Psoriasiksen hoitotuote kokemuksia Saaren Taika

Psoriasiksen hoitotuote kokemuksia saaren taika

Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla Shampoo ja psoriasiksen hoito kokemuksia

”Kutina helpottanut heti ja psoriasis oireet kolmen kerran jälkeen helpottanut niin paljon, että kampaaja huomasi että rupea pal vähempi.”

”Psoriasiksesta kärsivä ystäväni pitää Vihreä Tee kamomilla shampooasta todella paljon, rauhoittaa päänahkaa.”

”Psoriaatikkona olen kokeillut monet pesuaineet enkä ole löytänyt sitä joka sopisi ennen kuin nyt, kun kokeilin Vihreä Tee & Kamomilla shampoota. Olen tyytyväinen sillä kutina ja päänahan arkuus ovat huomattavasti vähentyneet jo lyhyen käytön jälkeen.”

”Teinipojallani psorityyppistä, kovasti kutisevaa ja hilseilevää läiskää päänahka täynnä. Kaikkea kokeiltu vuosien saatossa, mutta tuloksetta. Onneksi löytyi Vihreä tee & kamomilla-palasampoo, joka todellakin tehoaa päänahan ihottumaan; hilseily huomattavasti vähentynyt ja kutina lakannut kokonaan, mistä johtuen läiskät vaalentuneet ja osittain kadonneet. Kiitos tästä tuotteesta <3 ”

”Vihreä tee& kamomilla shampoo hyvä hiuspohjan kutinaan ja psoriin. Ei tarvitse käyttää hoitoainetta. Palashampoo on myös tosi riittoisa ja vaahtoa hyvin. Suosittelen.”

”Vihreä Tee & Kamomilla shampoo: Paras löytämäni shampoo kutisevalle päänahalle. Hiukset voivat myös hyvin, ei tarvitse hoitoainetta. Miehen psoriasis rauhoittui myös päänahassa. Tästä en luovu.”

”Vihreö Tee & Kamomillashampoo: Ensin vähän taustaa… Minulla on yli kolmekymmentä vuotta sitten todettu psoriasis.
Se on aina ollut melko lievänä. Viimeisten vuosikymmenten aikana ainoa oireileva alue on ollut päänahkani.
Se on myös reagoinut voimakkaasti mm. murheisiin ja stressiin eikä ole kai koskaan ollut täysin oireeton.

Kuivuuteen ja hilseilyyn taipuvaisessa päänahassani on paikoitellen ollut hyvinkin sitkeää ja paksua ”psorikarstaa”, joka on tuntunut selkeinä kasoina hiusten joukossa.
Käytössäni on ollut oikeastaan vain yksi kampaamotuotteiden luottoshampoo. Saman tuotesarjan muita hoitotuotteita olen käyttänyt, kun päänahka on ollut erityisen huonossa kunnossa.

Aika ajoin olen sortunut muun merkkisiin tuotteisiin, mutta aina sen on saanut huomata lisääntyneenä kutinana ja kuivuutena päänahassa.
Hiukseni ovat aina olleet pitkät tai puolipitkät enkä juuri lainkaan ole käyttänyt niissä mitään muotoilutuotteita, värejä tai käsittelyjä.
En edes muista, milloin niissä olisi ollut kiharat tai purkista saatavaa sävyä. Pesen yleensä hiukseni pari kertaa viikossa riippuen toki tekemisistä ja touhuista sekä vuodenajasta.

Nyt, kun sain vihiä siitä, että pääsisin testaamaan vihreätee & kamomilla shampoota, pyysin äitiäni tekemään päänahkani ”psoritarkastuksen”.
Se oli viikkoa ennen ensimmäistä vihreätee-kamomilla shamppoolla pesua.
Silloinkin päänahassani oli reilusti juuri tuollaisia paksuja ja sitkeitä hilseileviä psorikohtia sekä punoittavia laikkuja.

Ensimmäinen kokemukseni uudesta shampoosta oli mieluinen.
Se vaahdotti hyvin ja hiukset tuntuivat heti puhtailta.
Menin nukkumaan märällä tukalla ja siitä huolimatta hiukset oli helppo harjata aamulla ja tuntuivat kuivina sileiltä ja pehmeiltä.
Päänahassa en huomannut vielä ensimmäisen pesun jälkeen mitään erityistä, mutta toisaalta en tuntenut myöskään tavanomaista uuden tai vieraan shampoon tuomaa kutinaa, joka yleensä tuntui jo seuraavana päivänä, kun olin käyttänyt muuta kuin luottoshampoota.
Näin ollen olin ja olen hyvin toiveikas!

