Liki viikon koneessa muhineet märät pyykit raikastuivat Saaren Taika pyykkietikalla!

Kaksi pyykkietikkaa kalliolla sekä pyykkikori

Tunkkaisen pyykin raikastus

Moikka moi arvoisa lukijani! Tämän tekstin aiheena on märkä ja tunkkainen pyykki, ja miten siitä pääsee eroon Saaren Taika pyykkietikalla.

Miten eroon pyykin tunkkaisuudesta?

Saatat, ehkä tietääkin, että minulla on diagnosoitu ADD eli tarkkaavaisuuden häiriö. Meille ”ADDeille” on täysin arkipäiväistä, että pyykit unohtuu pyykkikoneeseen ja perunat palaa pohjaan keitinveden haihduttua, kun emme muista pesseemme pyykkiä tai keittäneemme perunoita. Listaa voisi jatkaa loputtomasti, mutta jätetään se johonkin toiseen kertaan! 

Pesin pyykkikoneellisen vaatteita sunnuntaina 17.12. mutta totutusti unohdin taas märät pyykit koneeseen. Normaalisti huomaan asian kyllä viimeistään seuraavana päivänä, mutta nyt on ollut mielessä niin paljon muuta, että muistin asian vasta torstaina, eli eilen.

Märät pyykit olivat siis koneessa 5 päivää, huohh! No, pakkohan ne oli sitten pestä uudelleen ja mietin, millä aineilla ne pesisin, jotta saisin tunkkaisen hajun pyykistä pois..?

Päätin kokeilla  Saaren Taika pyykkietikka Laventelia. Laventeli on tunnetusti aika raikas tuoksu ja sitä käytetäänkin yleisesti erilaisissa raikasteissa.

Miten raikastaa tunkkainen pyykki?

Käsi ottaa Saaren Taika Laventeli pyykkietikka​a vedestä

Kaadoin Laventeli pyykkietikkaa pyykkikoneen esipesulokeroon ja sen lisäksi laitoin ”normaalin setin” eli pesuainetta ja pyykkietikkaa huuhteluaineeksi.

Pesin puuvilla 40 ohjelmalla, mutten käyttänyt esipesua, nestemäinen pyykkietikka nimittäin valui kyllä pesutilaan esipesulokerosta ja ajattelin sen riittävän. Lisäksi kello alkoi olla jo sen verran illalla, että pelkäsin nukahtavani ja unohtavani pyykit taas koneeseen 😀

Tunkkainen pyykki raikkaaksi Saaren Taika pyykkietikalla

Kone pesi ja kävin hakemassa pyykit. Hiukan minua jännitti, että riittikö noin nopea pesu poistamaan tunkkaissen hajun ja olinkin varautunut, että saan pestä pyykit vielä ainakin kertaalleen uudestaan.

Olen aika tarkka siitä, että pyykeissä ei ole ”märän rätin” tuoksua, en vihaa mitään enempää kuin tunkkaiselle haisevia puhtaita vaatteita! Onnekseni koneesta tulvahti jo heti luukun avattuani erittäin raikas tuoksu!

Saaren Taika Laventeli pyykkietikka

Saaren Taika pyykkietikat kalliolla ja meri taustalla

Saaren Taika® Laventeli ei tuoksu voimakkaalle ”laventeliselle” joidenkin keinotekoisten tuoksujen tapaan, vaan laventelin tuoksu on on miedompi ja hiukan enemmän ”kukkainen”, erittäin miellyttävä tuoksu siis.

En tykkää voimakkaasta laventelisesta tuoksusta itse laisinkaan, mutta tämä Saaren Taika Laventeli ei ole ”niin metallinen” kuin keinotekoiset laventelin tuoksut.

Asiakkaammekin rakastavat Saaren Taika Laventeli pyykkietikkaa!

"Yksinkertaisesti paras huuhteluaine mitä oon ikinä käyttänyt. Ummehtuneen hajuiset pyyhkeetkin raikastuivat vaikka en uskonut alkuunkaan. En käytä enää muita huuhteluaineita ja mikä parasta, tuetaan kotimaisuutta!"

"Erinomainen, monikäyttöinen tuote. Pidentää vaatteiden ikää ja pitää pesukoneen puhtaana. Raikastaa tunkkaiset tekstiilit ja poistaa pahat hajut kissanhiekan läheisyydestä. Vahva suositus!"

"Pyykkietikka Laventeli on todella hyvä tuote, se jättää kevyen raikkaan tuoksun pestyihin vaatteisiin ja tekee niistä myös sopivasti pehmeät. "

En enää jättäisi Saaren Taika pyykkietikkaa pois pyykinpesurutiineistanl! Pyykistä tulee ihana raikkaan tuoksuista, pehmeätä ja koko perhe on samaa mieltä!"

Saaren Taika pyykkietikka raikasti pitkään koneessa olleet tunkkaiset pyykit

Toin pyykkikoria ylös ja perheemme teinipoika sattui olemaan keittiössä. Vinkkasin hänelle miten Saaren Taika pyykkietikka on pelastanut taas tilanteen ja lähes viikon koneessa muhineet märät pyykit tuoksuvat todella raikkailta, eikä pyykin tunkkaisuudesta ole tietoakaan!

Tähän poika hymähti, että ”sehän nähdään!” ja tuli haistelemaan pyykkikoria. Sitten hän tokaisi yllättyneellä äänellä, että ”totta se on!” Niinpä. Kokeile vaikka itse!

Pyykit tuoksuivat aivan täysin raikkailta ja ihanan kukkaiselta laventelilta, eikä jäljellä ollut pientä aavistustakaan mistään tunkkaisuudesta.

Makuuhuoneessa oli raikas tuoksu jopa aamulla, kun mies tuli yövuorosta kotiin ja hänkin huomasi asian ja mainitsi siitä.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.