Miten saat pesukoneen tunkkaisen tuoksun pois?

Miten saat pesukoneen tunkkaisen tuoksun pois

Käyttämällä pyykkietikkaa huuhteluaineena vältyt tunkkaiselta pesukoneelta

Siitä on aika tarkalleen viisi vuotta, kun olen viimeksi joutunut puhdistamaan pesukoneeni pesuainejäämien aiheuttaman tunkkaisuuden vuoksi.

Kyllä. Luit aivan oikein. Pesukoneen puhdistus ei ole enää vuosiin kuulunut säännöllisesti tehtäviin hommiini ja tiedätkö miksi? En käytä enää kauppojen huuhteluaineita, vaan käytän pesukoneeni huuhteluainelokerossa vain Saaren Taika pyykkietikkaa

Olimme juuri muuttaneet Särkisalon Metsolan kylään, kun kehitin täysekologiset ja vedellä laimentamattomat Saaren Taika pyykkietikat

Ja kun vihdoin sain pestyä vanhaan pesukoneeseemme pesuaineista aiheutuneet kertymät ja tunkkaisuuden, en sen koommin ole joutunut pesukonettamme putsaamaan. Emmekä sen puoleen ole joutuneet kärsimään tunkkaisesta pyykistäkään. Ei edes, vaikka pyykit olisivat unohtuneet koneeseen jopa viideksi päiväksi!

tunkkainen pesukoneemme Metsolassa kellarissa

Pyykkietikka poistaa pesuainejäämät ja pitää putkistot puhtaina

Ottamalla pyykkietikan vakituiseen käyttöön huomasin myös, että kaapissa pitkäänkin olleet petivaatteet eivät enää haisseet tunkkaiselle.

Myös mikrokuituliinat ja pyyhkeet muuttuivat todella imukykyisiksi, kun perinteisen huuhteluaineen jättämää, imukykyä heikentävää kalvoa ei enää syntynyt. 

Parasta kaikessa kuitenkin on, että voin hyvillä mielin olla varma, että putkistoihimme ei enää pääse syntymään kalkkitukoksia, jollaisen vuoksi jouduimme vanhassa kodissamme kaivamaan osan putkistoista esiin

Tukkiutunut putki kaivettu esiin omakotitalon pihalla

Ei enää tunkkaista ja likaista pesukonetta

Pesukonettamme en sen koommin ole enää joutunut puhdistamaan. Koneen voi laittaa kiinni heti pyykin pois ottamisen jälkeen, eikä koneesta enää koskaan ole lehahtanut tunkkaista tuoksua kylpyhuoneeseemme.

Kuvassa nykyisen pesukoneemme pesuainelokero, jota en ole ikinä puhdistanut,  pessyt tai edes huuhdellut. 

pesukoneemme pesuainelokero, jota en ole ikinä puhdistanut tai pessyt

Ei valmiiksi vedellä laimennettua

Saaren Taika pyykkietikka eroaa useimmista markkinoilla olevista siinä, että me emme laimenna pyykkietikkaa sinulle valmiiksi vedellä. 

Saaren Taika pyykkietikka onkin riittoisampi ja raikastavampi kuin monet muut pyykkietikat.

Myös luonnollisuudessa pyykkietikkamme eroaa monesta muusta pyykkietikasta, sillä käytämme vain 100% luonnollisia ainesosia pyykkietikkamme valmistamiseen.

Pyykkietikka kevät kuvattuna koivun oksalla keväällä

100% luonnollista, ei keinotekoisia hajusteita!

Aidot, luonnosta peräisin olevat tuoksut ovat hintavampia, kuin keinotekoiset hajusteet, mutta siedettävyydeltään myös parempia.

Moni pyykkietikan käyttäjä onkin todennut, että vaikka he ovat hajuste allergisia tai tuoksuherkkiä, niin Saaren Taika pyykkietikoita he ovat pystyneet käyttämään.

Saaren Taika pyykkietikka jättää pyykillesi vain miedon luonnollisen tuoksun, etkä joudu kärsimään keinotekoisten hajusteiden aikaansaamaa pistävää ja leijumaan jäävää hajua. 

Pyykkietikka Kukkaketo

”Pyykistä tulee pehmeä, värit ovat kirkkaat, tuoksu on mieto, raikas ja kuin tuulessa kuivuneet pyykit. Itse hajuille herkkänä pystyn hyvin käyttämään ko.tuotetta.”

”Olen tosi herkkä hajusteille, mutta uskalsin Saaren Taian pyykkietikkaa lähteä kokeilemaan. Pyykki on pesun jälkeen todellakin raikasta, eikä mitään voimakkaan tuoksuista. Tämä pehmentää pyykkejä, enkä enää vaihda mihinkään tavallisiin huuhteluaineisiin!”

Aidot isoäidin käsintekemät pyykkietikat

Saaren Taika pyykkietikat ovat isoäitimme käsin tekemiä. Voit tutustua niihin Saaren Taika verkkokaupassa tai alempana löytyvät tuoteupotuksen kautta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.