Hehkuvan syysihon salaisuus – 5 tehotuotetta syksyyn

Hehkuvan syysihon salaisuus ihonhoito syksyllä

Varmista ihosi mahdollisuudet säilyttää terveen ja kosteutetun ihon hehku myös kylmän vuodenajan aikaan

Siirtyminen kesästä syksyyn tarkoittaa paitsi lämpimämpien vaatteiden kaivamista kaapista, myös ihonhoidossa siirtymistä ankarampien kelien ihonhoitotuotteisiin ja ihonhoitorutiineihin.

Tästä artikkelista löydät 5 vinkkiä ja 5 tuotetta, joiden avulla ylläpidät helposti ihosi tasapainoa, jolloin syksyn tuomat haasteet eivät näkyisi ihollasi. 

Kylmemmillä ilmoilla kannattaa ihon puhdistustuotteet valita hellävaraisuuden ja kosteuttavuuden mukaan, sillä liian puhdistavat tuotteet saavat ihosi kuivumaan ja ärtymään entisestään.

Saaren Taian kasvosaippuoista hellästi puhdistavat mm. Teepuusaippua ja Tyrni Luksus Spa saippua. Käytä saippuaa kasvoille pesulapun avulla näin:

Kasta pesulappu, sipaise sillä saippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi ja huuhdo runsaalla vedellä.

Puhdistusmaidoista kosteutta ja hehkua iholle tuo Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine erityisesti kuivalle, samealle tai väsyneelle iholle ja Kurkku kasvojen puhdistusaine auttaa vähentämään punoitusta.

Artikkeli jatkuu tuotelaatikoiden jälkeen.

Syksyllä ihoa kannattaa kuoria hellävaraisilla kuorinnoilla

Moni välttelee kesäaikaan ihon kuorintaa, jottei kaunis rusketus katoaisi, vaikka rusketus monesti saakin ihon paksummaksi ja hieman tunkkaisen näköiseksi. Syksyllä siis viimeistään kannattaa palauttaa ihon kuorinta ihonhoitorutiineihin, sillä kuorinta heleyttää ihoasi ja auttaa myös ihonhoitotuotteitasi imeytymään paremmin!

Kuori ihoasi noin kerran viikossa, paitsi jos olet erityisen herkkäihoinen tai sinulla on rasvoittuva tai akneen taipuva iho. Tällöin kuorinnan voi suorittaa joka toinen viikko, mutta kasvonaamio kannattaa silti käyttää viikoittain. 

Saaren Taialta löytyy erittäin hellävaraiset kasvokuorinnat; tuoksuton Manteli & Kaura – Syväpuhdistava kasvokuorinta, joka kosteuttaa ja Acai & Gojimarja tehokas anti-age mikrokuorinta kasvoille, tämä sopii myös akne iholle hellävaraisuutensa ansiosta!

Kuorinnan jälkeen iholle kannattaa laittaa kosteuttava ja ravitseva naamio.

Kosteuttavat ja ravitsevat kasvonaamiot ovat oleellinen vaihe syysihon hoidossa

Viileämpien ilmojen ja sisätilojen lämmityksen aiheuttama kiristävä tunne kasvoilla poistuu säännöllisellä kosteuttavan naamion käyttämisellä sekä kosteuttavalla kasvovedellä. 

Saaren Taika tuoteperheistä löytyy kosteuttavat savinaamiot, joiden käytön jälkeen ihosi todella on kosteutetun ja sileän tuntuinen.

Kosteuttava kasvonaamio kannattaa ottaa käyttöön syksyn ja talven ajaksi,  olkoon ihotyyppisi millainen tahansa.

Vihreä Tee Ja Savi- Antiage Kasvonaamio poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa myös parantamaan ihon tulehduksia. Vihreän teen anti-ageing vaikutukset auttavat vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta.

Tuote sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta. Kurkku uute auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa. Vesimeloniuute sisältää runsaasti C-vitamiinia ja on voimakkaasti antioksidanttinen, auttaen solujen uudistumista sekä kosteuttaen ihoasi tehokkaasti!

Rasvoittuvalle ja akneen taipuvalle iholle voi käyttää ihohuokosia tyhjentävää aktiivihiili savinaamiota, joka on myös kosteuttava.

Aktiivihiili auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.

Naamion sisältämä Hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Kasvovesi kosteuttaa ihoasi tehokkaimmin

Kasvoveden käyttö on tärkeää ihon kosteustasapainon kannalta ihan kaikkina vuodenaikoina, mutta sen tärkeys korostuu vielä entisestään kylmien ja iholle vaativien vuodenaikojen aikaan.

