Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Spot Control tehovoide näppyjä vastaan

Spot Control kokemuksia

Spot Control, luonnonkosmetiikan paras voide näppyjä ja finnejä vastaan!

Kokemuksia Spot Control näppyvoiteesta:

Olen kärsinyt aikuisiän aknesta ja kokeillut paljon erilaisia tuotteita. Pakko myöntää, vaikka epäileväinen olinkin, niin Spot Control tehovoide todella toimii. Käytän lisäksi myös Saaren Taika Teepuusaippuaa. On todella ihanaa kun iho voi kerrankin hyvin. Ja voi välillä myös vähän suklaallakin herkutella. Tätä käytän tästä lähtien aina. Kiitos Saaren Taika”

“Iho ja näppylät rauhoittuneet heti. Spot Control tehovoide on helppo levittää ja imeytyy tehokkaasti. Riittoisan tuntuista ja vaikutuksen huomaa heti.”

Tässäpä kuvat Spot Control voiteesta. Vasemmalla jälkeen ja oikealla ennen. Kuvien välissä useampi kk. Punoitus selvästi hävinnyt ja näpyt tasoittuneet.

“Mikään muu tuote tässä maailmassa, mitä olen tähän asti kokeillut ei vähennä punoitusta ja näppyjä naamastani yhtä hyvin ja tehokkaasti kuin tämä Spot Control tehovoide. Tästä tuli kyllä heti luottotuote ja akne on saanut kyytiä.”

“Kärsin hormonaalisesta aknesta. Mun iho on ollut kovin tulehtunut ja täynnä kipeitä finnejä. Ostin kokeiluun kaverin suosittelusta Teepuusaippuan ja sivua enemmän lukiessa otin ostoskoriin myös Spot Control voiteen. Ajattelin aluksi että voiko oikeesti ihon pelastaa nämä tuotteet, ajattelin ensin että ehkä varaan ajan lääkärille. Ostoksestani on puoli kuukautta ja näiden tuotteiden jälkeen jäljellä on enää satunnaisia arpia aknesta. eikä uusia finnejä ole tullut. Rahan arvosta tavaraa!!”

“Olen käyttänyt Spot Control tehovoidetta nyt noin pari viikkoa hormonaaliseen akneen. Huomasin ihoni rauhoittuneen jo muutaman päivän käytön jälkeen, näpyt pienenevät ja paranevat nopeasti sekä voide sopii myös koko kasvojen kosteutukseen erinomaisesti! Purkki vaikuttaa myös erittäin riittoisalta, pieni määrä voidetta riittää ja levittyy hyvin kasvoille.”

“Ihoni on erittäin herkkä ja siksi ajattelin, että Spot Control saattaisi ärsyttää ihoa, mutta yhtään mitään ärsytystä ei ole tullut. Päinvastoin. Ihon väri tasoittuu ja näpyt häviää. Toimii tehokkaasti akneihollekin. 14v tyttären iho-ongelmat on lähes hävinneet tämän ja teepuusaippuan säännöllisellä käytöllä. Aivan huippu yhdistelmä!”

“Nuoren aikuisen epäpuhdas iho huikeasti parantunut tämän Spot Control tehovoiteen ja Teepuusaippuan käytön myötä. Päihittää aiemmin kokeiltujen muiden tuotteiden vaikutukset kirkkaasti. Kosteuttaa ja pitää ihon pehmeänä, ihon väri kirkkaampi ja tasaisempi. Hyvin riittoisa.”

“Spot Control voiteessa ihana koostumus ja tuoksu. Helppo levittää, imeytyy nopeasti. Parin viikon käyttökokemuksen jälkeen keski-ikäisen ihoni hormoniperäinen akne selkeästi paranemaan päin! Käytän yhdessä Aktiivihiili Teepuusaippuan kanssa.”

“Spot Control tehovoide toimii hyvin nuorelle aknesta kärsineelle. Tuotetta käytetty vasta noin viikon verran ja iho on rauhoittunut ja suurin osa finneistä hävinneet kokonaan.

“Tasan viikon kokemuksella voin sanoa, että Spot Control tehovoide todellakin näyttää tehoavan! 13-vuotiaan pojan erittäin huonossa kunnossa ollut iho on nyt jo näyttänyt rauhoittumisen merkkejä. Pahin tulehdus on helpottanut, finnejä toki vielä on, mutta nekin näyttää pikkuhiljaa paranevan.”

