Sheavoi suojaa ihoa auringolta ja parantaa rusketusta

luonnollinen aurinkosuoja sheavoi

Luonnollista aurinkosuojaa sheavoin avulla

Saaren Taika käyttää sheavoiteissaan maailman korkealuokkaisinta puhdistamatonta ja luomulaatuista sheavoita.

Saaren Taika sheavoiteet valmistetaan menetelmällä, joka takaa ihoa hoitavien ja uudistavien vitamiinien sekä antioksidanttien maksimaalisen säilymisen sheavoissa.

Menetelmän ansiosta Saaren Taika sheavoiteet auttavat parhaiten ihoasi palautumaan auringonoton jälkeen. Saaren Taika sheavoiteet auttavat sinua myös saamaan kauniin ja pitkäkestoisen rusketuksen, mikäli käytät sheavoidetta ennen auringolle altistumista.

"Omaan jonkin verran punapigmenttiä ja ihoni normaalisti palaa vain punaiseksi ilman ruskettumista. Alettuani käyttää Saaren Taika sheavoiteita ihollani ennen ja jälkeen auringonoton, olen alkanut ruskettua nopeammin eikä palamista tulipunaiseksi ole enää tapahtunut. Rusketukseni myös kestää pidempään."

Luonnollinen apu palaneelle iholle

Jos ihosi on palanut, kannattaa välttää voiteita, joiden ainesosaluettelossa on maaöljypohjaisia öljyjä, kuten parafiini, mineraaliöljy, jne, sillä nämä ainesosat saattavat pahentaa palamista, vangitessaan lämpöä allensa.

Kun aurinko on haihduttanut kaiken kosteuden iholtasi, kannattaa ihoa huoltaa tarjoamalla sille luonnollista kosteutusta sheavoiteen muodossa.

Sheavoi sisältää iholle elintärkeitä rasvahappoja, jotka ovat samankaltaisia rasvahappoja, joita ihollasi on luonnostaankin. Siksi ihosi pystyy parhaiten hyödyntämään sheavoita sisältävien ihonhoitotuotteiden ainesosat osaksi suojautumis-, uusitumis- ja paranemis prosessejaan.

Puhdistamaton ja luomulaatuinen sheavoi sisältää runsain määrin linolihappoa, oleiinihappoa, steariinihappoa ja palmitiinihappoa.

Nämä rasvahapot imeytyvät nopeasti ja palauttavat ihosi lipidit, eli ihosi luonnollisen suojakerroksen, joka on vastuussa kosteuden säilymisestä ihollasi. 

Paras apu palaneelle iholle on korkealaatuinen sheavoi

Korkealaatuinen puhdistamaton (valkaisematon) sheavoi sisältää eniten infektiota vähentäviä ravintoaineita ja vitamiineja, jotka auttavat ihoa paranemaan auringon aiheuttamilta vahingoilta. 

Sheavoi on paras apu palaneelle ihollesi, sillä se se sisältää tulehduksia ehkäiseviä ainesosia, joiden avulla se nopeuttaa palaneen ihon paranemista. Sheavoi rauhoittaa ihoasi ja vähentää ihosi punoitusta.

Luonnollinen aurinkovoide

Puhdistamattomassa sheavoissa on luonnostaan suojakerroin SPF 6-10. Se on paras voide kenen tahansa iholle, sillä se on siedetyin luonnollinen öljy, eikä se tuki ihohuokosia. Sheavoi sisältää vain vähän proteiineja ja on siksi siedetty myös pähkinäallergisille.

Puhdistamattomassa sheavoissa ei ole kemiallisia, ihoa ärsyttäviä ainesosia tai niiden jäämiä ja sen imeytymiskyky on yksi parhaimpia. Siksi se onkin paras hoito ihollesi niin auringonoton jälkeen, kuin ennen auringolle altistumistakin.

Sheavoiteet netistä!

Voit myös ostaa ne alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.