Kauniit ja luonnolliset kiharat Saaren Taika Curl Care tuotteilla

Curly Girl- metodi on pitänyt suosiotaan yllä vuodesta toiseen, eikä ihme – kukapa nyt ei haluaisi kauniita, sileitä kiharoita tai laineita. Curly Girl- metodissa hiusta hoidetaan siis tuotteilla, jotka eivät sisällä silikoneja, alkoholeja tai sulfaatteja.

Nämä ainesosat rasittavat hiusta helposti, jolloin hiuksen luonnollinen kihara usein suoristuu tai menee pörröiseksi. Tässä artikkelissa kerron lisää Saaren Taika Curl Care- tuotteista, jotka sopivat täydellisesti kiharan ja taipuisan hiuksen pesuun ja hoitoon.

Curl Care Shampoo

Saaren Taika Ecolution Curl Care shampoo on loistava tuote kihartuvan hiuksen pesuun. Sillä on pitkäaikainen pörröisyyttä vähentävä ja hiusta taivuttava vaikutus.

Shampoossa on käytetty tyrniuutetta sekä saippuakukan, eli rohtosuopayrtin uutetta.
Tyrni parantaa verenkiertoa ja helpottaa tärkeiden rasvahappojen pääsyä hiuspohjasi syvempiiin osiin.

Rohtosuopayrtti puhdistaa hiuksesi liiallisesta rasvasta hellävaraisesti ja samalla rauhoittaa hiuspohjaasi. Se on luonnollinen puhdistava yrttiuute, joka hellävaraisuutensa ja hoitavuutensa vuoksi sopii erityisesti kiharille hiuksille.

Shampoo sisältää myös chiansiemenistä ja pellavansiemenistä peräisin olevia polysakkarideja, jotka muodostavat joustavan ja kestävän kalvon hiuksillesi, auttaen näin hiuksiasi säilyttämään kiharat pidempään ja kestävämpinä.

Shampoon sisältämä Kerascalp on hiuspohjaa suojaava ainesosa, joka ehkäisee karvatupen heikentymistä. Kerascalp antaa hiuksillesi lisää kiiltoa ja vahvistaa hiuksiasi sekä antaa niille lisää elinvoimaa. Kerascalp on vedetön vaikuttava aine, jonka teho perustuu perinteiseen Ayurveda-kasviin (Phyllanthus emblica).

“Taipuisuus suorastaan räjähti, toimii! Luonnonkiharainen hiuspehkoni rakastaa tätä shampoota, joka kosteutta muttei latista. Uusi suosikkituotteeni!”

“Luonnonkiharat ja valkaistut hiukseni näyttävät aina takkuisilta ja hamppuisilta. Tämä shampoo tekee ne kyllä kiiltävimmiksi, sileimmiksi ja huolitellumman näköisiksi.”

Curl Care 3 in 1 hoitoaine

Saaren Taika Ecolution Curl Care 3 in 1 hoitoaine on erittäin monipuolinen ja hoitava tuote, jota voit käyttää kolmella eri tavalla; pois huuhdeltavana hoitoaineena, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena sekä hiusnaamiona.

Et tarvitse siis miljoonaa eri purkkia, kun tätä yhtä tuotetta voi käyttää moneen eri tarkoitukseen!

Hoitoaine sisältää samat ainesosat kuin Curl Care shampookin, mutta niiden lisäksi se sisältää myös viittä hiuksia tehokkaasti hoitavaa ja suojaavaa öljyä, joiden avulla hiukset säilyttävät kimmoisuutensa ja kiharuutensa paremmin:

Sinappiöljyä, joka syväkosteuttaa hiuksia sekä ehkäisee pörröisyyttä, päänahan kuivuutta, hilseilyä ja hiusten katkeilua.

Kameliaöljyä, joka sisältää runsaasti omega rasvahappoja ja on erinomainen ainesosa pitämään hiukset joustavina ja kimmoisina.

Kookosöljyä, joka estää hiuksia menettämästä niiden proteiineja ja auttaa hiuksia pysymään terveempinä. Se ehkäisee hiustenkäsittelyn-, auringon haitallisten UV-säteiden-, ja hiustenvärjäyksen aiheuttamaa kulumista.

Monoiöljyä, jolla on syväkosteuttava vaikutus hiuksiin ja hiuspohjaan.

Makadamiaöljyä, joka imeytyy syvemmälle hiukseen, kuin mikään muu öljy. Makadamiaöljy pehmentää ja silottaa hiusta, jolloin hiukset näyttävät kiiltävämmiltä. Se on erittäin suositeltavaa kiharoille hiuksille, sillä se ehkäisee hiusten kuivumista ja katkeilua, auttaa hiuksia säilyttämään taipuisuutensa sekä palauttaa hiusten luonnollisen kosteuden.

Curl Care hoitoaine sopii loistavasti myös suorille hiuksille! Itselläni on todella hento suomalainen, maantienharmaa hiustyyppi. Se tuntuu välillä karhealta ja vaikka tukka on muuten suora, sojottavat latvat silti välillä minne sattuu.

Kylmemmällä säällä tukka sähköistyy helposti ja leijailee ilmassa. Kun käytän hiuksiin Curl Care 3 in 1 hoitoainetta, hiuksistani tulee sileät, kiiltävät ja tuntuu, kuin olisin juuri tullut kampaajalta!

“Ihana tuoksu, iso purkki eli hyvin riittoisa ja monipuolinen. Voi käyttää tavallisen huuhdeltavan hoitoaineen tapaan tai hiuksiin jättäen. Itse aamuisin käytän latvojen muotoiluun. Tästä tuli uusi luottotuote. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!”

“Ihana tuote luonnonkiharalle! Jättää hiukset ihanan pehmeiksi, raikkaiksi ja kevyiksi. Minulla on laineikkaat kiharat ja Curl Care shampoon ja hoitoaineen myötä luonnonkiharat ovat tulleet paremmin esiin ja näyttävät hyvinvoivilta.”

Erityisesti taipuisille ja kiharille hiuksille suunnitellut Curl Care tuotteet löydät  Saaren Taika Shopista!

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.