Akne ja retinoli

akne ja retinoli

Eroon aknesta retinolin avulla!

Akne on ihon pinnalla näkyvä talirauhas tulehdus, jota voi esiintyä sekä nuorilla, että aikusilla. Ihon epätasapainosta johtuva liiallinen talin eritys saa tällöin aikaan mustapäitä ja finnejä.

Retinoli edistää ihosolujen nopeampaa uudistumista, rauhoittaa tulehduksia ja tasapainottaa ihon talintuotantoa. Retinolilla voidaan ehkäistä valkopäisten finnien,  mustapäiden sekä ihon sisäisten finnien syntymistä.

Retinolin ihon sävyä tasoittavat ominaisuudet saattavat myös häivyttää iholta finnien jättämiä jälkiä ja arpia.

Akneihon hoidossa painotetaan kolmea seikkaa;

Teepuusaippuaa akneiholle

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

Salisyylihappovoide akneiholle

Salisyylihappo tehovoide näppyjä vastaan.

Kevyt salisyylihappovoide avaa ja vähentää suurentuneita ihohuokosia sekä poistaa tehokkaasti mustapäitä. Voiteen sisältämät ainesosat ehkäisevät tulehduksia, taistelevat arpeutumista vastaan, rauhoittavat ihoa ja auttaa säilyttämään ihon puhtaana ja kirkkaana.

Retinoliseerumilla aknea vastaan!

A-vitamiini, eli retinoli, on pidemmällä käytöllä osoittautunut tehokkaaksi hoidoksi aknea vastaan. Sen tehosta on puhuttu niin aknen kuin akne arpienkin hoidossa, sekä pigmentti muunnosten vaalentajana ja toki myös ikääntymisen merkkejä vastaan. 

Saaren Taika Aloe Retinoli seerumi on helppokäyttöisessä pumppupullossa, josta sen annostelu pieni määrä kerrallaan sujuu todella helposti ja hygieenisesti. 

Asiakkaitamme saamiemme kokemusten mukaan seerumi on näyttänyt tehonsa finnejä ja näppyjä vastaan niin aikuisilla, kuin nuorillakin:

”Hormooninäpyt poissa ja iho muutenkin tosi hyvä.”

”Perheen nuoren miehen iholle hyvä tuote. Tilaamme uudestaankin.”

”Kosteuttaa todella hyvin ja imeytyy nopeasti. Ihon punoituskin näyttää rauhoittuneen.”

”Paras seerumi päälle nelikymppiselle, jolla pintakuiva, mutta rasvoittuva ja hormoninäpyttyvä iho. Seerumi voiteen alla siloittaa juonteita ja kosteuttaa pitkäksi aikaa ilman, että iho päivän mittaan rasvoittuu!”

 

Retinoli siloittaa juonteita ja tasapainottaa ihon talin tuotantoa

Retinoli stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin se auttaa silottamaan juonteita ja kiinteyttämään ihoasi. Se lisää myös ihon elastisuutta, jolloin ihostasi tulee kimmoisampi. Retinoli tasapainottaa ihon pigmentinmuodostusta sekä ihon talirauhasten toimintaa, jolloin se auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja puhdistamaan ihohuokosia tukkeutumista.

Retinolituotteen käyttöä akneiholle kannattaa jatkaa vähintään 6kk sillä tulosten näkymisessä usein vierähtää kuukausia. Alussa ihosi voi hilseillä retinolituotteen käytön aloittamisen yhteydessä, mutta siitä ei kannata hätääntyä, sillä se kuuluu asiaan.

Aloe Retinoli ravitseva kasvoseerumi, joka sopii mm. akneiholle ja ikääntyvälle iholle.
Luonnollinen Aloe retinoli superseerumi sisältää runsaasti hedelmä- ja kasviuutteita, jotka kohottavat ja kirkastavat ihoa.

Seerumi sisältää avokadoöljyä, joka sisältää runsaasti retinolia ja beettakaroteenia. Se rauhoittaa kutiavaa ihoa, auttaa halkeilevaa ihoa paranemisprosessissa sekä kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa.

Seerumi sisältää myös arganöljyä, jolla on on talintuotantoa rauhoittavia ominaisuuksia, joiden ansiosta se soveltuu hyvin akne iholle. Arganöljy helpottaa myös ihoinfektioiden oireita. Se on antibakteerista ja ehkäisee mm. bakteeri- ja sieni-ihoinfektio oireita.

Akneihon kosteusvoide

Rasvoittuva tai akneen taipuvainen ihokin kaipaa kosteutusta. Itseasiassa akne tai finnit voivat ollakin kosteuden puutteesta johtuva seuraus, sillä silloin iho pyrkii itse tasapainottamaan omaa kosteustasapainoaan erittämällä ylimääräistä talia.

Nuorille akneihon hoitoon sopiva kosteusvoide on hajusteeton Aloe Vera -24H Kosteuttaja, jota annostellaan iholle puhdistamisen ja seerumin jälkeen ohuelti.

Aikuisiän aknen hoitoon paras kosteusvoide on Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja, jota käytetään iholle puhdistuksen ja seerumin laitoin jälkeen. Voide ei jätä paksua eikä öljyistä kerrosta ihollesi ja saa ihosi pysymään mattana pidempään. 

Osta luonnolliset akneiholle sopivat Saaren Taika ihonhoitotuotteet netistä tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.