Kasvovesi toimii ihon tehokkaana kosteuttajana, sisältäähän se vettä, jota ihosi janoaa ja, jonka kasvovoiteesi öljyt ja rasvat lukitsee ihollesi kosteutta antamaan.

Saaren Taika tuoteperheistä löytyy useita erittäin korkealaatuisia kasvovesiä, joiden käytöllä saadaan aikaan muutakin, kuin ihon pH-arvon tasapainotusta ihon puhdistuksen ja muiden toimenpiteiden jäljiltä.

Sameaa ja tunkkaista ihoa kirkastamaan sopii parhaiten Ruusu-Aloe kasvovesi, jonka sisältämä Aloe-Vera rauhoittaa ihoa samalla kosteuttaen sitä tehokkaasti. Kasvovesi sisältää myös C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoasi antaen sille lisää luonnollista hehkua!

Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.

Punaisuuten tai kirjavuuteen taipuvalle iholle paras kasvovesi on Appelsiini-Kamomilla kasvovesi, joka auttaa ihon sävyerojen tasoittamisessa.

Ikääntyvälle iholle paras kasvovesi on Saaren Taian Ruusu Misellivesi, jonka antioksidantit suojaavat vapaita radikaaleja vastaan ja elastaani sekä kollageeni yhdessä auttavat ihoasi säilyttämään sen nuorekkuuden ja kimmoisuuden.

Ennen kosteusvoiteen levittämistä kannattaa antaa ihollesi runsaasti vaikuttavia aineita seerumin muodossa!

Seerumi on ihonhoidon superaine!

Seerumi sisältää voiteita enemmän vaikuttavia aineita, kuten ihon ryppyjä silottavia hyaluronihappo molekyylejä ja ihoa siloittavia vitamiineja! Siksi seerumin käyttö kannattaa, mutta älä unohda voidetta, sillä seerumit imeytyvät syvälle ihoon, tehden taikojaan solutasolla, kun taas voiteet hoitavat ja suojaavat ihon päälimmäisiä kerroksia.

Jokaiselle ihotyypille on oma seeruminsa ja Saaren Taian valikoimasta löydät tehokkaat ja erittäin korkealaatuiset seerumit kaikille ihotyypeille.

Seerumin jälkeen käytä ihollesi parhaiten sopiva kosteusvoide ja voiteen jälkeen voit vielä heleyttää ihoasi kasvoöljyllä!

Hyaluronihapposeerumit ja retinoliseerumit

Kylmän vuodenajan aikaan nestehukka saa aikaan ihon kuivumista, kiristelyä ja ryppyjen näkymistä selvemmin. Tähän auttaa hyaluronihapposeerumin käyttö, sillä seerumi palauttaa ihon kosteuden!

Kiinteän ja kimmoisan ihon salaisuus onkin ihon hyvä kosteustasapaino, ja sen saat mm. hyaluronihapon avulla!

Milloin suositellaan hyaluronihappoa?

Nuoremmilla ilmaantuvat juonteet johtuvat useimmiten ihon kuivuudesta, jolloin hyaluronihapposeerumi tuo ihon kosteuden takaisin ja hävittää kuivuudesta johtuvat juonteet.

Hyaluronihapposeerumia voi käyttää jo parikymppisestä ylöspäin, sen vaikutus näkyy heti ja se ”pullauttaa” rypyt suoremmiksi.

Retinoli on A-vitamiinin tavallisin muoto, joka on tunnustettu ikääntymistä hidastavana ainesosana. Retinoli aktivoi ihon hiussuonistoa, jolloin ihon hapensaanti tehostuu ja kuona-aineet poistuvat nopeammin iholta. Siksi retinoli on erityisen sopiva juuri esim. akne ihon hoidossa!

Retinoli vähentää juonteita ja ryppyjä, saa ihon kimmoisammaksi ja pehmeämmäksi, nopeuttaa kollageenin muodostumista ja edistää mm. arpien paranemista.

Milloin suositellaan retinolia?

Retinoli stimuloi ihon elastaanin ja kollageenin tuotantoa, joka alkaa hidastumaan n. 25-vuotiaana ja näkymään ihollasi mm. naururyppyinä. Luonnollista kasvisretinolia sisältäviä voiteita voi alkaa turvallisesti käyttämään, kun ensimmäiset juonteet ilmaantuvat kasvoillesi.

Parhaat luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteet syksyiseen ja talviseen ihonhoitorutiiniin löydät Saaren Taika verkkokaupasta!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.