Heti pari päivää ensimmäisen pesun jälkeen pyysin äitiäni taas tekemään päänahan tarkastuksen.
Tälläkin kertaa psorilaikkuja oli, mutta pienempinä kasoina eikä hilsekarsta ollut niin tiukasti hiuksissa kiinni, kun sitä varovasti rapsutti.
Nyt kahden viikon käytön ja viiden pesun jälkeen istuin jälleen äitini eteen tarkastusta varten.
Sitkeää psorikarstaa ei ollut oikeastaan lainkaan.
Myös punoittavat laikut olivat hävinneet.
Kuivuutta ja hilseilyä oli vielä jäljellä, mutta aivan selvästi päänahkani oli tullut paremmaksi!

Hiukset puhdistuvat shampoolla helposti ja nyt olen käyttänyt Kamomilla hoitoainepalaa hoitamaan ”ponihäntäkohtaa” ja latvoja.
Hiukseni tuntuvat tuuheilta, elinvoimaisilta ja ne kiiltävät aiempaa enemmän. Mielestäni myös hiustenlähtö on vähentynyt.

En ole huomannut, että hoitoaine vaalentaisi hiuksiani, mutta aivan varmasti se (tai shampoo tai molemmat yhdessä) on tuonut lisää kiiltoa.
Väriltään hiukseni ovat perus maantienruskeaa ;o) ja aurinko kesäaikaan vähän raidottaa niitä.
Hoitoaine tuntui aluksi siltä, että jäiköhän sitä hiuksiin lainkaan, mutta harjatessa sen huomasi vaikka pelkän shampoopesun jälkeenkin koin hiukseni helposti harjattaviksi.
Pihasauna oli huono paikka hoitoaineelle. Tuntui, että lämpö saa sen murenemaan, vaikka pala olikin tilassa hyvin alhaalla.
Kuten aiemmin kirjoitin, niin joko shampoo tai hoitoaine tai molemmat yhdessä ovat tehneet hiuksistani selvästi tuuheammat ja terveemmät.”

Saaren Taika Veera Suolasaippua ja psoriasiksen hoito kokemuksia

”Olen käyttänyt 2 viikkoa tätä voidetta kämmenpohjaan, jossa nahka oli kuiva, hilseillyt ja vereslihalla. Aiemmin käyttänyt pitkään kortisonivoidetta tuloksetta. Nyt kämmenpohjan nahka on täysin terve ja iho ehjä ja puhdas. Todella hyvä ja nopeavaikutteinen. Olen niin moneen kokeiluun ollut pettynyt ja kun nyt löytyi näin tehokas, oli pakko antaa palautetta, kiitos.”

”Olen sairastanut yli 20 vuotta psoriasista ja kokeillut varmaan SATAA eri tuotetta. Nyt, ensimmäisen Veera suolasaippuan loppuessa, toinen kyynärpää on täysin SILEÄ!!! Siis niin uskomatonta! Nyt on jo kaksi uutta saippuaa odottamassa vuoroansa.”

”Pidän pesun jälkeen tulevasta pehmeästä ihosta joka auttaa myös psoriakseeni.”

”Psoriasis jaloissa. Alkoi tehoamaan jalkapohjien psoriin. Toki paikkana aika ”haastava” ja välillä huonompia kausia. Mutta ei ole laajentunut alue enään.”

”Olen käyttänyt Veera suolasaippuaa viisi päivää, jo nyt näkyy ja tuntuu muutokset ihossa! Saunassa ei enään irtoa ihosta sellaista likaista kuonaa niin kun ennen, eikä ihosta irtoa enään valkoista hilsettä ja rasvausta on voinut vähentää huomattavasti. Psori-iho kiittää!”

”Aivan loistava. Psori lähtee paranemaan eikä tarvi rasvatakaan joka suihkun jälkeen.”

”Koko perheen käytössä. Psoriaatikko kehuu sen kuorivaa ominaisuutta.”

”Aivan ihana tuote psori iholleni. Paristi olen sitä vasta käyttänyt, mutta kutina lähes olematonta jo nyt.”

”Ihan paras tuote kasvojen ja vartalon pesuun.
Iho ei pahemmin rasvausta tarvitse. Mieheni psoriasis kiittää myös pesuista tällä tuotteella.”

