Asiakkaamme kysyvät – ihonhoito-ohjeita ja tuotesuosituksia

Mikä saippua minulle

Kysymys: Hei,mikä  saippua olisi paras 34v kuivalle erittäin herkälle iholle johon tulee herkästi pod.. tyrni vai oliivi? Voiko tällä saippualla pestä myös silmämeikit?

Vastaus: Tyrni luksus spa saippuaa kannattaa kokeilla tuohon. Myös silmämeikit voi pestä tällä, joskin meiltä löytyy meikinpoistoon ihan omakin tuote.

 

Akneiho

Kysymys: Hei pohdin tässä kahden saippuan väliltä, mutta en tiedä kumpi olisi parempi. Minulla on siis hormonaalinenakne iho ja mietin kumpi olisi parempi teepuu vai tyrni. Ihoni on välillä todella herkkä, mutta pääasia olisi saada akne kuriin ja kaikki konstit olen valmis ottamaan käyttöön.

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi! Teepuusaippua on herkälle iholle parempi!

 

Saaren Taian tuotteet perioraalidermatiittiin

Kysymys: Hei, olisin kiinnostunut kuulemaan, ovatko jotkin Saaren Taian tuotteet erityisesti suositeltuja perioraalidermatiittiin taipuvaiselle kasvojen iholle?

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi! Saaren Taika tuotteet ovat hellävaraisia ja auttavat useimpiin iho-ongelmiin. Voitte luottavaisesti kokeilla myös perioraalidermatiittiin esim. Teepuusaippuaa ja Sheavoidetta tai Kamomilla Sheavoidetta 🙂

 

Teepuusaippua ja raskaus

Kysymys: Hei, uskaltaakohan tuota teepuusaippuaa käyttää raskauden/imetyksen aikana? Olen ymmärtänyt, että eteerisiä öljyjä pitäisi välttää.

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi! Eteeristen öljyjen käytöstä raskauden aikana voi lukea täällä: https://www.saarentaika.com/eteeriset-oljyt-raskauden-ja-imetyksen-aikana/

 

Veera Suolasaippua

Kysymys: Hei! Tilasi teiltä jo keväällä (maaliskuussa) Teepuusaippuan ja Veera Suolasaippuan. Teepuusaippua on ollut mahtava tuote 40-kymppisen hormoninäpyille, sitä pitää tilata lisää!
Veera suolasaippua tuli nyt vasta käyttöön, joten en ole voinut aiemmin ihmetellä mutta tuotekuvauksen perusteella sen pitäisi vaahdota hyvin, tuo minun pala ei vaahtoa lainkaan vaikka mitä tekisin.

Vastaus:  Palan kyllä pitäisi vaahdot,a kun sitä veden alla hieroo. Suolasaippuahan ei koskaan vaahtoa ihan samalla tavalla kuin ei-suolasaippua, mutta vaahtoaa kuitenkin verrattuna ”suolasaippua” -nimellä myytäviin suolapaloihin. Voit käyttää myös saippuapussia jolloin suolasaippuat vaahtoavat enemmän 🙂

 

Psoriasikseen apua

Kysymys: Hei! Mikä shampoo sopisi pahasti kutiavalle ja karstoittuvalle psoriasispäänahalle? Entä mikä olisi hyvä hoitoaine pesussa takkuuntuvalle tukalle? Hius on ohut, hento ja liukas. Latva hapertunut, vaikka juuri leikattu. Takkuihin ei tunnu auttavan mikään hoitoaine.

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi!
Voisitte kokeilla ensin Vihreä tee & kamomilla shampoota mikäli teillä ei ole herkistymistä tai allergiaa millekään sen ainesosalle. Pahasti takkuuntuvalle hiukselle meillä ei varsinaisesti ole hoitoainetta vielä, mutta luonnollisilla (silikoniton) hiustenhoitotuotteilla on mahdollista saada hiukset paranemaan ajan kuluessa. Silikoni usein tekee kalvon hiuksen päälle saaden sen ensi alkuun tuntumaan sileämmältä, mutta oikeasti se vaurioittaa hiusta pitkällä aikavälillä tehden hiuksista hapsuisat

Psorin hoitotuote kokemuksia voi lukea blogissamme: https://www.saarentaika.com/psoriasiksen-hoitotuote-kokemuksia-saaren-taika/

 

Mikä shampoo paras

Kysymys: Haluaisin ostaa XX:lle teidän shampoon. Hänellä on erittäin kutiseva päänahka, joka kuivuu. Kevyidenkin hiusvärien laitto kirvelee ja päänahka hilseilee kuivuudesta johtuen. Hiukset sinällään ok kunnossa, mutta tuuheus alkanut iän myötä kärsiä.

Mitä shampoota suosittelisitte?

Vastaus: Suosittelisin kokeilemaan Vihreä tee & kamomilla palashampoota, josta on monet saaneet avun samantyyppisiin ongelmiin.

