Asiakkaamme kysyvät – ihonhoito-ohjeita ja tuotesuosituksia

Mikä saippua minulle

Kysymys: Hei,mikä  saippua olisi paras 34v kuivalle erittäin herkälle iholle johon tulee herkästi pod.. tyrni vai oliivi? Voiko tällä saippualla pestä myös silmämeikit?

Vastaus: Tyrni luksus spa saippuaa kannattaa kokeilla tuohon. Myös silmämeikit voi pestä tällä, joskin meiltä löytyy meikinpoistoon ihan omakin tuote.

 

Akneiho

Kysymys: Hei pohdin tässä kahden saippuan väliltä, mutta en tiedä kumpi olisi parempi. Minulla on siis hormonaalinenakne iho ja mietin kumpi olisi parempi teepuu vai tyrni. Ihoni on välillä todella herkkä, mutta pääasia olisi saada akne kuriin ja kaikki konstit olen valmis ottamaan käyttöön.

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi! Teepuusaippua on herkälle iholle parempi!

 

Saaren Taian tuotteet perioraalidermatiittiin

Kysymys: Hei, olisin kiinnostunut kuulemaan, ovatko jotkin Saaren Taian tuotteet erityisesti suositeltuja perioraalidermatiittiin taipuvaiselle kasvojen iholle?

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi! Saaren Taika tuotteet ovat hellävaraisia ja auttavat useimpiin iho-ongelmiin. Voitte luottavaisesti kokeilla myös perioraalidermatiittiin esim. Teepuusaippuaa ja Sheavoidetta tai Kamomilla Sheavoidetta 🙂

 

Teepuusaippua ja raskaus

Kysymys: Hei, uskaltaakohan tuota teepuusaippuaa käyttää raskauden/imetyksen aikana? Olen ymmärtänyt, että eteerisiä öljyjä pitäisi välttää.

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi! Eteeristen öljyjen käytöstä raskauden aikana voi lukea täällä: https://www.saarentaika.com/eteeriset-oljyt-raskauden-ja-imetyksen-aikana/

 

Veera Suolasaippua

Kysymys: Hei! Tilasi teiltä jo keväällä (maaliskuussa) Teepuusaippuan ja Veera Suolasaippuan. Teepuusaippua on ollut mahtava tuote 40-kymppisen hormoninäpyille, sitä pitää tilata lisää!
Veera suolasaippua tuli nyt vasta käyttöön, joten en ole voinut aiemmin ihmetellä mutta tuotekuvauksen perusteella sen pitäisi vaahdota hyvin, tuo minun pala ei vaahtoa lainkaan vaikka mitä tekisin.

Vastaus:  Palan kyllä pitäisi vaahdot,a kun sitä veden alla hieroo. Suolasaippuahan ei koskaan vaahtoa ihan samalla tavalla kuin ei-suolasaippua, mutta vaahtoaa kuitenkin verrattuna ”suolasaippua” -nimellä myytäviin suolapaloihin. Voit käyttää myös saippuapussia jolloin suolasaippuat vaahtoavat enemmän 🙂

 

Psoriasikseen apua

Kysymys: Hei! Mikä shampoo sopisi pahasti kutiavalle ja karstoittuvalle psoriasispäänahalle? Entä mikä olisi hyvä hoitoaine pesussa takkuuntuvalle tukalle? Hius on ohut, hento ja liukas. Latva hapertunut, vaikka juuri leikattu. Takkuihin ei tunnu auttavan mikään hoitoaine.

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi!
Voisitte kokeilla ensin Vihreä tee & kamomilla shampoota mikäli teillä ei ole herkistymistä tai allergiaa millekään sen ainesosalle. Pahasti takkuuntuvalle hiukselle meillä ei varsinaisesti ole hoitoainetta vielä, mutta luonnollisilla (silikoniton) hiustenhoitotuotteilla on mahdollista saada hiukset paranemaan ajan kuluessa. Silikoni usein tekee kalvon hiuksen päälle saaden sen ensi alkuun tuntumaan sileämmältä, mutta oikeasti se vaurioittaa hiusta pitkällä aikavälillä tehden hiuksista hapsuisat

Psorin hoitotuote kokemuksia voi lukea blogissamme: https://www.saarentaika.com/psoriasiksen-hoitotuote-kokemuksia-saaren-taika/

 

Mikä shampoo paras

Kysymys: Haluaisin ostaa XX:lle teidän shampoon. Hänellä on erittäin kutiseva päänahka, joka kuivuu. Kevyidenkin hiusvärien laitto kirvelee ja päänahka hilseilee kuivuudesta johtuen. Hiukset sinällään ok kunnossa, mutta tuuheus alkanut iän myötä kärsiä.

Mitä shampoota suosittelisitte?

Vastaus: Suosittelisin kokeilemaan Vihreä tee & kamomilla palashampoota, josta on monet saaneet avun samantyyppisiin ongelmiin.