”Tyttärelläni on psoriasiksen aiheuttamia isompia ja pienempiä ihottuma-alueita ympäri kehoaan. Tilasin kokeeksi Veera suolasaippuaa ja nyt parin viikon käytön jälkeen pienet ihottuman alut ovat kadonneet ja isojen, noin kämmenen kokoisten, alueiden hilseilevä kate ja punaisuus on hävinnyt ja alue pienentynyt huomattavasti. Jännityksellä seuraamme häviävätkö nekin kokonaan.”

”Minä olen ollut erittäin tyytyväinen Veera suolasaippuasta kuivalle iholleni. Erityisesti pidän muovittomuudesta ja paperipaketista! Sisaruksilleni ja ystävilleni, joilla on psoria olen suositellut ja he ovat olleet tyytyväisiä! Hieno suomalainen, särkisalolainen tuote!”

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide ja psoriasiksen hoito kokemuksia

”Kamomilla Sheavoide helpottaa psoriasis-kutinaa! Psoriasis oli tehnyt pahoja, verisiä pesäkkeitä iholle. Erityisesti polviin ja kyynärtaipeisiin. Kamomilla Sheavoide helpotti kutinaa ja paransi ihoa.”

”Ötököiden puremasta johtuva ärsyttävä kutina lakkasi nopeasti Kamomilla Sheavoiteella. Veljenikin tykästyi kun annoin hänen kokeilla puremiinsa ja pyysi näyttämään mikä tuote tämä on. Ihana tuoksu myöskin. Äiti on pari viikkoa käyttänyt jalkapsoriinsa, kutinaan on auttanut mutta ei muuten ole havainnut eroa.”

”Olen käyttänyt Kamomilla Sheavoidetta käsivarren psorialueelle vasta pari päivää ja jo nyt iho on rauhoittunut huomattavasti. Voide jää varmasti jatkuvaan käyttöön.”

”Kamomilla Sheavoide alkoi purra nopeasti ihottumaan ja kutinaan. Rauhoitti psoria ja tulehtunutta ihoa. Loistava, tästä tuli luottotuote!”

”Näyttäisi siltä jo muutaman päivän käytön jälkeen, että miehen psori-ihottuma on lähdössä pois!”

”Kamomilla Sheavoiteesta saatiin apua miehen pahaksi äityneen psorin kutinaan. Voide on riittoisaa ja levittyy helposti, varsinkin kun vähän lämpenee iholla. Tätä voi hyvillä mielin levittää laajemmillekin ihoalueille, toisin kuin vahvoja reseptirasvoja. Iso plussa on myös se, ettei tarvitse varoa voiteen joutumista omalta iholta 1-vuotiaan ipanan iholle, kuten lääkerasvojen kanssa täytyy tehdä. Suosittelen!”

”Meidän perheen pelastus! On auttanut niin psoriin, atopiaan kuin akneenkin!”

”Tyttäreni atooppiseen ihoon on ollut todella hyvä apu samoin veljeni psoriin, auttanut kutinaan eikä kirvele, yöunet parantuneet.”

”Miehellä ja tyttärellä ikävää ihottumaan käsissä, osin kuivuudesta johtuvaa. Apteekin voiteista ei ole löytynyt erityisen hyvää voidetta, mutta Kamomilla shea- voide on toiminut molemmilla. Rauhoittaa heti kutinan mikä vähentää esim.yöllistä raapimista. Auttaa myös kuivuuteen. Molemmilla kädet selvästi aiempaa paremmat, voide todettu tähän astisista kokeiluista parhaimmaksi. Nyt tilattu voide myös anopille, jolla myös ihottumaa ja psorias.”

No:1 Eco Tyrni & Kehäkukka Shampoo ja psoriasiksen hoito kokemuksia

”Pitkänlinjan psoriaatikkona olen kärsinyt päänahan ongelmista vuosia ja etsinyt kymmenistä tuotteista apua. Tyrni kehäkukka shampoosta löytyi helpotusta kutinaan sekä kirvelyyn ihon ollessa tulehtunut /rikki.

”Tyrni kehäkukka shampoo on huippu tuote. Auttoi mieheni psoriin jo muutamassa päivässä.”

”Teini-iästä asti aikuisikään aaltoillen vaivannut päänahan ihottuma (psoriasis) rauhoittui Tyrni kehäkukka shampoolla jo kahden pesun jälkeen ja nyt kolmannen pesun jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Ruokavalio on pysynyt ihan samana, joten muita muutoksia en tarkoituksella tehnyt samaan aikaan!”

”Tyttären psoripäänahkaan sopi oikein hyvin, rauhoitti ja irroitti psoriplakkeja.”

