Miss Suomi Viivi Altonen pitää ihonsa kuvauskunnossa Saaren Taikan tuotteilla

Miss Suomi Viivi Altonen pitää ihonsa kuvauskunnossa Saaren Taikan tuotteilla

Viivi kertoo Saaren Taikan tuotteiden todella lunastavan lupauksensa.

Ajoittaisista iho-ongelmista kärsivä Viivi Altonen on ihastunut Saaren Taikan tuotteisiin. Hän tutustui Saaren Taikan tuotevalikoimaan alunperin Spot Control -tehovoiteen myötä.

“Tämä on siis aivan luottotuote minulle. Kehun tätä suunnilleen kaikille, jotka jaksaa kuunnella”, Viivi naurahtaa.

Spot Control -tehovoide on tarkoitettu täsmähoidoksi ihon epäpuhtauksiin. Sen teho perustuu tyrni- ja teepuuöljyn voimaan. Tyrniöljy rauhoittaa ja ravitsee ihoa, ja teepuuöljyn antibakteeriset ominaisuudet ovat tehokkaita aknen aiheuttajia vastaan. Tyrnin sisältämät vitamiinit auttavat myös ehkäisemään ennenaikaisten vanhenemisen merkkien syntymistä.

“Käytän Spot Controlia aina iltaisin, jos huomaan ihossa epäpuhtauksia. Ne katoavat aina aamuun mennessä”, Viivi hehkuttaa.

Saaren Taika aktiivihiili savinaakio, teepuusaippua ja spot control kauniissa yhteiskuvassa
Missi Viivi Altonen laittaa spot control tehovoidetta kasvoillensa
Missi Viivi Altonen on tehnyt spot control tehovoiteella hymynaaman poskeensa

Täsmähoidosta epäpuhtauksien ehkäisyyn

Viivi on hiljattain ottanut teepuusaippuan osaksi ihonhoitorutiiniaan. Teepuusaippuan on tarkoitus ehkäistä näppyjä, jotta niitä ei tarvitsisi täsmähoitaa lainkaan.

“Aion testata, pysyvätkö ihon epäpuhtaudet kokonaan poissa teepuusaippuan säännöllisellä käytöllä. Vaikka se on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle, se ei kuivata ihoani samalla tavalla kuin jotkut vahvemmat puhdistusaineet”, Viivi kehuu. Teepuusaippuassa on esimerkiksi oliiviöljyä, joka huolehtii ihon kosteustasapainosta.

Aktiivihiili-savi kasvonaamio tuo viimeisen palasen ihonhoitorutiiniini”, Viivi kertoo. Aktiivihiili-savi kasvonaamio puhdistaa ihoa tehokkaasti, ihoa kuivattamatta.

“Siitä jää hyvä fiilis iholle, ja eron tuntee jo heti naamion käytön jälkeen. Käytän naamiota yleensä iltaisin, jolloin aamulla iho on ihanan kuulas”, Viivi kuvailee.

Saaren Taikan tuotteet eivät ole eläimillä testattuja, ja perustuvat luonnollisten ainesosien tehoon.

“Kyseessä on kotimainen brändi, jonka tuotteet todella tekevät mitä lupaavat, testaamatta tuotteita eläimillä. Mitä muuta voisi toivoa?”, Viivi kiteyttää.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.