Hehkuvan syysihon salaisuus – 5 tehotuotetta syksyyn

Hehkuvan syysihon salaisuus ihonhoito syksyllä

Varmista ihosi mahdollisuudet säilyttää terveen ja kosteutetun ihon hehku myös kylmän vuodenajan aikaan

Siirtyminen kesästä syksyyn tarkoittaa paitsi lämpimämpien vaatteiden kaivamista kaapista, myös ihonhoidossa siirtymistä ankarampien kelien ihonhoitotuotteisiin ja ihonhoitorutiineihin.

Tästä artikkelista löydät 5 vinkkiä ja 5 tuotetta, joiden avulla ylläpidät helposti ihosi tasapainoa, jolloin syksyn tuomat haasteet eivät näkyisi ihollasi. 

Kylmemmillä ilmoilla kannattaa ihon puhdistustuotteet valita hellävaraisuuden ja kosteuttavuuden mukaan, sillä liian puhdistavat tuotteet saavat ihosi kuivumaan ja ärtymään entisestään.

Saaren Taian kasvosaippuoista hellästi puhdistavat mm. Teepuusaippua ja Tyrni Luksus Spa saippua. Käytä saippuaa kasvoille pesulapun avulla näin:

Kasta pesulappu, sipaise sillä saippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi ja huuhdo runsaalla vedellä.

Artikkeli jatkuu tuotelaatikoiden jälkeen.

Syksyllä ihoa kannattaa kuoria hellävaraisilla kuorinnoilla

Moni välttelee kesäaikaan ihon kuorintaa, jottei kaunis rusketus katoaisi, vaikka rusketus monesti saakin ihon paksummaksi ja hieman tunkkaisen näköiseksi. Syksyllä siis viimeistään kannattaa palauttaa ihon kuorinta ihonhoitorutiineihin, sillä kuorinta heleyttää ihoasi ja auttaa myös ihonhoitotuotteitasi imeytymään paremmin!

Kuori ihoasi noin kerran viikossa, paitsi jos olet erityisen herkkäihoinen tai sinulla on rasvoittuva tai akneen taipuva iho. Tällöin kuorinnan voi suorittaa joka toinen viikko, mutta kasvonaamio kannattaa silti käyttää viikoittain. 

Saaren Taialta löytyy erittäin hellävaraiset kasvokuorinnat; tuoksuton Manteli & Kaura – Syväpuhdistava kasvokuorinta, joka kosteuttaa ja Acai & Gojimarja tehokas anti-age mikrokuorinta kasvoille, tämä sopii myös akne iholle hellävaraisuutensa ansiosta!

Kuorinnan jälkeen iholle kannattaa laittaa kosteuttava ja ravitseva naamio.

Kosteuttavat ja ravitsevat kasvonaamiot ovat oleellinen vaihe syysihon hoidossa

Viileämpien ilmojen ja sisätilojen lämmityksen aiheuttama kiristävä tunne kasvoilla poistuu säännöllisellä kosteuttavan naamion käyttämisellä sekä kosteuttavalla kasvovedellä. 

Saaren Taika tuoteperheistä löytyy kosteuttavat savinaamiot, joiden käytön jälkeen ihosi todella on kosteutetun ja sileän tuntuinen.

Kosteuttava kasvonaamio kannattaa ottaa käyttöön syksyn ja talven ajaksi,  olkoon ihotyyppisi millainen tahansa.

Vihreä Tee Ja Savi- Antiage Kasvonaamio poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa myös parantamaan ihon tulehduksia. Vihreän teen anti-ageing vaikutukset auttavat vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta.

Tuote sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta. Kurkku uute auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa. Vesimeloniuute sisältää runsaasti C-vitamiinia ja on voimakkaasti antioksidanttinen, auttaen solujen uudistumista sekä kosteuttaen ihoasi tehokkaasti!

Rasvoittuvalle ja akneen taipuvalle iholle voi käyttää ihohuokosia tyhjentävää aktiivihiili savinaamiota, joka on myös kosteuttava.

Naamion sisältämä Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Yhdistelmä tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.

Naamion sisältämä Hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Kasvovesi kosteuttaa ihoasi tehokkaimmin

Kasvoveden käyttö on tärkeää ihon kosteustasapainon kannalta ihan kaikkina vuodenaikoina, mutta sen tärkeys korostuu vielä entisestään kylmien ja iholle vaativien vuodenaikojen aikaan.

Kasvovesi toimii ihon tehokkaana kosteuttajana, sisältäähän se vettä, jota ihosi janoaa ja, jonka kasvovoiteesi öljyt ja rasvat lukitsee ihollesi kosteutta antamaan.

Saaren Taika tuoteperheistä löytyy useita erittäin korkealaatuisia kasvovesiä, joiden käytöllä saadaan aikaan muutakin, kuin ihon pH-arvon tasapainotusta ihon puhdistuksen ja muiden toimenpiteiden jäljiltä.

Sameaa ja tunkkaista ihoa kirkastamaan sopii parhaiten Ruusu-Aloe kasvovesi, jonka sisältämä Aloe-Vera rauhoittaa ihoa samalla kosteuttaen sitä tehokkaasti. Kasvovesi sisältää myös C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoasi antaen sille lisää luonnollista hehkua!

Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.

Punaisuuten tai kirjavuuteen taipuvalle iholle paras kasvovesi on Appelsiini-Kamomilla kasvovesi, joka auttaa ihon sävyerojen tasoittamisessa.

Ikääntyvälle iholle paras kasvovesi on Saaren Taian Ruusu Misellivesi, jonka antioksidantit suojaavat vapaita radikaaleja vastaan ja elastaani sekä kollageeni yhdessä auttavat ihoasi säilyttämään sen nuorekkuuden ja kimmoisuuden.

Ennen kosteusvoiteen levittämistä kannattaa antaa ihollesi runsaasti vaikuttavia aineita seerumin muodossa!

Seerumi on ihonhoidon superaine!

Seerumi sisältää voiteita enemmän vaikuttavia aineita, kuten ihon ryppyjä silottavia hyaluronihappo molekyylejä ja ihoa siloittavia vitamiineja! Siksi seerumin käyttö kannattaa, mutta älä unohda voidetta, sillä seerumit imeytyvät syvälle ihoon, tehden taikojaan solutasolla, kun taas voiteet hoitavat ja suojaavat ihon päälimmäisiä kerroksia.

Jokaiselle ihotyypille on oma seeruminsa ja Saaren Taian valikoimasta löydät tehokkaat ja erittäin korkealaatuiset seerumit kaikille ihotyypeille.

Seerumin jälkeen käytä ihollesi parhaiten sopiva kosteusvoide ja voiteen jälkeen voit vielä heleyttää ihoasi kasvoöljyllä!

Hyaluronihapposeerumit ja retinoliseerumit

Kylmän vuodenajan aikaan nestehukka saa aikaan ihon kuivumista, kiristelyä ja ryppyjen näkymistä selvemmin. Tähän auttaa hyaluronihapposeerumin käyttö, sillä seerumi palauttaa ihon kosteuden!

Kiinteän ja kimmoisan ihon salaisuus onkin ihon hyvä kosteustasapaino, ja sen saat mm. hyaluronihapon avulla!

Milloin suositellaan hyaluronihappoa?

Nuoremmilla ilmaantuvat juonteet johtuvat useimmiten ihon kuivuudesta, jolloin hyaluronihapposeerumi tuo ihon kosteuden takaisin ja hävittää kuivuudesta johtuvat juonteet.

Hyaluronihapposeerumia voi käyttää jo parikymppisestä ylöspäin, sen vaikutus näkyy heti ja se ”pullauttaa” rypyt suoremmiksi.

Retinoli on A-vitamiinin tavallisin muoto, joka on tunnustettu ikääntymistä hidastavana ainesosana. Retinoli aktivoi ihon hiussuonistoa, jolloin ihon hapensaanti tehostuu ja kuona-aineet poistuvat nopeammin iholta. Siksi retinoli on erityisen sopiva juuri esim. akne ihon hoidossa!

Retinoli vähentää juonteita ja ryppyjä, saa ihon kimmoisammaksi ja pehmeämmäksi, nopeuttaa kollageenin muodostumista ja edistää mm. arpien paranemista.

Milloin suositellaan retinolia?

Retinoli stimuloi ihon elastaanin ja kollageenin tuotantoa, joka alkaa hidastumaan n. 25-vuotiaana ja näkymään ihollasi mm. naururyppyinä. Luonnollista kasvisretinolia sisältäviä voiteita voi alkaa turvallisesti käyttämään, kun ensimmäiset juonteet ilmaantuvat kasvoillesi.

Lukitse kosteus ihoosi koko päiväksi kasvoöljyllä!

Kasvoöljyn tehtävänä on hoitaa ja siloittaa ihoa. Ne sisältävät ihon kimmoisuutta parantavia rasvahappoja. Kasvoöljy suojaa ihoa ja auttaa säilyttämään sen kosteuden.
 
Paras kasvoöljy on kevyt ja nopeasti imeytyvä, mutta samaan aikaan kosteuden säilyttävä ja vitamiinipitoinen!
 
Saaren Taika kasvoöljyt pitävät kasvosi mattapintaisena koko päivän!
Kuulaan ja sileän ihon salaisuus on Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy!

Saaren Taian hajusteeton Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy palauttaa ihosi kimmoisuuden sekä kosteustasapainon. Tämä ylellinen kasvoöljy imeytyy nopeasti ihoosi, ja sen jättämä lähes matta pinta tekee ihostasi sileän ja antaa sille kosteutetun lempeän tunteen, joka kestää pitkään.

Saaren Taika Jojobaöljy & Teepuu kasvoöljy on pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jolla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, siksi sopii erityisen hyvin mm. vaurioituneelle tai akneiholle.

Jojobaöljy on helposti imeytyvä, mutta mattapintaisen suojakerroksen jättävä öljy, joka on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittavaa. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä.

Parhaat luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteet syksyiseen ja talviseen ihonhoitorutiiniin löydät Saaren Taika verkkokaupasta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.