Mitä eroa on erilaisilla suolasaippuoilla?

suolasaippuoiden erot kotimainen suolasaippua saaren taika suolasaippua himalajan suolasaippua (1)

Osta parhaat suolasaippuat alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

MITÄ EROA ON ERI SUOLASAIPPUOILLA TAI KUIVATTAAKO SUOLASAIPPUA IHOA? VAAHTOAAKO SUOLASAIPPUA JA VOIKO SE KOSTEUTTAA IHOA?

Tässä artikkelissa kerron sinulle mitä eroa on erilaisilla suolasaippuoilla ja autan sinua valitsemaan omalle ihollesi parhaiten sopivan Saaren Taika suolasaippuan.

Suolasaippuoita löytyy karkeasti luokilteltuna kahtaa eri lajia:

-kova suolapala, joka on yleensä kauttaaltaan Himalajan ruususuolaa

-saippua, joka sisältää yhtenä ainesosana suolaa

Himalajan ruususuolasta tehty kova pala ei itseasiassa ole saippua laisinkaan, vaikka sitä virheellisesti myydäänkin suolasaippua nimellä. Pala on kauttaaltaan suolaa, eikä se sisällä lainkaan saippuaa. Näin ollen pala ei myöskään vaahtoa kuten oikea saippua.

Kosteuttavat suolasaippuat

Saaren Taika suolasaippuat on kehitetty täällä Särkisalon saaristossa. Jokainen suolasaippuamme on tarkan tuotekehitystyön tulosta, jossa päämääränä on ollut löytää ainesosat, jotka helpottavat tiettyjä iho-oireita, kuten mm. atooppista ihottumaa, ekseemaa ja psorikutinaa sekä tukevat ihon paranemisprosessia.

Saaren Taika kosmetiikkatuotteet ovat alunperin syntyneet omiin vaikeisiin iho-ongelmiini

Tuotteiden toimivuus ja teho pääosassa

Olen kehittänyt Saaren Taika suolasaippuat sopimaan herkälle ja reagoivalle iholle, sekä toimimaan ihoa korjaavasti ja parantavasti.

Ihonhoitotuotteita valmistettaessa on välttämätöntä ymmärtää eri ainesosien merkitys ihon toiminnoille. Riittävä tietous raaka-aineiden kemiasta, toimintamekanismeista, sekä yhteensopivuudesta, yhdessä vaikeiden ihottumien kanssa antoivat pohjan onnistuneelle tuotekehitykselle.

Tärkeimpänä kärkenä kaikille tuotteillemme on ollut laadukkaimmat mahdolliset raaka-aineet, jolloin niissä on jäljellä suurin määrä luonnon tehoaineita. Näiden tehoaineiden avulla ravitsemme ihoasi ja nopeasti huomaatkin iho-ongelmasi hävinneen!

Saaren Taika suolasaippuat

Testattu vaikeisiin ihottumiin

Saaren Taika tuotteiden tuotekehittäjänä olen itse ollut paras mahdollinen koehenkilö kokeilemaan erilaisten ainesosien tehoa ja toimivuutta etenkin atooppiselle iholle, erilaisiin ihottumiin, kuten ekseemaan ja kutiseviin ihottuma läiskiin, olenhan kärsinyt niistä itse jo yli 40 vuotta!

Kuvassa vasen käteni vuonna 2017, jossa on ollut ekseema ihottuma jo vuosia. Ihon kutina on pahimmillaan aiheuttanut koko kämmenen alueelta pahasti kuoriutuneen nahan ja syvän vereslihan! 

Olen saanut atooppisen ekseema ihottumani hoitoon lukuisia erilaisia kortisonivoiteita ja jopa vereslihan päälle liimattavaa tekoihoa. Mikään ihotautilääkärin antama käypä hoito ei auttanut käsi ihottumaani, joka haittasi arkea ja myös yöunia.

Tästä omasta iho-ongelmastani lähti kaikkien Saaren Taika tuotteiden tuotekehitys ja kuvan ihottuma rauhoittui vain 5:ssä päivässä käyttäessäni Saaren Taika tuotteita

Nyt, kolme vuotta myöhemmin (kuva otettu 30.10.20) voin sanoa, että olen saanut Saaren Taika tuotteista käsieni ihoon pysyvän avun.

Ihottumani ei ole enää päässyt vereslihalle asti, eikä luonnon raaka-aineita sisältävien tuotteidemme käytöllä ole rajoituksia. Kutinaan voi sivellä kutinaa hillitsevää Kamomilla Sheavoidetta vaikka 20-kertaa päivässä! Se ei tosin itseni kohdalla ole enää ollut tarpeen, riittää, että käytän käsieni pesuun Saaren Taika Teepuusaippuaa ja voitelen kerran päivässä Kamomilla Sheavoiteella.

Saariston suolasaippua

Suolasaippuan runsaasti sisältämän Kuolleenmeren suolan ansiosta Saariston suolasaippua on suolasaippuoistamme kosteuttavin.

Kuolleenmeren suola sisältää ylivoimaisesti eniten magnesiumia (35%), joka on suolassa se kosteutta sitovin mineraali. Se sitoo iholle pesun jälkeen jäävää vettä jättäen ihon kosteutetuksi.