”Olen käyttänyt vasta muutaman kerran, mutta en tiedä onko se yksin vai sheavoiteen kanssa auttanut psori-ihoani jonkin verran. Osittain iho punoitus alueet ovat hävinneet, varsinkin pienemmät alueet.”

”Vähäinen käyttökokemus vielä mutta tuntuu miellyttävältä käyttää. Päänahan psoriin helpotusta jo vähäisellä kokemuksella.”

”Kuukauden ollut nyt käytössä. Psoripäänahka rauhoittunut huomattavasti!”

”Sopii yllättäen psoripäänahallekin – tähän asti olen ollut yhden tietyn shampoon varassa kymmeniä vuosia. Koostumus ja tuoksu ovat ihania. Hiukset olivat pesun jälkeen hyvän tuntuiset ja tuoksuiset.”

https://www.saarentaika.com/saaren-taika-no1-eco-tyrni-kehakukka-shampoo-hoitoaine-kokemuksia/

 

Saaren Taika Tyrnishampoo ja psoriasiksen hoito kokemuksia

”Tyrnishampoo on loistava tuote. Minulla on luonnonkiharat hiukset ja psoriasis päänahassa ja heti ekan käyttökerran jälkeen jo päänahka tuntuu tosi puhtaalta ja hiukset ihanan pehmeiltä.
TODELLAKIN SUOSITTELEN!”

”Toinen ihme, (mitä en edes ajatellut hoitavani) oli ainakin viimeiset 12 vuotta päänahkaa vaivannut atoopisen ihottuman sekä psoriasiksen vaihtelu. Pää on kutissut siis yli vuosikymmenen käytännössä koko ajan joka päivä. Päänahassa on aina ollut haavaumaa ja tulehtuneita alueita. Havahduin siihen tosiasiaan tässä hiljan, että enää ei muuten kutise, eikä ole ihan hetkeen kutissut.”

Saaren Taika Teepuushampoo ja psoriasiksen hoito kokemuksia

”Teepuushampoo miehen psoriin on paras, ei kutise ja on pienentynyt. Minulle Veera suolasaippua, hikoiluun ja joka paikkaan on hyvä, auttaa hautumien paranemiseen, niitä ei enää tule.”

Saaren Taika Särkisalon Suolasaippua ja psoriasiksen hoito kokemuksia

”Olen käyttänyt Särkisalon Suolasaippuaa suihkusaippuana, aivan loistotuote! Pesee ja hoitaa tehokkaasti, suihkun jälkeen iho ei ole niin kuiva eikä kiristä kuin ennen. Auttanut myös iho-ongelmiin ja helpottanut psoria.”

”Pumpulinpehmeää! Minulla on ollut vuosia psoriasis. Raskauksien jälkeen ihon kunto romahti. Olen etsinyt pitkään minulle sopivaa saippuaa, mutta aina hetken käytön jälkeen iho alkaa oireilla uudelle tuotteelle ja minun on pakko lopettaa tuotteen käyttö. Särkisalon Suolasaippuaa olen käyttänyt nyt n. Puoli vuotta yhtäjaksoisesti, enkä enää mistään hinnasta vaihtaisi päivittäiskaupan tuotteisiin! Iho jää pesun jälkeen pehmeäksi, eikä psori-iho kutia enää niin paljon kuin ennen. Varsinkin talvikaudella, kun kutina on joskus sietämätön, suolasaippua on rauhoittanut ihoa. Vastikään sain myös teepuu saippuan, jota olen käyttänyt vasta kerran. Innolla odotan mitä vaikutuksia se tuo iholle ja päänahalle. Tuhannet kiitokset tekemästänne työstä ja tuotteistanne, ihanaa kevättä teille kaikille.”

Saaren Taika Teepuusaippua ja psoriasiksen hoito kokemuksia

”Ihana ihana IHANA! Ongelmaihon pelastus ♡ psoriaatikkona voin suositella tätä Teepuusaippuaa täydestä sydämestäni!”

”Teepuusaippua on koko perheen uusi lempituote! Teinipoikien ongelmaiset päänahat kuntoon muutamalla pesukerralla. Kutisevat/psoriset päänahat. Omat hiukset ja kasvot tykkää tästä tuotteesta todella! En vaihda enää mihkään muuhun!”

Saariston suolasaippua ja psoriasiksen hoito kokemuksia

”Saariston suolasaippua on jatkuvassa käytössä. Pitää ihon ihanan pehmeänä eikä tarvitse rasvailla talvellakaan. Välillä käytössä myös Veera suolasaippua mutta aina palaan tähän saippuaan. Myös psoriaatikkomieheni iho tykkää molemmista saippuoista!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.