Mitä eroa on erilaisilla suolasaippuoilla?

suolasaippuoiden erot kotimainen suolasaippua saaren taika suolasaippua himalajan suolasaippua (1)

Osta parhaat suolasaippuat alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

MITÄ EROA ON ERI SUOLASAIPPUOILLA TAI KUIVATTAAKO SUOLASAIPPUA IHOA? VAAHTOAAKO SUOLASAIPPUA JA VOIKO SE KOSTEUTTAA IHOA?

Tässä artikkelissa kerron sinulle mitä eroa on erilaisilla suolasaippuoilla ja autan sinua valitsemaan omalle ihollesi parhaiten sopivan Saaren Taika suolasaippuan.

Suolasaippuoita löytyy karkeasti luokilteltuna kahtaa eri lajia:

-kova suolapala, joka on yleensä kauttaaltaan Himalajan ruususuolaa

-saippua, joka sisältää yhtenä ainesosana suolaa

Himalajan ruususuolasta tehty kova pala ei itseasiassa ole saippua laisinkaan, vaikka sitä virheellisesti myydäänkin suolasaippua nimellä. Pala on kauttaaltaan suolaa, eikä se sisällä lainkaan saippuaa. Näin ollen pala ei myöskään vaahtoa kuten oikea saippua.

Kosteuttavat suolasaippuat

Saaren Taika suolasaippuat on kehitetty täällä Särkisalon saaristossa. Jokainen suolasaippuamme on tarkan tuotekehitystyön tulosta, jossa päämääränä on ollut löytää ainesosat, jotka helpottavat tiettyjä iho-oireita, kuten mm. atooppista ihottumaa, ekseemaa ja psorikutinaa sekä tukevat ihon paranemisprosessia.

Saaren Taika kosmetiikkatuotteet ovat alunperin syntyneet omiin vaikeisiin iho-ongelmiini

Tuotteiden toimivuus ja teho pääosassa

Olen kehittänyt Saaren Taika suolasaippuat sopimaan herkälle ja reagoivalle iholle, sekä toimimaan ihoa korjaavasti ja parantavasti.

Ihonhoitotuotteita valmistettaessa on välttämätöntä ymmärtää eri ainesosien merkitys ihon toiminnoille. Riittävä tietous raaka-aineiden kemiasta, toimintamekanismeista, sekä yhteensopivuudesta, yhdessä vaikeiden ihottumien kanssa antoivat pohjan onnistuneelle tuotekehitykselle.

Tärkeimpänä kärkenä kaikille tuotteillemme on ollut laadukkaimmat mahdolliset raaka-aineet, jolloin niissä on jäljellä suurin määrä luonnon tehoaineita. Näiden tehoaineiden avulla ravitsemme ihoasi ja nopeasti huomaatkin iho-ongelmasi hävinneen!

Saaren Taika suolasaippuat

Testattu vaikeisiin ihottumiin

Saaren Taika tuotteiden tuotekehittäjänä olen itse ollut paras mahdollinen koehenkilö kokeilemaan erilaisten ainesosien tehoa ja toimivuutta etenkin atooppiselle iholle, erilaisiin ihottumiin, kuten ekseemaan ja kutiseviin ihottuma läiskiin, olenhan kärsinyt niistä itse jo yli 40 vuotta!

Kuvassa vasen käteni vuonna 2017, jossa on ollut ekseema ihottuma jo vuosia. Ihon kutina on pahimmillaan aiheuttanut koko kämmenen alueelta pahasti kuoriutuneen nahan ja syvän vereslihan! 

Olen saanut atooppisen ekseema ihottumani hoitoon lukuisia erilaisia kortisonivoiteita ja jopa vereslihan päälle liimattavaa tekoihoa. Mikään ihotautilääkärin antama käypä hoito ei auttanut käsi ihottumaani, joka haittasi arkea ja myös yöunia.

Tästä omasta iho-ongelmastani lähti kaikkien Saaren Taika tuotteiden tuotekehitys ja kuvan ihottuma rauhoittui vain 5:ssä päivässä käyttäessäni Saaren Taika tuotteita

Nyt, kolme vuotta myöhemmin (kuva otettu 30.10.20) voin sanoa, että olen saanut Saaren Taika tuotteista käsieni ihoon pysyvän avun.

Ihottumani ei ole enää päässyt vereslihalle asti, eikä luonnon raaka-aineita sisältävien tuotteidemme käytöllä ole rajoituksia. Kutinaan voi sivellä kutinaa hillitsevää Kamomilla Sheavoidetta vaikka 20-kertaa päivässä! Se ei tosin itseni kohdalla ole enää ollut tarpeen, riittää, että käytän käsieni pesuun Saaren Taika Teepuusaippuaa ja voitelen kerran päivässä Kamomilla Sheavoiteella.

Saariston suolasaippua

Suolasaippuan runsaasti sisältämän Kuolleenmeren suolan ansiosta Saariston suolasaippua on suolasaippuoistamme kosteuttavin.

Kuolleenmeren suola sisältää ylivoimaisesti eniten magnesiumia (35%), joka on suolassa se kosteutta sitovin mineraali. Se sitoo iholle pesun jälkeen jäävää vettä jättäen ihon kosteutetuksi.