 

Sopiva shampoo

Kysymys: Olen vuosia etsinyt itselleni sopivaa shampoota sillä kärsin kuivasta päänahkasta ja varsinkin hiusraja kuivuu eniten. Kokeilin 2-3 vkon ajan Kamomilla-Vihreä tee shampoopalaa ja se kuivatti päänahkaani enemmän kuin aiempi shampooni. Haluaisin kovasti käyttää luonnontuotetta ja ajattelin kysellä olisiko teillä omasta valikoimastanne suositella jotain toista, mahdollisesti enemmän päänahkaa kosteuttavaa, vaihtoehtoa?

Vastaus:  Greippi palashampoomme on kosteuttavin palashampoistamme.

 

Yleinen kysymys allergiasta

Kysymys: Hei, onko teillä siellä Taaren Tai’assa tietoa/kokemusta siitä, aiheuttavatko jotkut tuotteenne allergisia oireita, onko se ylipäänsä mahdollista?

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi, joskus allergiat saattavat ilmentyä ns. ristikkäisreaktoina, eli jokin, jolle ei ole havaittu allergiaa, aiheuttaa jonkin toisen herkistävän ainesosan kanssa yhdessä allergiaoireita, vaikka kummallekaan aineelle ei yksinään olisikaan allerginen. Voisiko kyseessä olla jokin tällainen reaktio?

K: Hei, tuli mieleen, että onko kenties shampoossa sitrusta? Henkilöllä on myös sitrusallergia, mutta se ilmenee vain, jos hän syö hedelmiä. 

V: Moikka! Juu, kyllä on. Tyrni Kehäkukka shampoossa on appelsiinia ja Teepuusaippuan teepuuöljy sisältää allergeenia nimeltään d-limonene, se on yleinen reaktion aiheuttaja jos on sitrusallergiaa. 

Tuotteitamme ei ole allergiatestattu, sillä monet niistä sisältävät allergeeneja (ne tulevat luonnon eteerisistä öljyistä). Alla vähän tietoa ”allergiatestattu” -sanasta tuotteiden yhteydessä:

”Kosmetiikan ostajan ei kannata luottaa liikaa myöskään termeihin ”allergiatestattu” tai ”kliinisesti testattu”. – Allergiatestattu-sanalla halutaan usein viestittää, että tuote on tarkoitettu herkkäihoiselle tai allergiselle. Kriteerejä siitä, miten tai kuka tuotteet on testannut, ei kuitenkaan määritellä. Kliinisesti testattu tarkoittaa puolestaan sitä, että tuotteelle on suoritettu kliininen tutkimus eli tuotteen testaus useassa eri koeryhmässä. Termin käyttöä kosmetiikassa on kuitenkin vaikea valvoa.”

Ihonhoitotuotteiden järjestys

Mietityttääkö sinuakin missä järjestyksessä kaikki ihonhoitotuotteet tulisi kerrostaa kasvoille? Entä ihmetteletkö toisinaan kumpi tulikaan ensin, öljy vai seerumi? Tai pohditko toisinaan kumpaa laitetaan ensin, kasvovoidetta vai kasvoöljyä? Lue vastaus blogistamme!

 

Saarentaika teesaippua -kokemuksia

  • Teepuusaippua on rauhoittanut kutisevaa atooppista ihoa koko perheellä. Itsellä rauhoittanut maskin aiheuttamaa kasvojen näppyjä!
  • Sitkeä neurodermatiitiksi diagnosoitu ihottuma kuivui pois teepuusaippualla, mielenkiinnolla odotan häipyykö kokonaan, kokeilua vasta reilu viikko takana, mutta nyt jo siis huomattava vaikutus.

 

Siirry Saaren Taika Shoppiin ja osta oma Teepuusaippuasi nyt! Nopea toimitus!

 

  • Ihana tuote! Auttanut aikuisiän akneen ja rauhoittanut ihoa. Miellyttävä tuoksu ja kestää pitkään, vaikka on päivittäisessä käytössä! Huipputuote, kiitos!

 

Lue lisää teepuusaippua kokemuksia blogissamme!

 

Mikä avuksi hikoiluun?

Meille tulee sähköpostiin paljon kysymyksiä hikisiin kainaloihin liittyen ja ajattelin jakaa parhaat vinkkini:

Jos olet kovasti hikoilevaa tyyppiä, kuten itse, niin pelkät miedot deot eivät joka tilanteessa aina ole pitäviä. Siksi itse käytän aina (ja suosittelen myös kaikille muillekin) päivittäisessä kainalon pesussa suolasaippuaa! Mitä enemmän suolaa, sen parempi teho! Kuorinta poistaa kainalon iholta kuolleen ihosolukon ja samalla vähentää bakteerikasvustoja iholla.

Suolat ovat antibakteerisia ja auttavat neutraloimaan iholla olevia bakteereja. Nämä bakteerit saavat muutoin täysin tuoksuttoman hikinesteen haisemaan. Käytä siis suolasaippuaa kainaloiden pesussa joka kerta kun käyt pesulla ja saat alumiinittomasta deodorantistasi huomattavasti pitävämmän!

Lue lisää blogistamme!