Kuolleenmeren suolassa on runsaammin myös muita mineraaleja ja siksi mm. Amerikan psoriasisliitto suosittelee Kuolleenmeren suolaa sisältäviä liotushoitoja psoriasiksen hoitoon!

Tulehduksellisia tiloja ehkäisemään on saippuaan lisätty luomulaatuista ohdakeöljyä, joka saa lisäksi säännöllisesti käytettynä ihosi tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta.  

Saaren Taika saippuat sisältävät runsaasti ihon kosteutta tukevia ainesosia, kuten erittäin antioksidanttipitoista Extra-Virgin oliiviöljyä ja sheavoita, sillä vain riittävästi kosteutettu iho pystyy paremmin torjumaan ihottumien aiheuttamaa kutinan tunnetta.

Saippuoissa ei ole käytetty mitään ylimääräisiä lisäaineita, kuten väriaineita, säilöntäaineita, sulfaatteja tai keinotekoisia hajusteita. Siksi ne ovat niin siedettyjä ihottumista kärsivien käyttäjien keskuudessa.

Mikä suolasaippua kosteuttaa, mikä kuorii, entä mikä niistä vähentää hienhajua?

Kaikki suolasaippuat eivät ole samanlaisia, eivätkä kaikki suolasaippuat kosteuta ihoasi tai vähennä esim. psorikutinaa.

Kerron sinulle suurimmat erot eri Saaren Taika suolasaippuoiden välillä ja helpotan sinua valitsemaan juuri omalle ihollesi parhaiten sopivan suolasaippuan.

Erot eri suolasaippuoiden toiminnassa johtuu suolasaippuoiden sisältämistä eri ainesosista.

Käyttämämme Himalajan ruususuola on hieman merisuolaa kiteisempää ja siksi Himalajan suolaa sisältävä Särkisalon suolasaippua on Saaren Taika suolasaippuoista kuorivin.

Kuolleenmeren suola taas sisältää eniten sellaisia mineraaleja, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa. Siksi Saariston suolasaippua on suolasaippuoistammme kaikkein kosteuttavin. Sillä on myös eniten ihoa parantavia ominaisuuksia, kuten vanhenemisen merkkien ehkäisy ja ihokudosten paranemisen vauhdittaminen.

Suolasaippuoista monipuolisin Veera suolasaippua sisältää vähiten suolaa, mutta se on silti tehokas kosteuttaja ja hienhajujen neutraloija. Kerron pian lisää miksi!

Lue omasta blogistani miksi Saaren Taika suolasaippuat ovat parhaita ja miten niiden kehitystyö alkoi!

Särkisalon suolasaippua

Kuorivin suolasaippuamme onSärkisalon suolasaippua, sillä se sisältää kiteistä Himalajan ruususuolaa. Herkälle iholle suosittelenkin käyttämään suolasaippuaa saippuapussissa, jottet vahingossa raavi ihoasi suolakiteillä!

Särkisalon suolasaippuan sisältämät ohdakeöljy, sheavoi ja oliiviöljy tekevät saippuasta hellävaraisen ja ihoa runsaasti kosteuttavan.

Suolan ja sisältämiensä eteeristen öljyjen ansiosta se vähentää tehokkaasti myös hienhajua ja hyvin kuorivana saippuana on paras saippua kainaloiden ihon hoitoon.

Kainaloiden ihoa tulisi nimittäin kuoria kerran viikossa, jolloin iholta poistuu kuollut ihosolukko sekä sen pinnalla olevat epäpuhtaudet, jotka saavat aikaan hien tunnusomaisen hajun.

Särkisalon suolasaippuan on kerrottu antavan potkua parisuhteeseenkin ”Parisuhdekin on parantunut saippuan johdosta 😀 Mies ei malta pitää näppejään erossa ihostani, koska on niin ihanan pehmeä ja sileä. Eikä olla enää mikään nuori pari.”!

Veera suolasaippua

Kaikista eri suolasaippuoista Veera Suolasaippua on mielestäni kaikkein monipuolisin. Sen taustalla on pitkäkestoinen tuotekehitystyö, jonka ansiosta Veera saippuan sisältämät ainesosat, kuten Vihreä savi ja kaura auttavat ihoasi puhdistumaan syvältä ihohuokosista.

Vihreän saven ominaisuuksiin kuuluu, että se laajentuessaan työntyy sisälle ihohuokoseen ja siellä ollessaan se kiinnittää itseensä epäpuhtauksia. Supistuessaan se poistuu epäpuhtaudet mukanaan ja huuhtoutuu huuhteluveden mukana pois iholtasi.

Kaura (luomu) taas rauhoittaa ihoärsytyksiä, kuten kutinaa ja tulehduksia tehokkaimmin, jonka vuoksi Veera suolasaippua on ollut kovin kehuttu psoriasista sairastavien kokemusten perusteella.

Veera suolasaippuan on kerrottu haalentaneen raskausarpia ja vähentäneen tehokkaasti hienhajua.

Näiden ominaisuuksiensa lisäksi se on myös tehokkaasti ihoa kosteuttava saippua, sillä se sisältää samoja laadukkaita ja hellävaraisesti puhdistavia raaka-aineita, kuin muutkin suolasaippuamme!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.