Kuolleenmeren suolassa on runsaammin myös muita mineraaleja ja siksi mm. Amerikan psoriasisliitto suosittelee Kuolleenmeren suolaa sisältäviä liotushoitoja psoriasiksen hoitoon!

Tulehduksellisia tiloja ehkäisemään on saippuaan lisätty luomulaatuista ohdakeöljyä, joka saa lisäksi säännöllisesti käytettynä ihosi tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta.  

Saaren Taika saippuat sisältävät runsaasti ihon kosteutta tukevia ainesosia, kuten erittäin antioksidanttipitoista Extra-Virgin oliiviöljyä ja sheavoita, sillä vain riittävästi kosteutettu iho pystyy paremmin torjumaan ihottumien aiheuttamaa kutinan tunnetta.

Saippuoissa ei ole käytetty mitään ylimääräisiä lisäaineita, kuten väriaineita, säilöntäaineita, sulfaatteja tai keinotekoisia hajusteita. Siksi ne ovat niin siedettyjä ihottumista kärsivien käyttäjien keskuudessa.

Mikä suolasaippua kosteuttaa, mikä kuorii, entä mikä niistä vähentää hienhajua?

Kaikki suolasaippuat eivät ole samanlaisia, eivätkä kaikki suolasaippuat kosteuta ihoasi tai vähennä esim. psorikutinaa.

Kerron sinulle suurimmat erot eri Saaren Taika suolasaippuoiden välillä ja helpotan sinua valitsemaan juuri omalle ihollesi parhaiten sopivan suolasaippuan.

Erot eri suolasaippuoiden toiminnassa johtuu suolasaippuoiden sisältämistä eri ainesosista.

Käyttämämme Himalajan ruususuola on hieman merisuolaa kiteisempää ja siksi Himalajan suolaa sisältävä Särkisalon suolasaippua on Saaren Taika suolasaippuoista kuorivin.

Kuolleenmeren suola taas sisältää eniten sellaisia mineraaleja, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa. Siksi Saariston suolasaippua on suolasaippuoistammme kaikkein kosteuttavin. Sillä on myös eniten ihoa parantavia ominaisuuksia, kuten vanhenemisen merkkien ehkäisy ja ihokudosten paranemisen vauhdittaminen.

Suolasaippuoista monipuolisin Veera suolasaippua sisältää vähiten suolaa, mutta se on silti tehokas kosteuttaja ja hienhajujen neutraloija. Kerron pian lisää miksi!

Lue omasta blogistani miksi Saaren Taika suolasaippuat ovat parhaita ja miten niiden kehitystyö alkoi!

Särkisalon suolasaippua

Kuorivin suolasaippuamme onSärkisalon suolasaippua, sillä se sisältää kiteistä Himalajan ruususuolaa. Herkälle iholle suosittelenkin käyttämään suolasaippuaa saippuapussissa, jottet vahingossa raavi ihoasi suolakiteillä!

Särkisalon suolasaippuan sisältämät ohdakeöljy, sheavoi ja oliiviöljy tekevät saippuasta hellävaraisen ja ihoa runsaasti kosteuttavan.

Suolan ja sisältämiensä eteeristen öljyjen ansiosta se vähentää tehokkaasti myös hienhajua ja hyvin kuorivana saippuana on paras saippua kainaloiden ihon hoitoon.

Kainaloiden ihoa tulisi nimittäin kuoria kerran viikossa, jolloin iholta poistuu kuollut ihosolukko sekä sen pinnalla olevat epäpuhtaudet, jotka saavat aikaan hien tunnusomaisen hajun.

Särkisalon suolasaippuan on kerrottu antavan potkua parisuhteeseenkin ”Parisuhdekin on parantunut saippuan johdosta 😀 Mies ei malta pitää näppejään erossa ihostani, koska on niin ihanan pehmeä ja sileä. Eikä olla enää mikään nuori pari.”!

Veera suolasaippua

Kaikista eri suolasaippuoista Veera Suolasaippua on mielestäni kaikkein monipuolisin. Sen taustalla on pitkäkestoinen tuotekehitystyö, jonka ansiosta Veera saippuan sisältämät ainesosat, kuten Vihreä savi ja kaura auttavat ihoasi puhdistumaan syvältä ihohuokosista.

Vihreän saven ominaisuuksiin kuuluu, että se laajentuessaan työntyy sisälle ihohuokoseen ja siellä ollessaan se kiinnittää itseensä epäpuhtauksia. Supistuessaan se poistuu epäpuhtaudet mukanaan ja huuhtoutuu huuhteluveden mukana pois iholtasi.

Kaura (luomu) taas rauhoittaa ihoärsytyksiä, kuten kutinaa ja tulehduksia tehokkaimmin, jonka vuoksi Veera suolasaippua on ollut kovin kehuttu psoriasista sairastavien kokemusten perusteella.

Veera suolasaippuan on kerrottu haalentaneen raskausarpia ja vähentäneen tehokkaasti hienhajua.

Näiden ominaisuuksiensa lisäksi se on myös tehokkaasti ihoa kosteuttava saippua, sillä se sisältää samoja laadukkaita ja hellävaraisesti puhdistavia raaka-aineita, kuin muutkin suolasaippuamme!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.