Kauniit ja luonnolliset kiharat Saaren Taika Curl Care tuotteilla

Curly Girl- metodi on pitänyt suosiotaan yllä vuodesta toiseen, eikä ihme – kukapa nyt ei haluaisi kauniita, sileitä kiharoita tai laineita. Curly Girl- metodissa hiusta hoidetaan siis tuotteilla, jotka eivät sisällä silikoneja, alkoholeja tai sulfaatteja.

Nämä ainesosat rasittavat hiusta helposti, jolloin hiuksen luonnollinen kihara usein suoristuu tai menee pörröiseksi. Tässä artikkelissa kerron lisää Saaren Taika Curl Care- tuotteista, jotka sopivat täydellisesti kiharan ja taipuisan hiuksen pesuun ja hoitoon.

Curl Care Shampoo

Saaren Taika Ecolution Curl Care shampoo on loistava tuote kihartuvan hiuksen pesuun. Sillä on pitkäaikainen pörröisyyttä vähentävä ja hiusta taivuttava vaikutus.

Shampoossa on käytetty tyrniuutetta sekä saippuakukan, eli rohtosuopayrtin uutetta.
Tyrni parantaa verenkiertoa ja helpottaa tärkeiden rasvahappojen pääsyä hiuspohjasi syvempiiin osiin.

Rohtosuopayrtti puhdistaa hiuksesi liiallisesta rasvasta hellävaraisesti ja samalla rauhoittaa hiuspohjaasi. Se on luonnollinen puhdistava yrttiuute, joka hellävaraisuutensa ja hoitavuutensa vuoksi sopii erityisesti kiharille hiuksille.

Shampoo sisältää myös chiansiemenistä ja pellavansiemenistä peräisin olevia polysakkarideja, jotka muodostavat joustavan ja kestävän kalvon hiuksillesi, auttaen näin hiuksiasi säilyttämään kiharat pidempään ja kestävämpinä.

Shampoon sisältämä Kerascalp on hiuspohjaa suojaava ainesosa, joka ehkäisee karvatupen heikentymistä. Kerascalp antaa hiuksillesi lisää kiiltoa ja vahvistaa hiuksiasi sekä antaa niille lisää elinvoimaa. Kerascalp on vedetön vaikuttava aine, jonka teho perustuu perinteiseen Ayurveda-kasviin (Phyllanthus emblica).

“Taipuisuus suorastaan räjähti, toimii! Luonnonkiharainen hiuspehkoni rakastaa tätä shampoota, joka kosteutta muttei latista. Uusi suosikkituotteeni!”

“Luonnonkiharat ja valkaistut hiukseni näyttävät aina takkuisilta ja hamppuisilta. Tämä shampoo tekee ne kyllä kiiltävimmiksi, sileimmiksi ja huolitellumman näköisiksi.”

Curl Care 3 in 1 hoitoaine

Saaren Taika Ecolution Curl Care 3 in 1 hoitoaine on erittäin monipuolinen ja hoitava tuote, jota voit käyttää kolmella eri tavalla; pois huuhdeltavana hoitoaineena, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena sekä hiusnaamiona.

Et tarvitse siis miljoonaa eri purkkia, kun tätä yhtä tuotetta voi käyttää moneen eri tarkoitukseen!

Hoitoaine sisältää samat ainesosat kuin Curl Care shampookin, mutta niiden lisäksi se sisältää myös viittä hiuksia tehokkaasti hoitavaa ja suojaavaa öljyä, joiden avulla hiukset säilyttävät kimmoisuutensa ja kiharuutensa paremmin:

Sinappiöljyä, joka syväkosteuttaa hiuksia sekä ehkäisee pörröisyyttä, päänahan kuivuutta, hilseilyä ja hiusten katkeilua.

Kameliaöljyä, joka sisältää runsaasti omega rasvahappoja ja on erinomainen ainesosa pitämään hiukset joustavina ja kimmoisina.

Kookosöljyä, joka estää hiuksia menettämästä niiden proteiineja ja auttaa hiuksia pysymään terveempinä. Se ehkäisee hiustenkäsittelyn-, auringon haitallisten UV-säteiden-, ja hiustenvärjäyksen aiheuttamaa kulumista.

Monoiöljyä, jolla on syväkosteuttava vaikutus hiuksiin ja hiuspohjaan.

Makadamiaöljyä, joka imeytyy syvemmälle hiukseen, kuin mikään muu öljy. Makadamiaöljy pehmentää ja silottaa hiusta, jolloin hiukset näyttävät kiiltävämmiltä. Se on erittäin suositeltavaa kiharoille hiuksille, sillä se ehkäisee hiusten kuivumista ja katkeilua, auttaa hiuksia säilyttämään taipuisuutensa sekä palauttaa hiusten luonnollisen kosteuden.

Curl Care hoitoaine sopii loistavasti myös suorille hiuksille! Itselläni on todella hento suomalainen, maantienharmaa hiustyyppi. Se tuntuu välillä karhealta ja vaikka tukka on muuten suora, sojottavat latvat silti välillä minne sattuu.

Kylmemmällä säällä tukka sähköistyy helposti ja leijailee ilmassa. Kun käytän hiuksiin Curl Care 3 in 1 hoitoainetta, hiuksistani tulee sileät, kiiltävät ja tuntuu, kuin olisin juuri tullut kampaajalta!

“Ihana tuoksu, iso purkki eli hyvin riittoisa ja monipuolinen. Voi käyttää tavallisen huuhdeltavan hoitoaineen tapaan tai hiuksiin jättäen. Itse aamuisin käytän latvojen muotoiluun. Tästä tuli uusi luottotuote. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!”

“Ihana tuote luonnonkiharalle! Jättää hiukset ihanan pehmeiksi, raikkaiksi ja kevyiksi. Minulla on laineikkaat kiharat ja Curl Care shampoon ja hoitoaineen myötä luonnonkiharat ovat tulleet paremmin esiin ja näyttävät hyvinvoivilta.”

Erityisesti taipuisille ja kiharille hiuksille suunnitellut Curl Care tuotteet löydät  Saaren Taika Shopista!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.