Kallista vai laadukasta ja riittoisaa?

Kallista vai laadukasta ja riittoisaa?

Olet saattanut joskus kauhistella ihonhoitotuotteiden korkeita hintoja. Miksi joku saippua maksaa 5€ ja toinen yli 20€? Miten purkillinen voidetta voi maksaa lähes 50€? Vaikka voi tuntua turhalta maksaa enemmän “samasta” tuotteesta, on korkeammalle hinnalle usein oikein pätevä syy: laatu ja riittoisuus.

Laadukkaat raaka-aineet

Tuotteen hintaan vaikuttaa monikin asia ja yksi suurimmista tekijöistä on tuotteessa käytettyjen raaka-aineiden laatu. Kun tuotteessa käytetään vain kaikkein korkealuokkaisimpia ja puhtaimpia raaka-aineita, nostavat ne huomattavasti tuotteen valmistamiseen meneviä kuluja ja tämä totta kai heijastuu myös tuotteen lopulliseen hintaan. Laadukkaat raaka-aineet ovat myös vastuullisesti tuotettuja, joka myös näkyy hinnassa. 

 

Riittoisa tuote maksaa itsensä takaisin

Toki lompakossa voisi alkaa tuntumaan, jos pitäisi joka kuukausi ostaa 20€ arvoinen saippuapala tai lähes 50€ arvoinen voide. Kun panostaa laadukkaaseen ja riittoisaan tuotteeseen, voitkin loppujen lopuksi päästä halvemmalla! Kun ostat vain hyväksi havaittuja, laadukkaita tuotteita ja käytät ne loppuun, kuluu rahaa saman verran tai jopa vähemmän, kuin jos ostaisit usein erilaisia kosmetiikkatuotteita eri valmistajilta ja tekisit paljon heräteostoksia uusista ja edullisista kosmetiikkatuotteista.

Riittoisuus perustuu usein tuotteessa käytettyjen tehoaineiden määrään ja laatuun. Mitä enemmän laadukkaita tehoaineita tuote sisältää, sitä vähemmän sitä täytyy käyttää kerralla ja sitä kauemmin tuote kestää käytössä!

Laadukkaat ja riittoisat Saaren Taika -tuotteet

Olemme saaneet asiakkailtamme valtavasti hyvää palautetta ja kiitosta tuotteiden riittoisuudesta. Varsinkin palasaippuoistamme ja -shampoistamme, sekä siivoussaippuoista ja sheavoiteista tällaista palautetta tulee jatkuvasti, mutta myös muista tuotteistamme!

Teepuusaippua

”Teepuusaippua nyt käytössä ollut puoli vuotta aamuin illoin. Aikuisiän akneiho johon ei kokonaan edes antibiootit toiminut on parantunut huomattavasti, isot ihonalaiset tulehdukset loppuneet. Lisäksi saippua on todella riittosa ja kestää käytössä yli 3kk!

”Aivan paras tuote kasvojen pesuun! Hyvin riittoisa, ei kuivata ja näkyviä muutoksia iho-ongelmissa näkyy jo parin viikon päästä! Luottotuote epäpuhtaalle- ja akneiholle! En ikinä luovu! Aknesta ja epäpuhtaasta ihosta olen kärsinyt teini-iästä asti ja tää oli eka puhdistustuote, minkä oikeasti huomaan toimineen!”

”Minulla on käytössä jo toinen saippua. Tämä on riittoisakin, joten haukkuu hintansa. Minulla kesti 6kk:ta ensimmäinen saippua ja oli käytössä joka päivä.

Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo

“Vaikka ensin hinta posteineen vähän kirpaisi, mutta tuote riittää käytössäni niin pitkään että hinta ei ole itseasiassa yhtään kallis. Puhumattakaan siitä minkä avun se toi.”

”Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo pesee hyvin ja on niin riittoisa että välillä oikein harmittaa kun ei voi ostaa uutta palaa ennen kuin vanha on käytetty. Ja sitähän siis on jäljellä puolen vuoden käytön jälkeen neljännes!

”Tilasin Vihreä Tee & Kamomilla shampoon kun olin pitkään kärsinyt kuivasta päänahasta eikä mikään tuntunut auttavan siihen. Mutta tämä auttaa! Ja vaikuttaa olevan hyvin riittoisaa, joten tulee myös edulliseksi.
Suosittelen.”

Siivoussaippua

”Hyvät kokemukset kylpyhuoneen pesusta. Saumat pesin kahteen kertaan, vaahdotin ja annoin vaikuttaa 15min. Hyvin toimii ja siivoussaippua todella riittoisa, vaikka käytin sitä koko kylpyhuoneen pesuun.

”Huipputuote, kerran kun kokeilee, ei pois vaihtaisi. Monikäyttöinen ja silti riittoisa, ja ihanaa, kun voi lisäksi tehdä suihkepulloon oman seoksen.”

”Ei vaadi edes mitään kovaa mekaanista hankaamista, pienen vaikutusajan jälkeen riitti kun ”normaalisti” hinkkasi sienellä puhtaaksi. Ja tuntuu olevan riittoisaa koska raastin suihkupulloon pienen määrän siivoussaippuaa palasta ja sillä siivoaa jo paljon.

Kamomilla Sheavoide

”Ihanan kosteuttava sheavoide tekee kasvojen ihon pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi, tekemättä siitä kuitenkaan rasvaista. Tuoksu on melko vahva, mutta minäkin herkkänenäisenä totuin siihen nopeasti. Voide on myös hyvin riittoisa, hintansa väärti. Suosittelen!”

”Todella hyvä voide, yllätyin miten nopeasti mm. ihon punoitus väheni. Ihan pieni annos riittää kasvoille, erittäin riittoisa!

”Kamomilla Sheavoide on hyvä halkeileville, repeileville ja kuiville kynsinauhoille. Levittyy helposti ja pieni määrä oikeasti riittää! Olen käyttänyt myös huulille, kasvoille ja leikkaushaavalle.”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.