”Mahtava tuote! Ostin tämän meidän perheen kahdelle nuorelle – teho näkyi jo muutaman käyttö kerran jälkeen. Ihon kunto alkoi paranemaan ja näppyjen punoitus väheni nopeasti. Nuoremme ovat tosi tyytyväisiä tähän tuotteeseen!”

”Auttaa näppyihin. Olen käyttänyt voidetta yhdessä Saaren Taika Teepuusaippuan kanssa ja näpyt ovat vähentyneet huomattavasti.”

Ennen ja jälkeen kuva jossa ensimmäisessä paljon finnejä ja epäpuhtauksia, toisessa kuvassa lähes terve iho. Finnit ovat poissa!

”Minulla on hyvin rasvoittuva sekaiho ja taipumusta epäpuhtauksiin. Olen aiemmin testannut erilaisia tuotteita laidasta laitaan, selektiivisistä merkeistä markettituotteisiin.

Mikään ei oikein ole toiminut, en ole huomannut selkeää vaikutusta tai löytänyt luottotuotteita. Sen takia käytössä onkin ollut vähän mitä sattuu.

Viime joulukuussa ystäväni, jolla on hyvin samankaltainen iho, antoi minun testata omaa Saaren Taika Spot Control tehovoidettaan. Laitoin sitä illalla yhden näpyn päälle ja aamulla se oli poissa. Olin vaan, että wow, onpa hyvää tavaraa!

Tästä innostuneena hankin itsellenikin samaa voidetta ja lisäksi Saaren Taika Teepuusaippuaa. Vähän aikaa sitten otin käyttöön myös Aktiivihiili & Savi kasvonaamion. Nyt kun olen löytänyt nämä tuotteet, en aio enää hankkia muita.

Teepuusaippua jättää iholle ihanan puhtaan pinnan, mutta ei kuivata ihoa. Siitä on tullut ehdoton lemppari sekä nestemäisenä, että palasaippuana, enkä voisi kuvitella olevani ilman sitä. Saippua lähtee aina mukaan esimerkiksi yökyläilyille.

Spot Control sen sijaan on todella hyvä täsmähoito epäpuhtauksille, itse käytän sitä esimerkiksi leuan alueelle. Naamio jättää ihohuokoset putipuhtaiksi ja tuo kasvoille todella freesin olon. Kombona nämä tuotteet ovat ratkaisseet hyvin ihohaasteitani.

Haluan pitää mahdollisimman hyvin ihosta huolta, mutta toisaalta arvostan helppoutta, Minusta ei olisi monen putelin toimenpiteisiin joka aamu, joten on hienoa löytää pari hyvää tuotetta, joilla pääsee eteenpäin.

Lisäksi mielestäni on myös hyvä tiedostaa, että tervekin iho vaatii hoitoa. Uskon, että tuotteista on hyötyä myös niille, joilla ei ole iho-ongelmia.
Nyt kun testissä on ollut ihonhoitotuotteita, on herännyt kiinnostus myös esimerkiksi Saaren Taika shampoisiin ja hoitoaineisiin. Olen vakuuttunut siitä, mitä kasvotuotteet ovat saaneet aikaan, joten haluaisin nähdä, miten muut sarjan tuotteet toimivat!”

”Spot Control teinin akneen taipuvan ihon kosteuttaja, miellyttävä käyttää ja rauhoittavia tuloksia Teepuusaippuan kaverina.”

”Iholla ihana tunne. Rauhoittaa ja näpyt alkaneet vähetä, varsinkin kun käyttää Saaren Taika Teepuusaippuan kanssa tuotetta.”

Ensin ajattelin, että Spot Control tehovoide on kallis tuote mutta purkki on todella riittoisa ja kestää vielä pitkään. Tuntuu, että voide rauhoittaa iholla alkavia näppyjä.”

“Tykkään Spot Control tehovoiteesta, jäänyt päivittäiseen käyttöön. Iho tuntuu hyvin kosteutetulta mutta ei jää rasvaiseksi. Näpyt vähentyneet selkeästi.”

“Ostin Spot Control tehovoiteen Teepuusaippuan kaveriksi teini-ikäiselle tyttärelle, ja niin sai finnit kyytiä. Nyt ei tytär halua enää muita tuotteita edes kokeiluun, niin upeasti sai näillä tuotteilla aknen rauhoittumaan.”

