Tekstiilit ja pesukone puhtaaksi lemmikkien karvoista!

Tekstiilit ja pesukone puhtaaksi lemmikkien karvoista!

Moni lemmikinomistaja tietää tunteen, kun huusholli on täynnä karvaa. Sitä löytyy kaikkialta: sohvalta, matosta, kengistä, vaatteista, verhoista… Tekstiili kuin tekstiili, löytyy siitä todennäköisesti karvoja. Tekstiilit on onneksi helppo puhdistaa pesukoneessa, mutta siitäkään ei kummemmin ole hyötyä, jos pesukone tai kuivausrumpukin on karvaa täynnä. Lue vinkit, miten saat koneesta ulos karvatonta ja puhdasta pyykkiä!

Pesukoneen puhdistus

Vaikka sitä kuinka yrittäisi pudistella karvat pois vaatteista ennen pesua, tulee niitä silti aina koneesta ulos. Pesukoneen puhdistaminen on onneksi helppoa ja se käy kätevästi kaatamalla n. 0,5 – 1 dl pyykkietikkaa tyhjään rumpuun ja antaen koneen pyöriä tyhjänä. Kun pesu on päättynyt, pyyhkäise rumpu kauttaaltaan puhtaalla ja kostealla, nukkaamattomalla liinalla. Etikka neutralisoi tehokkaasti myös mahdollisia pyykkikoneeseen pinttyneitä hajuja.

Pyykkietikan käyttäminen itse pyykin pesussakin on erittäin hyödyllistä; se pehmentää kangasta ja tämä auttaa kiinni jäänyttä karvaa irtoamaan. Virkistävä ja ekologinen Saaren Taika pyykkietikka Greippi raikastaa tehokkaasti niin pyykin, kuin koneenkin! Se sopii hyvin myös esim. kylpyhuoneen kovien pintojen pyyhintään sekä muille koville pinnoille, joille kaivataan raikastusta ja kiiltoa.

 

”Saaren Taika pyykkietikat ovat laadukkaita ja tekevät sen mitä lupaavat. Greippi on raikas ja pirtsakan tuoksuinen ja jättää pyykin pehmeäksi. Olen huomannut, että Saaren Taika pyykkietikat eivät ”etikoidu” niin kuin jotkut muut pyykkietikat. Tuoksu säilyy hyvänä vaikka pulloa ei tulisi käytettyä vähään aikaan.”

”Poistaa pahat hajut ja jättää raikkaan tuoksun”

Karvatonta kuivausta

Kuivausrummun nukkasihti kannattaa puhdistaa aina rummun käytön jälkeen ja tämän lisäksi on hyödyllistä myös silloin tällöin pyyhkäistä rumpu samanlaisella nukkaamattomalla liinalla, kuin pesukonekin!

Yksi kokeilemisen arvoinen vinkki on myös käyttää tekstiilit kuivausrummussa ennen niiden laittamista pesukoneeseen! Kuivan tekstiilin linkoaminen rummussa voi helpottaa karvan irtoamista vaatteesta. Kun vaatteet pyörivät kuivina, joutuvat irronneet karvat helpommin nukkasihtiin, kuin jos vaatteet olisivat märkiä. Koko ohjelmaa ei toki tarvitse käydä läpi – vain n. 10 minuuttia pyörimistä riittää. Kuivauspallojen heittäminen mukaan rumpuun auttaa karvaa irtoamaan entistä helpommin!

 

Osta omat Saaren Taika pyykinpesutuotteet nyt

Saaren Taika Shopista!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.