 

Sopiva shampoo

Kysymys: Olen vuosia etsinyt itselleni sopivaa shampoota sillä kärsin kuivasta päänahkasta ja varsinkin hiusraja kuivuu eniten. Kokeilin 2-3 vkon ajan Kamomilla-Vihreä tee shampoopalaa ja se kuivatti päänahkaani enemmän kuin aiempi shampooni. Haluaisin kovasti käyttää luonnontuotetta ja ajattelin kysellä olisiko teillä omasta valikoimastanne suositella jotain toista, mahdollisesti enemmän päänahkaa kosteuttavaa, vaihtoehtoa?

Vastaus:  Greippi palashampoomme on kosteuttavin palashampoistamme.

 

Yleinen kysymys allergiasta

Kysymys: Hei, onko teillä siellä Taaren Tai’assa tietoa/kokemusta siitä, aiheuttavatko jotkut tuotteenne allergisia oireita, onko se ylipäänsä mahdollista?

Vastaus: Hei ja kiitos viestistäsi, joskus allergiat saattavat ilmentyä ns. ristikkäisreaktoina, eli jokin, jolle ei ole havaittu allergiaa, aiheuttaa jonkin toisen herkistävän ainesosan kanssa yhdessä allergiaoireita, vaikka kummallekaan aineelle ei yksinään olisikaan allerginen. Voisiko kyseessä olla jokin tällainen reaktio?

K: Hei, tuli mieleen, että onko kenties shampoossa sitrusta? Henkilöllä on myös sitrusallergia, mutta se ilmenee vain, jos hän syö hedelmiä. 

V: Moikka! Juu, kyllä on. Tyrni Kehäkukka shampoossa on appelsiinia ja Teepuusaippuan teepuuöljy sisältää allergeenia nimeltään d-limonene, se on yleinen reaktion aiheuttaja jos on sitrusallergiaa. 

Tuotteitamme ei ole allergiatestattu, sillä monet niistä sisältävät allergeeneja (ne tulevat luonnon eteerisistä öljyistä). Alla vähän tietoa ”allergiatestattu” -sanasta tuotteiden yhteydessä:

”Kosmetiikan ostajan ei kannata luottaa liikaa myöskään termeihin ”allergiatestattu” tai ”kliinisesti testattu”. – Allergiatestattu-sanalla halutaan usein viestittää, että tuote on tarkoitettu herkkäihoiselle tai allergiselle. Kriteerejä siitä, miten tai kuka tuotteet on testannut, ei kuitenkaan määritellä. Kliinisesti testattu tarkoittaa puolestaan sitä, että tuotteelle on suoritettu kliininen tutkimus eli tuotteen testaus useassa eri koeryhmässä. Termin käyttöä kosmetiikassa on kuitenkin vaikea valvoa.”

Ihonhoitotuotteiden järjestys

Mietityttääkö sinuakin missä järjestyksessä kaikki ihonhoitotuotteet tulisi kerrostaa kasvoille? Entä ihmetteletkö toisinaan kumpi tulikaan ensin, öljy vai seerumi? Tai pohditko toisinaan kumpaa laitetaan ensin, kasvovoidetta vai kasvoöljyä? Lue vastaus blogistamme!

 

Saarentaika teesaippua -kokemuksia

  • Teepuusaippua on rauhoittanut kutisevaa atooppista ihoa koko perheellä. Itsellä rauhoittanut maskin aiheuttamaa kasvojen näppyjä!
  • Sitkeä neurodermatiitiksi diagnosoitu ihottuma kuivui pois teepuusaippualla, mielenkiinnolla odotan häipyykö kokonaan, kokeilua vasta reilu viikko takana, mutta nyt jo siis huomattava vaikutus.

 

Siirry Saaren Taika Shoppiin ja osta oma Teepuusaippuasi nyt! Nopea toimitus!

 

  • Ihana tuote! Auttanut aikuisiän akneen ja rauhoittanut ihoa. Miellyttävä tuoksu ja kestää pitkään, vaikka on päivittäisessä käytössä! Huipputuote, kiitos!

 

Lue lisää teepuusaippua kokemuksia blogissamme!

 

Mikä avuksi hikoiluun?

Meille tulee sähköpostiin paljon kysymyksiä hikisiin kainaloihin liittyen ja ajattelin jakaa parhaat vinkkini:

Jos olet kovasti hikoilevaa tyyppiä, kuten itse, niin pelkät miedot deot eivät joka tilanteessa aina ole pitäviä. Siksi itse käytän aina (ja suosittelen myös kaikille muillekin) päivittäisessä kainalon pesussa suolasaippuaa! Mitä enemmän suolaa, sen parempi teho! Kuorinta poistaa kainalon iholta kuolleen ihosolukon ja samalla vähentää bakteerikasvustoja iholla.

Suolat ovat antibakteerisia ja auttavat neutraloimaan iholla olevia bakteereja. Nämä bakteerit saavat muutoin täysin tuoksuttoman hikinesteen haisemaan. Käytä siis suolasaippuaa kainaloiden pesussa joka kerta kun käyt pesulla ja saat alumiinittomasta deodorantistasi huomattavasti pitävämmän!

Lue lisää blogistamme!

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.