“Meillä teinityttö käyttänyt Spot Control tehovoidetta sekä Teepuusaippuaa pullossa. Hyvä combo finneille.”

“Hommattiin Spot Control tehovoide tyttärelle näppyläisen ihon kosteutukseen käytettäväksi Teepuusaippuan lisäksi. Parin viikon käytön jälkeen näpyt ovat huomattavasti vähentyneet! Ihania tuotteita teillä!”
No_1 Eco by Saaren Taika Spot Control tehovoide näppyjä vastaan - Parabeeniton akne finnit

“Viimeisen parin vuoden aikana ihoni on alkanut muuttumaan. Hormoni finnejä ja punaisuutta, kummatkin asioita joista en ole aiemmin kärsinyt. Viime viikkoina tilanne vain paheni ja otsakin (jonka iho aiemmin oli ollut finnitön) alkoi kukkimaan.

Tilasin aiemmin ostamani Teepuusaippuan kaveriksi Spot Control tehovoiteen ja Appelsiini-Kamomilla-Aloe Kasvoveden. Iho on jo viikossa rauhoittunut huomattavasti. Edelleen näppyjä tahtoo puskea pintaan, mutta yön aikana Spot Control rauhoittaa tilanteen ja aamulla iho näyttää aina paremmalta. Olen erittäin toiveikas tämän tuotteen suhteen!”

Otsa
“Itselläni on  hormonien aiheuttamia finnejä joihin Spot Control tehovoiteesta on ollut suuri apu.”

”Olen jo vuosia kärsinnyt näpyistä ja epätasaisesta ihosta nuorella iällä. Aikuisiällä ne häipyivät mutta muutama vuosi sitten ne ilmestyivät taas. Olen maksanut malttaita hinnakkaista kasvojenhoidoista, kokeillut jos mimmoisia aineita, tehnyt ruokavalio muutoksia, peittänyt näppyjä meikeillä, tuloksetta.

Eksyin teidän sivustolle ja päätin tilata teiltä muutamia tuotteita. Mukaan tarttui Spot Control tehovoide näpyille. Jo vuosien ajan pettyneenä olin hyvin skeptinen aluksi, koska mitkään muutkaan tuotteet eivät ole tehonneet.

En voi kylliksi sanoa, kun sanon että KIITOS TUHANNESTI! Vasta viikon verran olen käyttänyt tuotetta ja ne vuosien näppylät ovat hävinneet. Ette uskokkaan miltä tuntuu kun voi tuntea itsensä jälleen kauniiksi kun kasvojen iho on sileä kuin vauvan peppu ja epätasaisuudet ovat hävinneet!

Kiitos että myytte kyseistä tuotetta, toivon sydämestäni että ette ikinä lopeta tämän tuotteen myymistä.

Vuosien etsintä vihdoin palkitaan ja löysin tuotteeni, aine on lisäksi niin riittoista että tuntuu että ainetta ei häviä ollenkaan purkista, mistä valtavan iso plussa..

Kaksi ensimmäistä kuvaa on näpyistä, kaksi viimeistä kuvaa ovat viikon Spot Control tehovoiteen käytön jälkeen.
KIITOS, SAAREN TAIKA 💕”

“Akneihoni kunto parani huomattavasti heti Spot Control tehovoiteen käytön aloituksen jälkeen. Uusia näppyjä on tullut huomattavasti vähemmän ja iho näyttää muutenkin tasaisemmalta ja parempi vointiselta kuin pitkään aikaan!”

“Spot Control tehovoide yhdistettynä Nestemäiseen Teepuusaippuaan on ollut pelastus aikuisen naisen hormoni näppyihin. Erittäin hyvä tuote!”

“Tilasin tyttärelleni tämän Spot Control tehovoiteen ja hänen kokemuksensa mukaan voide tuntuu kasvoilla todella hyvälle, se imeytyy nopeasti eikä siinä ole voimakas tuoksu, joka hyvin usein on allergiselle ihmiselle se ”viimeinen niitti” tuotteen hylkäämiseen. Suosittelen kokeilemaan tuotetta.”

”Teini-ikäinen löysi tämän Spot Control tehovoiteen Teepuusaippuan kaveriksi. Onnistunut yhdistelmä. Aiemmin oikein mikään ei tuntunut sopivan tyttären iholle, ihotautilääkärilläkin käytiin.”

“Spot Control tehovoide on tosi riittoisaa, ja lisäksi se tulee vielä suuressa purkissa, eli aavistuksen korkea hinta kyllä saa määrässä (ja laadussa) vastinetta. Myös tunne iholla on ihanan tehokas; voide ikään kuin viilentää ja saa tuntumaan raikkaalta. Tämä oli kyllä löytö!”

“Spot Control tehovoide on ollut minulla käytössä muutaman viikon. Olen positiivisesti yllättynyt kuinka nopeasti ihoni on parantunut. Suosittelen kokeilemaan! Ainoa miinus tuotteesta on aika kova hinta. Mutta se on kyllä riittoisaa kestää pitkään purkki.”

“Mahtava tuote! Ostin Spot Control tehovoiteen meidän perheen kahdelle nuorelle – teho näkyi jo muutaman käyttökerran jälkeen. Ihon kunto alkoi paranemaan ja näppyjen punoitus väheni nopeasti. Nuoremme ovat tosi tyytyväisiä tähän tuotteeseen!”

“Spot Control tehovoide on ollut muutaman viikon käytössä. Näpyt selvästi vähentyneet ja alkavat näpyt häviävät todella nopeasti.”

“Spot Control tehovoiteen käyttöä takana vasta noin viikko, mutta näppyläinen iho on selkeästi tasoittunut parempaan päin. On myös todella riittoisa! Tykkään!”

“Miellyttävän tuntuinen kasvoilla ja riittoisan tuntuinen. Spot Control tehovoide ei jätä kireää tunnetta kasvoille. Tuoksu on sopivan mieto. Yhdessä Teepuusaippuan kanssa käytettynä kasvoille ei ole tullut uusia näppyjä, mutta jo oleviin ei muutaman päivän käytön jälkeen ole vielä tehonnut. Plussaa tosi isosta purkista, puolet isompi kuin markettituotteissa!”

“Olen käyttänyt Spot Control tehovoidetta jo monta kuukautta ja hormoninäpyt ovat rauhoittuneet. Näppyjä on edelleen, mutta mielestäni häviävät nopeammin. Voide imeytyy nopeasti ja sopii myös meikin alle laitettavaksi.”

“Muutos näkyi nuoren ihossa viikon käytön jälkeen. Toivottavasti muutos on pysyvä. Spot Control tehovoide on loistava tuote, suosittelen.”

“Spot Control tehovoide on selkeästi auttanut teinien akneihoon. Finnit ovat vähentyneet.  Olen myös itse käyttänyt hormoni näppyihin. Tilaan jatkossakin.”

“Meillä Spot Control tehovoidetta käyttää epäpuhtaasta ihosta kärsivä teini ja rosacea ja couperosa ihon omaava äiti. Puolen vuoden aikana tullut luotto rasvaksi. Auttaa sekä näppyihin että ihon punoitukseen. Kolmas purkki lähdössä tilaukseen.”

“Spot Control tehovoide on ihanan tuoksuinen ja helposti levittyvä voide. Iho tuntuu pehmeältä ja ainakaan uusia näppyjä ei ole käytön aikana tullut.”

“Spot Control tehovoiteen tasoittava ja rauhoittava vaikutus alkoi näkyä teinin iholla jo kahden käyttökerran jälkeen. Yhdessä Nestemäisen Teepuusaippuan kanssa todella hyvä setti!”

“Tämä on jo toinen kerta kun tilataan Spot Control tehovoidetta teinin ihonhoitoon (suolasaippuan lisäksi), iho on pysynyt kunnossa tämän rutiinin avulla eikö näppyjä enää ole.”

“Olemme teini-ikäisen tyttäreni kanssa käyttäneet Spot Control tehovoidetta erityisesti kasvojen näppyihin. Tämä on hellävarainen tapa pitää näpyt poissa kasvoilta. Kauniimpi ja pehmeämpi iho käytön jälkeen.”

“Spot Control tehovoide on mieletön löytö! Jo alle viikossa ihoni kunto on niin paljon parempi! Tuun tilaamaan tuotteita jatkossakin. Aknen 4 kertaa sairastettuna todellakin on paljon eri tuotteita kokeiltu tuloksetta.”

“Miellyttävä tunne iholla Spot Control tehovoiteen levittämisen jälkeen. Ei tuoksu voimakkaasti. Pitkästä aikaa löysin hyvän tuotteen ongelma iholleni.”

“Spot Control tehovoide levittyy iholle hyvin jättäen sen miellyttäväksi. Rauhoittaa ihoa. Näin alkuvaikutelman mukaan hyvin toimiva ja käytän jatkossakin.”

”Tyttäreni ihopulmat ovat helpottaneet käyttämällä teepuusaippuaa ja spot control tehovoidetta. Vaikea sanoa, kumpi tuote on auttanut vai onko kyse yhteisvaikutuksesta.”

”En yleensä jaksa suositella, mutta tälle tuotteelle teen sen mielelläni. Olen taistellut pitkään aikuisiän hormonaalisten finnien kanssa, mutta tämä tuote tuntuu todella auttavan. Käytän tätä yövoiteena. Pakkaus on riittoisa ja tuote imeytyy hyvin. Aamulla finnit ovat taas kadonneet ja laskeutuneet. Ihoni on paljon paremmassa kunnossa aloitettuani Saaren Taika -tuotteilla. Käytössä myös teepuusaippua, appelsiinikamomilla-kasvovesi ja hyaluronihapposeerumi. Nämä yhdessä, vaiko Spot Control yksin on saanut aikaan paremman ihon – mutta näitä kannattaa kokeilla!”

”Ostin Spot control voiteen Teepuusaippuan kaveriksi teini-ikäiselle tyttärelle, ja niin sai finnit kyytiä. Nyt ei tytär halua enää muita tuotteita edes kokeiluun, niin upeasti sai näillä tuotteilla aknen rauhoittumaan.”

”Epätoivo meinasi iskeä, kun e-pillerien lopettamisen jälkimainingeissa naama alkoi kukkia. Kun oli muutenkin aika tilata lisää teepuusaippuaa, josta olinkin jo ennestään saanut hyviä kokemuksia, ajattelin kokeilla, josko voide samanaikaisesti käytettynä helpottaisi näppytilannetta. Nyt on kokeilua takana viikko, ja huomaan jo nyt eron! Voide on tosi riittoisaa, ja lisäksi se tulee vielä suuressa purkissa, eli aavistuksen korkea hinta kyllä saa määrässä (ja laadussa) vastinetta. Myös tunne iholla on ihanan tehokas; voide ikään kuin viilentää ja saa tuntumaan raikkaalta. Tämä oli kyllä löytö!”

”Käyttöä takana vasta noin viikko, mutta näppyläinen iho on selkeesti tasoittunut parempaan päin. On myös todella riittoisa! Tykkään!”

”Miellyttävän tuntuinen kasvoilla ja riittoisan tuntuinen. Ei jätä kireää tunnetta kasvoille. Tuoksu on sopivan mieto. Yhdessä teepuusaippuan kanssa käytettynä kasvoille ei ole tullut uusia näppyjä mutta jo oleviin ei muutaman päivän käytön jälkeen ole vielä tehonnut. Plussaa tosi isosta purkista, puolet isompi kuin markettituotteissa!”

”Muutaman päivän käytön jälkeen tuntuu oikein hyvältä. Kiva tuoksu ja koostumus. Kaulan ja leuan hormooninäpyt ovat vähentyneet huomattavasti. Tästä taisi tulla uusi luottotuote. Tykkään!”

”Tosi hyvä tuote meidän teinin punoittavalle akneiholle. Tuntui, että ihon ärtyneisyys alkoi rauhoittua heti. Nyt testaillaan mitä saa pidemmällä ajalla aikaiseksi.”

”Hommattiin Spot Control rasva tyttärelle näppyisen ihon kosteutukseen käytettäväksi teepuusaippuan lisäksi. Parin viikon käytön jälkeen näpyt ovat huomattavasti vähentyneet! Ihania tuotteita teillä!”

Osta ongelmaisen ihon täsmähoitotuotteet Saaren taika shopista:

Mikäli ihollasi on ongelmakohtia, kuten ihottumaa, epäpuhtauksia, näppyjä, finnejä, aknea, mustapäitä, ruusufinniä, couperosaa, juonteita tai ryppyjä, löydät niille sopivat täsmätuotteet alta.
Akneihon tehovoiteeksi suosittelemme Spot Control luonnonkosmetiikan kasvovoidetta, joka sisältää teepuuöljyä ja auttaa ehkäisemään finnien ja mustapäiden syntymistä.

Osta tehotuotteet Saaren Taian nettikaupasta tai alla näkyvän tuotetupotuksen kautta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.