Sheavoi suojaa ihoa hieman auringolta ja parantaa rusketusta

luonnollinen aurinkosuoja sheavoi

Luonnollista aurinkosuojaa sheavoin avulla

Saaren Taika käyttää sheavoiteissaan maailman korkealuokkaisinta puhdistamatonta ja luomulaatuista sheavoita.

Saaren Taika sheavoiteet valmistetaan menetelmällä, joka takaa ihoa hoitavien ja uudistavien vitamiinien sekä antioksidanttien maksimaalisen säilymisen sheavoissa.

Menetelmän ansiosta Saaren Taika sheavoiteet auttavat parhaiten ihoasi palautumaan auringonoton jälkeen. Saaren Taika sheavoiteet auttavat sinua myös saamaan kauniin ja pitkäkestoisen rusketuksen, mikäli käytät sheavoidetta ennen auringolle altistumista.

Huomaathan, että vaikka sheavoissa onkin luonnostaan aurinkosuojaa, ei se yksinään riitä käytettäväksi aurinkosuojana, mutta on oiva lisä ennen auringonottoa aurinkovoiteen alla!

"Omaan jonkin verran punapigmenttiä ja ihoni normaalisti palaa vain punaiseksi ilman ruskettumista. Alettuani käyttää Saaren Taika sheavoiteita ihollani ennen ja jälkeen auringonoton, olen alkanut ruskettua nopeammin eikä palamista tulipunaiseksi ole enää tapahtunut. Rusketukseni myös kestää pidempään."

Luonnollinen apu palaneelle iholle

Jos ihosi on palanut, kannattaa välttää voiteita, joiden ainesosaluettelossa on maaöljypohjaisia öljyjä, kuten parafiini, mineraaliöljy, jne, sillä nämä ainesosat saattavat pahentaa palamista, vangitessaan lämpöä allensa.

Kun aurinko on haihduttanut kaiken kosteuden iholtasi, kannattaa ihoa huoltaa tarjoamalla sille luonnollista kosteutusta sheavoiteen muodossa.

Sheavoi sisältää iholle elintärkeitä rasvahappoja, jotka ovat samankaltaisia rasvahappoja, joita ihollasi on luonnostaankin. Siksi ihosi pystyy parhaiten hyödyntämään sheavoita sisältävien ihonhoitotuotteiden ainesosat osaksi suojautumis-, uusitumis- ja paranemis prosessejaan.

Puhdistamaton ja luomulaatuinen sheavoi sisältää runsain määrin linolihappoa, oleiinihappoa, steariinihappoa ja palmitiinihappoa.

Nämä rasvahapot imeytyvät nopeasti ja palauttavat ihosi lipidit, eli ihosi luonnollisen suojakerroksen, joka on vastuussa kosteuden säilymisestä ihollasi. 

Paras apu palaneelle iholle on korkealaatuinen sheavoi

Korkealaatuinen puhdistamaton (valkaisematon) sheavoi sisältää eniten infektiota vähentäviä ravintoaineita ja vitamiineja, jotka auttavat ihoa paranemaan auringon aiheuttamilta vahingoilta. 

Sheavoi on paras apu palaneelle ihollesi, sillä se se sisältää tulehduksia ehkäiseviä ainesosia, joiden avulla se nopeuttaa palaneen ihon paranemista. Sheavoi rauhoittaa ihoasi ja vähentää ihosi punoitusta.

Luonnollinen aurinkovoide

Puhdistamattomassa sheavoissa on luonnostaan suojakerroin n. SPF 6. Se on paras voide kenen tahansa iholle, sillä se on siedetyin luonnollinen öljy, eikä se tuki ihohuokosia. Sheavoi sisältää vain vähän proteiineja ja on siksi siedetty myös pähkinäallergisille.

Puhdistamattomassa sheavoissa ei ole kemiallisia, ihoa ärsyttäviä ainesosia tai niiden jäämiä ja sen imeytymiskyky on yksi parhaimpia. Siksi se onkin paras hoito ihollesi niin auringonoton jälkeen, kuin ennen auringolle altistumistakin.

Sheavoiteet netistä!

Voit myös ostaa ne alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.