Kallista vai laadukasta ja riittoisaa?

Kallista vai laadukasta ja riittoisaa?

Olet saattanut joskus kauhistella ihonhoitotuotteiden korkeita hintoja. Miksi joku saippua maksaa 5€ ja toinen yli 20€? Miten purkillinen voidetta voi maksaa lähes 50€? Vaikka voi tuntua turhalta maksaa enemmän “samasta” tuotteesta, on korkeammalle hinnalle usein oikein pätevä syy: laatu ja riittoisuus.

Laadukkaat raaka-aineet

Tuotteen hintaan vaikuttaa monikin asia ja yksi suurimmista tekijöistä on tuotteessa käytettyjen raaka-aineiden laatu. Kun tuotteessa käytetään vain kaikkein korkealuokkaisimpia ja puhtaimpia raaka-aineita, nostavat ne huomattavasti tuotteen valmistamiseen meneviä kuluja ja tämä totta kai heijastuu myös tuotteen lopulliseen hintaan. Laadukkaat raaka-aineet ovat myös vastuullisesti tuotettuja, joka myös näkyy hinnassa. 

 

Riittoisa tuote maksaa itsensä takaisin

Toki lompakossa voisi alkaa tuntumaan, jos pitäisi joka kuukausi ostaa 20€ arvoinen saippuapala tai lähes 50€ arvoinen voide. Kun panostaa laadukkaaseen ja riittoisaan tuotteeseen, voitkin loppujen lopuksi päästä halvemmalla! Kun ostat vain hyväksi havaittuja, laadukkaita tuotteita ja käytät ne loppuun, kuluu rahaa saman verran tai jopa vähemmän, kuin jos ostaisit usein erilaisia kosmetiikkatuotteita eri valmistajilta ja tekisit paljon heräteostoksia uusista ja edullisista kosmetiikkatuotteista.

Riittoisuus perustuu usein tuotteessa käytettyjen tehoaineiden määrään ja laatuun. Mitä enemmän laadukkaita tehoaineita tuote sisältää, sitä vähemmän sitä täytyy käyttää kerralla ja sitä kauemmin tuote kestää käytössä!

Laadukkaat ja riittoisat Saaren Taika -tuotteet

Olemme saaneet asiakkailtamme valtavasti hyvää palautetta ja kiitosta tuotteiden riittoisuudesta. Varsinkin palasaippuoistamme ja -shampoistamme, sekä siivoussaippuoista ja sheavoiteista tällaista palautetta tulee jatkuvasti, mutta myös muista tuotteistamme!

Teepuusaippua

”Teepuusaippua nyt käytössä ollut puoli vuotta aamuin illoin. Aikuisiän akneiho johon ei kokonaan edes antibiootit toiminut on parantunut huomattavasti, isot ihonalaiset tulehdukset loppuneet. Lisäksi saippua on todella riittosa ja kestää käytössä yli 3kk!

”Aivan paras tuote kasvojen pesuun! Hyvin riittoisa, ei kuivata ja näkyviä muutoksia iho-ongelmissa näkyy jo parin viikon päästä! Luottotuote epäpuhtaalle- ja akneiholle! En ikinä luovu! Aknesta ja epäpuhtaasta ihosta olen kärsinyt teini-iästä asti ja tää oli eka puhdistustuote, minkä oikeasti huomaan toimineen!”

”Minulla on käytössä jo toinen saippua. Tämä on riittoisakin, joten haukkuu hintansa. Minulla kesti 6kk:ta ensimmäinen saippua ja oli käytössä joka päivä.

Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo

“Vaikka ensin hinta posteineen vähän kirpaisi, mutta tuote riittää käytössäni niin pitkään että hinta ei ole itseasiassa yhtään kallis. Puhumattakaan siitä minkä avun se toi.”

”Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo pesee hyvin ja on niin riittoisa että välillä oikein harmittaa kun ei voi ostaa uutta palaa ennen kuin vanha on käytetty. Ja sitähän siis on jäljellä puolen vuoden käytön jälkeen neljännes!

”Tilasin Vihreä Tee & Kamomilla shampoon kun olin pitkään kärsinyt kuivasta päänahasta eikä mikään tuntunut auttavan siihen. Mutta tämä auttaa! Ja vaikuttaa olevan hyvin riittoisaa, joten tulee myös edulliseksi.
Suosittelen.”

Siivoussaippua

”Hyvät kokemukset kylpyhuoneen pesusta. Saumat pesin kahteen kertaan, vaahdotin ja annoin vaikuttaa 15min. Hyvin toimii ja siivoussaippua todella riittoisa, vaikka käytin sitä koko kylpyhuoneen pesuun.

”Huipputuote, kerran kun kokeilee, ei pois vaihtaisi. Monikäyttöinen ja silti riittoisa, ja ihanaa, kun voi lisäksi tehdä suihkepulloon oman seoksen.”

”Ei vaadi edes mitään kovaa mekaanista hankaamista, pienen vaikutusajan jälkeen riitti kun ”normaalisti” hinkkasi sienellä puhtaaksi. Ja tuntuu olevan riittoisaa koska raastin suihkupulloon pienen määrän siivoussaippuaa palasta ja sillä siivoaa jo paljon.

Kamomilla Sheavoide

”Ihanan kosteuttava sheavoide tekee kasvojen ihon pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi, tekemättä siitä kuitenkaan rasvaista. Tuoksu on melko vahva, mutta minäkin herkkänenäisenä totuin siihen nopeasti. Voide on myös hyvin riittoisa, hintansa väärti. Suosittelen!”

”Todella hyvä voide, yllätyin miten nopeasti mm. ihon punoitus väheni. Ihan pieni annos riittää kasvoille, erittäin riittoisa!

”Kamomilla Sheavoide on hyvä halkeileville, repeileville ja kuiville kynsinauhoille. Levittyy helposti ja pieni määrä oikeasti riittää! Olen käyttänyt myös huulille, kasvoille ja leikkaushaavalle.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.