti nimeltään. Pentti on jokapaikassa mukana, aina. Pentti kerää itseensä siis jokapaikasta aina vähän lisää väriä. Alkuperäinen väri on valkoinen, mutta tällähetkellä hän on aika tumman harmaa ja kaipaa pientä kylpyreissua. Pentin kylpyrutiineihin kuuluu Saaren Taika siivoussaippualla perusteellinen

hieronta, jonka jälkeen hän pääsee suureen karuselliin pyörimään (pesukone). Pentti palaa tämän kylpyreissun jälkeen taaperon kainaloon vaaleampana ja jatkaa seikkailuita taaperon mukana kunnes on jälleen seuraavan kylpyhetken aika.

Greippisiivoussaippualla pesin suihkuseinämän aika hyvin lähti kalkkeumat ja pinta jäi likaa hylkiväksi ? myös keittiön pesuallas puhdistui tosi hyvin greippisiivoussaipualla, tuli kiiltäväksi, kuin uudeksi? ja parasta tunne ettei käytä myrkkyjä omassa kodissa + eikä viemäriin mene myrkkyjä ??

En enää tarvitse muita pesuaineita. Kaikki tasot, niin puiset kuin keraamiset, tulevat kerralla puhtaiksi. Uunipellistä irtoaa palanut rasva ja pesualtaat ovat kiiltävän puhtaat. Kylpyhuone puhdistuu yhdellä aineella ja pyykinpesukonekin näyttää taas upouudelta. Mökillä voi pesuveden huoletta heivata kirsikkalehtoon.

Sain Instagramissa tällaisen kuvan ja luvan julkaista se; ”Oli pakko kokeilla siivoussaippuaa pinttyneeseen uuninluukkuun. Ihaninta oli ehdottomasti, että ei tarvinnut hinkata kädet verillä, vaan lähti vaivattomasti eikä kamalista pesuaine huuruista ollut tietoakaan ?”

Jos on to-del-la hankalaa kalkki- ja pesuainesaostumaa suihkukaapin laseissa (muutaman edellisen vuokralaisen jäljiltä), eikä niihin tehoa mikään aine (ei edes se kaamea ammattilaismyrkky, jonka höyryt suurinpiirtein salpaavat hengityksen), voi ”raakaa” siivoussaippuaa hangata suoraan hieman kostutettuun karhunkieleen ja pestä vuosien liat helposti pois lasipinnoilta. Olin aivan ällistynyt lopputuloksesta, vaikka siivoussaippua on suihkeena käytössä jo muualla talossa.

Vanhan kerrostaloasuntomme WC saa aina ihanan raikkaan tuoksun, kun sen pinnat pesee / pyyhkii Siivoussaippualla <3 En vaihda enää.

Olen tehnyt muuttosiivouksen, kämppä oli aivan kamalassa kunnossa uunia myöden. (Uuni oli järkyttävässä kunnossa ja nykyään on kuin uusi ?)Myös villasukkien pesuun olen käyttänyt ?Siivoussaippualla olen pessyt kämpän lattiasta kattoo ja saippualla lähti joka paikka aivan ihanan puhtaax. Sen jälkeen en olekaan muuta käyttänyt. On hyvä ja egolokinen. Eikä ole ärsyttänyt meiän allergikko/astmaatikko pesuetta. Olisi mahtavaa vielä kokeilla sitrusta, koska sitrus on ❤️

No se pinttinyt vene puhdistu hyvin ja sähköhellan höyryaukon ympärille kertynyt mustuus lähti kun saippuaa hankasin suoraan likaan ja pyyhin rätillä!

Esim. nämä perkolaattorin sisä osat pesty siivoussaippualla. Keittön pinnat, jääkaappi sisältä, lattiat, auton pesussa käytetty. En edes muista missä kaikessa olen käyttänyt. Ihan parasta, pois en vaihda. Kiitos Saaren Taika❤

Kylppärin pinttynyt lika kaakeleiden välissä lähti pois samoin kun sähköhella lähti puhtaaksi ilman kamalia kemikaaleja ☺️

Kaikkeen kodin siivoukseen koirataloudessa ja erityisen helposti sillä irtoaa rasva teräksisen liesituulettimen pinnasta

Kuivaneet kärpäsen raadot auton konepelliltä lähti kuin vettä vain Saaren Taika siivoussaippualla

Kaikkeen siivoukseen tulee käytettyä.. aina liuosta suihkepullossa valmiina.. kuivuneet ruoka-, tussi- ja muovailuvahatahrat, yms. lähtee helposti pyyhkimällä pinnoilta hetken vaikutusajan jälkeen.

Koiran ripuli pääsi yllättämäön ja sai yön aikana kunnon tuhoa aikaan. Siivous saippualla lähti jäljet niin muovi-, laatta- kuin laminaattilattialta. Ja vei pahan hajunkin pois

Siivoan lähes kaiken keittiössä ja hierontatilassa. Suihkepulloon pari tippaa esim teepuuöljyä ja

Vanha WC-pönttö oli ihan kulunut ja siihen oli pinttynyt pahasti likaa. Siivoussaippualla kun hinkkasin niin lika lähti ja pönttö kiiltää

Keittiössä käyttänyt, kaikenlaiseen tahraan lattiasta kattoon! Tosi tyytyväinen olen ollut ja hyvällä mielellä siivoillut, kun on vielä ekologinen tavara kyseessä

Kaikkeen kodin pintojen puhdistukseen tulee siivoussaippuaa käytettyä! Todella monikäyttöinen & loistava tuote!

Ehdottomasti auton pesussa haastavin kohde josta tuote selvisi puhtain pistein!!!! Kokeilkaa ihmiset ihmeessä!!!

Keittiön ja kylpyhuoneen siivouksessa olen käyttänyt, samoin esim. tahmajälkien poistamiseen ikkunoista

Oon käyttäny kaikille kodin pinnoille, uuniin, ikkunoiden pesuun, tahrasaippuana. Hyvä on ollut! Turvallinen pesuaine vaikkapa lastenistuimelle tai rattaille, eikä suihkutettunakaan ota astmaatikon henkeen. Teinipoikaki kyselee, kun vaikka kenkiä putsaa, että missä se saippua jolla lähtee puhtaaksi. Täytyy siis olla hyvä.

Kissan karvapallo-oksennusten jälkien siivoamiseen matosta ja puhdasta tuli.

Helpottanut elämää kun tajusin että ei ”mainoksen uhrina” tarvitse ostaa joka asialle omaa puhdistusainetta ? Koko kodin siivous hoituu tällä, ja vieläpä kemikaalittomasti!

Ihana, kun voi siivota samalla aineella lähes joka paikan! Ja voi siinä sivussa käyttää tiskaukseenkin. Ei tarvitse kumihanskoja, kun ei ärsytä herkkää ihoa. On siis monin tavoin täydellistä. 

Olemme aloittaneen muuttosiivouksen pikkuhiljaa. Olisi pitänyt ottaa ennen ja jälkeen kuvaa, mutta ikkunalaudat ulkopuolelta pesun jälkeen muuttivat talon ilmettä kummasti ja toki ikkunatkin. Keittiö taitaa olla talon rasvaisin ja ikävin paikka johon vuosien saatossa kaikki on pinttynyt. Pikkuhiljaa sitä tässä siivoillaan, mutta ei ongelmia! Pahimpiin paikkoihin hieron saippuaa ihmesieneen ja pinnat ovat kuin uudet. Kohta en raaski muuttaa pois!

Siivous saippua tänään vs. Fairy. Teen inkivääri/sitruuna juomaa perheelle monta kertaa viikossa. Lasipullon puhdistus Fairilla on ollut ongelmallista. Tänään laitoin siivousraastetta lasipulloon ja ilman hankausta oli puhdas.

 

Ohjeet käyttöön:

Autonpesuun: Raasta Siivoussaippuasta n. 2-3tl raastetta per 500ml lämmintä vettä ja anna liuteta täysin. Huuhdo irtohiekka auton pinnalta ennen pesua. Suihkuta runsas kerros Siivoussaippuasta tehtyä suihketta auton pinnalle ja anna vaikuttaa tovi. Pinttyneen auton voi pestä sienellä tai harjalla, mutta peruslian pitäisi lähteä vaikutuksen jälkeen ihan huuhtomalla. Kuivaa auto säämiskällä tai liinalla, jotta ei jää raitoja. 

Muu pesu: Liuota 1tl siivoussaippuasta raastettua raastetta lämpimällä vedellä täytettyyn n. 500ml suihkepulloon ja suihkuta lialle ja pyyhi rätillä. Vaikeisiin pinttyneisiin lika kohtiin voit jättää suihkeen muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan ennen pyyhintää. 

Lisää käyttövinkkejä blogissa: 

https://www.saarentaika.com/ohjeita-ekologisen-saaren-taika-siivoussaippuan-kayttoon/

 

Katso blogista mihin kaikkeen Siivoussaippua käy (ennen ja jälkeen kuvat) https://saarentaika.com/saaren-taika-siivoussaippua-ekologinen-vaihtoehto-kodin-kaikkeen-siivoukseen-kay-jopa-auton-pesuun-seka-puutarhakalusteiden-pesuun/

Lue Koti saaressa blogista Saaren Taika® Siivoussaippuan eri käyttökohteet sekä ennen jälkeen kuvat pesutuloksesta: https://www.kotisaaressa.fi/saaren-taika-siivous-marseillen-kaytto

ja lue vieraskynäilijä Riinan mielipide Siivoussaippuan tehoista kaikessa kodin puhdistuksessa aina telkkarista taaperon villahousuihin! https://www.kotisaaressa.fi/saaren-taika-siivoussaippua-kovassa-testissa-vieraskynaily/

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: